Sri Lanka og Maldiverne

Eksotisk kombinationstur hvor I blandt andet besøger en række af Sri Lankas historiske kongebyer med imponerende pagoder samt farvestrålende huletempler. I får mulighed for at klatre op til klippefortet i Sigiriya, og køre gennem vidtstrakte temarker til Tandens Tempel i Kandy. Derudover byder Sri Lanka på en lang række store naturoplevelser i Minneriya National Park og Yala National Park, hvor I nyder landets spændende dyreliv, vilde planteliv – og måske oplever store elefantflokke samt den sky leopard.

Transporten på Sri Lanka foregår i egen bil med privatchauffør

Turen afsluttes med skøn badeferie på Maldiverne. Her får I fire nætter på Fun Island Resort, hvor I bor i stemningsfulde hytter med tilhørende hyggelige terrasser - perfekte omgivelser for afslappende dage. Fra stranden er der mulighed for at udforske et smukt koralrev med maske og snorkel, ligesom resortet byder på muligheder for fitness og en herlig strandbar.

 • Rundrejse med privatchauffør på Sri Lanka
 • Kongebyer, templer og højlandets temarker
 • Elefantsafari i Minneriya og leoparder i Yala
 • Afsluttende badeferie på smukke Maldiverne
 • Halvpension Sri Lanka og helpension Maldiverne
 • Inkl. fly, båd, hoteller og transport

Priseksempel:

15 dage fra kr. 16.995

Pr. person ved 2 voksne.

Hvad er inkluderet?

Download pdf

Sri Lanka og Maldiverne Dagsprogram

Dag 1-2: Afrejse og ankomst
Dag 2-5: Dambulla
Dag 5-6: Kandy
Dag 6-8: Bandarawela
Dag 8-9: Yala National Park
Dag 9-10: Negombo
Dag 10-14: Fun Island Resort, Maldiverne
Dag 14-15: Afrejse og hjemkomst

De sidste fire nætter tilbringer I på Fun Island Resort på Maldiverne, hvor I bliver indlogeret i Beachfront Room.

Alternativt kan I opgradere opholdet på Maldiverne til at foregå på Paradise Island Resort & Spa. 

Hotel ved Dambulla - 3 nætter

Kassapa Lions Rock
Smagfuldt indrettet hotel i grønne omgivelser med flot swimmingpool. Perfekt base for udforskning af nogle af landets mest interessante historiske og kulturelle attraktioner. 20 min. til Dambulla og 15 min. til Sigiriya.

Hotel i Kandy - 1 nat

Hotel Topaz
Hotel på toppen af Anniewatte-bjerget ved Kandy. Masser af gode faciliteter som spaafdeling, stor udendørs pool, tennisbaner, fitnesscenter og restaurant. Cirka 1,5 km til Kandys største attraktion, Tandens Tempel.

Hotel i Bandarawela - 2 nætter

Orient Hotel
Stemningsfuldt hotel i det frodige højland omgivet af bjerge, skove, vandfald og temarker. Gode værelser med udsigt til bjerge og gode muligheder for spændende udflugter til Ella, vandreture og udforskning af f.eks. Little Adams Peak og Ella Rock.

Hotel i Yala - 1 nat

Hotel Elephant Reach
Naturresort ved byen Tissamaharama, 12 kilometer fra Yala National Park. Resortet er fordelt på fire tønder land. Indimellem udflugter til Yala kan I nyde poolen og klassiske srilankanske retter i restauranten.

Hotel i Negombo - 1 nat

Paradise Beach Hotel
Charmerende hotel ved stranden i Negombo. Mulighed for afslapning ved stor pool eller ved stranden. Få minutters kørsel til livligt marked og historisk fort fra kolonitiden. Tæt på den internationale lufthavn.

Hotel på Maldiverne - 4 nætter

Fun Island Resort & Spa
Resort på øen Fun Island på Maldiverne. Bor på øde palmeø med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. Nyd afslappende behandlinger i spaen og gode måltider i restauranten.

Læs mere om hotellerne

I rejser fra Danmark mod Sri Lanka med en mellemlanding undervejs.

I ankommer i lufthavnen, hvor I bliver mødt af en repræsentant for vores agent. Herfra tager I hul på rundrejsen på Sri Lanka. Turen går mod det centrale Sri Lanka, der af mange kaldes for ”Den kulturelle trekant”. Det var fra byerne Anuradhapura, Polonnaruwa og Sigiriya, at de singalesiske dynastier i århundrede regerede landet og lod nogle af Asiens mest fascinerende bygningsværker opføre. Spredt ud over området ligger nogle af Sri Lankas største historiske såvel som religiøse seværdigheder. Og området byder også på et par interessante nationalparker.

Første stop er i Dambulla, hvor I bliver indlogeret på Hotel Kassapa Lions Rock eller tilsvarende kategori for de kommende tre nætter. Her vil hotellet være jeres base for spændende dagsudflugter de kommende dage.

Inden I når hotellet, får I første store oplevelse. Her besøger I de imponerende, og mere end 1.000 år gamle, huletempler i Dambulla. Udefra virker de ikke umiddelbart videre prangende, og man kan let foranlediges til at tro, at man er gået forkert. Men dette ændrer sig, så snart I træder indenfor i den første af tempelkompleksets fem klippehuler. En 15 meter lang liggende Buddha samt en række mindre statuer af buddhaer og disciple fylder rummet. Farverige freskoer dækker væggene, og I glemmer helt, at I befinder jer i en klippehule. Det andet huletempel er endnu større og mere spektakulære. 150 unikke buddhastatuer i naturlig størrelse omgives af skønne freskoer, der dækker både hulens vægge og loft med fortællinger om Buddhas liv og vigtige begivenheder i det singalesiske folks historie. Den dæmpede belysning, statuernes detaljerigdom og de fantastiske farver er med til at skabe en eksotisk oplevelse og en helt særlig stemning, der gør det nemmere at forstå Dambulla templernes store betydning for landets befolkning.

Næste stop på turen rundt i ”Den kulturelle trekant” er kongebyen Anuradhapura, der i en periode på cirka 1.000 år fungerede som hovedstad på Sri Lanka. I denne periode vandt buddhismen indpas, hvilket afspejles meget tydeligt i Anuradhapuras lange række af enorme pagoder. Flere af disse halvkugleformede giganter kan dateres tilbage til 300 år før vores tidsregning. De blev på daværende tidspunkt kun overgået af Egyptens pyramider i størrelse. I skyggen af de arkitektoniske mesterværker og frodige lunde ligger ruinerne af paladser, store vandreservoirs og buddhistiske klostre. Deriblandt Abhayagiri-klostret, hvor I kan se Sri Lankas mest velbevarede ”månesten”, der repræsenterer menneskets livscyklus og vejen til Nirvana.

Blandt munke og pilgrimme

Buddhistiske munke og pilgrimme valfarter til Anuradhapura for at besøge områdets vigtigste spirituelle seværdighed, Sri Maha Bodhi. Det kolossale Bodhi træ er mere end 2.000 år gammelt, og stammer fra et skud fra det Bodhi-træ, hvorunder Buddha i sin tid opnåede oplysning. Følg rækken af pilgrimme, der kommer for at ofre ved træets fod og nyd stemningen i det parklignende område. Sæt jer ned og få en sludder med nogle af de mange pilgrimme, der ofte kommer langvejs fra og gerne fortæller om livet på Sri Lanka. Især i weekenderne og omkring fuldmåne kommer her mange mennesker, hvilket i høj grad er med til at gøre Anuradhapura til et levende sted.

Den anden af de gamle kongebyer, Polonnaruwa, er i dag et af Sri Lankas mest markante arkæologiske områder og naturligvis også på UNESCOs kulturarvsliste. Ruinerne af den gamle hovedstad er væsentlig yngre end Anuradhapura, og de er derfor også mere velbevarede. Området er ligeledes mindre, så I får et mere samlet indtryk at byens tidligere storhed og rigdom.

Spredt ud i det store parkområde ligger det imponerende 7-etagers kongepalads og buddhistiske templer fyldt med dekorationer side om side med eksklusive biblioteker, smukke pavilloner, klassiske pagoder samt en række fascinerende statuer. De mest anerkendte statuer i Polonnaruwa er dog de fire buddhastatuer ved Gal Vihare. Statuerne er hugget ud af et kæmpe stykke granit og viser en detaljerigdom, der regnes for at være højdepunktet i de singalesiske kunstneres evner inden for klippeudhugning.

Safari i Minneriya National Park

Helt andre oplevelser venter ud på eftermiddagen, hvor bilen udskiftes med en 4-hjulstrukket jeep, og I tager på opdagelse i Minneriya nationalparken. Den frodige park er hjem for et usædvanligt rigt dyreliv. Her findes cirka 160 fuglearter, samt krokodiller, sjakaler, forskellige hjortearter, vildsvin og 78 varianter af sommerfugle.

Men det helt store fokus er parkens elefanter. Kort før solnedgang er det ikke unormalt at se 100 – 150 elefanter samle sig ved bredden af nationalparkens enorme kunstige sø, der er etableret i det 3. århundrede. Selv hvis man har set vilde elefanter før, er dette et spektakulært syn. Grupper af hulelefanter holder et varsomt øje med deres legesyge unger, der tumler rundt i vandkanten eller mindre mudderhuller. De voksne hanelefanter spejder koncentreret efter konkurrenterne, mens andre tager for sig af den frodige vegetation. Fordi antallet af elefanter er så stort, er der plads til alle besøgende og gode muligheder for at komme forholdsvis tæt på begivenhederne. Én gang om året, normalt i august og september hvor vandet er lavt, samles flere hundrede elefanter i Minneriya til et festmåltid bestående af frisk græs. En begivenhed, der anses for at være en af de største naturoplevelser i Asien.

Efter en lang og varieret dag, kører I tilbage til hotellet i Dambulla.  

Fra morgenstunden går turen til ”Den kulturelle trekants” sidste højdepunkt, det sagnomspundne klippefort, Sigiriya. Fortet blev opført i det 5. århundrede og opdaget af den britiske arkæolog HCP Bell i 1898. Og ’højdepunkt’ er meget sigende, idet Sigiriya ligger på toppen af en 200 meter høj klippe. Der skal i sagens natur forceres en hel del trappetrin, før I står mellem ruinerne på toppen og kan nyde den fantastiske udsigt ud over det smukke royale haveanlæg ved klippens fod. Der er dog mulighed for et par interessante stop under opstigningen, der for det meste følger den lodrette klippevæg.

En række forholdsvis velbevarede freskoer af unge smukke kvinder, hvis identitet eksperterne ikke helt kan blive enige om, udsmykker et af gangpartierne. Læg især mærke til de fantastiske naturfarver og fine detaljer. 

Porten med løvepoterne

Et andet sted, hvor man lige kan puste ud, inden det sidste ryk mod toppen, er ved ”løvepoterne”. Oprindeligt var her en kæmpeløve opført i mursten, og adgangen til toppen gik imellem løvens poter og ind gennem munden. Det er ikke svært at forestille sig, hvor imponerende og nærmest frygtindgydende det må have taget sig ud. Men man vender hurtigt tilbage til virkeligheden i takt med, at pulsen stiger op ad den sidste trappe.

Vel nede igen fortsætter turen mod Kandy, og undervejs vil der være mulighed for at gøre stop og strække benene ved en af de mange krydderihaver i Matale. Her kan I få en kort introduktion til en af Sri Lankas vigtigste eksportvarer, krydderier. Nyd duften og smagen af kardemomme, peber, muskatnød, kanel, nelliker m.fl. og hør om krydderiernes anvendelse inden for madlavning såvel som Ayurveda-terapi og helsemidler.

Kandy og Tandens Tempel

Vel fremme i Kandy indkvarteres I på hotel Topaz eller et andet hotel af tilsvarende standard. Kandy i Sri Lankas centrale højland har en særlig betydning i Sri Lankas historie. Dels fordi det var de singalesiske kongers sidste højsæde. Dels var det herfra englænderne administrerede de store te-plantager i højlandet. Sidenhen var det også her modstanden mod den engelske kolonimagt var størst frem mod selvstændigheden i 1948. Det er dog hverken englændernes tilstedeværelse eller byens rolle i selvstændighedskampen, der tiltrækker sig størst opmærksomhed i Kandy. Men derimod ”Dalada Maligawa”, Tandens tempel, der rummer Sri Lankas, og sågar en af Verdens, mest betydningsfulde buddhistiske helligdomme. Gemt i en række små guldæsker, som ligger i et smukt pagodeformet guldskrin, ligger en af Buddhas hjørnetænder. Tanden blev ifølge sagnet smuglet til Sri Lanka gemt i håret på en indisk prinsesse i det 4. århundrede og er sidenhen flyttet rundt mellem de skiftende hovedstæder. I forbindelse med de daglige ceremonier er der mulighed for at følge den lange række af buddhistiske pilgrimme, der passerer forbi rummet med helligdommen.

Ud over de daglige ceremonier er Buddhas hjørnetand hvert år centrum for Sri Lankas største og vigtigste festival, Kandy Esla Perahera, der finder sted i juli og august. I 10 dage fejres ikke alene Buddhas tand, men også byens vigtigste hindutempler og deres respektive guder. Festlighederne bygger langsomt op til det helt store klimaks på 10. dagen i forbindelse med det sidste og største optog. Flere tusinde Kandy-dansere, trommeslagere, fakkelbærere og munke går i procession foran cirka 50 festklædte elefanter, hvoraf den største bærer en kopi af Buddhas tand. Elefanterne er dækket af farverige stoffer med indsyede spejle og blinkende lyskæder, og det hele kulminerer i den helt store folkefest. I forbindelse med festivalen kan det være svært at finde hotel i Kandy. Så kunne I tænke jer at opleve en af Asiens største og mest farverige folkefester, kan det anbefales at bestille i god tid.

På dag 6 kører I fra Kandy til Nuwara Eliya (cirka 2,5 timer), hvor I stiger ombord på toget mod den lille by Bandarawela. I rejser komfortabelt på 1. klasse, alt imens landskabet i Sri Lankas højland skifter fra skovklædte bjergsider til endeløse rækker af sirligt anlagte te-plantager.

Det grønne, bølgende hav af te-buske brydes af de stærke farver fra de tamilske te-plukkeres hovedbeklædninger. Langsomt snor toget sig op gennem plantagerne, forbi små landsbyer, mod stationen i Bandarawela.

Skulle toget være aflyst, forsinket eller udsolgt, køres den smukke tur med jeres egen bil og chauffør.

Bandarawela er en lille, stemningsfuld by omgivet af flot og frodig natur. Her har I to overnatninger på det hyggelige Orient Hotel. 

Resten af eftermiddagen kan I se nærmere på byen eller nyde en kop te i hotellets hyggelige have.

På andendagen i Bandarawela har I frit slag og masser af spændende muligheder.

I kan for eksempel køre en halv time østpå til landsbyen Ella. Her kan I gå en tur i byen, der ligger smukt i naturen med de frodige og bakkede landskaber.

Besøg et af byens stemningsfulde ayurveda-behandlingssteder og prøv den ældgamle behandling i form af en afslappende massage med ayuvediske olier lavet på urter efter klassisk tradition. Efter en gang massage - eller som alternativ - kan I få jeres chauffør til at køre jer til nogle af områdets smukke vandfald - for eksempel Ella Gap eller Ravana Falls - hvor I kan nyde udsigten og eventuelt tage en kølende dukkert. 

Hvis I har mod på en vandretur, er der flere flotte muligheder. I kan snørre vandreskoene og begive jer mod Ella Rock. Turen bringer jer blandt andet gennem store te-plantager, og den sidste del af turen mod toppen af Ella Rock er ret stejl, så I skal være godt gående for at begive jer på denne tur. Der er til gengæld en fantastisk udsigt fra toppen. Turen tager omkring 4-5 timer. Husk mad, vand og godt fodtøj - og hold øje med vejret. Hvis det regner, kan ruten være glat.

Flere spændende muligheder

En anden mulig vandretur går mod Little Adams Peak. Blandt turister er dette en populær vandrerute. Den er forholdsvis let og godt afmærket med skilte. Turen tager typisk 2-3 timer, og fra toppen er der en flot udsigt udover området og de høje, grønne bakker.

Endnu et alternativ er en udflugt til Horton Plains National Park, der er opkaldt efter den britiske Guvernør, Sir Robert Horton. Det er en køretur der tager ca 2-2,5 time hver vej. Tag tidligt afsted, da området ofte bliver indhyllet i tåge op ad formiddagen. En udflugt til Horton Plains skal I selv arrangere lokalt - det er altså ikke noget, vi kan arrangere for jer. Det koster et beløb at komme ind i parken, men det er det værd. Her venter et meget flot naturområde i cirka 2.000 meters højde med øde højslette, lav skov, søer og vandfald. Som den eneste nationalpark på Sri Lanka er der her mulighed for, at man kan gå rundt uden en guide.

Udover parkens mange dyr og endemiske planter er det især de storslåede udsigter og Bakersvandfaldet, der tiltrækker sig opmærksomheden. Hvis I ikke plages af højdeskræk, så mærk suset på kanten af ”Verdens Ende”, når I lader blikket følge klippens 700 lodrette højdemeter ned i dybet. Eller hold jer til at nyde den ubeskrivelige udsigt mod Sri Lankas sydspids og det Indiske Ocean.

For de mere ambitiøse, er det muligt at vandre til toppen af Sri Lankas 2. og 3. højeste bjerge. Henholdsvis Kirigalpota (2.400 meter) og Totapolakanda (2.360 meter). Men dette kræver en god guide.

Tilbage på hotellet i Bandarawela har I eftermiddagen til at slappe af, eller I kan udforske den hyggelige by yderligere.

Dagens køretur er blandt de smukkeste på Sri Lanka. Undervejs vil der være flere muligheder for at tage korte pauser og nyde de fantastiske naturscenarier fra vejen, der snor sig ned fra det kølige højlands grønne te-plantager til lavlandets varme jungle.

Fremme ved Yala indkvarteres I på Hotel Priyankara eller tilsvarende og kan slappe lidt af, inden eftermiddagens safari i en af Asiens mest dyrerige nationalparker.
Safarien i Yala National Park foregår i jeep, så der er gode muligheder for at opleve parkens store variation af både Sri Lankas dyreliv, og eksotiske planteliv.

Landskabet og naturen er meget varieret. Græsland afløses af buskland og mindre skove, og gennem hele området ligger der en række søer, som tiltrækker parkens dyr. Der er ingen tvivl om, at det mest populære dyr i Yala er leoparden. Det sky og truede dyr opholder sig ofte i trækronernes skygge eller mellem klipperne, så der er absolut ingen garanti for at I ser det smukke dyr. Yala anses dog for at være et af de steder i verden, hvor sandsynligheden er størst. Skulle heldet ikke være med jer, findes her også andre interessante dyr, sjakaler, elefanter, hjorte, aber, krokodiller, bjørne samt 215 fuglearter. Deriblandt påfugle, næsehornsfugle og flere rovfugle. Så der vil være rigeligt at iagttage.

I er tilbage på hotellet inden aftensmaden og kan eventuelt skylle støvet af med en tur i swimmingpoolen, inden det er tid til at nyde de lokale specialiteter.

Hvis I ikke havde held til at se leoparden på gårdsdagens safari, eller ønsker I endnu en spændende tur ind i Yala National Park, kan dette arrangeres fra morgenstunden. I skal dog tidligt op, da safarien foregår inden morgenmaden. Efter morgenmaden kører I til Negombo, så I kan være tæt på lufthavnen til dagen efter, hvor I flyver videre til Maldiverne.

Negombo er en hyggelig, lille kystby. Byens hollandske fort fra 1678 fortæller historien om dengang kolonimagterne kæmpede om den lukrative krydderihandel i denne del af verden. Foruden hollænderne har også portugiserne og englænderne gennem tiderne udskibet kanel og andre krydderier fra Negombos havn. I dag er det dog mest friskfangede fisk og andre dagligdagsfornødenheder, der sælges i Negombos butikker og markeder, som I kan besøge.

På vejen til Negombo har I også mulighed for at gøre et stop i Sri Lankas største by, Colombo.

