Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
HØJLANDET - togturen fra Kandy gennem bjergene er spektakulær, Check Point Travel
Sri Lanka og Maldiverne Pakken inkluderer rundrejse med privatchauffør, hoteller, fly, måltider og transport
Se galleri

Sri Lanka og Maldiverne

 • Rundrejse med egen privatchauffør på Sri Lanka
 • Kongebyer, templer og højlandets temarker
 • Leoparder og elefanter Yala N.P og Minneriya
 • Afslappende badeferie i ø-paradiset Maldiverne
 • Halvpension på Sri Lanka og helpension på Maldiverne
 • Inkl. fly, transport, hotel og forplejning jf. ovenstående

kr. 22.600,-

15 dage fra kr. 22.200,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 15. maj 2023

Rejseplan

Eksotisk kombinationstur hvor I blandt andet besøger en række af Sri Lankas historiske kongebyer med imponerende pagoder samt farvestrålende huletempler. I får mulighed for at klatre op til klippefortet i Sigiriya, og køre gennem vidtstrakte temarker til Tandens Tempel i Kandy. Derudover byder Sri Lanka på en lang række store naturoplevelser i Minneriya National Park og Yala National Park, hvor I nyder landets spændende dyreliv, vilde planteliv – og måske oplever store elefantflokke samt den sky leopard.

Turen afsluttes med skøn badeferie på Maldiverne. Her får I fire nætter på det 4-stjernede Sun Siyam Olhuveli, hvor I bor i stemningsfulde hytter med tilhørende hyggelige terrasser - perfekte omgivelser for afslappende dage. Fra stranden er der mulighed for at udforske et smukt koralrev med maske og snorkel, ligesom resortet byder på muligheder for fitness og en herlig strandbar.

DAMBULA - klippehulerne gemmer på en buddhistisk kulturskat, man ikke må gå glip af, Check Point Travel

På denne rundrejse og badeferie besøger I historiske kongebyer, kører gennem store grønne temarker og ser Tandens Tempel i Kandy.

Når I har haft en masse oplevelsesrige dage på Sri Lanka, så går turen videre til Maldiverne. Der venter jer den ultimative afslapning. I kan udforske smukt koralrev, nyde solen på en strandstol eller få lidt motion i resortets træningscenter.

I rejser fra Danmark mod Sri Lanka med en mellemlanding undervejs.

Adobestock 104391247

Ved ankomsten til Colombo står jeres chauffør klar til at køre jer de få kilometer til Negombo. Byen og jeres hotel ligger helt ned til havet, så I har mulighed for en velfortjent dukkert i Det Indiske Ocean efter udrejsen. Der ligger mange små hyggelige restauranter langs med stranden og i Negombo, så dette bliver også jeres mulighed for at stifte bekendtskab med det fremragende Srilankanske køkken, der både er krydret, sødt og meget varieret.

ANURADHAPURA - spredt ud over området ligger en række kolosale pagoder, der alle er på UNESCOs kulturarvsliste, Check Point Travel

Fra storbyen og det Indiske Ocean går turen mod det centrale Sri Lanka, der af mange kaldes for ”Den kulturelle trekant”. Det var fra byerne Anuradhapura, Polonnaruwa og Sigiriya, at de singalesiske dynastier i århundrede regerede landet og lod nogle af Asiens mest fascinerende bygningsværker opføre. Spredt ud over området ligger nogle af Sri Lankas største historiske såvel som religiøse seværdigheder. Men området byder også på et par interessante nationalparker.

Shutterstock 307224338

Næste stop på turen rundt i ”Den kulturelle trekant” er kongebyen Anuradhapura, der i en periode på cirka 1.000 år fungerede som hovedstad på Sri Lanka. I denne periode vandt buddhismen indpas, hvilket afspejles meget tydeligt i Anuradhapuras lange række af enorme pagoder. Flere af disse halvkugleformede giganter kan dateres tilbage til 300 år før vores tidsregning. De blev på daværende tidspunkt kun overgået af Egyptens pyramider i størrelse.

Det hellige Bodhi-træ

Buddhistiske munke og pilgrimme valfarter til Anuradhapura for at besøge områdets vigtigste spirituelle seværdighed, Sri Maha Bodhi. Det kolossale Bodhi træ er mere end 2.000 år gammelt, og stammer fra et skud fra det Bodhi-træ, hvorunder Buddha i sin tid opnåede oplysning. Følg rækken af pilgrimme, der kommer for at ofre ved træets fod og nyd stemningen i det parklignende område.

POLONNARUWA - ruiner i den gamle kongeby viser en fantastisk detaljerigdom, Check Point Travel

Den anden af de gamle kongebyer, Polonnaruwa, er i dag et af Sri Lankas mest markante arkæologiske områder og naturligvis også på UNESCOs kulturarvsliste. Ruinerne af den gamle hovedstad er væsentlig yngre end Anuradhapura, og de er derfor også mere velbevarede. Området er ligeledes mindre, så I får et mere samlet indtryk at byens tidligere storhed og rigdom.

Templer, Kongepalads og Buddha-statuer

Spredt ud i det store parkområde ligger det imponerende 7-etagers kongepalads og buddhistiske templer fyldt med dekorationer side om side med eksklusive biblioteker, smukke pavilloner, klassiske pagoder samt en række fascinerende statuer. De mest anerkendte statuer i Polonnaruwa er dog de fire Buddhastatuer ved Gal Vihare. Statuerne er hugget ud af et kæmpe stykke granit og viser en detaljerigdom, der regnes for at være højdepunktet i de singalesiske kunstneres evner inden for klippeudhugning.

Jeepsafari blandt store elefantflokke

Helt andre oplevelser venter ud på eftermiddagen, hvor bilen udskiftes med en 4-hjulstrukket jeep, og I tager på opdagelse i Minneriya nationalparken. Den frodige park er hjem for et utroligt rigt og alsidigt dyreliv.

dag 3Elefanter på Sri Lanka_124363702.jpg

Efter en lang og varieret dag, kører I tilbage til hotellet i Dambulla.

Adobestock 252465342

Fra morgenstunden går turen til ”Den kulturelle trekants” sidste højdepunkt, det sagnomspundne klippefort, Sigiriya. Fortet er endnu en grund til at besøge Sri Lankas Gyldne Trekant. Det blev opført i det 5. århundrede og opdaget af den britiske arkæolog HCP Bell i 1898. Og ’højdepunkt’ er meget sigende, idet Sigiriya ligger på toppen af en 200 meter høj klippe. Der skal i sagens natur forceres en hel del trappetrin, før I står mellem ruinerne på toppen og kan nyde den fantastiske udsigt ud over det smukke royale haveanlæg ved klippens fod.

Videre mod Kandy

Vel nede igen fortsætter turen mod Kandy, og undervejs vil der være mulighed for at gøre stop og strække benene ved en af de mange krydderihaver i Matale. Her kan I få en kort introduktion til en af Sri Lankas vigtigste eksportvarer, krydderier. Nyd duften og smagen af kardemomme, peber, muskatnød, kanel, nelliker m.fl. og hør om krydderiernes anvendelse inden for madlavning såvel som Ayurveda-terapi og helsemidler.

Vel fremme i Kandy indkvarteres I på jeres hotel i udkanten af byen.

Adobestock 256084900

Turen fortsætter op i det centrale højland, og snart skifter omgivelserne karakter. De skovklædte bjergsider erstattes efterhånden af endeløse rækker af sirligt anlagte grønne te-plantager. Midt i det hele ligger Briternes foretrukne sommerresidens, Nuwara Eliya, hvorfra det går videre med tog til Ella. Skinnerne snor sig igennem det imponerende landskab, over spektakulære broer og mørke tunneller, og turen er for mange et af højdepunkterne på Sri Lanka. Togturen er en glimrende lejlighed til at komme lidt ned i tempo, nyde de fantastiske omgivelser og eventuelt få en snak med nogle af de lokale.

Vel fremme i Ella bliver I indkvarteret på jeres hotel.

Adobestock 261970441

Som I allerede kunne opleve på gårsdagens togtur, er området omkring Ella perfekt til korte vandreture. Her er fleres små toppe, Little Adams Peak og Elle Rock, som I kan prøve kræfter med samt en række imponerende vandfald. Alsammen efter behov og evner, naturligvis.

Det er også muligt at kigge nærmere på Ella, hvor der ligger mange små hyggelige restauranter og caféer, gerne med udsyn til de uforglemmelige omgivelser.

Adobestock 303194416

Dagens køretur er blandt de smukkeste på Sri Lanka. Undervejs vil der være flere muligheder for at tage korte pauser og nyde de fantastiske naturscenarier fra vejen, der snor sig ned fra det kølige højlands grønne te-plantager til lavlandes varme jungle. Fremme ved Yala indkvarteres I på Hotel Priyankara eller tilsvarende og kan slappe lidt af, inden eftermiddagens safari i en af Asiens mest dyrerigeste nationalparker.

Safarien i Yala National park foregår i jeep, så der er gode muligheder for at opleve parkens store variation af både dyre- og planteliv. Landskabet er varieret, græsland afløses af buskland og mindre skove, og gennem hele området ligger der en række søer, som tiltrækker parkens dyr. Der er ingen tvivl om, at det mest populære dyr i Yala er leoparden. Det sky og truede dyr opholder sig ofte i trækronernes skygge eller mellem klipperne, så der er absolut ingen garanti for at I ser det smukke dyr. Yala anses dog for at være et af de steder i verden, hvor sandsynligheden er størst.

Landscape 9.jpg

Tidlig morgenmad og afgang mod lufthavnen i Negombo for at tage flyet til Maldiverne.

Ved ankomsten til Male, står personale fra jeres resort klar ved lufthavnen for at sejle jer det sidste stykke til Sun Siyam Olhuveli.

Hurtig check-in og så en velfortjent dukkert i det krystalklare Indiske Ocean, ovenpå en dag med transport.

060416_Olhuveli_1172.jpg

I har 4 nætter på Sun Siyam Olhuveli, hvor I kan slappe af, komme helt ned i tempo og nyde jeres badeferie i de eksotiske omgivelser. Her kan I fordøje de mange indtryk fra rundturen på Sri Lanka på en solseng under palmerne eller en gåtur rundt om øen. Fra øens smukke strand kan I tage på opdagelse under havets overflade og udforske resortets farvestrålende ”house reef”, koralrev, med maske og snorkel. Her kan I opleve farverige fisk, finurlige havskildpadder, elegante rokker, sjove selvlysende snegle og koraller. Er I erfarne dykkere arrangeres der ligeledes ture til nogle af de bedste dive sites på maldiverne vi resortets egen dykkerskole – de tilbyder også ture for jer der udelukkende ønsker at snorkle.

Trænger i til at komme op fra solsengen, tilbyder Sun Siyam Olhuveli ligeledes en række vandsportsaktiviteter som eksempelvis stand up paddle boards og havkajakker.

I kan naturligvis også bare vælge at læne jer tilbage og nyde roen, varmen, og eventuelt en god bog i skyggen under palmerne eller på jeres terrasse med udsyn til det turkisblå Indiske Ocean.

Der er tid til en sidste dukkert i Det Indiske Ocean og nyde den sidste sol, inden I bliver sejlet til lufthavnen i Male for at påbegynde hjemrejsen mod Danmark.

Efter en mellemlanding lander I på dansk jord.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark til Colombo/Colombo til Male/Male til Danmark t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Colombo Lufthavn til hotel i Negombo
 • Rundrejse 9 dage/ 8 nætter med engelsktalende privatchauffør:
 • 1 nat i Negombo på Goldi Sands Hotel*** i Economy Room
 • 3 nætter i Dambulla på Kassapa Lions Rock*** i Standard Room
 • 1 nat i Kandy på Hotel Topaz**** i Standard Room
 • 2 nætter i Ella på Hotel Oak Ray Ella Gap*** i et Superior Deluxe Room
 • 1 nat i Yala på Hotel Elephant Reach**** i Deluxe Room
 • Halvpension, morgenmad og aftensmad, på hele rundrejsen
 • 2 stk. 0,5 liters flasker vand om dagen pr. person
 • Badeferie:
 • 4 nætter på Maldiverne på Sun Siyam Olhuveli**** i Deluxe Room inkl. helpension (v/2 voksne og 2 børn bor i Grand Beach Villa)
 • Bådtransport fra lufthavnen i Male til Resort på Maldiverne t/r

Prisen inkluderer ikke

 • Entrebilletter i forbindelse med rundrejsen, (223 USD. pr. person)
 • Visum til Sri Lanka 
 • Visum til Maldiverne
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Der er krav om turistvisum i Sri Lanka. Dette kan købes online inden afrejse eller i lufthavnen ved ankomst til Sri Lanka. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Sri Lanka.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Sri Lanka eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Rejsens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
MALDIVERNE - de lokale lærer allerede i en tidlig alder at manøvrere en fiskebåd, Check Point Travel
HØJLANDET - togturen fra Kandy gennem bjergene er spektakulær, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os