DZIVER-140723-_V0A0794.jpg
Rejser til Canada Bo på fantastiske hoteller i smuk natur
Canada-desktop.jpg
Rejser til Canada Oplev de turkise bjergsøer
shutterstock_525954499.jpg
Rejser til Canada Besøg den ægte vildmark
DSC_0486.JPG
Rejser til Canada Hils på Canadas vilde bjørne
shutterstock_86926405.jpg
Rejser til Canada Oplev landets smukke skærgård
DSC_0232.JPG
Rejser til Canada Kom i nærkontakt med havets store dyr

Praktisk information

Det er spændende at rejse til nye lande. Ofte er det dog rart at have lavet noget research og fået nogle rejsetips om det pågældende land inden afrejse. Vi har derfor lavet en rejsevejledning til Canada, som indeholder de væsentligste Canada fakta. Vi kan også altid anbefale at købe Lonely Planet eller Turen går til Canada, som en ekstra rejseguide til Canada. 

Canada visa

For danskere er der ikke noget krav om visum til Canada. Der skal dog udfyldes en elektronisk forhåndsgodkendelse inden indrejse i Canada - en såkaldt ETA-registrering (Electronic Travel Authorization). Prisen for et Canada visum er 7 Canadiske Dollar (cirka 35 DKK). Læs mere på Immigration, Refugees and Citizenship Canada

Visse krav skal opfyldes for at få godkendt din eTA-ansøgning. Blandt andet skal dit pas være gyldigt under hele opholdets varighed. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Har I spørgsmål, kan I kontakte:

Embassy of Canada
Kristen Bernikows Gade 1
1105 København K
Tlf.: 33 48 32 00

Vaccinationer til Canada

Der kræves ingen særlige vaccinationer for ophold i Canada, men har I specifikke spørgsmål, så kontakt jeres egen læge i god tid inden afrejse. Alternativt kan I også tage kontakt til Statens Serum Institut på tlf.: 32 68 32 68.

Forsikringer

Når I rejser til Canada, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring, som dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis I skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Kørekort

Det anbefales, at I anskaffer jer et internationalt kørekort - ikke fordi det er lovpligtigt - men fordi den lokale færdselsbetjent i Canada er mere tilbøjelig til at godkende det frem for et kørekort, han ikke kender og kan læse. Læs mere om det på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Valuta

Møntfoden hedder Canadiske Dollars (CAD) og 1 CAD svarer ca. til 5,2 DKK. (tjek selv den aktuelle kurs).

Det er næsten et "must" at have et kreditkort så som MasterCard og Visa, når I rejser i Canada, og I kan hæve og veksle valuta i de fleste banker og hos vekselerer (Thomas Cook).

Priserne i Canada er cirka de samme som i Danmark. Eksempelvis fås overnatninger på et middelklassehotelværelse fra cirka 200-500 DKK pr. person pr. nat afhængigt af, hvor i Canada I befinder jer.

Toront_Unionville Main Street.JPG
shutterstock_484703473.jpg
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os