Thailand-desktop.jpg
Krabi_Solnedgang over Ao Nang_128638358.jpg
Snorkling nær Krabi_55388104.jpg
Coral Pool.jpg
Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg
Seafood@ Kiang Le Restaurant.jpg
Krabi_Railay beach_126333494.jpg

Krabi og Koh Mook

  • 7 nætter på 4-stjernet resort i Ao Nang
  • Tæt på strand, butikker og restauranter
  • 5 nætter i lækker bungalow på Koh Mook
  • Paradis-ø med blåt vand og vajende palmer
  • Tid til afslapning, snorkling og eventyr
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 8.190,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 07. sep 2019

Rejseplan

Drømmer I om at slippe væk fra det hele og bare slappe af i smukke tropiske omgivelser uden at skulle bekymre jer om noget som helst? Så er denne rejse til Thailand helt perfekt.

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg
Strand & sol er hovedingredienserne på denne rejse til Thailand.

Drømmer I om at slippe væk fra det hele og bare slappe af i smukke tropiske omgivelser uden at skulle bekymre jer om noget som helst? Så er denne rejse til Thailand helt perfekt.

Først tilbringer I syv nætter i Krabi på det dejlige Aonang Villa Resort, der smyger sig elegant ned ad de grønne limstensklipper mod den flotte sandstrand.

Fra Ao Nang går turen med bil og båd til den lille ø Koh Mook, hvor I indlogeres i bungalows for fem nætter på det 4-stjernede Sivalai Beach Resort. Som det fremgår af billedet, så ligger resortet nærmest i vandkanten. Og selvom Koh Mook er en af Thailands smukkeste øer, så er det endnu forbavsende få rejsende, der har fundet vej til denne perle.

Krabi_Solnedgang over Ao Nang_128638358.jpg
Aonangs strand.

I rejser fra Danmark og kommer, efter en mellemlanding i Bangkok, til Krabi, hvorfra I bliver kørt til jeres hotel i Aonang.

Coral Pool.jpg
Smukke omgivelser og et dejligt hotel.

Rejsens første del giver jer syv nætter på det 4-stjernede Aonang Villa Resort i Aonang ved Krabi. Her kan I slappe af ved den store pool, der ligger midt i hotelområdet, der omkranses af høje grønklædte klipper.

Fra hotellet kan I også tage på flere spændende udflugter og besøge eksempelvis den smukke Railay Beach, spændende religiøse templer og farvestrålende koralrev, som I kan udforske med snorkel og maske på en bådtur ved Similian- eller Surinøerne.  

sivalai_Strandbar2.JPG
Sivalais strandbar frister.

Efter en uges tid i Aonang tager I til den lille uforstyrrede perle af en tropeø, Koh Mook. Her har I fem nætter til at nyde total afslapning i vandkanten. I bor i hyggelig bungalow i skyggen fra palmerne og kan flade ud og nyde den tilbagelænede ø-stemning.

Og hvis I får lyst til luftforandring kan I tage med speedbåd til en af de andre nærliggende øer, hvor I kan gå på opdagelse.

Efter en skøn badeferie i Thailand tager I hjem til Danmark.