Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
DetBedsteAfFlorida-desktop.jpg
Det bedste af Florida Pakken inkluderer fly, hoteller og billeje
Se galleri

Det bedste af Florida

 • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
 • Bo ved de hvide strande i badebyen Madeira Beach
 • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
 • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
 • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

12 dage fra kr. 9.900,-

Hotellerne

80073050.jpg
79782364.jpg
62744316.jpg
79782601.jpg
80073050.jpg
79782364.jpg
62744316.jpg
79782601.jpg

Blue Tree Resort

3 nætter - Orlando - Lake Buena Vista

Blue Tree Resort er et 3-stjernet lejlighedsresort med en super god beliggenhed i hjertet af Orlando ved Lake Buena Vista. Herfra har I let adgang til byens verdensberømte forlystelsesparker, outlets med mærkevarer til spotpris og et bredt udvalg af restauranter. Hvis I planlægger at tage en tur

...

Mere information om hotellet her
 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Wifi
  Ja

 • Lufthavn
  Cirka 25 min.

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Wifi
  Ja

 • Lufthavn
  Cirka 25 min.

Barefoot Beach Club
Barefoot Beach Club (1)
Barefoot Beach Hotel
Barefoot Beach Club (2)
Barefoot
Barefoot 1
Barefoot Beach Club
Barefoot Beach Club (1)
Barefoot Beach Hotel
Barefoot Beach Club (2)
Barefoot
Barefoot 1

Barefoot Beach Club

3 nætter - Madeira Beach

Dette charmerende 3-stjernede boutiquehotel har en helt unik beliggenhed. Det ligger i første klitrække på Madeira Beach med udsigt til de hvide sandstrande og det lyseblå hav. Strandene i denne del af Florida er stort set altid med i top 10, når Dr. Stephen P. Leatherman - i USA bedre kendt som

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand strand
  20 meter

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  5 min til fods

 • Afstand strand
  20 meter

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  5 min til fods

Pool.jpg
front1.jpg
Kingsize.jpg
Room.jpg
reception.jpg
Pool.jpg
front1.jpg
Kingsize.jpg
Room.jpg
reception.jpg

Chelsea House Hotel

2 nætter - Key West

Chelsea House Hotel er et charmerende boutique hotel i Old Town Key West. Her er swimmingpool og en tropisk have, som gæster frit kan benytte. Hotellet er opført i tre fornemme, gamle huse – to opført i Victoriansk stil og et i Queen Anne stil. Fra hotellet er der gåafstand til Duval Street, rest

...

Mere information om hotellet her
42232339.jpg
42231695.jpg
13497571.jpg
42231577.jpg
42232339.jpg
42231695.jpg
13497571.jpg
42231577.jpg

Ocean Five Hotel

2 nætter - Miami

Ocean Five Hotel er et såkaldt boutique-hotel placeret midt på den berømte Ocean Drive i Miamis historiske art deco-kvarter. Her fra er der blot få minutter fra strandene, butikkerne og nattelivet på South Beach. Hotellet serverer kontinental morgenmad, mens frokost og aftensmad kan nydes i hotel

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  0 min.

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Lufthavn
  Cirka 20 min.

 • Afstand by
  0 min.

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Lufthavn
  Cirka 20 min.

Rejseplan

USA - California - Los Angeles - Santa Monica (5).jpg

Florida byder på tropiske strande, vajende palmer og solskin. Men I kan også tage i storslåede temaparker. Shoppe mærkevarer til fantastiske priser og spise på gode restauranter, når sulten melder sig. Denne rejse har alt det bedste af Florida. 

Rejser til Florida er ensbetydende med tropiske strande, vajende palmer og solskin fra en høj blå himmel. Men Florida er så meget mere end det. Det opdager I på denne rejse. I Orlando er der temaparker og shows i absolut verdensklasse. Her kan I handle mærkevarer til spotpris og spise på gode restauranter, hvor både maden, servicen og regningen fremkalder smil. I har tid til at slappe af i den hyggelige badeby, Fort Myers, hvor I indlogeres på et hotel, der ligger ned til en af de bedste sandstrande i USA. Videre gennem Everglades, hvor alligatorer lurer i vandskorpen og rovfuglene kredser over de oversvømmede skove. Gør et stop i Key Largo og svøm med delfiner, inden I fortsætter til Key West med de gamle smukke træhuse og den caribiske stemning. Det hele rundes af med et par dage på South Beach i Miami.

Afrejse fra Danmark mod Miami, som I ankommer til samme dag pga. tidsforskellen. I lufthavnen står bilen klar til jer og efter ca. 3,5 timers kørsel ankommer I til Orlando til jeres centralt beliggende hotel.

Brug resten af dagen på at hvile ud oven på rejsen, eller få allerede i dag de første indtryk af denne unikke storby og det vidunderlige klima. Skulle I have lidt ekstra plads i kufferten har Orlando nogle af Floridas bedste Outlet Malls, hvor I kan købe kendte mærkevarer til gode priser.

Der er rigtig meget at opleve i Orlando! Faktisk byder byen på så mange muligheder, at det er en god ide at have tænkt lidt over hjemmefra, hvad I ønsker at se. Hos de fleste børn ligger Anders And, Mickey Mouse og alle de andre tegneseriehelte i Disney World højt på listen. Men I kan også komme bag om filmkulisserne i Universal Studios og MGM.

 

Sea World Orlando_blue Horizons Finale 1 High Resolution.jpg

I kan sågar få et smugkig ind i fremtiden i Epcot Centre, og som noget nyt kan I opleve Harry Potter og hans venners magiske verden på troldmandsskolen Hogwarts. På de helt varme dage er der dog intet, der slår vandlandet Wet n’ Wild, hvor enorme swimmingpools og utallige vandrutsjebaner køler det hele lidt ned.

Kennedy SC_Saturn V rocket og Corvette_70044394.jpg

Orlando har også andet at byde på end sine berømte forlystelsesparker. Tag f.eks. på udflugt til Kennedy Space Center, hvorfra rumfærgerne tidligere drog ud på deres store ekspeditioner til rummet. Her kommer I tæt på rumfartens historie og hører om de udfordringer, der møder astronauterne i rummet. Helt andre udfordringer kan I selv møde på de mange golfbaner rundt om Orlando, hvis I skulle have lyst til det.

Det er tid at sætte sig til rette i bilen. For nu begynder rundrejsen i Florida for alvor. Fra Orlando sætter I kurs mod golfkystens hvide sandstrande og den stemningsfulde badeby Madeira Beach. Køreturen tager kun omkring 2 timer, så er I fremme. I indlogeres for tre nætter på det 3-stjernede Barefoot Beach Club, der ligger i klitterne lige ud til en af de bedste strande i Florida. Sandet er hvidt og fint som pulver. Havet er klart, blot og indbydende, så måske frister en velkomstdukkert.

Fra hotellet har I kun en kort gåtur til det hyggelige havnemiljø i Johns Pass med træmoler, fiskerbåde og skæve træhuse i alskens farver, der rummer restauranter, cafeer, små butikker og lokale rejsebureauer, der arrangerer sejlture, delfinture, fisketure og meget andet.

deck03.jpg

Rejsen fortsætter sydpå mod tropeøen Key West. Men inden I når så langt, er det værd at gøre stop i det enorme vådområde Everglades National Park. Her giver de oversvømmede landskaber ideelle betingelser for en lang række dyr og fugle. Søkøer græsser på det lave vand, vadefugle spankulerer rundt på udkig efter mad, og med lidt held kan I få øje på alligatorer, der soler sig langs bredderne.

I kan udforske Everglades på flere måder, men den bedste oplevelse fås på en guidet tur med luftpudebåd. De fladbundende både gør det muligt at suse gennem de lavvandede kanaler, og guiderne er fantastiske til at få øje på dyrelivet, der skjuler sig i græsset.

Længere mod syd strækker en række småøer sig ud i Det Caribiske Hav som perler på en snor. Broer forbinde øerne, og det er en meget flot køretur, der tager jer helt ud til den sydligste ø, Key West. Her finder I USA's sydligste by, der ligger med en storslået beliggenheden ud til Det Caribiske Hav. Vel fremme indlogeres I på jeres hotel for de kommende to nætter.

Everglade_Alligator Mirror_65458468.jpg

Den afslappede caribiske stemning fornægter sig ikke, og sammen med brisen fra havet og det tropiske klima giver den Key West en helt særlig stemning. Det er ualmindeligt let at forelske sig hovedkulds i den lille by. Det syntes den berømte forfatter Ernest Hemingway også, så han valgte at bo her fra 1931 til 1940. I dag er hans hus åben for besøgende. Men Key West byder også på et glimrende akvarium samt masser af gadeliv og hyggelige restauranter. Det er muligt at leje cykler, hvilket er en rigtig god måde at kommer rundt i Key Wests små gader på. Lyder dette lige lovlig aktivt, indbyder strandene omkring byen til afslapning og en dukkert i det lune vand.

key west.jpg

Fra Key West går turen tilbage over broerne mod Miami. På vejen kunne I overveje at gøre stop på Key Largo for at udforske den fremmedartede og dybt fascinerende undervandsverden i John Pennekamp Coral Reef State Park ud for kysten. Disse koralrev er del af et stort, komplekst økosystem, der strækker sig 320 km fra Miami til Dry Tortugas. Mere end 500 fiskearter er blevet observeret på revet, der også er hjem for koraler, søanemoner, svampe og milliarder af små havdyr, der kaldes polypper. Tilbage på landjorden kan I fortsætte det sidste stykke mod Miami.

For mange er Miami indbegrebet af feriestemning og afslapning langs Floridas tropiske strande. Strandene er her, men denne eksotiske storby har rigtig meget mere at byde på. Ved ankomsten afleverer I bilen, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde stemningen.

miami beach liveguard.jpg

Brug dagen på at slappe af langs de berømte sandstrande, der strækker sig så langt øjet rækker. Eller udforsk det travle gadeliv langs stranden og mellem byens skov af skyskrabere. Her ligger mange eksotiske restauranter, der drives af folk fra hele verden. Få f.eks. en snert af Cuba i bydelen Little Havanna eller nyd hjemmelavede italienske specialiteter i en lokal italiensk restaurant.

Byens vartegn er de berømte art déco-bygninger ved Ocean Drive. De pastelfarvede bygninger er som taget ud af en tegneserie, men de var den ypperste mode inden for arkitektur, da de blev opført i 1930'erne. Trænger kreditkortet til at blive luftet, er der også rig mulighed for det. Området South Beach er fyldt med caféer og små specialbutikker, og det er generelt et rigtig hyggeligt område at udforske til fods. Men byen har naturligvis også adskillige enorme shoppingcentre med alt, hvad hjertet begærer – endda til rigtig gode priser.

Ocean Drive Miami.jpg

Når tid er, tager I en taxa til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. Efter et flyskifte ankommer I til Danmark næste dag.

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodedec - dec / 2023 - 2024
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 12. august 2023 - 15. december 2023
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 14.250
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.500
Rejseperiode 15. december 2023 - 6. januar 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 16.200
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 12.400
Rejseperiode 01. februar 2024 - 16. april 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 15.100
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.200
Rejseperiode 01. maj 2024 - 19. juni 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 13.950
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 9.900
Rejseperiode 20. juni 2024 - 11. august 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 16.200
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 12.400
Rejseperiode 12. august 2024 - 15. december 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 14.450
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.850
Rejseperiode Senere afrejse
Pris pr. person ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
FORT MYERS - så snart du træder udenfor Outrigger Beach resort får du det fineste sand mellem tæerne på en af de bedste strande i USA, Check Point Travel
KEY WEST - USAs sydligste punkt, er ikke et sted du behøver at fare vild, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os