På opdagelse i Colombo

Den tidligere hovedstad oplever en række forandringer i disse år. En del kræfter bruges på at restaurere bygningerne fra de forskellige kolonitidsperioder, samtidig med at nye moderne forretningskvarterer og lejlighedskomplekser skyder frem. Et godt eksempel er det næsten 300 år gamle hollandske hospital, der i dag huser moderne caféer, restauranter og butikker. Udover de historiske bygninger kan det anbefales at besøge nationalmuseet for at få et indblik i landets spændende historie.

Frem for at lede efter store seværdigheder i selve Colombo anbefaler vi i stedet, at I går på opdagelse i basar-bydelen Pettah, der rummer adskillige markeder og sjove butikker. Her kan man købe alt mellem himmel og jord, og det farverige optrin opleves bedst til fods eller fra en af områdets små spændende restauranter. I Colombo har I også mulighed for at prøve noget af den spændende og velsmagende srilankanske mad. Det srilankanske køkken dækker over specialiteter fra forskellige etniske og religiøse grupper såvel som særlige egnsretter. Ris er ofte udgangspunktet, og hertil får man forskellige småretter med kød, fisk eller grøntsager. Vær opmærksom på, at de lokale har en forkærlighed for chili og stærk karry, så nogle retter kan være endog særdeles krydrede.

Ud på eftermiddagen søger Colombos indbyggere væk fra byens varme og ud i den friske brise ved Galle Face Green, et åbent græsområde ud mod det Indiske Ocean. Det er et etniske miks uden sidestykke, og familier med børn hygger sig side om side med unge forelskede par og nysgerrige turister. Himlen er fyldt med drager i alle størrelser, drageflyvning tages generelt meget seriøst på disse kanter, og langs gangarealerne er det muligt at stille sulten på et af de mange gadekøkkener. Har I ikke mod på at kaste jer ud i de lokale specialiteter, kan det anbefales at nyde en afternoon tea eller en forfriskende drink i udendørsrestauranten på det historiske Galle Face Hotel med udsigt til solnedgangen.

I overnatter i Negombo, på Paradise Beach Hotel eller tilsvarende, og morgenen efter tager I til den nærliggende lufthavn og flyver til Male på Maldiverne. Herfra sejler I det sidste stykke til den smukke Fun Island (cirka 45 minutter med speedbåd). Her tilbringer I de næste fire nætter med badeferie på det skønne Fun Island Resort, der byder på ren afslapning i smukke omgivelser.

I har fire nætter på Fun Island Resort, hvor I kan slappe af og nyde en badeferie på den smukke og uberørte tropeø. Her kan I fordøje indtrykkende fra rundturen på Sri Lanka, lade batterierne op og nyde de eksotiske omgivelser og det krystalklare vand. Fra øens smukke strande kan I udforske det farvestrålende koralrev med maske og snorkel, og resortet byder også på en række vandsportsaktiviteter, ligesom der er mulighed for fitness og en kølig drink i strandbaren. I bliver indlogeret i en stemningsfuld hytte med en hyggelig terrasse, og her kan I slappe af, læse i en god bog og slikke sol. I kan også nyde en afslappende spa-behandling i resortes lækre spa-afdeling.

Resortet er håndplukket af to af vores dygtige medarbejdere, der var meget tilfredse med deres besøg på stedet. Som alternativ til Fun Island Resort kan I opgradere til det ligeledes håndplukkede Paradise Island Resort & Spa, der ligger cirka 20 minutters speedbådssejlads fra lufthavnen i Male. Standarden på dette resort er en smule højere, og der er lidt flere faciliteter - men af denne grund er det også lidt dyrere.

Der er tid til en sidste dukkert og til at slikke den sidste sol på Maldiverne. I dag går rejsen nemlig igen mod Danmark. I bliver sejlet tilbage til lufthavnen i Male, hvorfra I flyver hjemad.

Efter et hurtigt flyskifte undervejs fortsætter I det sidste stykke mod Danmark, hvor der normalt vil være ankomst først på dagen.

Vi anbefaler...

Lisbeth, CPT

Det bedste af to verdener

Sri Lanka er et fantastisk spændende land med rig kultur, smuk natur og eksotisk dyreliv. Og Maldiverne byder på afslapning i uforstyrrede og skønne omgivelser.

John, CPT

Natur, kultur og afslapning

Udforsk Sri Lankas kongebyer, se de endeløse temarker og de imponerende elefantflokke inden den står på afslapning på en tropeø på Maldiverne.

Kort over rejsen til Sri Lanka og Maldiverne

By Nætter Oplevelser
1. Dambulla 3 Huletempler og udflugter til nationalpark og gamle kongebyer
2. Kandy 1 Smuk, hellig by med templer og farverig festival
3. Bandarawela 2 Vandreture, te-plantager og britisk idyl i smukke omgivelser
4. Yala National Park 1 Tag på safari på udkig efter elefanter og leoparder
5. Negombo 1 Gyldne sandstrande og lækre strandhoteller
6. Fun Island Resort, Maldiverne 4 Sol, strand, afslapning

Hoteller inkluderet i denne rejsepakke

Vi har håndplukket hoteller på Sri Lanka og Maldiverne, hvor I får god kvalitet til en fornuftig pris. 

Udgangspunktet for denne rejsepakke er de anførte hoteller herunder, men der kan ske ændringer, hvis alt er optaget el. lign.

Under "Bedre" kan I læse om opgraderingsmuligheden på Maldiverne - Paradise Island Resort & Spa.

Ønsker I at ændre noget, eller har I specifikke ønsker, kan I kontakte os på tlf. 86 13 77 44 eller sende en forespørgsel.

God (inkluderet)
Bedre (Spørg for pris)
 • 3 nætter på Hotel Kassapa Lions Rock eller tilsvarende ved Dambulla
 • 1 nat på Hotel Topaz eller tilsvarende i Kandy
 • 2 nætter på Orient Hotel eller tilsvarende i Bandarawela
 • 1 nat på Hotel Elephant Reach eller tilsvarende i Yala
 • 1 nat på Paradise Beach Hotel eller tilsvarende i Negombo 
 • 4 nætter på Fun Island Resort & Spa på Maldiverne

Se hoteldetaljer herunder

Kassapa Lions Rock

3 nætter, Dambulla - Kassapa Lions Rock er et hyggeligt hotel beliggende i fredfyldte omgivelser i den lille landsby Digampathaha. Hotellet er en perfekt base for udforskning af nogle af landets mest interessante historiske og kulturelle attraktioner. Cirka 20 minutters kørsel fra hotellet ligger Dambulla med de berømte huletempler, Sigiriya klippefortet ligger cirka 15 minutters kørsel væk, ligesom de gamle kongebyer Polonnaruwa og Anuradhapura også er indenfor overskuelig køreafstand (Cirka 1,5 times kørsel til begge byer). Eksotisk dyre- og planteliv er ligeledes tæt på i Minneriya National Park.
Hotellet er smagfuldt indrettet i grønne omgivelser. Når I er på hotellet imellem udflugter til områdets mange seværdigheder, kan I slappe af i den flotte pool, nyde gode måltider i restauranten eller få en afslappende spabehandling.

