Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
dag 1shutterstock_245218438 Thomas Jefferson Memorial in Washington DC, United States.jpg

Seværdigheder i Washington

Washington er verdens ubestridte magtcentrum – men byen er meget mere end politik og magtkampe. Washington er en både hyggelig og folkelig by fyldt med kultur og liv. I denne guide kan I blive klogere på, hvad I skal se og opleve i skønne Washington.

WASHINGTON - på toppen af Capitol Hill ligger den imponerende Capitol-bygning, der huser USAs lovgivende forsamling, kongressen, Check Point Travel
Parlamentets hus: The Capitol, som ligger for enden af National Mall.

Monumenternes by

I Washington er man aldrig i tvivl om, at man befinder sig i stormagts hovedstad. Det vidner byens mange og kolossale monumenter og bygninger om. I kan beundre en stor del af dem ved The National Mall, som er den 2,5 km lange, grønne kile mellem Lincoln Memorial og Capital Hill, hvor senatet og kongressen udkæmper store og små kampe. The Mall er i øvrigt et herligt rekreativt område, hvor byens lokale og gæster ofte ses slentre af sted.

WASHINGTON - Det Hvide Hus er bopæl for den siddende amerikanske præsident og en af Verdens mest kendte bygninger, Check Point Travel
Det Hvide Hus i Washington DC

Museer i verdensklasse

Det er også langs The Mall, at Washingtons berømte museer ligger. Og berømte er de med god grund: De er fantastiske. De er store. Og de er gratis! De hører alle til de såkaldte Smithsonian-museer, og her kan I stifte et dybere bekendtskab med USA's fascinerende historie eller dvæle ved særudstillinger om alt fra rumfart og flyhistorie til indiansk kultur. Husk godt fodtøj! Museerne er både store og spændende, så det er med at passe på fødderne.

Arlington: Krigshelte på rad og række

En helt anden stemning hersker på Arlington National Cemetery, hvor I kommer tæt på landets til tider barske historie. Siden Den Amerikanske Borgerkrig er mere end 285.000 krigshelte, præsidenter og andre prominente personligheder blevet stedt til hvile på Arlington-kirkegården, hvor også John F. Kennedy og hans kone Jacqueline Kennedy ligger begravet. Læs mere om Arlington og planlæg dit besøg her.

Tip: Synet af Arlingtons endeløse rækker af hvide gravstene viser med en overvældende tydelighed amerikanernes store offer på den verdenspolitiske scene. Kirkegården er så stor, at man kun får set små dele af den, hvis man besøger den til fods. Derfor kan det være en god investering af tage på en guidet tur, hvor man kan hoppe af og på de åbne trolleys, som stopper på alle de vigtige steder.

WASHINGTON - Arlngton kirkegården minder om USAs store bidrag i internationale konflikter og her hyldes landets største helte, Check Point Travel
Arlington er sidste hvilested for 285.000 mennesker, som alle har spillet en særlig rolle for USA.

Washington på cykel og til fods

Washington har rigeligt med seværdigheder til adskillige dages udforskning, men husk også at nyde folkelivet. Gå for eksempel en tur i byens hektiske Chinatown, hvor kinesisk medicin sælges fra små familieejede butikker, og duften af frisklavet nudelsuppe siver ud fra restauranternes køkkener.

En anden god måde at udforske Washington på, er at leje en af de tusindvis af røde citybikes, som ses overalt i bybilledet. Det koster kun 2 dollars pr. tur – og så ligger Washington for jeres fødder. Tag på tur i parkerne, sæt jer på en af de lokale caféer og udforsk den hyggelige bydel Georgetown i et stille og roligt tempo. Der arrangeres også adskillige guidede cykelture i hovedstaden, og det er en god måde at komme ind bag facaden af denne unikke og charmerende storby.

USA - Washington - DC - Georgetown - Citybikes
Bycyklerne er let genkendelige. Her er vi i Georgetown, som er et oplagt mål for en tur på cykel i Washington.

Nyttige links:

Oplev Washington og det øvrige USA

Har I fået lyst til at tage på en uforglemmelig rejse til USA for at opleve skønne Washington? Så send os en rejseforespørgsel og få et uforpligtende tilbud. 

Send rejseforespørgsel

NEW YORK - Manhattan skyline med majestætiske Empire State Building i forgrunden og det nye vartegn Freedom Tower i baggrunden, Check Point Travel
Det østlige USA's ikoner
  • Capitol Hill og Det Hvide Hus i Washington
  • Amishfolk og borgerkrigshistorie på landet
  • De imponerende vandfald, Niagara Falls
  • Irske pubber og hvalsafari i Boston
  • Frihedsgudinden, shopping og shows i N.Y.
  • Inkl. fly, hoteller og billeje
Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.