Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Hotel Melía Cayo Santa María

Cayo Santa María

000Bmeliacayosantamaria General+Aerial
På Cayo Santa María bor I på et godt beliggende 5-stjernet strandhotel
15Ameliacayostamaria Pool 1200X628
Hotellet er opført i spansk-caribisk stil og består af pastelfarvede bungalows med brede tage, der giver skygge til balkoner og terrasser
100Meliacayosantamaria Classic+Room
I skal bo på det dejlige Standart Room med tilhørende stor balkon
15Cmeliacayostamaria Pool 1200X628
Hotellet har to swimmingpoolområder
16Bmeliacayostamaria Pool 1200X628
Et fantastisk poolområde med hele to flotte pools, poolbar og en udendørs snackbar med lette frokostretter
Cayo Santa Maria_strand_98210687.jpg
Der er direkte adgang til den ti km lange, hvide sandstrand, hvor det er skønt at gå lange ture
Cayo Santa Maria_strand2.jpg
420Meliacayosantamaria Beach
Slap af på en af verdens bedste strande
DSCF5641.JPG
304Meliacayosantamaria El+Portulano+Mediterranean+Restaurant
Hotellet har syv restauranter, hvor der serveres et stort udvalg fra verdens køkkener
306Meliacayosantamaria Ranchón+Parrilla+El+Almirante+Restaurant+Beach
02Meliacayostamaria Generalpool 1200X628
45Meliacayostamaria Tennis 1200X628
Mange muligheder for aktiviteter dagen lang: fitnesscenter, skønhedssalon, tennisbaaner, vandsport, beachvolley m.m.
4Meliacayostamaria Animation
310Meliacayosantamaria Lobby+Bar+San+Juan+Terrace
Hotellet har bl.a. en stor buffetrestaurant, en japansk, italiensk og en grill-restaurant under åben himmel
000Bmeliacayosantamaria General+Aerial
15Ameliacayostamaria Pool 1200X628
100Meliacayosantamaria Classic+Room
15Cmeliacayostamaria Pool 1200X628
16Bmeliacayostamaria Pool 1200X628
Cayo Santa Maria_strand_98210687.jpg
Cayo Santa Maria_strand2.jpg
420Meliacayosantamaria Beach
DSCF5641.JPG
304Meliacayosantamaria El+Portulano+Mediterranean+Restaurant
306Meliacayosantamaria Ranchón+Parrilla+El+Almirante+Restaurant+Beach
02Meliacayostamaria Generalpool 1200X628
45Meliacayostamaria Tennis 1200X628
4Meliacayostamaria Animation
310Meliacayosantamaria Lobby+Bar+San+Juan+Terrace

Cayo Santa Marias bedste hotel på Cuba suverænt bedste strand

På Melia Cayo Santa Maria har I adgang til en af de smukkeste strande på Cuba. Det 4-stjernede all inclusive resort ligger på den lille ø Cayo Santa Maria, der er en af de sidste i den perlerække af øer, som er forbundet med det cubanske fastland gennem en spektakulær vejstrækning. Fra Havana tager det et sted mellem 5 og 6 timer at køre til Cayo Santa Maria. Men den køretur er glemt, så snart I ser stranden. I Check Point Travel er der bred enighed om, at denne strand må være en af de absolut smukkeste på Cuba. Sandet er kridhvidt og blødt som mel, og havet er nærmest glasklart og changerer fra klar lyseblå til dyb mørkeblå. Når man er færdig med at måbe, så finder de fleste telefonen frem for at tage billeder. For det her er værd at skrive hjem om.

Stranden vender vi tilbage til. For I skal naturligvis også have lidt at vide om hotellet. Melia Cayo Santa Maria er et lækkert 4-stjernet resort. Vi er med på, at de cubanske turistmyndigheder tildeler hotellet 5 stjerner. Men vurderet i et internationalt perspektiv mener vi, at Melia Cayo Santa Maria reelt er et godt 4-stjernet resort. Og det er et rigtig godt valg for både familier og par.

Hotellet er opført i spansk-caribisk stil og består af pastelfarvede bungalows med brede tage, der giver skygge til balkoner og terrasser. De lave bungalows ligger spredt ud over hotelområdet mellem gangstier, der bugter sig gennem haven med palmer og tropiske planter. Stierne giver jer let adgang til det hele. Et fantastisk poolområde med hele to flotte pools, poolbar og en udendørs snackbar med lette frokostretter. Hotellet har hele 4 barer og 6 restauranter, I kan vælge imellem. I buffetrestauranten serveres der morgenmad, frokost og aftensmad. Og der er et bredt udvalg af retter og noget for enhver smag. Derudover har hotellet 5 a la carte restauranter med forskellige temaer fra japansk over tex-mex til mad fra middelhavsområdet. Vores frokostfavorit er El Almirante, der ligger på stien ned til stranden. Her tryller kokkene ved den store grill, og I kan nyde maden i den åbne restaurant med udsigt til klitterne og havet.

Hotellet har en spa, hvor I kan forkæle jer selv med en gang massage. Der er fitnesscenter og tennisbaner for de aktive, og en hyggelig børneklub med aktiviteter i løbet af dagen. Hotellets personale arrangerer desuden en række aktiviteter i løbet af dagen, som man kan deltage i, hvis man har lyst. Om aftenen er der ofte underholdning fra flotte shows til stemningsfuld cubansk folkemusik. Ved hotellets udflugtsskranke kan I desuden tilmelde jer udflugter, sejlture, snorkelture eller måske et dykkerkursus. På stranden er der mulighed for at prøve sejlads med katamaran eller windsurfing. Hvis man hellere selv vil styre tempoet og have lidt motion ved samme lejlighed, så er der også vandcykler.

Sådan bor I

På Melia Cayo Santa Maria indlogeres I som udgangspunkt i et 41 m2 stort Classic Room, som ligger i en af hotellets bungalows. Her har I egen balkon eller terrasse med udsigt til haven. De store lyse værelser er hyggeligt indrettede i spansk-caribisk stil med træ, smedejern og farverige tekstiler. Der er sofahjørne, skrivebord, køleskab med minibar og daglig opfyldning af drikkevarer, TV med satellitkanaler, telefon, safetyboks, elkedel, strygejern og strygebræt, wi-fi og aircondition. Der er et dejligt stort badeværelse med morgenkåber, hårtørrer, makeupspejl og diverse toiletartikler.

Værelset kommer typisk med en stor kingsize-dobbeltseng, hvis I rejser som par. Rejser I som 2 voksne og 2 børn, så deler I 2 queensize-dobbeltsenge.

Hotel Melía Cayo Santa María benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  45 min (Remedios)

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  6

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  5,5 timer (Havana)