Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Khao Sok - I kommer i nærkontakt med elefanterne hos Elephant Hills, hvor I skal tilberede dyrenes mad, fordre og vaske dem, Check Point Travel

Elephant Hills med børn

Hos Elephant Hills i Khao Sok National Park kan børnefamilier få fantastiske naturoplevelser under ordnede forhold. Både vores bureauchef, Henrik, og vores rejsekonsulent Lisbeth har haft uforglemmelige rejser til Elephant Hills med deres bedre halvdele og børn. Her deler Henrik og Lisbeth ud af deres rejseoplevelser.

Lisbeths børn snakker stadig om elefanterne

- Mine piger var 4 og 6 år, da vi besøgte Elephant Hills. For pigerne var mødet med den eksotiske natur en stor oplevelse. De var blandt andet begejstrede for at komme helt tæt på nogle af regnskovens kæmper. De snakker stadig om elefanterne, og det var meget intimt at fodre dem.

- Det allerbedste for børnene var at sejle i kano på floden, at se elefanter og at bade i den dejlige pool. Derudover fik vi den bedste thai-mad på hele turen hos Elephant Hills.

Børnevenlige guider

Ligesom Lisbeth var også Henrik begejstret for at besøge Elephant Hills med sine børn, der under besøget var 7 og 9 år. Henrik fremhæver blandt andet guiderne hos Elephant Hills som meget børnevenlige.

- Vi gik gennem junglen mellem megatræer, og vi så aber, fugle og firben. Her var guiderne utroligt gode til at få børnene til at interessere sig for den vilde natur, og de ting vi så.

- Guiderne tyssede på børnene og fik dem til at stå stille, så de kunne se de små dyr, der rumsterede i trækronerne. Og de fik dem til at gå ned i knæ, så de kom helt tæt på planterne, hvoraf nogle kunne bruges til det og det, mens andre var giftige.

Luksuriøse safarietelte

Hos Elephant Hills bor I i store, luksuriøse safaritelte. Det var lige noget for Lisbeths piger.

- Ungerne synes, det var hyggeligt at sove i telt.

Og ifølge Henrik er det også en dejlig oplevelse for voksne.

- Det er virkeligt luksus og en fed oplevelse. Man kan stå fuldt oprejst i teltene, og vi sov i rigtige senge med junglelydene lige undenfor. Og når børnene var puttede, kunne vi sidde ude foran teltet og nyde en gin og tonic og føle os lidt som opdagelsesrejsende i junglen.

I kan få samme store oplevelser som Lisbeth og Henrik på vores spændende rejser til Khao Sok. Det kan for eksempel være på rejsen Bangkok, Khao Sok og Khanom, hvor I både får storbydage i Bangkok, to dages luksussafari i Khao Sok, hvor I bor ved Elephant Hills, og til sidst har I ni nætter med badeferie i hyggelige og uturistede Khanom.

INDHENT ET TILBUD

SE REJSER TIL KHAO SOK

Swimming Pool (6)

15

dage

GOD TIL SOMMER

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, Khao Sok og Khanom
  • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • 2 dages naturoplevelser i Khao Sok National Park
  • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
  • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
  • Landsbyliv, skønne strand og lyserøde delfiner i Khanom
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 14.450

Fra kr. 14.250

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn