Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Det centrale torv i Ravello med Duomo i baggrunden

Inspirerende Ravello ved Amalfikysten

Ravello er en smuk og inspirerende destination beliggende på Amalfikysten i Italien. Byen er kendt for sin betagende udsigt over Middelhavet og de smukke omgivelser, der har inspireret kunstnere og forfattere i årevis.

Villa Rufolo

En af de største seværdigheder i Ravello er Villa Rufolo, en middelalderlig villa beliggende midt i byen. Villaen er kendt for sin smukke have og de fantastiske udsigter over kysten og havet. Det var også her, at den berømte tyske komponist Richard Wagner tilbragte nogle af sine somre, og hvor han fik inspiration til at skrive nogle af sine mest berømte operaer.

Udsigten fra Villa Rufolo i Ravello

Ravello-katedralen

En anden seværdighed, som du ikke må gå glip af, er Ravello-katedralen, der stammer tilbage fra det 11. århundrede. Katedralen er kendt for sin smukke arkitektur og de fantastiske malerier, der pryder dens indre.

Torvepladsen ved det gamle klokketårn i Ravello

Meget mere end historie

Men Ravello er ikke kun et sted for kunstnere og historieelskere. Byen er også kendt for sin lækre mad og vin, som er baseret på lokale ingredienser og traditionelle opskrifter. Prøv for eksempel en lækker fiske- eller skaldyrsret, eller nyd en kølig limoncello, som er lavet af lokale citroner.

Læs mere om Amalfi’s citroner her!

Amalfikysten Citroner 18

Flere fantastiske oplevelse

Endelig er Ravello også et fantastisk sted at slappe af og nyde det gode liv. Gå en tur i de smukke haver, tag en svømmetur i havet eller nyd en afslappende massage på et af byens luksuriøse spa-resorts.

Udsigt fra en af de smukke haver i Ravello

Uanset hvad du leder efter, så er Ravello en destination, der vil inspirere og begejstre dig. Tag af sted og oplev det selv!