Sådan bor I

De 31 værelser på Kassapa Lions Rock er enkelt og elegant indrettet med lyse farver og med mørke træmøbler. Værelserne har aircondition, badekar, minibar, satellit-TV, hårtørre og et ”open air”-shower.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 3,5 timer

3 nætter, Dambulla - Kassapa Lions Rock er et hyggeligt hotel beliggende i fredfyldte omgivelser i den lille landsby Digampathaha. Hotellet er en perfekt base for udforskning af nogle af landets mest interessante historiske og kulturelle attraktioner. Cirka 20 minutters kørsel fra hotellet ligger Dambulla med de berømte huletempler, Sigiriya klippefortet ligger cirka 15 minutters kørsel væk, ligesom de gamle kongebyer Polonnaruwa og Anuradhapura også er indenfor overskuelig køreafstand (Cirka 1,5 times kørsel til begge byer). Eksotisk dyre- og planteliv er ligeledes tæt på i Minneriya National Park.
Hotellet er smagfuldt indrettet i grønne omgivelser. Når I er på hotellet imellem udflugter til områdets mange seværdigheder, kan I slappe af i den flotte pool, nyde gode måltider i restauranten eller få en afslappende spabehandling.

Sådan bor I

De 31 værelser på Kassapa Lions Rock er enkelt og elegant indrettet med lyse farver og med mørke træmøbler. Værelserne har aircondition, badekar, minibar, satellit-TV, hårtørre og et ”open air”-shower.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 3,5 timer

Hotel Topaz

1 nat, Kandy - Hotel Topaz ligger på toppen af Anniewatte-bjerget ved Kandy. Hotellet har masser af gode faciliteter som for eksempel en spaafdeling, en stor udendørs pool, tennisbaner og fitnesscenter. Der er desuden en restaurant, hvor I kan nyde spændende mad med inspiration fra flere forskellige steder i verden. Fra hotellet er der kun cirka 1,5 kilometer til Kandys største attraktion, Tandens Tempel.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er smagfuldt indrettet i moderne srilankansk stil. Værelset har balkon, hvorfra I kan nyde udsigten over det bakkede landskab omkring hotellet. I har minibar, satellit-TV, udstyr til at lave te og kaffe, samt gratis WiFi. Værelsets tilhørende badeværelse er udstyret med badekar.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

5 min

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

1 nat, Kandy - Hotel Topaz ligger på toppen af Anniewatte-bjerget ved Kandy. Hotellet har masser af gode faciliteter som for eksempel en spaafdeling, en stor udendørs pool, tennisbaner og fitnesscenter. Der er desuden en restaurant, hvor I kan nyde spændende mad med inspiration fra flere forskellige steder i verden. Fra hotellet er der kun cirka 1,5 kilometer til Kandys største attraktion, Tandens Tempel.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er smagfuldt indrettet i moderne srilankansk stil. Værelset har balkon, hvorfra I kan nyde udsigten over det bakkede landskab omkring hotellet. I har minibar, satellit-TV, udstyr til at lave te og kaffe, samt gratis WiFi. Værelsets tilhørende badeværelse er udstyret med badekar.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

5 min

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Orient Hotel

2 nætter, Bandarawela - Orient Hotel er et stemningsfuldt hotel, beliggende i Sri Lankas højland. Hotellet ligger ved den lille by Bandarawela, omgivet af bjerge, skove, vandfald og grønne temarker. Gennem årene er hotellet blevet kendt som et charmerende sted med personlig og venlig service. Hotellet byder blandt andet på en hyggelig have med en pavillon, og så er der spa med sauna og dampbad. Hotellets gode placering gør det let at udforske områdets seværdigheder med jeres bil og chauffør til rådighed. I kan for eksempel besøge den hyggelige – og flot beliggende by Ella, udforske teplantager, tage på bjergture/vandring – for eksempel til Little Adams Peak og Ella Rock.

Sådan bor I

I bor på et hyggeligt Deluxe-værelse med en king size seng (eller to twin beds). Fra værelset er der udsigt til de omkringliggende bjerge, og der er gratis Wifi og toiletartikler. Der er desuden te- og kaffefaciliteter, så I selv kan lave jer en lille kop.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

Ja

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

2 nætter, Bandarawela - Orient Hotel er et stemningsfuldt hotel, beliggende i Sri Lankas højland. Hotellet ligger ved den lille by Bandarawela, omgivet af bjerge, skove, vandfald og grønne temarker. Gennem årene er hotellet blevet kendt som et charmerende sted med personlig og venlig service. Hotellet byder blandt andet på en hyggelig have med en pavillon, og så er der spa med sauna og dampbad. Hotellets gode placering gør det let at udforske områdets seværdigheder med jeres bil og chauffør til rådighed. I kan for eksempel besøge den hyggelige – og flot beliggende by Ella, udforske teplantager, tage på bjergture/vandring – for eksempel til Little Adams Peak og Ella Rock.

Sådan bor I

I bor på et hyggeligt Deluxe-værelse med en king size seng (eller to twin beds). Fra værelset er der udsigt til de omkringliggende bjerge, og der er gratis Wifi og toiletartikler. Der er desuden te- og kaffefaciliteter, så I selv kan lave jer en lille kop.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

Ja

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Hotel Elephant Reach

1 nat, Yala - Hotel Elephant Reach ligger ved byen Tissamaharama, 12 kilometer fra Yala National Park. Elephant Reach er et naturresort fordelt på fire tønder land. Indimellem udflugter til Yala, og områdets øvrige attraktioner, kan I nyde hotellets flotte pool, nyde klassiske srilankanske retter med et moderne twist i restauranten og lade dagens oplevelser bundfælde sig over en drink i loungen.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er stemningsfuldt indrettet i lyse farver og med mørke træmøbler, der givet stedet et naturligt og elegant præg. Værelset har egen terrasse, hvor I kan sidde og slappe af, omgivet af hotellets grønne omgivelser. Værelset har satellit-tv og et stort badeværelse.

Afstand strand

5 minutters kørsel

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

15 minutters kørsel

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

1 nat, Yala - Hotel Elephant Reach ligger ved byen Tissamaharama, 12 kilometer fra Yala National Park. Elephant Reach er et naturresort fordelt på fire tønder land. Indimellem udflugter til Yala, og områdets øvrige attraktioner, kan I nyde hotellets flotte pool, nyde klassiske srilankanske retter med et moderne twist i restauranten og lade dagens oplevelser bundfælde sig over en drink i loungen.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er stemningsfuldt indrettet i lyse farver og med mørke træmøbler, der givet stedet et naturligt og elegant præg. Værelset har egen terrasse, hvor I kan sidde og slappe af, omgivet af hotellets grønne omgivelser. Værelset har satellit-tv og et stort badeværelse.

Afstand strand

5 minutters kørsel

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

15 minutters kørsel

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Paradise Beach Hotel

1 nat, Negombo - Paradise Beach Hotel er et charmerende hotel ved stranden i Negombo. På strandresortet kan I slappe af ved poolen eller ved stranden, nyde en cocktail i baren og få jer et godt måltid i restauranten. Fra hotellet er der få minutters kørsel til Negombos hollandske fort og til byens livlige marked. Hotellet ligger tæt på Sri Lankas internationale lufthavn, hvilket er praktisk, når I skal flyve videre til Maldiverne.

Sådan bor I

I bor i et af hotellets 62 værelser med udsyn mod Det Indiske Ocean. Værelset har aircondition, TV, tefaciliteter, et minikøleskab og gratis Wifi. Badeværelset rummer toiletartikler og hårtørrer.

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

5 minutter

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

15 minutter

1 nat, Negombo - Paradise Beach Hotel er et charmerende hotel ved stranden i Negombo. På strandresortet kan I slappe af ved poolen eller ved stranden, nyde en cocktail i baren og få jer et godt måltid i restauranten. Fra hotellet er der få minutters kørsel til Negombos hollandske fort og til byens livlige marked. Hotellet ligger tæt på Sri Lankas internationale lufthavn, hvilket er praktisk, når I skal flyve videre til Maldiverne.

Sådan bor I

I bor i et af hotellets 62 værelser med udsyn mod Det Indiske Ocean. Værelset har aircondition, TV, tefaciliteter, et minikøleskab og gratis Wifi. Badeværelset rummer toiletartikler og hårtørrer.

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

5 minutter

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

15 minutter

Fun Island Resort & Spa

4 nætter, Maldiverne - Fun Island Resort & Spa er et resort på øen Fun Island på Maldiverne. Her bor I på jeres egen øde palmeø med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. På resortet kan I gøre brug af fitnessrum, spille beachvolley eller prøve vandsportsaktiviteter som windsurfing, kanosejlads, snorkling eller dykning. I kan også få en afslappende behandling i spaen og nyde gode måltider i restauranten.

Sådan bor I

I bor på et lyst og rummeligt værelse med stor udendørs siddekrog/terrasse og udsigt over de tropiske omgivelser. Værelset er enkelt indrettet, og der er gratis WiFi.

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

- / -

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

45 min med speedbåd

4 nætter, Maldiverne - Fun Island Resort & Spa er et resort på øen Fun Island på Maldiverne. Her bor I på jeres egen øde palmeø med kridhvide sandstrande og krystalklart vand. På resortet kan I gøre brug af fitnessrum, spille beachvolley eller prøve vandsportsaktiviteter som windsurfing, kanosejlads, snorkling eller dykning. I kan også få en afslappende behandling i spaen og nyde gode måltider i restauranten.

Sådan bor I

I bor på et lyst og rummeligt værelse med stor udendørs siddekrog/terrasse og udsigt over de tropiske omgivelser. Værelset er enkelt indrettet, og der er gratis WiFi.

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

- / -

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

45 min med speedbåd
 • 3 nætter på Hotel Kassapa Lions Rock eller tilsvarende ved Dambulla
 • 1 nat på Hotel Topaz eller tilsvarende i Kandy
 • 2 nætter på Orient Hotel eller tilsvarende i Bandarawela
 • 1 nat på Hotel Elephant Reach eller tilsvarende i Yala
 • 1 nat på Paradise Beach Hotel eller tilsvarende i Negombo
 • 4 nætter på Paradise Island Resort på Maldiverne

Se hoteldetaljer herunder

Kassapa Lions Rock

3 nætter, Dambulla - Kassapa Lions Rock er et hyggeligt hotel beliggende i fredfyldte omgivelser i den lille landsby Digampathaha. Hotellet er en perfekt base for udforskning af nogle af landets mest interessante historiske og kulturelle attraktioner. Cirka 20 minutters kørsel fra hotellet ligger Dambulla med de berømte huletempler, Sigiriya klippefortet ligger cirka 15 minutters kørsel væk, ligesom de gamle kongebyer Polonnaruwa og Anuradhapura også er indenfor overskuelig køreafstand (Cirka 1,5 times kørsel til begge byer). Eksotisk dyre- og planteliv er ligeledes tæt på i Minneriya National Park.
Hotellet er smagfuldt indrettet i grønne omgivelser. Når I er på hotellet imellem udflugter til områdets mange seværdigheder, kan I slappe af i den flotte pool, nyde gode måltider i restauranten eller få en afslappende spabehandling.

Sådan bor I

De 31 værelser på Kassapa Lions Rock er enkelt og elegant indrettet med lyse farver og med mørke træmøbler. Værelserne har aircondition, badekar, minibar, satellit-TV, hårtørre og et ”open air”-shower.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 3,5 timer

3 nætter, Dambulla - Kassapa Lions Rock er et hyggeligt hotel beliggende i fredfyldte omgivelser i den lille landsby Digampathaha. Hotellet er en perfekt base for udforskning af nogle af landets mest interessante historiske og kulturelle attraktioner. Cirka 20 minutters kørsel fra hotellet ligger Dambulla med de berømte huletempler, Sigiriya klippefortet ligger cirka 15 minutters kørsel væk, ligesom de gamle kongebyer Polonnaruwa og Anuradhapura også er indenfor overskuelig køreafstand (Cirka 1,5 times kørsel til begge byer). Eksotisk dyre- og planteliv er ligeledes tæt på i Minneriya National Park.
Hotellet er smagfuldt indrettet i grønne omgivelser. Når I er på hotellet imellem udflugter til områdets mange seværdigheder, kan I slappe af i den flotte pool, nyde gode måltider i restauranten eller få en afslappende spabehandling.

Sådan bor I

De 31 værelser på Kassapa Lions Rock er enkelt og elegant indrettet med lyse farver og med mørke træmøbler. Værelserne har aircondition, badekar, minibar, satellit-TV, hårtørre og et ”open air”-shower.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 3,5 timer

Hotel Topaz

1 nat, Kandy - Hotel Topaz ligger på toppen af Anniewatte-bjerget ved Kandy. Hotellet har masser af gode faciliteter som for eksempel en spaafdeling, en stor udendørs pool, tennisbaner og fitnesscenter. Der er desuden en restaurant, hvor I kan nyde spændende mad med inspiration fra flere forskellige steder i verden. Fra hotellet er der kun cirka 1,5 kilometer til Kandys største attraktion, Tandens Tempel.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er smagfuldt indrettet i moderne srilankansk stil. Værelset har balkon, hvorfra I kan nyde udsigten over det bakkede landskab omkring hotellet. I har minibar, satellit-TV, udstyr til at lave te og kaffe, samt gratis WiFi. Værelsets tilhørende badeværelse er udstyret med badekar.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

