Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
SOUTH BEACH, MIAMI - I Miami kan I slappe af og nyde den smukke South Beach.. Og så er I tæt på butikker, restauranter og caféer.

Oplevelser i Florida

Florida er en destination, der er kendt for sine solrige strande, forlystelsesparker og naturskønne skønhed.

Det er et sted, hvor du kan skabe uforglemmelige oplevelser og skabe minder, der varer en livstid. Uanset om du er en eventyrlysten rejsende, en natur-entusiast eller bare en, der ønsker at slappe af og nyde det varme klima, vil Florida med sikkerhed opfylde dine forventninger og inspirere dig på mange niveauer.

Everglades

En af de mest ikoniske oplevelser i Florida er at udforske Everglades, et unikt økosystem, der er hjemsted for en række dyreliv, herunder alligatorer, pantere og en overflod af fuglearter. Du kan tage en bådtur eller en kajaktur gennem de smalle vandveje og opleve det vilde dyreliv på tæt hold. Det er en mulighed for at opdage den skjulte skønhed af dette naturskønne område og forstå betydningen af bevaring og beskyttelse af vores naturlige ressourcer.

Everglades Safari Park

Orlando

For de eventyrlystne sjæle er en tur til Orlando et must. Med forlystelsesparker som Walt Disney World, Universal Studios og SeaWorld er der noget for enhver smag. Uanset om du er ung eller gammel, vil du uden tvivl blive revet med af de fantastiske rutsjebaner, live-shows, interaktive oplevelser og magiske verdener, der er skabt her. Det er en chance for at føle sig som et barn igen og lade fantasien flyve frit.

7A

Dejlige strande

Hvis du er til sol og sand, så er de smukke strande i Florida noget for dig. Fra de livlige strande i Miami Beach til de rolige og uberørte strande i Naples eller Clearwater, er der en strand for enhver smag. Du kan nyde det varme vand, bygge sandslotte, gå på lange gåture langs kysten eller blot læne dig tilbage og beundre de fantastiske solnedgange, som Florida er kendt for. Stranden er et sted at slappe af, genoplade og finde inspiration i det smukke hav og den vidunderlige kystlinje.

South Beach Jetty 1440X900

Zoologisk have

For dyreelskere er der også en lang række oplevelser i Florida. Du kan besøge dyreparker som Miami Zoo eller Busch Gardens i Tampa og komme tæt på eksotiske dyr fra hele verden. Der er også mulighed for at svømme med delfiner i Key West eller se havskildpadder udklække deres æg på strandene langs Floridas kyst. Det er en chance for at lære mere om dyreverdenen og udvikle en dybere forståelse og respekt for de forskellige arter, der deler vores planet.

Metrozoo

Men det er ikke kun de store oplevelser, der gør Florida inspirerende. Det er også de små øjeblikke, der tæller. Der er masser af oplevelse i Florida, disse er kun få eksempler. Rejs med Check Point Travel til Florida og få en kæmpe oplevelse.