DetBedsteAfFlorida-desktop.jpg
PRISFALD PÅ DET BEDSTE AF FLORIDA Spar op til kr. 900 pr. person. Bestil nu!
Florida-desktop_ny_650x1800.jpg
Orlando.jpg
Beach.jpg
Sea World Orlando_.jpg
Crystal River_Manatee1_25310206.jpg
shutterstock_231696448 Palm trees on the beach in Key West, Florida..jpg
Ocean Drive Miami.jpg
Outrigger1.jpg
Fort Myers_Palmer_38775457.jpg

Det bedste af Florida

 • Fantastiske temaparker og shopping i Orlando
 • Bo ved de hvide strande i badebyen Fort Myers
 • Blandt alligatorer og airboats i Everglades
 • Koralrev, delfiner og charmerende Key West
 • Aftenliv og stranddage i Miami South Beach
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

15 dage fra kr. 7.500,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamburg d. 01. maj 2019

Rejseplan

Florida-mobile_360x480.jpg

Florida byder på tropiske strande, vajende palmer og solskin. Men I kan også tage i storslåede temaparker. Shoppe mærkevarer til fantastiske priser og spise på gode restauranter, når sulten melder sig. Denne rejse har alt det bedste af Florida. 

Rejser til Florida er ensbetydende med tropiske strande, vajende palmer og solskin fra en høj blå himmel. Men Florida er så meget mere end det. Det opdager I på denne rejse. I Orlando er der temaparker og shows i absolut verdensklasse. Her kan I handle mærkevarer til spotpris og spise på gode restauranter, hvor både maden, servicen og regningen fremkalder smil. I har tid til at slappe af i den hyggelige badeby, Fort Myers, hvor I indlogeres på et hotel, der ligger ned til en af de bedste sandstrande i USA. Videre gennem Everglades, hvor alligatorer lurer i vandskorpen og rovfuglene kredser over de oversvømmede skove. Gør et stop i Key Largo og svøm med delfiner, inden I fortsætter til Key West med de gamle smukke træhuse og den caribiske stemning. Det hele rundes af med et par dage på South Beach i Miami.

Afrejse fra Danmark mod Miami, som I ankommer til samme dag pga. tidsforskellen. I lufthavnen står bilen klar til jer og efter ca. 3,5 timers kørsel ankommer I til Orlando til jeres centralt beliggende hotel.

Brug resten af dagen på at hvile ud oven på rejsen, eller få allerede i dag de første indtryk af denne unikke storby og det vidunderlige klima. Skulle I have lidt ekstra plads i kufferten har Orlando nogle af Floridas bedste Outlet Malls, hvor I kan købe kendte mærkevarer til gode priser.

Der er rigtig meget at opleve i Orlando! Faktisk byder byen på så mange muligheder, at det er en god ide at have tænkt lidt over hjemmefra, hvad I ønsker at se. Hos de fleste børn ligger Anders And, Mickey Mouse og alle de andre tegneseriehelte i Disney World højt på listen. Men I kan også komme bag om filmkulisserne i Universal Studios og MGM eller se spækhuggere slå saltomortaler i SeaWorld.

I kan sågar få et smugkig ind i fremtiden i Epcot Centre, og som noget nyt kan I opleve Harry Potter og hans venners magiske verden på troldmandsskolen Hogwarts. På de helt varme dage er der dog intet, der slår vandlandet Wet n’ Wild, hvor enorme swimmingpools og utallige vandrutsjebaner køler det hele lidt ned.

Orlando har også andet at byde på end sine berømte forlystelsesparker. Tag f.eks. på udflugt til Kennedy Space Center, hvorfra rumfærgerne tidligere drog ud på deres store ekspeditioner til rummet. Her kommer I tæt på rumfartens historie og hører om de udfordringer, der møder astronauterne i rummet. Helt andre udfordringer kan I selv møde på de mange golfbaner rundt om Orlando, hvis I skulle have lyst til det.

Det er tid at sætte sig til rette i bilen. For nu begynder rundrejsen i Florida for alvor. Fra Orlando sættes kursen sydøstpå mod Fort Myers. Det er ikke nogen lang tur, så der er god tid til at gøre stop og nyde landskaberne undervejs. Kig f.eks. forbi den zoologiske have Busch Gardens eller få et sjældent indblik i plantagetidens Florida med et besøg på den historiske sukkerrørsplantage Gamble. Kunstinteresserede bør kigge forbi det imponerende Ringling Museum of Art i Sarasota eller Salvador Dali-museet i St. Petersburg, der har verdens største samling af den passionerede spanske mester. Ved ankomsten til Fort Myers, indlogeres I på jeres centralt beliggende hotel for de næste tre nætter. Brug resten af dagen på at kigge jer lidt om i byen, der er blandt de hyggeligste i hele Florida.

Fort Myers var ikke andet end et fiskeleje, da Thomas Edison i 1885 valgte at bygge en vinterbolig i byen. Edison var allerede berømt for sin opfindelse af glødepæren, men han havde endnu en passion: Palmer. Gennem årene plantede han op mod 2000 palmer langs McGregor Boulevarden i Fort Myers, og rigtig mange af dem står endnu. Edison nøjedes dog ikke med at plante palmer, når han var i byen. I hans hus, der i dag er åbent som museum, kan I se hans laboratorium, der ligger præcis, som han efterlod det. Gennem et langt og virksomt liv, nåede Edison at få patent på mere end 1.000 opfindelser, hvoraf en del kan ses i hans hjem.