5 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

1 nat, Kandy - Hotel Topaz ligger på toppen af Anniewatte-bjerget ved Kandy. Hotellet har masser af gode faciliteter som for eksempel en spaafdeling, en stor udendørs pool, tennisbaner og fitnesscenter. Der er desuden en restaurant, hvor I kan nyde spændende mad med inspiration fra flere forskellige steder i verden. Fra hotellet er der kun cirka 1,5 kilometer til Kandys største attraktion, Tandens Tempel.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er smagfuldt indrettet i moderne srilankansk stil. Værelset har balkon, hvorfra I kan nyde udsigten over det bakkede landskab omkring hotellet. I har minibar, satellit-TV, udstyr til at lave te og kaffe, samt gratis WiFi. Værelsets tilhørende badeværelse er udstyret med badekar.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

5 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Orient Hotel

2 nætter, Bandarawela - Orient Hotel er et stemningsfuldt hotel, beliggende i Sri Lankas højland. Hotellet ligger ved den lille by Bandarawela, omgivet af bjerge, skove, vandfald og grønne temarker. Gennem årene er hotellet blevet kendt som et charmerende sted med personlig og venlig service. Hotellet byder blandt andet på en hyggelig have med en pavillon, og så er der spa med sauna og dampbad. Hotellets gode placering gør det let at udforske områdets seværdigheder med jeres bil og chauffør til rådighed. I kan for eksempel besøge den hyggelige – og flot beliggende by Ella, udforske teplantager, tage på bjergture/vandring – for eksempel til Little Adams Peak og Ella Rock.

Sådan bor I

I bor på et hyggeligt Deluxe-værelse med en king size seng (eller to twin beds). Fra værelset er der udsigt til de omkringliggende bjerge, og der er gratis Wifi og toiletartikler. Der er desuden te- og kaffefaciliteter, så I selv kan lave jer en lille kop.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

Ja

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

2 nætter, Bandarawela - Orient Hotel er et stemningsfuldt hotel, beliggende i Sri Lankas højland. Hotellet ligger ved den lille by Bandarawela, omgivet af bjerge, skove, vandfald og grønne temarker. Gennem årene er hotellet blevet kendt som et charmerende sted med personlig og venlig service. Hotellet byder blandt andet på en hyggelig have med en pavillon, og så er der spa med sauna og dampbad. Hotellets gode placering gør det let at udforske områdets seværdigheder med jeres bil og chauffør til rådighed. I kan for eksempel besøge den hyggelige – og flot beliggende by Ella, udforske teplantager, tage på bjergture/vandring – for eksempel til Little Adams Peak og Ella Rock.

Sådan bor I

I bor på et hyggeligt Deluxe-værelse med en king size seng (eller to twin beds). Fra værelset er der udsigt til de omkringliggende bjerge, og der er gratis Wifi og toiletartikler. Der er desuden te- og kaffefaciliteter, så I selv kan lave jer en lille kop.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

Ja

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Hotel Elephant Reach

1 nat, Yala - Hotel Elephant Reach ligger ved byen Tissamaharama, 12 kilometer fra Yala National Park. Elephant Reach er et naturresort fordelt på fire tønder land. Indimellem udflugter til Yala, og områdets øvrige attraktioner, kan I nyde hotellets flotte pool, nyde klassiske srilankanske retter med et moderne twist i restauranten og lade dagens oplevelser bundfælde sig over en drink i loungen.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er stemningsfuldt indrettet i lyse farver og med mørke træmøbler, der givet stedet et naturligt og elegant præg. Værelset har egen terrasse, hvor I kan sidde og slappe af, omgivet af hotellets grønne omgivelser. Værelset har satellit-tv og et stort badeværelse.

Afstand strand

5 minutters kørsel

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

15 minutters kørsel

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

1 nat, Yala - Hotel Elephant Reach ligger ved byen Tissamaharama, 12 kilometer fra Yala National Park. Elephant Reach er et naturresort fordelt på fire tønder land. Indimellem udflugter til Yala, og områdets øvrige attraktioner, kan I nyde hotellets flotte pool, nyde klassiske srilankanske retter med et moderne twist i restauranten og lade dagens oplevelser bundfælde sig over en drink i loungen.

Sådan bor I

I bor i et Deluxe-værelse, der er stemningsfuldt indrettet i lyse farver og med mørke træmøbler, der givet stedet et naturligt og elegant præg. Værelset har egen terrasse, hvor I kan sidde og slappe af, omgivet af hotellets grønne omgivelser. Værelset har satellit-tv og et stort badeværelse.

Afstand strand

5 minutters kørsel

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

15 minutters kørsel

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Paradise Beach Hotel

1 nat, Negombo - Paradise Beach Hotel er et charmerende hotel ved stranden i Negombo. På strandresortet kan I slappe af ved poolen eller ved stranden, nyde en cocktail i baren og få jer et godt måltid i restauranten. Fra hotellet er der få minutters kørsel til Negombos hollandske fort og til byens livlige marked. Hotellet ligger tæt på Sri Lankas internationale lufthavn, hvilket er praktisk, når I skal flyve videre til Maldiverne.

Sådan bor I

I bor i et af hotellets 62 værelser med udsyn mod Det Indiske Ocean. Værelset har aircondition, TV, tefaciliteter, et minikøleskab og gratis Wifi. Badeværelset rummer toiletartikler og hårtørrer.

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

5 minutter

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

15 minutter

1 nat, Negombo - Paradise Beach Hotel er et charmerende hotel ved stranden i Negombo. På strandresortet kan I slappe af ved poolen eller ved stranden, nyde en cocktail i baren og få jer et godt måltid i restauranten. Fra hotellet er der få minutters kørsel til Negombos hollandske fort og til byens livlige marked. Hotellet ligger tæt på Sri Lankas internationale lufthavn, hvilket er praktisk, når I skal flyve videre til Maldiverne.

Sådan bor I

I bor i et af hotellets 62 værelser med udsyn mod Det Indiske Ocean. Værelset har aircondition, TV, tefaciliteter, et minikøleskab og gratis Wifi. Badeværelset rummer toiletartikler og hårtørrer.

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

5 minutter

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

15 minutter

Paradise Island Resort & Spa

4 nætter, Maldiverne - Paradise Island Resort & Spa er et 5-stjernet resort på Maldiverne. Resortet ligger på North Male' Atoll, der ligger 20 minutters speedbådssejlads fra den internationale lufthavn i hovedstaden, Malé. Øen er 1 km lang og 230 meter bred med sandstrand hele vejen rundt. Resortet byder på 5-stjernet service, en spa, sportsfaciliteter både til lands og til vands, samt fire førsteklasses restauranter, der er placeret rundt om på øen og blandt andet serverer sea food, italiensk og japanske specialiteter.

