Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
DSC04624
1
DSC 9926
DSC 9916
5
DSC04624
1
DSC 9926
DSC 9916
5

Big Game Camp Wilpattu

Wilpattu

 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  -

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Nej

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Nej

 • Lufthavn
  -

Kun 5-10 minutters kørsel fra indgangen til Wilpattu National Park ligger Big Game Camp Wilpattu op til en sø, omgivet af et tæt busklandskab, så I har en fornemmelse af at bo midt ude i naturen. Teltene ligger med fin afstand, så I har ro til at nyde naturen. Området er hjemsted for rigtig mange fuglearter, som I kan opleve helt tæt på. Ligeledes frekventeres området af elefanter, der kommer til søen for at drikke, så bliv ikke overraskede, hvis I får suppleret de spændende safarikørsler med yderligere oplevelser i lejren.

Det er en dejlig afslappet atmosfære i lejren og personalet gør deres bedste for at jeres ophold bliver så komfortabelt og uforglemmeligt som muligt. Måltiderne serveres omkring spiseteltet og om aftenen stilles borde og stole op, så I kan nyde middagen under stjernerne i skæret fra lanterne. Efterfølgende kan I sidde og nyde en kold øl eller en kop kaffe omkring lejrbålet, inden det er tid at finde tilbage til teltet for natten.

Vi har valgt Big Game Camp Wilpattu ud fra den fremragende beliggenhed og den helt særlige atmosfære samtidig med, at vi ønsker at give jer mest mulig tid i naturen frem for at bruge den på lange transporter til og fra Wilpattu National Park.

Sådan bor I

Under opholdet i Big Game Camp kommer I til at overnatte i et af deres komfortable 2-personers safaritelte, der er spartansk indrettet med en dobbeltseng, bagageplads, vifte og enkle fornødenheder samt en suite badeværelse/toilet med varmt/koldt vand og badeartikler. Foran teltet har i to stole og et bord, hvor I kan sidde og slappe af ovenpå dagens safari og nyde en god bog med en kop te eller kaffe.

Alternativ: Hvis I af individuelle årsager ikke ønsker det spændende ophold i Big Game Camp, er der mulighed for at blive indkvarteret på hotellet, Palm Garden Village i stedet for. Det ligger mellem Wilpattu National Park og Annaradhnapura, hvorfra der vil være lidt længere transport til og fra parken.

Big Game Camp Wilpattu benyttes på følgende rejser: