Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Grand Canyon View
New York og det bedste af vesten
Se galleri

New York og det bedste af vesten

  • Spændende storbydage i New York
  • San Francisco, Golden Gate og Alcatraz
  • Nationalparkerne Yosemite og Zion
  • Lake Powell, Antelope Canyon og Grand Canyon
  • Sightseeing, shows og neonlys i Las Vegas
  • Inkl. flyrejse, 15 nætter på hotel og billeje

17 dage fra kr. 16.800,-

Rejseplan

Kombiner et par spændende storbydage i New York med en spektakulær naturrundrejse i det sydvestlige USA. Her følger I en rute, der bringer jer til en række af USA’s smukkeste nationalparker og berømte byer som San Francisco og Las Vegas.

OBS - Bemærk venligst, at adgang til nationalparkerne kan være hæmmet af sne/kulde i vintermånederne. Vi anbefaler derfor, at denne rejse afvikles i sommerhalvåret.

shutterstock_115271248 Golden Gate Bridge in San Francisco, California, USA.jpg

Rejsen kort

De første dage går med at udforske New York, der er en af de mest fascinerende storbyer i USA. Byen bugner af oplevelser. Spis morgenmad på en klassisk amerikansk diner med masser af stemning og kaffe på kolben, oplev en gospelgudstjeneste i Harlem, tilbring et par timer på et af byens spændende museer og nyd en frokostsandwich på en bænk i Central Park med udsigt til livet i parken og skyskraberne i baggrunden. Så kan I overveje, om det nu er tid til at se byen fra toppen af Empire State Building, om I vil sejle ud til Frihedsgudinden eller om I måske har lyst til at tage på shoppingtur.

San Francisco, søløver og Golden Gate 

Fra New York flyver I på tværs af USA til San Francisco. Her har I tre dage til at nyde stemningen i en af de hyggeligste byer i USA. Tag på cykeltur hen over Golden Gate Broen, se byen fra en sporvogn og spis frokost på havnen ved Pier 39 med udsigt til søløverne, der ligger og soler sig. Besøg fængselsøen Alcatraz og gå en aftentur under de røde lamper i stemningsfulde Chinatown, hvor duften af eksotiske retter siver ud i gaderne fra de små restauranter.

Blandt bjerge og bjørne i Yosemite

Næste højdepunkt er nationalparken Yosemite, der regnes for en af de smukkeste i USA. Yosemite byder på spektakulære bjerglandskaber, brusende vandfald og skove med kæmpegraner. Med to overnatninger har I tid nok til at tage på vandre- eller cykeltur i Yosemite, hvor der også er mulighed for at opleve blandt andet bjørne og store rovfugle.

Gennem Death Valley til Zion National Park

I rejser gennem Death Valleys fascinerende ørkenlandskaber til nationalparken Zion, der efter vores mening er en overset perle. Zion National Park har et væld af vandrestier, der leder ind til grønne floddale omgivet af gule, orange og rustrøde bjerge. Her er ruter, der fører gennem klippeslugter til små skovsøer og videre op til udsigtspunkter, hvor hele parken åbenbarer sig for jer. Glæd jer!

Bo med udsigt til Lake Powell 
- og oplev Antelope Canyon og Horseshoe Bend

Nu følger de store naturscenerier som perler på en snor. I bor på hotel med en enestående udsigt til Lake Powell og har mulighed for at opleve Coloradoflodens berømte knæk ved Horseshoe Bend og drage på opdagelse i de smalle, røde klippekorridorer i Antelope Canyon, hvor naturen gennem millioner af år har formet og slebet klipperne på den mest fantastiske måde.

Se solen gå ned og stå op over Grand Canyon

Ingen står på kanten af verdens største kløft uden at lade sig imponere over naturens skaberkraft. I overnatter i området og har derfor god tid til at opleve Grand Canyon. I kan se solen gå ned over Grand Canyon og vende tilbage, når morgen gryer og solen står op.

Rejsen rundes af i Las Vegas

Rejsen rundes af med et ophold i Las Vegas, der ligger som et neonoplyst fatamorgana midt i ørkenen. Prøv lykken ved et af spillebordene, tag på sightseeing og shopping, nyd en god middag og se et af byens berømte shows. Og smid et par timer ind ved poolen til lige at lade de mange indtryk fra rejsen bundfælde sig.

Fra København flyver I til New York.

Den letteste måde at komme ind til byen på er at tage en taxa til hotellet, der ligger centralt i forhold til både sightseeing og shopping. Her indlogeres I for tre nætter, hvilket giver jer to fulde dage til at opleve og udforske New York. 

NEW YORK - frihedsgudinden ved indsejlingen til New Yorks havn er en af byens mest berømte seværdigheder, Check Point Travel
Statue of Liberty i New York.

Oplevelser i New York

Oplev skyskraberne på Manhattan og den nærmest elektriske stemning i byens gader. Gå en tur blandt de travle forretningsfolk på Wall Street, mærk den vemodige stemning ved Ground Zero og lad jer forføre af livsglæden til en gospelkoncert i Harlem. Besøg nogle af verdens flotteste muséer, drag på opdagelse i New Yorks Chinatown og spis en middag på en af de stemningsfulde restauranter i Little Italy.

Besøg Frihedsgudinden og nyd en sandwich i Central Park

Tag båden ud til Frihedsgudinden og få historien om byens første immigranter på Ellis Island. Slap af for en stund i Central Park med en kop kaffe, en sandwich og udsigt til livet i parken og skyskraberne, der tårner sig op over trækronerne. Efter en velfortjent pause, kan I vurdere, om det nu er tid til shopping – eller om I har lyst til at opleve flere af New Yorks seværdigheder.

dag 2.3.jpg

Se New York fra Empire State Building

Hvis I får brug for at få overblik over herlighederne, kan I altid tage turen op til toppen af Empire State Building og nyde synet af Manhattan, der ligger for jeres fødder. Selv når mørket falder på, er der fuld fart på New York; slå f.eks. et smut forbi Times Square, der altid syder af liv i neonlysets skær, eller køb billetter til et af de stort opsatte shows på Broadway.

Få en burger og snak med de lokale

Når sulten melder sig, kan I forkæle smagsløgene på en af byens utallige gourmetrestauranter, eller I kan sætte jer til rette ved disken på en ægte amerikansk diner, hvor I med største lethed falder i snak med de lokale. Jo, New York har det hele i overflod. Så tanken om, at I er nødt til at vende tilbage en dag, vil helt sikkert melde sig.

Lombard Street I San Francisco Shutterstock 566069731
Vue fra Lombard Street i San Francisco.

Velkommen til San Francisco

Tag en taxa til lufthavnen. 

Nu er turen inde til at rejse videre mod San Francisco på USA’s vestkyst. Her ankommer I allerede samme eftermiddag på grund af tidsforskellen.

Fra lufthavnen er det let at tage en taxi til hotellet, der ligger ved Union Square i hjertet af San Francisco. Her har I masser af butikker, restauranter, gallerier, hyggelige kvarterer og seværdigheder indenfor gåafstand. Og når I har lyst til at opleve de attraktioner, der ligger lidt længere væk, så er der både busser og sporvogne lige i nærheden.

Tag også et kig på vores ture og udflugter i San Francisco.

USA - Californien - San Francisco - Søløver (2).jpg
Fisherman's Wharf med søløver i solen.

Vidunderlig storby

San Francisco ligger på stejle skråninger med udsigt til San Francisco Bay og Stillehavet. Og I har to hele dage til at udforske byen, der er en af de hyggeligste i USA. Der er flere forskellige kvarterer i byen, der alle har hver sin særlige atmosfære. Læs om tre af dem her: Oplev tre stemningsfulde kvarterer i San Francisco.

Tag sporvognen til Fishermans Wharf

Busser og sporvogne findes I gåafstand fra hotellet. Så stig på en sporvogn og kør gennem det fashionable kvarter Nob Hill til lystbådehavnen Fisherman's Wharf.

Her er der altid masser af liv, og udsigten mod Golden Gate-broen og Alcatraz er fantastisk. Som regel kan man se søløverne ligge på rad og række og slikke solskin i den gamle marina. Og så er det et godt sted at spise frokost eller aftensmad. Priserne er måske nok lidt højere i Fisherman’s Wharf. Til gengæld er udsigten alle pengene værd.

Se også vores guide til San Franciscos seværdigheder.

Cykeltur hen over Golden Gate Bridge i San Francisco - shutterstock_634501628.jpg
Tag på cykeltur over Golden Gate Bridge.

Cykeltur over Golden Gate Bridge

Når I nu er i San Francisco, skal I naturligvis også opleve Golden Gate Broen. Et af de bedste steder at se broen fra er ved den gamle spanske fæstning på Fort Point. En anden mulighed er at leje et par cykler og tage færgen over på den anden side af bugten til den lille havneby, Sausalito. Herfra cykler I så retur til San Francisco hen over Golden Gate Broen. En virkelig flot tur.

Sejltur til Alcatraz - San Francisco - shutterstock_639988357.jpg
Fængselsøen Alcatraz.

Bestil turen til Alcatraz i god tid

Og så er det næsten et must at tage båden ud til den tidligere fængsels-ø Alcatraz i San Francisco-bugten. Udsigten til byen og Golden Gate Broen er helt fantastisk herfra. Men det har sikkert ikke gjort livet lettere for de fanger, der engang sad spærret inde på Alcatraz.

Tag med på en guidet tur eller gå selv rundt med kort og audio-guide. Fortælleren formår virkelig at bringe fængslets og fangernes historie til live, og I skal blandt andet høre om gangsterkongen Al Capones mislykkede flugtforsøg.

Hvis I gerne vil besøge Alcatraz, så anbefaler vi, at I booker turen online i rigtig god tid før afrejse. For det er et populært udflugtsmål. Læs mere om besøg på Alcatraz her.

dag 7.2 USA_Upper Yosemite Falls Yosemite National Park California_56441893.jpg
Yosemite Valley er grøn og frodig om sommeren.

Yosemites smukke landskaber 

VIGTIGT: Husk at registrere jeres køretøj inden i skal til Yosemite National Park -> læs mere her!

Dagens etape: San Francisco – Yosemite Nationalpark: 266 km / Køretid: ca. 3 timer og 10 min.)

Denne morgen henter I jeres lejebil i midtbyen og kører over Bay Bridge mod byen Oakland. Herfra går turen videre østover gennem opdyrkede landskaber og småbyer mod Yosemite National Park, der regnes for en af USA's smukkeste nationalparker. 

Nyd udsigten fra Glacier Point

Hvorfor vil stå helt klart for jer, hvis I tager køreturen op til udsigtspunktet Glacier Point. Her, ca. 1.000 lodrette meter over Yosemite-dalen, belønnes I med en betagende udsigt over Yosemites største seværdigheder. Under jer kan I se den ikoniske klippeformation, Half Dome, spejlblanke Mirror Lake og en række spektakulære vandfald. Heriblandt Vernal Falls og Yosemite Falls, der er Nordamerikas højeste vandfald. Yosemites vidstrakte vildmark fortaber sig i horisonten. Derude i det fjerne, hvor naturen næsten er lige så uberørt, som dengang da de første hvide mennesker kom til dette område.

Transport ud til vandreruterne

Når I kommer frem til Yosemite Valley Visitor Center, så parker bilen og indhent lidt information om områdets vandreture. Herfra afgår der hele tiden shuttlebusser, der bringer folk ud til de forskellige vandreruter – og retur til besøgscentret.

USA - Californien - Yosemite - Visit California (17).jpg
På en vandretur kan I blandt andet komme helt tæt på nogle af Yosemites flotte vandfald.

Yosemite har et væld af smukke vandreruter

Yosemite National Park har et væld af smukke vandreruter. De kommer i meget forskellig længde og sværhedsgrad, men vandreruterne har det til fælles, at de fører jer gennem nogle af de mest spektakulære og naturskønne områder af nationalparken.

Læs op på vandreruterne hjemmefra

Vi anbefaler, at I går på nettet og læser lidt op på de forskellige vandreruter i Yosemite National Park - og derfor er det en god idé at læse lidt op på det hjemmefra. Så har I måske på forhånd besluttet jer for, hvad det er for ruter, der passer jer bedst i forhold til naturoplevelser, længde og sværhedsgrad. Hvis I har lyst til at læse mere Yosemite National Park, så er der god inspiration og et link til de bedste vandreruter her:  https://www.cpt.dk/artikel/yosemite-national-park-en-guide/

Husk at I også har morgendagen til at opleve Yosemite National Park, så det I ikke når i dag. Det har I mulighed for at opleve i morgen.

Sidst på eftermiddagen kører I til hotellet i Oakhurst, som ligger ved den sydlige indgang til nationalparken.

Yosemite Falls
Vandrestierne i Yosemite er godt afmærkede og har høj kvalitet.

Endnu en dag med naturoplevelser i Yosemite

Næste dag venter en hel dag med storslåede naturoplevelser i Yosemites skovklædte klippelandskaber. Det er værd at starte tidligt fra hotellet, så I ankommer til parken fra morgenstunden.

Bridalveil Falls og majestætiske El Capitan

Allerede på vejen ind til Yosemite Village kører I langs Merced-floden gennem frodige landskaber. Det flotte vandfald Bridalveil Falls kaster sit brusende hvide brudeslør ud over klippesiden, og ikke langt derfra knejser den majestætiske klippeformation El Capitan over indgangen til Yosemite-dalen.

Find den rute, der passer til jer

Det er i høj grad værd at overveje at tage på endnu en af de mange vandreture, der udgår fra Yosemite Village. Ruterne er vidt forskellige, så når I begiver jer ud på en ny rute, så er det en helt ny og fantastisk oplevelse. Forhør jer eventuelt på nationalparkkontoret, hvor de har et indgående kendskab til de forskellige ruter. Så får I et par forslag til vandreture, der lige præcis passer til jeres ønske på dagen.

The Mist Trail - en af de flotteste vandreture

Et godt bud kunne være ”The Mist Trail”, der er en af de flotteste vandreture i Yosemite National Park. Den godt 10 km lange rundtur fører jer gennem smukke landskaber og op ad stier og trapper til Vernal Falls og Nevada Falls. Ved Vernal Falls kan I stå helt ude ved kanten og se vandet forsvinde ned i dybet under jer med en dyb torden. Vandreturen tager ca. 4 til 4,5 timer og forudsætter, at man er i almindelig god form.

USA - Californien - Yosemite National Park - View.jpg
En tur op i højderne bliver belønnet med vanvittig flot udsigt.

Yosemite Falls er Nordamerikas højeste

Er I vilde med vandfald, så må I ikke gå glip af Yosemite Falls, der med et fald på 739 meter regnes for det højeste i Nordamerika. Her er der den lette rundtur til Lower Yosemite Falls på ca. 2 km, og den hårde rute ”Upper Yosemite Falls Trail” på godt 11 km. Sidstnævnte kræver gode ben både på turen op og på turen ned. Og I skal regne med, at turen samlet set tager ca. 5,5 timer.

Hold øje med dyrelivet i Yosemite

Der er ture for alle i Yosemite National Park. I den lette ende er der ruter som ”Mirror Lake Loop” på 8 km og en vandretid på ca. 2 timer) og ”Sentinel Meadow Cook’s Meadow Loop Trail”, der er en rundtur i dalbunden på ca. 3,5 km og tager mindre end 1 time. Begge ruter byder på flotte landskaber. Og så kan I være heldige at se noget af Yosemites dyreliv, der blandt andet tæller ørne, bjørne, egern, murmeldyr, hjorte og et væld af fugle.

Yosemite nationalpark el sequoia.jpg
I Mariposa kan I opleve de store sequoia-træer.

Oplev kæmpetræerne i Mariposa Grove

På vejen tilbage til hotellet i Oakhurst, kan I overveje at gøre stop i Mariposa Grove. Her kan I opleve de gigantiske sequoia-træer, der typisk bliver omkring 80 meter høje og har en stamme på 6-8 meter i diameter. Så man føler sig virkelig lillebitte, når man færdes på stierne i Mariposa Grove. Området byder på flere forskellige vandreruter. Den korteste er på en halv kilometer. Den længste er lidt over 10 km. Den gyldne middelvej er Grizzly Giant Loop på 3,2 km.

dag 9shutterstock_127674680 Sunset from Mesquite Flat Sand Dunes, Death Valley National Park, California.jpg
Death Valley byder på fascinerende landskaber.

Kurs mod Death Valley

Dagens etape: Oakhurst/Yosemite NP – Death Valley NP / 605 km / køretid ca. 6,5 timer

Landskaberne ændrer tydeligt karakter, når I forlader Yosemite-området og sætter kursen mod ørkenen og Death Valley. Snart tynder det ud i træerne, og landskabet bliver fladere og mere goldt. Køreturen gennem ”Dødens Dal” er en stor naturoplevelse med smukke ørkenbjerge, klippekløfter, enorme sandklitter og solbagte saltsletter. 

Dyreliv og spøgelsesbyer i Death Valley

Lidt overraskende for de fleste, så er der et ganske rigt dyre- og planteliv i Death Valley. Til gengæld har menneskene haft svært ved at finde sig til rette i dalen, hvor det kan blive op til 50 grader varmt på en god sommerdag. Rundt om i området vidner spøgelsesbyer og forladte huse om knuste nybyggerdrømme og et ubeskriveligt hårdt liv i de nådesløse omgivelser. Alligevel viser arkæologiske levn, at Shoshone-indianerne formåede at leve i disse stenede landskaber, længe før de hvide mennesker meldte deres ankomst og gav området sit ildevarslende navn.

Overnatning i Death Valley

Men med opfindelsen af biler, aircondition og køleskabe er livet i Death Valley dog blevet betydeligt lettere, og I overnatter denne aften på et hotel i den lille by Furnace Creek, der direkte oversat betyder Smelteovns Bækken….

shutterstock_65177017 A unique place in Death Valley - Mesquete Flat Sand Dunes by the rising sun.jpg
Landskaberne i Death Valley er utroligt varierede.
Zion 1

En af USA's flotteste parker

Dagens etape: Furnace Creek i Death Valley NP – Zion National Park / 470 km / køretid ca. 5 timer

Få en tidlig start på dagen. Det bliver nemlig hurtigt varmt i Death Valley og for enden af dagens køretur venter der jer en belønning i form af Zion National Park.

Det er et helt unikt naturområde, som I skal have så meget med af som muligt. Hvis I tager afsted tidlig morgen, så har i eftermiddagen og hele dagen i morgen til at nyde og udforske de vilde naturscenerier i Zion National Park.

Zions magiske klippedale

Zion National Park byder på smalle klippedale med bjerge i gule, orange og rustrøde nuancer, der tårner sig op på begge sider. Dalsænkningerne er dækket af et grønt tæppe af skov, buske og blomster, der kun eksisterer på grund af de livgivende floder, der bugter sig gennem dalene. Det er et ubeskriveligt smukt landskab, som kan opleves i fulde drag, hvis I tager på vandretur i området.

Tag på opdagelse med proviant

Der er mange flotte vandreruter at vælge imellem. De har forskellig længde og sværhedsgrad, så I kan helt sikkert finde et par ruter, der passer godt til jer. Det er altid at proviantere lidt mad og drikke, inden I begiver jer ud i naturen. Og står solen på, så husk solcreme og en hat.

Zion The Narrows
Turen gennem The Narrows er både flot og overkommelig.

Flere end 100 vandreture i Zion National Park

Her kommer et par bud på vandreture, som I kan foretage i Zion National Park over de næste par dage. Vi tager jer med til Zion Narrows Riverside Walk, Lower Emerald Pools Trail, Angels Landing, Scout Lookout og yderligere et par af de flere end 100 vandreture i Zion National Park.

God tid i Zion National Park

I tilbringer 2 nætter på hotel i den lille hyggelige by Springdale, der ligger 5 minutters kørsel fra Zion National Park, så I har god tid til at udforske nationalparken.

Kig op, når du er i Antelope Slot Canyon - shutterstock_752298253.jpg
Antelope Canyon er et enestående landskab.

Antelope Canyon

Dagens etape: Springdale – Antelope Canyon – Lake Powell / 200 km / Køretid ca. 2,5 timer

Fra Springdale og Zion National Park fortsætter I østover mod Antelope Canyon. En gang imellem er det de små oplevelser, der er de største. Sådan har vi det med Antelope Canyon, der slet ikke nyder samme berømmelse som naboerne, Lake Powell og Grand Canyon. Antelope Canyon er i virkeligheden en fælles betegnelse for de to klippeslugter, som I bør gøre det til dagens mission at opleve.

Antelope Canyon_48033316.jpg
Farvespillet i Antelope Canyon er noget helt særligt.

Guidet tur ind i Antelope Canyon

Upper Antelope Slot Canyon og Lower Antelope Canyon kan kun opleves med lokal navajo-guide, da klippeslugterne ligger i et indianerreservat. Så gå på nettet i god tid før I rejser og book en guidet tur til enten den ene eller den anden af de to klippeslugter. Det koster lidt, men det er en nærmest magisk oplevelse.

Et naturskabt mesterværk

Husk jeres kamera. For det er er en vanvittig smuk klippeslugt, som guiden fører jer ind i. Bugtende og bølgende klippevægge i røde og orange farver tårner sig op på begge sider af jer i den smalle slugt. Visse steder er slugten så smal, at I kan røre begge klippevægge på samme tid. Erosion, vind og vand gennem har gennem årtusinder har skabt et fascinerende og naturligt mesterværk. Højt oppe over jer kaster solen sine stråler ned mellem klippevæggene, og får farver og skygger til at træde frem, så det eventyrlige klippelandskab virkelig kommer til sin ret.

Lake Powell - shutterstock_160307774.jpg
Det er oplagt at udforske Lake Powell under jeres ophold.

Hotel med udsigt til Lake Powell

På vejen til hotellet, kan I gøre et fotostop ved den stor dæmning Glenn Canyon Dam og den spinkle jernbro, Glen Canyon Dam Bridge, der fører ind til byen Page. Fra Glenn Canyon Dam er der ikke langt til hotellet, der ligger med udsigt til Lake Powell. Fra hotellets terrasse er der en enestående udsigt til Lake Powell, der tager sig fantastisk ud, når søen og de røde bjerge rammes af eftermiddagens varme lys. Så måske er tiden inde til at nyde en kold øl eller et glas vin på terrassen. 

Shutterstock 404297263
Horseshoe Bend er en overset perle.

Horseshoe Bend

Dagens etape: Lake Powell – Horseshoe Bend – Grand Canyon / 195 km / Køretid ca. 2 timer og 10 min.

Horseshoe Bend er forunderligt nok lidt overset. Mange kører ganske enkelt forbi, fordi de ikke kender stedet. Så vi vil klart anbefale jer at tage en tur hertil. Det ligger 20 minutters kørsel syd for Lake Powell. Fra parkeringspladsen har I bare 15 minutters gang til det sted, hvor I kan se ned på Colorado Rivers ikoniske hesteskosving. Det er en meget lille omvej for en stor oplevelse.

Stå ved kanten af Grand Canyon

Nu venter et af rejsens absolutte højdepunkter, Grand Cayon. Det er svært at forestille sig Grand Canyons gigantiske dimensioner. Omkring 450 km strækker den enorme kløft sig igennem det barske landskab, og på sit bredeste sted er der 29 km fra kant til kant. Det er en helt særlig oplevelse at stå på kanten af afgrunden og kigge ned i det uendelige dyb til Colorado-floden, der snor sig gennem kløften op til 1.600 meter under jer. 

Grand Canyon Par
Grand Canyon tager sig særligt smuk ud i solnedgangen.

Se solen gå ned over Grand Canyon

Der er flere gode vandreture langs kløften, og med bilen til rådighed kan I lægge menneskemængderne bag jer og køre ud til mere isolerede dele af parken. Særlig smuk er Grand Canyon omkring solnedgang og solopgang, hvor det røde landskab gløder i gyldne nuancer. I overnatter i området og har derfor mulighed for at opleve begge scenerier.

Hvis I har lyst til at læse lidt mere om mulighederne i området, så tag et kig på vores guide til oplevelser i Grand Canyon.

Grand Canyon
Solopgang over Grand Canyon.

Solopgang over Grand Canyon

Dagens etape: Grand Canyon – Hoover Dam – Las Vegas / 450 km / Køretid ca. 4,5 - 5 timer

Det er måske denne ene gang I livet, at I får mulighed for at se solen stå op over Grand Canyon. Så stå tidligt op og kør retur til Grand Canyon, så I er der i tide til at opleve solopgangen. I kan eventuelt proviantere lidt dagen i forvejen og spise morgenmad til den smukke udsigt - eller tage morgenmaden senere. Det er under alle omstændigheder en smuk oplevelse at se solen stå op over Grand Canyon.

Kør på den historiske Route 66

Fra Grand Canyon går turen nu mod Las Vegas. Når I kommer til Seligman, kan I overveje, om I skal tage den lidt hurtigere Highway 40 eller den historiske Route 66, der er kendt fra sange, film og John Steinbecks roman "Vredens Druer". Route 66 blev officielt nedlagt i 1985, og strækningen mellem Seligman og Kingman er en af de sidste tilbageværende rester af The American Mother Road, der i årtier var den navlestreng, der forbandt øst med vest. 

Roadkill Cafe
Roadkill Café: You kill it - We grill itt

Spis morgenmad på Roadkill Café

Hvis I vælger at køre ad Route 66, så gør et kort stop i byerne Seligman og Williams. Her ses bedagede amerikanerbiler og pickup trucks parkeret udenfor gammeldags diners, isbarer og købmandsbutikker.

Får I lyst til morgenmad så overvej ”The Roadkill Café” i Seligman. Caféen har det fantastiske slogan; ”You kill it, We grill it".

shutterstock_371366533 View of the Hoover Dam in Nevada, USA.jpg
Hoover Dam er et imponerende bygningsværk.

Gør et fotostop ved Hoover Dam

Gør et stop ved den enorme Hoover Dam, der er en ingeniørmæssig bedrift af de store. Dæmningen kommer lige før I når Las Vegas, så det er et naturligt stop på vejen.

dag 10-11 LAs VEGAS, NEVADAUSA.jpg
Las Vegas er fuld af farver og underholdning.

2 nætter i livlige og farverige Las Vegas

I indlogeres for 2 nætter på hotel i hjertet af Las Vegas og har derfor let adgang til byens restauranter, shows og den berømte hovedgade, The Strip. Her ligger de legendariske kasinoer Golden Nugget og Flamingo, der grundlagde Las Vegas' renommé som verdens mest berømte spilleby. Og her de allerstørste amerikanske musikere og entertainere stået på scenen. Engang var det Dean Martin, Liza Minelli, Frank Sinatra, Elvis, The Rat Pack og Johnny Cash. I dag er det navne som Elton John, U2, Metallica, Jennifer Lopez, Shania Twain, Justin Timberlake, Leann Rimes med flere. 

Koncerter, musicals, trylleshows og cirkus

Der stort opsatte musicals og de vildeste trylleshows med David Copperfield og makkerparret Penn & Teller, og så er der forestillinger, der ikke lader sig sætte i bås som Cirque du Soleil og Blue Man Group. Der er alt det, I overhovedet kan forestille – og lidt til. Så hvis Las Vegas skal være en finale med et brag, så er der alle muligheder. Det er dog en god idé at bestille billetterne på nettet i god tid før afrejsen til USA.

Las Vegas by Night med Belaggio springvandet i forgrunden - shutterstock_1091396189.jpg
Las Vegas by night.

En by med liv døgnet rundt

Las Vegas er fascinerende. Byen er i fuld gang på alle tider af døgnet, men det er især efter solnedgang, at Las Vegas virkelig vågner op til dåd. Når mørket sænker sig over ørkenen, tændes byens lys og forvandler byen til et gigantisk, funklende lysshow. 

The Strip i Las Vegas - shutterstock_153923993.jpg
The Strip er centrum for casinoer og shows i Las Vegas.

Sørøverslag og vulkanudbrud på The Strip

Og som om det ikke er nok, så ruller de store hoteller og casinoer showet ud på gaden med drabelige sørøverslag, ildspyende vulkanudbrud, romerske legionærer og dansere, der skal lokke folk indenfor til aftenens forestillinger. Underholdningen på The Strip kender ingen grænser.

Forlystelse på toppen af Stratosphere Tower i Las Vegas - shutterstock_285711221.jpg
Vov pelsen og se Las Vegas fra oven!

Tag på restaurant eller casino

Find en god restaurant, køb billet til en koncert eller til et af byens fantastiske shows, eller prøv lykken på de flotte kasinoer. Selv hvis I ikke ønsker at spille, er det alligevel værd at kigge forbi et kasino eller to for at nyde den fantasifulde indretning og arkitektur. Hvor ellers kan man besøge Venedig, det gamle Egypten, Cæsars palads og Eiffeltårnet inden for få timer? Det er også værd at tage opstilling foran Hotel Bellagio, hvis oplyste dansende springvand er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere om byens seværdigheder og shows i Check Point Travels guide til Las Vegas.

Hjemad mod Danmark

Når tiden er inde sætter I kurs mod byens lufthavn. Når lejebilen er afleveret og jeres bagage er sendt afsted på båndet, så varer det ikke længe, før I kan gå ombord på flyet. 

Snart er I tilbage i Danmark efter et fantastisk roadtrip i det sydvestlige USA og med besøg i New York og Las Vegas.

Når drømmen om den næste rejse til USA melder sig, så tag fat i Check Point Travel. Vi hjælper gerne med at gøre drømmen til virkelighed. 

Bestil tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodejun. - sep. / 2024
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 1. marts 2024 - 20. juni 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 24.800
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.800
Rejseperiode 21. juni 2024 - 31. august 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 26.900
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 18.600
Rejseperiode 1. september 2024 - 31. oktober 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 25.900
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 17.900
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris

Få et uforpligtende tilbud

NYand yellow cabs.jpg
Shutterstock 404297263
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os