Hotel La Bitta

Arbatax, Sardinien, Italien

Hotel La Bitta - Se dét er rigtig ferie
Hotel La Bitta - Se dét er rigtig ferie
Gallery Foto Hotel La Bitta 22 1
Esterni04
Deluxe Romantica05
Gallery Foto Hotel La Bitta 21 1
Comfort 06
Et kig ind i et Comfort Room på Hotel La Bitta
Et kig ind i et Comfort Room på Hotel La Bitta
Classic02
Spiaggia 01
Spiaggia 04
Terrazza Bar02
Terrazza Bar01
Piscina 07
Pin MG 9796 02
Gallery Foto Hotel La Bitta 30 1
Superior 01
Ønsker I havudsigt, kan I opgradere til Superior Room
Hotel La Bitta - Se dét er rigtig ferie
Gallery Foto Hotel La Bitta 22 1
Esterni04
Deluxe Romantica05
Gallery Foto Hotel La Bitta 21 1
Comfort 06
Et kig ind i et Comfort Room på Hotel La Bitta
Classic02
Spiaggia 01
Spiaggia 04
Terrazza Bar02
Terrazza Bar01
Piscina 07
Pin MG 9796 02
Gallery Foto Hotel La Bitta 30 1
Superior 01

Lækkert strandhotel for par

Af Henrik Særmark-Thomsen

Sardinien har nogle af de smukkeste strande i Europa. Jeg har hørt italienske venner omtale Sardinien som Sydeuropas svar på Maldiverne. Sammenligningen er ikke helt ved siden af. Sandet er kridhvidt, og vandet skifter fra glasklart i vandkanten over lyseblåt til dyb blå derude i horisonten.

Jeg nyder udsigten fra min liggestol ved poolen. Tænker på at jeg normalt har svært ved at holde ferie fra dag 1. Men på Hotel La Bitta falder det mig overraskende let. Det er lidt som at falde i hak med en gammel ven.

”Her kan vi godt tage tilbage til,” kommer det med et smil fra fruen, der synes at have læst mine tanker.

Hotel La Bitta har en fantastisk beliggenhed!

Hotel La Bitta er en lille perle. Et familiedrevet boutiquehotel med masser af atmosfære og 63 flotte værelser indrettet i middelhavsstil. Var jeg ejendomsmægler, havde jeg indledt min beskrivelse af hotellet med ordene: ”Beliggenhed! Beliggenhed! Beliggenhed!” For udsigten fra poolområdet, terrassen og restauranten er ganske enkelt fantastisk.

De elsker at lave mad

Maden i hotellets to restauranter er så god, at jeg bare et par timer efter morgenmaden ligger ved poolen og spekulerer på, hvad jeg skal vælge i aften. Hotellets ejer, Rinaldo Bovi, drev restaurant før han gik ind i hotelbranchen. Og hans kærlighed til det kulinariske er tydeligvis usvækket. Jeg glæder mig i hvert fald til igen at sætte mig ved bordet i restauranten og lade mig forkæle med god mad og vin.

Smil, atmosfære og personligt værtskab

Overalt på Hotel La Bitta bliver man mødt med smil og et personligt værtskab, der er med til at gøre opholdet til en helt særlig oplevelse. Man bliver forkælet. Men det sker på den der naturlige og nærmest hjemlige facon, der bare gør, at man slapper af og nyder det i fulde drag. Familien Bovi værner om stemningen på hotellet, og derfor har de besluttet, at Hotel La Bitta skal være forbeholdt par og familier med voksne børn.

Privat strand med parasoller og liggestole

”Skal vi i havet?”, spørger fruen. Det lyder som en god idé. Havet ser fantastisk ud, og så kan man jo soltørre på en af hotellets liggestole neden på stranden bagefter. Vi tager vores håndklæder og går ned mod stranden, mens vi taler om hvilket lykketræf det var, at vi fandt frem til dette hotel. Jeg tænker, at det her er lige noget for vores rejsende i Check Point Travel. Den oplevelse er vi nødt til at give videre.

Hyggelig by og fine udflugtsmuligheder

Hvis man ellers kan løsrive sig fra stemningen og det skønne driverliv på Hotel La Bitta, så er det oplagt at smutte en tur ind til byen. Arbatax er en hyggelig by med små stemningsfulde restauranter, caféer, butikker og sågar en marina. Tag en snak med hotellet, hvis I ønsker at leje en bil og tage lidt på opdagelse i bjergene bag Arbatax. De kan også være behjælpelige med at skaffe billet til toget Trenino Verde, der kører på en af de smukkeste jernbanestrækninger i Italien. Og holder I af naturoplevelser, så er der mange fine vandreture på denne del af Sardinien – bl.a. i den nærliggende nationalpark Gennargentu.

Tænker I, at det er for varmt til den slags udfoldelser, så overvej at tage med ud på snorkeltur. Hvis I altså kan løsrive jer fra stemningen på Hotel La Bitta.

Sådan bor I

Opholdet på Hotel La Bitta inkluderer som udgangspunkt ophold i Comfort Room. Værelset er lyst og charmerende indrettet. Her er der en stor dobbeltseng, et skrivebordsarrangement, TV, aircondition, wi-fi og et dejligt badeværelse med brusebad, hårtørrer og toiletartikler. Og så har alle værelser en lille møbleret balkon eller terrasse, der vender ud mod haven. Disse værelser kommer også som tripleværelser til tre personer. Hvis man rejser fire personer sammen, så skal man bestille to værelser.

Hvis I drømmer om havudsigt fra værelset, så kan I opgradere til Superior Room.

Hvert værelse har gratis adgang til hotellets liggestole på stranden og har desuden 2 strandhåndklæder pr. uge pr. person inkluderet i prisen. Derudover kan man bestille flere håndklæder mod et mindre gebyr. Hvis man ønsker en liggestol i 1. række, så kan det reserveres mod et mindre gebyr.

På hotellet kan I desuden bestille udflugter, leje bil, cykel eller havkajak.

Oplevelser i området

 • Tag på togtur med Trenino Verde
 • Meld dig til en snorkeltur og oplev den smukke kyst og livet i havet
 • Tag på fisketur med båd og guide
 • Lej en bil og udforsk bjergene bag Arbatax
 • Tag på tur til nabobyen Tortoli
 • Gå ad stierne i Sardiniens største nationalpark, Gennargento, og snup en dukkert ved stranden Cala Goloritzé
Hotel La Bitta benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter meter

 • Afstand by
  15 minutters gang

 • Fitness
  Nej

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  2

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  ca 2 timer (Olbia)