Pai Village Boutique Resort _ Farm-Deluxe Cottage.jpg
Nordthailand og badeferie Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Nordthailand og badeferie

  • Oplev Nordthailands gamle kongeby Chiang Mai
  • 3 nætter i Chiang Mai på Banthai Village Resort***+
  • Cykelture, landsbyliv, bjerge og vandfald i charmerende Pai
  • 3 nætter i Pai på Pai Village Boutique Resort***+
  • 6 nætters strandferie i Khao Lak på Apsara Beachfront Resort****
  • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 10.550,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 27. mar 2022

Rejseplan

Smukke gamle templer, aftensmad på det lokale natmarked, landsbyliv og cykelture mellem rismarker og skovklædte bjerge. Sådan ser den første del af rejsen ud, når I besøger Chiang Mai og Pai i Nordthailand. Den anden del af rejsen tilbringer I på de smukke strande i Khao lak i Sydthailand.

shutterstock_672226606.jpg

Rejsen kort:

På den første del af rejsen besøger I to af Nordthailands absolutte perler, Chiang Mai og Pai. Chiang Mai er Nordthailands gamle kulturhovedstad. I bor i hjertet af byen og har god tid til at se Chiang Mais største seværdigheder, gå på opdagelse i den historiske bydel og besøge et af de mange smukke templer, hvor orangeklædte munke holder buddhistiske traditioner og ritualer i hævd, som det er foregået i århundreder. Chiang Mai vrimler med små hyggelige restauranter, hvor I kan få et godt måltid mad til meget rimelige penge. Men vores absolutte favorit er madboderne på natmarkedet, hvor man spise sammen med de lokale omgivet af liv og leben.

Fra Chiang Mai kører I mod nord og op i bjergene. Køreturen er utroligt smuk, og for enden venter der jer en belønning, Pai. Byen er utvivlsomt en af de mest stemningsfulde landsbyer i det nordlige Thailand. Den ligger omgivet af bjerglandskaber og deles af floden Pai, der kommer brusende ned fra bjergene. Midt i byen, tæt på floden, ligger jeres hotel i en oase af en have. Her har I jeres egen bungalow og let adgang til at udforske byen til fods eller på lejet cykel. Lige uden for byen venter rismarkerne, landsbylivet og de betagende landskaber på jer.

Efter en uges oplevelser og indtryk flyver I sydpå. Den sidste del af rejsen er henlagt til de smukke strande i Khao Lak i Sydthailand. Her indlogeres I på et dejligt 4-stjernet hotel, der ligger helt ned til stranden. En perfekt finale på en alsidig og oplevelsesrig rejse, hvor alle flyrejser, transporter på land samt gode hoteller er inkluderet i rejsens pris.

Fra Danmark sætter I kursen østpå mod Thailand. Flyrejsen er med mad, drikke og personlig underholdning i form af film og musik. Bagage er også inkluderet.

Efter en kort mellemlanding i Bangkok flyver I videre til Chiang Mai, hvor I ankommer om formiddagen. Hotellets chauffør venter i ankomsthallen og er klar til at køre jer direkte til hotellet, der ligger i hjertet af Nordthailands gamle kulturhovedstad, Chiang Mai. Her indlogeres I for tre nætter.


I har 3 nætter på hyggelige Banthai Village Resort

Værelserne er som regel først ledige omkring klokken 14:00. Men hvis I ønsker tidlig check-in, så oplys det gerne i forbindelse med jeres bestilling af rejsen. Ellers kan hotellet anvise et sted, hvor I lige kan skifte til shorts og sandaler, inden I drager ud i byens gader.

Udforsk spændende Chiang Mai

Chiang Mai er en fantastisk spændende by med masser af seværdigheder, smukke templer og snørklede, stemningsfulde gader i den gamle bydel. Og så er der natmarkedet, som I bare ikke må gå glip af.

I har det hele inden for gåafstand, og det er efter vores mening den helt rigtige måde at opleve byen på. For der er hele tiden noget at se på. Chiang Mai er en af vores absolutte favoritter blandt de thailandske provinsbyer. Den har sjæl og karakter, og så er den på mange måder traditionel thailandsk med en uimodståelig provinsiel charme.

Læs vores forslag til Oplevelser i Chiang Mai.

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet af jeres chauffør, der kører jer til Pai. Det er en flot køretur på cirka 3,5 timer. Vejen bugter sig gennem de grønklædte bjerge og fra bilen har I udsigt til jungle, rismarker og små landsbyer.

Vel fremme i Pai indlogeres I på jeres hotel for tre nætter. Hotellet ligger i en oaselignende have midt i byen. Her skal I bo i jeres helt egen bungalow.

Tag på opdagelse i hyggelige Pai

Pai er en af de hyggeligste små byer i denne del af Thailand. De unge rygsæksrejsende har opdaget Pai. De kommer især for at opleve atmosfæren i byen. Det vrimler med små stemningsfulde restauranter og caféer i Pai. I en grad så det kan være svært at vælge.

Oplev byens magiske omgivelser

Derudover er byen sjov at gå på opdagelse i. Lej en cykel og kom lidt ud i krogene af byen. Besøg et lokalt tempel, snup en iskaffe på en fortovscafé og gå en tur på markedet.

I kan tage på guidede vandreture i bjergene og bade i vandfald, sejle med bambusflåde ned ad floden, nyde solnedgangen over Pai Canyon eller leje en scooter og køre ud på eventyr i det smukke og landlige Nordthailand.

Se 5 gode oplevelser i Pai og omegn.

Efter morgenmaden går turen til lufthavnen i Chiang Mai. Herfra flyver I syd på til Phuket. I Phuket lufthavn venter jeres chauffør på at køre jer til hotellet i Khao Lak. Det er en køretur på knap en time, og når I kommer frem, indlogeres I for 6 nætter på Apsara Beachfront Resort & Spa, et dejligt 4-stjernet hotel, der ligger helt ned til stranden.

I har nu de næste mange dage til jeres rådighed og kan gøre lige hvad humøret er til. Der er mange gode udflugtsmuligheder i området. I kan for eksempel besøge Khao Sok, Thailands flotteste nationalpark, eller tage på snorkeltur til øerne Similan og Surin, hvor det vrimler med farverige fisk ved koralrevet. Det er naturligvis også tilladt bare at slappe af og nyde livet ved strand og pool – og lade de mange indtryk fra rejsens første dage bundfælde sig.

Omkring hotellet og langs med stranden er der små restauranter, hvor I kan få jer et godt måltid mad til næsten ingen penge. Har I lyst til et større udbud af restauranter og butikker, kan I tage med hotelbussen ind til byens centrum. Den kører med jævne mellemrum, og turen tager cirka 15 minutter.

JUNGLEVANDRING - Elephant Hills stedkendte naturguider tager jer med på junglevandring i Khao Sok Nationalpark

Tiden er inde til at tage afsked med Thailand for denne gang. Chaufføren afhenter jer sen eftermiddag eller tidlig aften alt efter afrejsetidspunktet fra Phuket Lufthavn. I har en mellemlanding i Bangkok, inden I fortsætter til København.

I lander om morgenen i København efter en fantastisk rejse, hvor I både har oplevet det nordlige Thailand og har haft tid til at slappe af på strandene i Sydthailand.