Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Anantara Kalutara Resort Guest Room Premier Garden View Room King Bedroom 5648X3660
Anantara Kalutara Resort Restaurant Spice Traders Restaurant Interior 6000X3813
Anantara Kalutara Resort Guest Room Premier Garden View Room King Bedroom 5648X3660
Anantara Kalutara Resort Restaurant Spice Traders Restaurant Interior 6000X3813

Anantara Kalutara Resort

Kalutara

 • Afstand strand
  0 meter meter

 • Afstand by
  10 min til fods

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  1 time til Colombo Lufthavn

Uforstyrret afslapning

Beliggende på en landtange omgivet af lagune på den ene side og Det Indiske Ocean på den anden ligger det 4-stjernede Anantara Kalutara Resort omgivet af en tropisk have med frodige træer, vajende palmer, farvestrålende blomster samt en indbydende og uforstyrret gylden sandstrand. Allerede ved ankomsten mærker I den helt særlige atmosfære og ro, der hviler over Anantara Kalutara Resort, når I bliver budt velkommen af det kompetence og imødekommende personale i det spektakulære lobbyområde med de enorme Ena De Silva batikværker. Et virkelig skønt sted at tilbringe sin badeferie på Sri Lanka.

Anantara Kalutara Resort er et lækkert 4-stjernet strandhotel, tegnet af den verdensberømte arkitekt Geoffrey Bawa, kongen af Tropisk modernisme, hvor komfort, afslapning og forkælelse er i højsædet. Servicen er i top, personalet smilende og imødekommende og maden i hotellets 3 restauranter er helt i top. Jeres gastronomiske rejser bringer jer fra de srilankanske klassikere og populære internationale retter på Olu, via asiatiske specialiteter på den hyggelige Spice Traders til det italiensk fine dining på Acquolina. Derudover kan I nyde en lang række herlige seafood retter i de forskellige restauranter tilpasset stedets kulinariske udgangspunkt.

Anantara Kalutara ligger helt ned til en dejlig, uforstyrret sandstrand, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert i Det Indiske Ocean eller gå en tur i solnedgangen. Er I mere til at slappe af på en solseng, nyde brisen fra havet og skyggen fra palmerne i haven omkring resortets skønne pool-område, er det naturligvis også en mulighed. Her er I kun få skridt fra kølige forfriskninger eller en kop kaffe i den hyggelige pool-bar.

Hotellet har ligeledes et pool-område forbeholdt voksne, hvor I kan komme helt ned i tempo og nyde roen.

Hvis driverlivet ved pool og strand bliver for meget, så overvej at forkæle jer selv med en massage i hotellets spa. Anantara Spa er en rejse i velvære og nydelse, og det topprofessionelle personale tilbyder en række massager og behandlinger med udgangspunkt i lokale såvel som regionale traditioner.

Fo de mindste er der naturligvis mulighed for at lege og hygge sig i Anantara Kalutaras sjove Aliya Kids Club, hvor der tegnes, leges dyrkes sport og spilles spil.

For de aktive tilbydes blandt andet forskellige vandsportsaktiviteter, yoga samt et veludstyret fitnesscenter. Har I ønsker at se nærmere på Kalutara by, er det en kort gåtur eller rickshaw tur fra resortet. Byen er ikke stor, men her er der mulighed for at prøve forskellige restauranter af, gå en tur på det lokale marked eller besøge et af de farverige buddhistiske templer.

Hotellet har desuden en udflugtsskranke, hvor de tilbyder et bredt udvalg af oplevelser og aktiviteter, blandt andet cooking classes, bådtur på Kalu Ganga floden, skildpaddecenter, landsbybesøg og naturoplevelser.

Anantara Kalutara Resort benyttes på følgende rejser:

Anantara Kalutara Resort Guest Room Premier Garden View Room King Bedroom 5648X3660
Anantara Kalutara Resort Guest Room Premier Garden View Outdoor Area

Premier Garden View Room Inkluderet info-ikon

På Anantara Kalutara Resort indkvarteres I i et af deres meget rummelige Premier Garden View Rooms på hele 78 kvm. Værelserne er moderne og smagfuldt indrettede i lyse nuancer, flisegulve og kvalitetsmøbler og lækre tekstiler. Værelset er udstyret med en sofa, skrivebordsarrangement, vinskab/minibar, kaffe- og te faciliteter, aircondition, TV med satellitkanaler, værdiboks og naturligvis gratis Wi-Fi. Derudover er der et stort, lyst og lækkert badeværelse med rain shower, badekar, hårtørrer, toiletartikler, badekåber og hvad der ellers hører sig til.

Endelig er der fra værelset direkte adgang til en møbleret terrasse, hvor I kan slappe af på udendørssofaen eller sidde omkring bordet med en god bog, en kop Nespresso eller et glas kølig hvidvin og nyde den uforstyrrede udsigt til haven.

Her er plads til maksimalt 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.


Anantara Kalutara Ocean View Room 2
Anantara Kalutara Ocean View Room 1
Anantara Kalutara Ocean View Room

Deluxe Ocean View Room Opgradering info-ikon

Vågn op til lyden af de bølgende bruser og opgradér til Deluxe Ocean View Room. Værelset er moderne og smagfuldt indrettede i lyse nuancer, flisegulve og kvalitetsmøbler og lækre tekstiler. Værelset er udstyret med en sofa, skrivebordsarrangement, vinskab/minibar, kaffe- og te faciliteter, aircondition, TV med satellitkanaler, værdiboks og naturligvis gratis Wi-Fi. Derudover er der et stort, lyst og lækkert badeværelse med rain shower, badekar, hårtørrer, toiletartikler, badekåber og hvad der ellers hører sig til.

Endelig er der fra værelset direkte adgang til en møbleret balkon, hvor I kan slappe af på udendørssofaen eller sidde omkring bordet med en god bog, en kop Nespresso eller et glas kølig hvidvin og nyde den uforstyrrede udsigt til havet.

Her er plads til maksimalt 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.