shutterstock_299388287 Grand palace and Wat phra keaw at sunset bangkok, Thailand.jpg
Bangkok og Khao Lak Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Bangkok og Khao Lak

 • 2 nætter i Bangkok på 4-stjernet hotel
 • Sightseeing og shopping i Bangkok
 • Templer, gadekøkkener og markeder
 • 10 nætter i strandparadiset Khao Lak
 • Førsteklasses badeferie på Apsara Beachfront
 • Mulighed for udflugter til regnskov og koralrev

kr. 10.300,-

15 dage fra kr. 9.100,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 30. aug 2020

Rejseplan

Rejsen begynder med 2 dage i Bangkok på et 4-stjernet hotel med restauranter, butikker og byliv lige uden for døren. Denne rejse er perfekt for jer, der ønsker en afslappende badeferie og som gerne vil have et par spændende storbydage med i købet.

SOLNEDGANG - Det er smukt, når solen går ned i Khao Lak, Check Point Travel

Rejsen kort

Bangkok: Tag en flodbåd til Thonburi, hvor husene står på pæle. Gå på opdagelse blandt Chinatowns spændende butikker og restauranter. Spis middag på toppen af en skyskraber og nyd stemningen og roen i et af byens gamle templer.

Khao Lak: Herefter har I 10 nætter på det førsteklasses Apsara Beachfront Resort and Villa i Khao Lak, der ligger ved en af de bedste strande i Sydthailand. Skulle I få lyst til en afveksling i strandlivet, kan I let tage på udflugter fra Apsara.

MAD - Der er masser af restauranter i området omkring hotellet. Men prøv også de thailandske gadekøkkener. De laver fabelagtig mad, Check Point Travel

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Bangkok.

NATMARKED - Tag på aftentur til et af Bangkoks natmarkeder, Check Point Travel
Foto: Bangkok Night Market - en spændende mulighed

Ved ankomsten til Bangkok, tidligt om morgenen, bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Dagene i Bangkok tilbringer I på det 4-stjernede Centre Point Silom, der ligger i centrum af Bangkok i Silom-kvarteret og tæt på floden Chao Phraya. Silom er et livligt område med masser af gode restauranter og spændende butikker, og så er der let adgang til byens højbane, Skytrain, der stort set har stop alle de steder, hvor der er noget spændende at se og opleve i Bangkok. Alternativt kan I tage en af flodbådene (vandtaxier) fra Sathorn Pier og se byen fra søsiden.

I har en hel dag til at opleve Bangkok, og mulighederne er mange. Tag f.eks. skytrain ind til Siam Square og nyd aftenen i et af Asiens største shopping-områder. Hver aften kommer folk fra hele byen til Siam Square. Nogle for at shoppe, andre for at spise på en af de utallige restauranter og så er der naturligvis også dem, der bare kommer for at betragte folkelivet fra et bord ved en udendørs café. Ved Siam Square finder I også akvariet Siam Ocean World, der er et sikkert hit hos mindre børn.

Om aftenen kunne I reservere bord på en af byens skyskraber-restauranter som eksempelvis Baiyoke Sky Hotel. Restauranten på Baiyoke Sky Hotel ligger på 76. og 78. etage, så herfra har I en fabelagtig udsigt til Bangkoks lyshav, der strækker sig mod horisonten.

I har endnu en hel dag til at udforske Bangkok. Fra hotellet er der kun få minutters gang ned til floden, hvor I kan tage en lokal flodbåd i nordgående retning. Det koster kun et par kroner, og det er vidunderligt at vugge stille og roligt gennem Bangkok, mens storbyens skyskrabere, templer og små pælehuse glider forbi. Bed om at blive sat af ved Tha Chang, hvorfra I let kan gå til en af Bangkoks største seværdigheder, Grand Palace. Med sine vidunderlige templer, guldbelagte stupaer og overdådige detaljerigdom er Grand Palace uden tvivl blandt de smukkeste paladser i verden.


Foto: Grand Palace.

Hertil valfarter buddhistiske pilgrimme fra hele landet for at vise deres respekt for Smaragdbuddhaen. En 66 cm høj buddhastatue af jade, der troner højt oppe på et alter i Thailands mest berømte helligdom, Wat Phra Kaeo. Den lille figur tillægges overnaturlige kræfter og har været direkte årsag til krige med Laos. Bemærk, at respektfuld påklædning er påkrævet i kongepaladset og i de thailandske templer. Det vil sige ingen bare knæ og skuldre.