Fort Myers er naturligvis også ensbetydende med sol, strand og vand.

Strandene på Floridas vestkyst er flere gange kåret som de bedste i USA. Sandet er pulverhvidt, og havet er blåt og klart. Jeres hotel ligger helt ned til stranden, så her har I alle herlighederne lige uden for døren. Havet ud for kysten er desuden rigt på delfiner, og der er gode muligheder for at opleve disse sociale væsener på nært hold. Fisketure kan også arrangeres, mens områdets floder bedst lader sig udforske i kajak.

Rejsen fortsætter sydpå mod tropeøen Key West. Men inden I når så langt, er det værd at gøre stop i det enorme vådområde Everglades National Park. Her giver de oversvømmede landskaber ideelle betingelser for en lang række dyr og fugle. Søkøer græsser på det lave vand, vadefugle spankulerer rundt på udkig efter mad, og med lidt held kan I få øje på alligatorer, der soler sig langs bredderne.

I kan udforske Everglades på flere måder, men den bedste oplevelse fås på en guidet tur med luftpudebåd. De fladbundende både gør det muligt at suse gennem de lavvandede kanaler, og guiderne er fantastiske til at få øje på dyrelivet, der skjuler sig i græsset.

Længere mod syd strækker en række småøer sig ud i Det Caribiske Hav som perler på en snor. Broer forbinde øerne, og det er en meget flot køretur, der tager jer helt ud til den sydligste ø, Key West. Her finder I USA's sydligste by, der ligger med en storslået beliggenheden ud til Det Caribiske Hav. Vel fremme indlogeres I på jeres hotel for de kommende to nætter.

Den afslappede caribiske stemning fornægter sig ikke, og sammen med brisen fra havet og det tropiske klima giver den Key West en helt særlig stemning. Det er ualmindeligt let at forelske sig hovedkulds i den lille by. Det syntes den berømte forfatter Ernest Hemingway også, så han valgte at bo her fra 1931 til 1940. I dag er hans hus åben for besøgende. Men Key West byder også på et glimrende akvarium samt masser af gadeliv og hyggelige restauranter. Det er muligt at leje cykler, hvilket er en rigtig god måde at kommer rundt i Key Wests små gader på. Lyder dette lige lovlig aktivt, indbyder strandene omkring byen til afslapning og en dukkert i det lune vand.

Fra Key West går turen tilbage over broerne mod Miami. På vejen kunne I overveje at gøre stop på Key Largo for at udforske den fremmedartede og dybt fascinerende undervandsverden i John Pennekamp Coral Reef State Park ud for kysten. Disse koralrev er del af et stort, komplekst økosystem, der strækker sig 320 km fra Miami til Dry Tortugas. Mere end 500 fiskearter er blevet observeret på revet, der også er hjem for koraler, søanemoner, svampe og milliarder af små havdyr, der kaldes polypper. Tilbage på landjorden kan I fortsætte det sidste stykke mod Miami.

For mange er Miami indbegrebet af feriestemning og afslapning langs Floridas tropiske strande. Strandene er her, men denne eksotiske storby har rigtig meget mere at byde på. Ved ankomsten afleverer I bilen, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde stemningen.

Brug dagen på at slappe af langs de berømte sandstrande, der strækker sig så langt øjet rækker. Eller udforsk det travle gadeliv langs stranden og mellem byens skov af skyskrabere. Her ligger mange eksotiske restauranter, der drives af folk fra hele verden. Få f.eks. en snert af Cuba i bydelen Little Havanna eller nyd hjemmelavede italienske specialiteter i en lokal italiensk restaurant.

Byens vartegn er de berømte art déco-bygninger ved Ocean Drive. De pastelfarvede bygninger er som taget ud af en tegneserie, men de var den ypperste mode inden for arkitektur, da de blev opført i 1930'erne. Trænger kreditkortet til at blive luftet, er der også rig mulighed for det. Området South Beach er fyldt med caféer og små specialbutikker, og det er generelt et rigtig hyggeligt område at udforske til fods. Men byen har naturligvis også adskillige enorme shoppingcentre med alt, hvad hjertet begærer – endda til rigtig gode priser.

Når tid er, tager I en taxa til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.Efter et flyskifte ankommer I til Danmark næste dag.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og vælg flere værelser.

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Det bedste af Florida)
Gem tilbud
Klik her og få et tilbud på rejsen tilsendt på mail.
Eller
Bestil rejsen nu
Klik her, hvis du er klar til at bestille rejsen.
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Vi skal bruge de mest almindelige informationer om dig, så vil du efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København – Orlando og Miami - København inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 3 nætter i Orlando på Blue Tree Resort*** (eller tilsvarende) i 1 Bedroom Apartment
 • 3 nætter i Fort Myers på Outrigger Beach Resort*** (eller tilsvarende) Standard Room
 • 2 nætter i Key West på Chelsea House Hotel*** (eller tilsvarende) i Standard Room 
 • 2 nætter i Miami på Ocean Five Hotel*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • 8 døgns billeje af typen Ford Fusion eller tilsvarende. Lejen er inkl. 1 fører, fri kilometer samt forsikring. Afhentning Miami Lufthavn og aflevering i Miami Beach

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)
 • Evt. bagagegebyr på indenrigsflyvninger (kan kun betales lokalt)
 • Lokale resort fee og parkerings-fee

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA senest 72 timer før afrejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af USA.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Florida eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åbent alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
Outrigger1.jpg
Key West_mileage signpost_31290985.jpg
Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os