Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
LAs VEGAS, NEVADAUSA.jpg

5 sjove oplevelser i Las Vegas

Las Vegas er på mange måder et fatamorgana, som byen ligger der ude midt i Nevadas ørken. Et lysende neonhav om aftenen og et sted, hvor folk kommer fra hele verden. Nogle med håbet om at vinde den helt store gevinst ved at spille. Andre bare for at opleve stemningen i byen og se et af de store shows, som Las Vegas har til overflod.
Nedenfor finder I en håndfuld bud på, hvad der kan gøre opholdet i Las Vegas til en ekstra god oplevelse.

shutterstock_504833641.jpg

Shopping og aftensmad i Container Park

Et utrolig farverigt og livligt sted i Downtown Las Vegas, hvor man med containere som byggeklodser har skabt et hyggeligt og stemningsfuldt område med masser af små restauranter med udendørs servering, butikker med tøj, gallerier og alt muligt derimellem. Her kommer unge og gamle, turister og lokale for at nyde et godt aftensmåltid, shoppe lidt og se på det spraglede gadeliv med akrobater, musikere og gøglere.

shutterstock_764600689.jpg

Oplev Bellagio-springvandet om aftenen

Et springvand? Det lyder ikke særlig spændende. Men vent nu til, at I ser det. For I har aldrig set noget lignende . 1.214 fontæner fyrer vandsøjler af til tonerne af forskellige amerikanske klassikere fra The Rat Pack til Celine Dion. Det er et fyrværkeri af farver og vand med stråler, der når 140 meter op i luften. Og for det ikke skal være løgn, så er det med Eiffeltårnet som bagtæppe. Det er Las Vegas!

shutterstock_700540363.jpg

Gondoltur på The Venetian

Der blev ikke sparet på hverken penge eller detaljer, da de byggede hotellet The Venetian. Ejeren ville have et hotel, der kom så tæt på det virkelige Venedig, som det overhovedet var muligt. Det fik han. Her er broer og kanaler med gondoler og syngende gondolierer i stribe trøjer og stråhat. I behøver ikke at være gæster på hotellet for at få en sejltur i gondolen. Men så skal der løses billet – enten på deres hjemmeside eller på hotellet.

shutterstock_123008125.jpg

Oplev et show eller en koncert i Las Vegas

Las Vegas er et overflødighedshorn af shows og koncerter. Her kan I være heldige, at jeres ophold lige præcis rammer en koncert med en af jeres favoritkunstnere. For der er et hav af koncerter hver dag året rundt. Og hver uge er der verdensstjerner på scenen et eller andet sted i Las Vegas. Derudover har byen nogle fantastiske shows, der sagtens kan hamle op med både New York og London. I skrivende stund er tre af de store publikumsfavoritter trylleshowet med makkerparret Penn & Teller og forestillingerne ”O” og ”Michael Jackson ONE, der begge udføres af Cirque de Soleil. Og så er der musicals og varietéshows som eksempelvis de anmelderroste ”WOW – The Vegas Spectalcular” og ”Absinthe”. Det svære er at vælge. Men hvis I drømmer om at se et show i Las Vegas, så book billetterne i god tid, når rejsen er bestilt, så I ikke misser muligheden.

LAs VEGAS, NEVADAUSA.jpg

Stratosphere Tower – Udsigt, drinks og tivoli på 107. etage

Oplev byens lys fra Stratosphere Tower, der har en cocktailbar på 107. etage med en fantastisk udsigt. Skal den have hele armen, så overvej at bestille bord på Top of the World Restaurant. Øverst oppe i Stratosphere Tower er der en udsigtsplatform og så lidt rendyrket galskab, som man kun finder i Las Vegas. For her finder I en lille håndfuld forlystelser, der virkelig kan give et sug i maven, når maskinen sætter i gang og svinger jeres sæde ud over kanten…. 270 meter over gaden….Så kan det godt være, at I skal have en drink mere bagefter.

shutterstock_578065126.jpg