Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 709408645

Napolis seværdigheder

Napolis seværdigheder er en perle af kultur, historie og skønhed. Byen, der er beliggende i det sydlige Italien, har en rig arv og en imponerende samling af arkitektur, kunst og gastronomi.

Castell dell’Ovo

En af de mest kendte seværdigheder i Napoli er det imponerende Castel dell'Ovo. Beliggende på en lille ø i Napoli-bugten, har denne borg en lang historie og en enestående udsigt over havet. Det er en af de bedste steder at besøge, hvis man vil se Napolis betagende kystlinje.

Sirericevimenti Location Eventi Castel Dell’Ovo

Royal Palace of Naples

En anden af Napolis største attraktioner er det imponerende Royal Palace of Naples. Dette slot blev bygget i det 17. århundrede og er en af de bedst bevarede bygninger i byen. Med sine flotte haver og overdådige indretning er det et vidunderligt sted at tilbringe en eftermiddag.

Palazzo Reale Naples Italy 6 1024X683

Gamle bygninger og arkæologiske seværdigheder

Napolis historie går langt tilbage, og byen er kendt for sine gamle bygninger og arkæologiske seværdigheder. Et af de mest imponerende er Pompeii, der ligger blot en kort køretur fra byen. Dette velbevarede arkæologiske område er en af de mest besøgte seværdigheder i Italien og er en fascinerende rejse tilbage i tiden.

Shutterstock 569944639

Museo di Capodimonte

For dem, der er mere interesseret i kunst, vil Napolis mange museer og gallerier ikke skuffe. Det verdensberømte Museo di Capodimonte har en af de største kunstsamlinger i Italien, mens det moderne kunstmuseum Museo d'Arte Contemporanea Donnaregina er et must-see for alle, der elsker nutidig kunst.

82

En by fyldt med liv

Endelig er Napoli kendt for sin lækre mad og pulserende kultur. Byen har en livlig og farverig atmosfære, og det er en af de bedste steder i Italien at opleve ægte italiensk køkken. Gå ikke glip af en chance for at prøve en ægte neapolitansk pizza eller besøge en af byens berømte gade-markeder.

Shutterstock 1051494194

Napolis seværdigheder er mange og varierede, men de er alle utroligt inspirerende. Fra dens imponerende borge og paladser til dens arkæologiske vidundere og kunstneriske skatte, er Napoli en by, der vil imponere og forbløffe enhver besøgende.

Læs om Napoli her!