Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_746605723 Bali Rice Terraces.jpg

Eksotiske rejser

Hos Check Point Travel tilbyder vi masser af eksotiske rejser til spændende destinationer. Hvad enten I drømmer om at opleve Borneos regnskove, Cubas grønne tobaksmarker, Sri Lankas gamle kongebyer eller Vietnams rismarker og templer, så kan vi hjælpe.

Vietnam - vidunderlig kulturskat

Vietnam er på alle måder et eksotisk og farverigt land. De hårdtarbejdende og positive vietnamesere har oplevet lidt af hvert gennem historien, og derfor har de mange spændende traditioner og en rig og kultur.

På eksotiske rejser til Vietnam kan I for eksempel opleve det pulserende og eksotiske gadeliv i millionbyen Hanoi, og I kan sejle på Mekong-deltaet, der giver liv til blandt andet de smukke grønne rismarker. Vietnams eksotiske kultur og spændende fortid kan I for eksempel opleve i Hoi An, der tidligere var en af Sydøstasiens vigtigste handelsbyer. Og i den gamle kejserby Hué kan I se en række historiske monumenter fra Nguyén Dynastiets tid.

Eksotiske rejser august

Vi tilbyder eksotiske rejser på alle årstider. Men hvis I kigger specifikt på eksotiske rejser i august, så vil Vietnam være en god mulighed. Vejret i landet skifter en del, men i det nordlige og centrale Vietnam er klimaet normalt behageligt i august. Et bud på en eksotisk rejse i august kunne være Det auteniske Vietnam, der virkelig bringer jer på eksotiske eventyr i Vietnam.

Få yderligere inspiration til jeres rejse på vores kort over Vietnam.

SMIL - Vietnameserne har generelt let til smilet. Akkurat som disse to piger fra den nordlige del af landet, Check Point Travel

Borneo - skønt naturparadis

Borneo er et sandt paradis for naturelskere. På vores eksotiske rejser til Borneo kan I for eksempel udforske Borneos tætte regnskovs- og jungleområder. Her lever de mærkværdige næseaber side om side med varaner, skæggede grise og andre specielle dyr.
På Borneo kan I også besøge et af de centre, der arbejder for at forbedre vilkårene for et af Borneos mest kendte og elskede dyr - den søde orangutang.

I området omkring Malaysias højeste bjerg, Mount Kinabalu, der ligger på det nordøstlige Borneo kan I gå på opdagelse i et af verdens rigeste biologiske steder. Her findes mere end 5.000 plantearter, hvilket er mere end i Europa og Nordamerika tilsammen. Her kan I for eksempel være heldig at støde på verdens største blomst, Rafflesia, eller på en af de flere hundrede orkidé-arter.

Eksotiske rejser tilbud

Vi har somme tider eksotiske rejser på tilbud. Det kunne for eksempel være vores eksotiske rejser til Borneo, rejser til Cuba, eller helt andre billige eksotiske rejser. Tjek under rejsetilbud om der er billige eksotiske rejser lige nu. 

NATUR - ungerne af de truede orangutanger er et af de mest iøjnefaldende dyr på Borneo, Check Point Travel

Oplev Cubas historie og kultur

På vores eksotiske rejser til Cuba kan I dykke ned i landets historie, der har været dramatisk og spændende over flere omgange. I Havana kan I tage på udflugt til Revolutionsmuseet (Museo de la Revolución), hvor I lærer mere om, hvordan Fidel Castro, Che Guevara og deres allierede overtog magten i Cuba. I Havana findes flere andre spændende spor efter revolutionen. Besøg for eksempel den store Plaza de la Revolución, hvor Fidel Castro i sine velmagtsdage holdt sine taler til nationen under overværelse af hundredetusinder af landsmænd.

Cubas eksotiske oplevelser

Når I forlader Havana og drager videre ud i det spændende Cuba, venter flere interessante historiske og kulturelle højdepunkter. I byerne Trinidad og Cienfuegos kan I lade jer forføre af kolonistilscharmen, der præger byens gamle fornemme bygninger, pladser og parker, der er udformet i klassisk fransk stil af byernes grundlæggere.

I Cuba kan I også møde de livsglade cubanere og nyde nogle af de ting, de i tidens løb har opfundet for at forsøde tilværelsen. Kast jer ud i salsadans på en af landets mange salsabarer, læn jer tilbage og nyd en drink med noget lækker cubansk rom, eller prøv en af de berømte, håndrullede cubanske cigarer.

Billige rejser til Cuba

Selvom Cuba er langt væk, så behøver det ikke at koste en bondegård at besøge landet. Hos Check Point Travel har vi et stort udvalg af eksotiske rejser til Cuba - og til en fornuftig pris. Tjek for eksempel Cuba med bus og casa - her får I virkelig en eksotisk Cuba-rejse og meget værdi for pengene. Tag for eksempel på en billig eksotisk rejse i oktober, november, december, eller hvad med en eksotisk rejse i foråret til Cuba? Begge perioder er gode til at få de bedste eksotiske oplevelser.  

VINALES - mød de hårdarbejdende cubanske tobaksbønder på markerne omkring Vinales, Check Point Travel

Sri Lankas naturoplevelser

Vores rejser til Sri Lanka giver jer mulighed for at få eksotiske oplevelser i et land, der har utroligt meget at byde på. Her kan I tage på udkig efter de smukke, men sjældne, leoparder i Yala National Park. I Yala kan I også nyde lydene af nogle af parkens over 200 fuglearter og måske se andre af parkens spændebde beboere som sjakaler, krokodiller og flere andre.

Et andet af Sri Lankas store naturhøjdepunkter finder I centralt på øens højland. Her ser I, hvordan de grønne teblade bliver grundigt passet og plejet af tebønderne. Og I kan komme på besøg på en af de gamle tefabrikker, hvor I ser, hvordan tebladene bliver behandlet for at blive til noget af verdens fineste te, der serveres på morgenborde verden over.

Rundt om i Sri Lankas eksotiske natur kan I også opleve kulturelle seværdigheder, der har rødder i landets spændende historie. Besøg for eksempel Sigiriya, der er et ældgammelt fort, der ligger på toppen af en stejl klippe, som rejser sig dramatisk over det omkringliggende område. Følg trapperne til toppen af klippen og bliv belønnet med en fantastisk udsigt over det flade omkringliggende område.

Eksotiske rejser med børn

Sri Lanka er et glimrende rejsemål, hvis I er på udkig efter eksotiske rejser med børn. Vi tilbyder for eksempel en familietur til Sri Lanka, hvor I både møder elefanter og andre eksotiske dyr, og så får I mulighed for at slappe af med hele familien på skønne, eksotiske strande. 

YALA - denne nationalpark er et af de bedste steder i Verden at observere den sky leopard, Check Point Travel

Ønsker I at høre mere om mulighederne for at komme på en eksotisk rejse, så ring til os på 86137744 eller send os en rejseforespørgsel.

Få et tilbud på en eksotisk rejse

Cuba med bus og casa MAIN.jpg

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Cuba med bus og casa
 • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
 • Tobaksplantager i naturskønne Viñales
 • Kolonitidsstemning i smukke Trinidad
 • Flotte strande, brolagte gader og landsbyliv 
 • Privat indkvartering hos gæstfrie cubanere
 • Inkl. fly, B&B og transport

Fra kr. 13.400

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
SYDKYSTEN - Solopgang over Sri Lankas jungle, der rummer et overflødighedshorn af naturoplevelser, Check Point Travel

15

dage

NYE, LÆKRE HOTELLER

Det bedste af Sri Lanka
 • Enestående rundrejse med privatchauffør
 • Historiske kongebyer og imponerende templer
 • Safarikørsel i Minneriya og Yala Nationalpark
 • Højlandets te-marker, bjerge og britiske huse
 • Badeferie og afslapning ved Bentota
 • Inkl. fly, hoteller, transfers og halvpension

Fra kr. 15.800

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
POOL MED SEAVIEW - Apsara Beachfront Resort har pool med seaview, Check Point Travel

15

dage

GOD TIL VINTER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Khao Lak - Apsara Beachfront Resort
 • 12 nætter på 4-stjernet resort i Khao Lak
 • Ligger ugeneret og helt ned til stranden
 • Fine faciliteter og flere swimmingpools
 • Mange gode udflugtsmuligheder
 • Et godt valg for både familier og par
 • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad 

kr. 9.800

Fra kr. 8.000

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Det bedste af Vietnam
 • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
 • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
 • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
 • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
 • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 13.300

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk