Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 338164973

Napoli – Oplev byens rige kultur, historie, kunst og mad

Napoli er en by fuld af liv og farver, og det er en destination, som vil garanteret give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Byen er kendt for sin rige kultur, historie, kunst og mad, og der er noget for enhver smag.

En af de mest unikke oplevelser, som Napoli har at tilbyde, er den berømte pizza. Napoli er faktisk fødestedet for pizza, og det er her, du vil finde nogle af de bedste pizzaer i verden. Prøv en traditionel Margherita-pizza på et lokalt pizzeria, og du vil forstå, hvorfor Napolis pizzaer er så berømte.

Shutterstock 1051494194

Museer og kunstgallerier

Byen er også kendt for sine fantastiske museer og kunstgallerier. Besøg det imponerende Nationalmuseum for Arkæologi, hvor du kan se nogle af de mest spektakulære udgravninger fra byens romerske fortid. Du kan også tage en tur til Capodimonte-museet, som huser en af de største samlinger af italiensk kunst i verden.

Archaeological Museum Naples5

Fyldt med liv og energi

Napolis gader er fyldt med liv og energi, og en tur rundt i byen er en oplevelse i sig selv. Gå en tur gennem det historiske centrum af byen, hvor du vil finde smukke kirker og katedraler, pladser og gader fyldt med lokale butikker, barer og restauranter.

Shutterstock 709408645

En tur til Amalfikysten

En anden fantastisk oplevelse, som Napoli har at tilbyde, er en tur til den smukke Amalfikyst. Dette er en af de mest spektakulære kyststrækninger i verden, og det er et must-see, hvis du besøger Napoli. Tag en tur langs kysten og besøg de charmerende byer Positano, Ravello og Amalfi, som alle byder på en fantastisk udsigt over havet.

Rejsen begynder på Amalfikysten, som emmer af italiensk charme

Læs om vandreture ved Amalfikysten her eller destinationen Ravello.

Napolis folk er kendt for deres varme og gæstfrihed, og du vil føle dig velkommen, fra det øjeblik du ankommer. Der er så mange fantastiske oplevelser, som venter på dig i Napoli, så hvorfor ikke tage afsted og opdag alt, hvad denne fantastiske by har at tilbyde?

Se flere seværdigheder i Napoli her!