Sådan bor I

I bor i en Superior Beach Bungalow beliggende lige bag træerne ned mod stranden. Bungalowen er indrettet med hvide vægge og lofter, hvilket gør stedet behageligt lyst. Foran bungalowen er der egen veranda ud mod stranden. Her kan I slappe af og nyde den friske brise fra havet - måske med en god bog eller en kølig drink i de stemningsfulde aftentimer.

Det er også muligt at opgradere til Water Villa, Haven Villa eller Ocean Suites.

 

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

Ja / ja

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

4

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

4 nætter, Maldiverne - Paradise Island Resort & Spa er et 5-stjernet resort på Maldiverne. Resortet ligger på North Male' Atoll, der ligger 20 minutters speedbådssejlads fra den internationale lufthavn i hovedstaden, Malé. Øen er 1 km lang og 230 meter bred med sandstrand hele vejen rundt. Resortet byder på 5-stjernet service, en spa, sportsfaciliteter både til lands og til vands, samt fire førsteklasses restauranter, der er placeret rundt om på øen og blandt andet serverer sea food, italiensk og japanske specialiteter.

Sådan bor I

I bor i en Superior Beach Bungalow beliggende lige bag træerne ned mod stranden. Bungalowen er indrettet med hvide vægge og lofter, hvilket gør stedet behageligt lyst. Foran bungalowen er der egen veranda ud mod stranden. Her kan I slappe af og nyde den friske brise fra havet - måske med en god bog eller en kølig drink i de stemningsfulde aftentimer.

Det er også muligt at opgradere til Water Villa, Haven Villa eller Ocean Suites.

 

Afstand strand

0 meter

Pool/Børnepool

Ja / ja

Spa

Ja

Afstand by

-

Restauranter

4

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse?

Klimamæssigt er det normalt bedst at rejse til Sri Lanka i perioden december - marts, når det drejer sig om syd- og vestkysten. Denne periode rammer nemlig udenfor de to monsunsæsoner.

Temperaturen på Maldiverne ligger det meste af året på mellem 27°C og 33ºC, så her er stort set altid dejligt varmt. I sommerhalvåret, fra april til oktober, kan der forekomme periodevis regn og blæst. Vi har dog også haft kunder på Maldiverne i denne periode, der ikke mærkede noget til ustadigt vejr.

Colombo                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 31 31 32 32 31 30 30 30 30 30 30 30
Nattemperatur 22 23 24 25 26 26 25 25 25 24 23 23

 

Kandy                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 27 29 30 30 29 28 28 28 28 28 28 27
Nattemperatur 18 18 19 21 21 21 21 21 20 20 20 19

 

Male, Maldiv.                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 30 30 31 32 31 31 30 30 30 30 30 30
Nattemperatur 25 26 26 26 26 26 26 26 25 25 25 25

Praktisk information

Visum og pas

I er selv ansvarlige for at have et gyldigt pas. Dette gælder også for børn, der skal have deres eget pas. Passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst.

I Sri Lanka er der krav om turistvisum. Visum kan købes i lufthavnen ved ankomst til Sri Lanka og betales kontant i USD. Visum kan også ansøges og betales inden afrejse via dette link og koster USD 30 pr. person. 

Turistvisum til Sri Lanka er gyldigt i 30 dage fra indrejsedatoen. Visummet kan forlænges op til 6 måneder efter indrejsedato. 

Læs mere her om reglerne for turistvisum på Sri Lanka

Maldiverne kan I rejse visumfrit i op til 30 dage. I skal dog medbringe et pas, der er gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Maldivernes ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Yderligere information vedr. pas- og visumregler kan læses på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Valuta

Møntfoden i Sri Lanka er Rupee og forkortes LKR. Møntfoden på Maldiverne hedder Maldiviske Rufiyaa. 1 Rufiyaa opdeles i 100 laari. Udover Rufiyaa kan du også bruge amerikanske Dollar og Euro på Maldiverne. Det er en god idé at medbringe nogle Euro eller Dollar i kontanter. I kan også bruge kreditkort på Maldiverne. Se de aktuelle valutakurser på Nationalbankens hjemmeside

Vaccinationer

Som rejsebureau må vi ikke rådgive om vaccinationer, hvorfor det er vigtigt at opsøge en rejsemedicinsk klinik eller din egen læge for råd og vejledning. Hos Statens Serum Institut finder
I anbefalinger om vaccinationer til alverdens rejsemål.

Rejseforsikring

Vi anbefaler altid, at rejsende tegner en rejseforsikring. Vi er gerne behjælpelig med at tegne den rigtige forsikring. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Lokal transport

Der er gode transportmuligheder i Sri Lanka. Der er gule taxaer i alle større byer, og det er nemt at hyre dem på gaden. Det er tilrådeligt at aftale en pris, inden turen begynder. Sri Lanka har et veludviklet bus- og togsystem og findes i stort set alle byer. Vær opmærksom på at busser og tog ofte er overfyldte, og at det kan være en fordel at bestille plads til toget på forhånd.

Drikkepenge

Det er normalt at give drikkepenge i Sri Lanka. Drikkepenge til lokalguider og chauffører er ikke inkluderet i rejsens pris. Taxachauffører og tjenere regner med 10-15 % i drikkepenge. Er drikkepengesystemet organiseret, vil det fremgå af regningen, at der er lagt 10-15 % service charge på den. Drikkepenge til stuepigerne på hotellet er også velset og lægges under hovedpuden.

Tidsforskel

Sri Lanka er 3,5 eller 4,5 timer foran i forhold til Danmark, afhængig af sommer- og vintertid. På Maldiverne er tidsforskellen til Danmark på 3,0 eller 4,0 timer i sommer- og vintertiden.

Påklædning

Skal I besøge templer eller andre hellige steder i Sri Lanka, skal I huske at dække både knæ og skuldre til – lange bukser eller lang nederdel og skjorte eller langærmet trøje anbefales. Før I besøger et tempel, en moské eller et privat hjem tages skoene af. Husk endvidere at I skal holde fodsålerne væk fra andre mennesker eller helligdomme. Ved nogle muslimske helligdomme skal håret tildækkes, hvis du er kvinde. 

Bestil et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vær opmærksom på, at der vil være højsæsontillæg på Maldiverne i perioden 28.12.2017 - 06.01.2018 på kr. 850 pr. person pr. nat. Børn fra 12 år anses som voksne

Sri Lanka og Maldiverne

Få et uforpligtende tilbud

Rejseperiode
Ved to voksne pris/pers.
Ved 2 voksne og 2 børn pris/pers.
Rejseperiode 01. maj 2018 - 10. juli 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 16.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 11. juli 2018 - 15. august 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 20.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 16. august 2018 - 31. august 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 17.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 01. september 2018 - 31. oktober 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 16.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 01. november 2018 - 09. december 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 17.495
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 10. december 2018 - 10. januar 2018
Pris/pers ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 11. januar 2019 - 31. marts 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 18.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode Senere afrejse
Pris/pers ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | lax@cpt.dk

Sideoverblik