Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
USA - Californien - Roadtrip - Visit California (18).jpg

Leje af bil i USA

Leje af bil i USA er enkelt og ofte ganske billigt. Der er mange udlejningsstationer, og de er som regel godt placeret i forhold til lufthavnene.Og så er bilen den ideelle måde at opleve USA. Læs her om de mest almindelige regler omkring billeje i USA. 

Pris/lejemål

Prisen for den dag, lejemålet starter, er bestemmende for prisen i hele perioden. Der opkræves et depositum kontant eller på kreditkort ved afhentning af udlejningsbilen. Minimumlejemål er 2 dage. Biler reserveres i en bestemt gruppe, ikke en bestemt model eller et bestemt mærke.

Førere

Minimumsalderen for alle førere er 21 år, dog vil personer mellem 21-24 år blive opkrævet et gebyr lokalt (normalt vil dette gebyr ligge på ca. 10 dollars pr. dag).
Alle førere skal være i besiddelse af et gyldigt kørekort fra eget land og have haft det i mindst et år. Det kan være en fordel at få lavet et internationalt kørekort (hvilket gøres nemt på det lokale Borgerservice-kontor). Udover gyldigt kørekort skal ALLE førere være i besiddelse af et kreditkort med samme personlige oplysninger (fulde navn) som i kørekortet.
En ekstra fører af bilen er på nogle destinationer inkluderet i prisen – udgangspunktet for vores priser er dog, at de kun inkluderer en fører. Ønskes yderligere førere betales et gebyr lokalt i USA.

Envejsleje

Envejsleje er altid på forespørgsel. Envejslejen (gebyr + lokal skat) betales i USA og er gældende for alle bilgrupper.

I følgende stater er envejsleje tilladt uden gebyr:

Også mellem Californien og Las Vegas/Reno/Phoenix er envejsleje tilladt uden gebyr.
Mellem større lufthavne i Californien, Arizona, Nevada, Oregon og staten Washington er enevejsleje tilladt uden gebyr.
Dette gælder både inden for hver stat og mellem staterne.

Der er intet gebyr for envejsleje mellem lufthavne i følgende byer:

 • Boston
 • Hartford
 • New York
 • Newark
 • Philadelphia
 • Baltimore
 • Washington DC.

Ved andre kombinationer i gruppe A/Alle andre opkræves følgende (+ lokal skat) afhængigt af afstand mellem afhentningssted og afleveringssted:

 • 0-99 miles USD 100/gratis
 • 100-274 miles USD 150/USD 50
 • 275-599 miles USD 200/USD 100
 • 600-1499 miles USD 400/USD 300
 • 1500 miles og mere USD 1100/USD 500

Ekstra udstyr

Ønskes ekstraudstyr som barnestole, skiracks mm. oplyses dette ved reservationen. Betaling for udstyret finder sted i USA ved afhentning af udlejningsbilen. Barnestole er obligatoriske for børn under 5 år i de fleste stater. En barnestol koster ca. USD 6 pr. dag og max ca. USD 60 pr. lejemål.

Forsikringer

Alle priser inkluderer følgende forsikringer:

 • LDW, der svarer til en kaskoforsikring. LDW inkluderer også en minimal (for lille) "third part liability"-forsikring
 • ALI udvider "third part Liability"-forsikringen med en dækning på op til USD 1 million, og dækker skader på udlejningsbil og passagerer i udlejningsbilen. I modsætning til LDW dækker ALI også hvis den anden part er underforsikret, slet ikke forsikret, eller hvis modparten stikker af fra ulykken.
 • PAI (personlig ulykkeforsikring)
 • PEP (forsikring, der dækker personlige effekter).

Kørsel uden for USA

Det er tilladt at køre udlejningsbilen ind i Canada, hvor dette skal oplyses når bilen afhentes, så det bliver noteret på kontrakten. Det er normalt tilladt at køre bilen ind i Mexico, men max 13-25 miles ned i landet. Hvis man ønsker at køre bilen (ikke muligt for gruppe W, H og K) til Mexico, skal det oplyses til Check Point Travel og I skal købe en speciel forsikring, som koster cirka USD 21 + lokal skat pr. dag.

Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk