Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
shutterstock_280697003 San Francisco, Golden Gate bridge from above, misty weather.jpg

Golden Gate Bridge

Under et besøg i San Francisco er det oplagt at tage et nærmere kik på Golden Gate Bridge, der er et legendarisk symbol for San Francisco og for Californien.

I kan for eksempel tage ud til "the Bridge Pavilion" på San Francisco-siden af broen, hvor der er et besøgscenter, en souvenir-butik og vigtigst af det hele - god udsigt til broen. Det er et smukt syn at se den slanke bro med den stærke orange/røde farve på nært hold. I kan også tage på cykeltur henover broen, hvorfra I kan nyde den flotte udsigt. 

Broen

Golden Gate Bridge, der stod færdig i 1937, er af mange blevet hyldet for sin udformning og farve. Den næsten 1.300 meter lange bro er udformet med flere Art Deco elementer, og dens farve - kaldet "international orange" blev valgt for at komplimentere broens naturlige omgivelser, og for at den skulle være synlig i tåge, som ofte ligger over San Francisco-bugten.

I kan se nærmere på den smukke bro på vores rejser, der går til San Francisco. For eksempel San Francisco og Hawaii.

Udover Golden Gate Bridge byder San Francisco på mange andre spændende oplevelser og seværdigheder. I kan for eksempel opleve fængselsøen, Alcatraz og se de charmerende sporvogne, der stadig kører i gaderne.

Send en forespørgsel, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på en rejse.

Få et tilbud på en rejse til San Francisco

ZION NATIONALPARKEN - vandreture i alle sværhedsgrader fører dig rundt i de fascinerende landskaber og giver udfordringer til de aktive rejsende, Check Point Travel

21

dage
Storbyer og nationalparker i vest
  • Oplev San Francisco, Los Angeles og Las Vegas
  • Gå på opdagelse i Grand Canyon, Bryce og Zion
  • Bo tæt på nationalparkerne og få mere oplevelsestid
  • Tag på vandretur i Yosemite's storslåede natur
  • Nyd Stillehavskysten og dyrelivet på Highway 1
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 14.700

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.