Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
UBUD, INDONESIA - MARCH 2 Man with children walks up the stairs during the celebration before Nyepi (Balinese Day of Silence).jpg

Ubud – Natur, kultur og wellness

Ubud er en charmerende by på den indonesiske ø Bali, som tiltrækker rejsende fra hele verden med sin unikke kultur, smukke natur og spændende aktiviteter.

En af de mest populære ting at gøre i Ubud er at besøge de mange kunstmuseer og gallerier. Byen er kendt for sine talentfulde kunstnere, og der er masser af muligheder for at se smukke malerier, skulpturer og tekstiler. Du kan også deltage i kunstworkshops og lære at lave dine egne kreationer.

Prøv yoga og gå i spa

Hvis du er interesseret i wellness og selvforkælelse, er Ubud det helt rigtige sted at besøge. Byen er fyldt med luksuriøse spa- og yoga-centre, hvor du kan slappe af og genoplade batterierne. Der er også masser af muligheder for at tage på guidede meditationer og spirituelle rejser.

shutterstock_124829869.jpg (1)

Oplev rismarker og vandfald

En anden fantastisk ting at gøre i Ubud er at udforske den smukke natur. Du kan tage på en cykeltur gennem rismarkerne, besøge de berømte Tegalalang Rice Terrace, vandre i junglen eller besøge de spektakulære vandfald. Der er også masser af muligheder for at tage på rafting-ture eller prøve kræfter med zip-lining.

Gå på opdagelse i de smukke omgivelser i Ubud og besøg nogle af de mindre landsbyer og de imponerende risterrasser.

Smag på Balis køkken

Endelig er Ubud også et fantastisk sted at smage på den lokale mad og drikke. Byen er kendt for sin lækre, autentiske balinesiske køkken, og der er masser af restauranter og madmarkeder, hvor du kan smage på alle de forskellige specialiteter. Du kan også besøge en kaffeplantage og smage på den berømte Luwak-kaffe.

shutterstock_484384897 Delicious meal of Bali.jpg

Alt i alt er Ubud et utroligt spændende sted at besøge, uanset om du er interesseret i kunst, kultur, natur eller mad. Byen har noget for enhver smag, og du vil helt sikkert få en uforglemmelig rejseoplevelse.