Foto: The Marble Temple, Bangkok

Fra Grand Palace er det kun en kort gåtur til Wat Pho. Det er Bangkoks ældste tempel og et af de mest stemningsfulde. I denne fredfyldte oase finder I den berømte liggende Buddha. Med en længde på 46 m og en højde på 15 m, er den mægtige statue et imponerende syn. Men templet har meget mere at byde på. Er I ved at være en smule trætte efter at have udforsket de mange tempelbygninger, kunne I overveje en omgang traditionel tempelmassage. Massørerne er uddannede på templet, hvor teknikken er forfinet gennem århundreder.

Fra Wat Pho kunne I tage en båd tilbage ned ad floden til stoppestedet Ratchawong. Herfra er der kun er få minutters gang til Bangkoks Chinatown, hvis eventyrlige labyrint af smågyder kantes af små købmandsbutikker, glitrende guldsmedeforretninger, travle værksteder, livlige gadekøkkener og kinesiske templer med svungne tage. I den sydøstlige ende af Chinatown ligger for øvrigt Wat Traimit, måske bedre kendt som Guldbuddhaens Tempel. Her kan I stå ansigt til ansigt med en af de mest kostbare buddhafigurer i verden. Den blev opdaget ved et tilfælde under en flytning fra et af ØK’s pakhuse. Den er tre meter høj, vejer 5.500 kg og er gjort af det pureste guld.

En anden mulighed er at leje en piskerisbåd og udforske den gamle bydel Thonburi på den anden side af floden. Akkurat som Venedig var det meste af Bangkok engang gennemskåret på kryds og tværs af store og små kanaler, kaldet klonger. I dag er en stor del af disse vandveje desværre fyldt op med jord og asfalteret. Men i Thonburi er de gamle vandveje bevaret, og en sejltur gennem denne del af Bangkok er en stor oplevelse. Så sæt jer til rette i longtailbåden og find kameraet frem. De små kanaler benyttes flittigt af de lokale. Husene i dette område står på pæle, og små trapper leder ned til vandet, hvor folk er i færd med at vaske hår, skylle tøj og rense fisk. Ude på verandaen sidder små børn med deres bedstemødre, mens mænd og kvinder i arbejdstøj og jakkesæt står på de smalle bådebroer og venter på, at flodbåden skal komme forbi. En longtailbåd med brølende piskerismotor drøner forbi. Dønningerne får dog ikke kvinden i det sejlende gadekøkken til at ryste på hånden, da hun rækker en skål med rygende varm nudelsuppe op til en mager, ældre mand, der har prajet hende fra sin veranda. Der er hele tiden noget at kigge på, mens bådsmanden tager jer dybere og dybere ind i labyrinten af vandveje.

Denne morgen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Herfra flyver I til Phuket, hvor I afhentes i lufthavnen. Herfra bliver I kørt til jeres hotel for de nætter 10 nætter - Apsara Beachfront Resort & Villa.

Khao Lak er en relativt lille by med omkring 5.000 indbyggere. Men til trods for byens beskedne størrelse, har Khao Lak et ganske rigt udbud af restauranter og forretninger. Khao Lak har formået at bevare en god portion af den oprindelige, landlige charme, og man skal ikke mange kilometer uden for bygrænsen for at føle sig langt væk fra den slagne turistrute.

Rundt omkring Khao Lak ligger små hyggelige landsbyer, hvor indbyggerne lever af at fiske og dyrke jorden. Så ud over at nyde livet på de fantastiske strande i Khao Lak de næste dage, så har I mulighed for både at opleve landsbyliv, få naturoplevelser i topklasse på koralrevene ved Similan og Surin og komme tæt på elefanterne i nationalparken Khao Sok.


Foto: Besøg elefanterne i Khao Sok på en dagstur.

I kan lige nå den sidste tur i poolen, inden I bliver afhentet på hotellet og kørt til Phuket lufthavn. Efter en mellemlanding i Bangkok lander I næste dag i Danmark.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Thailand t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage 
 • Indenrigsfly Bangkok – Phuket t/r 
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Bangkok Lufthavn til hotel i Bangkok
 • 2 nætter i Bangkok på Centre Point Silom**** i Deluxe Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I et Family River View-værelse og deler 2 dobbeltsenge)
 • Transport fra hotel i Bangkok til Bangkok Lufthavn
 • Transport fra Phuket Lufthavn til hotel i Khao Lak 
 • 10 nætter i Khao Lak på Apsara Beachfront Resort and Villa**** i Superior Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn får I et Family Deluxe-værelse og deler 2 dobbeltsenge)
 • Transport fra hotel i Khao Lak til Phuket Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Thailand eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
WAT PHO - En kort spadseretur fra Grand Palace ligger Wat Pho, templet for Den Liggende Buddha. Templet fra 1400-tallet ligger som en fredfyldt oase i hjertet af storbyen, Check Point Travel
Zues Beach rest..JPG
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os