DJI 0702

Hvad skal man se på Maldiverne?

Mange kender Maldiverne for palmestrande om turkisblåt hav – og måske du tænker: "Hvad kan man egentlig lave på Maldiverne?"

Mange hoteller har et stort udbud af aktiviteter, hvis du skulle have svært ved at ligge stille de første dage. Maldiverne er det mest fantastiske og eksotiske sted, som du kan besøge, og hurtigt vil det gå op for dig, hvad Maldiverne endelig handler om

Her har vi givet 5 bud på oplevelser, som du ikke skal snyde sig selv for.

Fantastiske muligheder for snorkling og dykning

Farverige tropiske fisk, revhajer, skildpadder, Manta Rays - tag en dyb indånding og dyk ned til en oplevelse, som du aldrig glemmer. Livet under vandet er fascinerende. Dernede findes en anden verden, hvor mennesker kun er gæster.

Ligegyldigt om du aldrig har prøvet at opleve livet under havets overflade, eller om du er en erfaren dykker, så er en snorkel- eller dykkertur et absolut must på Maldiverne. På næsten alle hoteller har de lokale dykkerguider, der kan hjælpe både med udstyr og undervisning. Skal du lære at dykke, er Maldiverne stedet – bedre forhold får man ikke.

Snorkelsonsurface

Snorklingen på Maldiverne er intet mindre end sublim. Vandet er krystalklart, roligt og lunt. Næsten alle vores hoteller har eget husrev, så du nemt på egen hånd kan svømme rundt i timer og se livet under havets overflade. Eller tag hele familien med på en fantastisk oplevelse, hvor timerne flyver afsted.

På en rejse til Maldiverne er det er muligt at dykke med både hvalhajer, hammerhajer, manta rays, delfiner, skildpadder og eagle rays som tilsammen udgør Maldivernes big five. 

Vær som Robinson Crusoe - deluxe

Træk stikket helt ud - for en stund. Mange har nok den stille drøm om at trække stikket helt ud og bosætte sig på en øde tropeø. Der er over 1.200 øer på Maldiverne, og mindre end halvdelen af øerne er beboede, derfor er der rig mulighed for bo på en øde ø for én dag.

DJI 0702

Flere hoteller har private udflugter til øde øer, hvor du bliver sejlet over i en båd om formiddagen. Her bliver du efterladt med en hyggelig picnickurv, og har en øde ø for dig selv, hvor du kan gøre præcis, hvad du har lyst til. Senere på dagen bliver du hentet af båden igen. Det er en uforglemmelig oplevelse. 

Der er masser af øer at lege Robinson Crusoe på, og der er med stor sandsynlighed også én eller flere tæt på jeres resort på Maldiverne.

Se på den smukke stjernehimmel

Shutterstock 1176654781

Hvem kunne ikke godt tænke sig at komme tættere på himlen og nyde universets storhed? Mens hotellet stille lukker ned for natten, udspiller der sig et af naturens vidundere lige uden for døren. Nattehimlen på Maldiverne er noget ganske særligt, her kan du se næsten samtlige stjerner på himlen, da byens forstyrrende lys er flere kilometer væk.

Tag et tæppe, noget drikkelse og nogle snacks med på stranden. Nyd stilheden og se stjernehimlen forandrer sig. 

Spis middag på stranden

DSC05491

Romantisk middag med verdens bedste udsigt og så har I den helt for jer selv. Mange hoteller tilbyder en romantisk middag på stranden, hvor der bliver sat bord, stole og fakler op – kun til 2. Her kan I med verdens bedste udsigt, nyde en middag og komme helt ned i gear. Det er en oplevelse, I ikke skal snyde jer selv for.

Traditionel ”Dhoni cruise”

Hvis du vil presse al saften ud af din tur til Maldiverne, og tilføje endnu et højdepunkt til din tropeøsferie, så er en tur på en klassisk ”Dhoni” svaret.

Luxury Private Dhoni Tour Maldives

Maldiverne er kendt for flere skønne naturoplevelser, her iblandt fantastiske solnedgange. Ofte kan du fra hotellerne bestille en aften med middag og drinks på en såkaldt ”Dhoni”, som er en lokal træbåd med sejl eller motor, som er blevet brugt i Maldiverne i århundreder.

Der er også dagsudflugter på Dhoni skibe. Her kan du sejle til andre øer og gå på opdagelse, tag ud og fiske, eller kommer helt tæt på andre fantastiske snorkelsteder.

Læs mere