Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
SYDKYSTEN - Solopgang over Sri Lankas jungle, der rummer et overflødighedshorn af naturoplevelser, Check Point Travel

Sri Lanka kort med seværdigheder

Få glæde af Check Point Travels kort over Sri Lanka. Kortet viser de største attraktioner og seværdigheder, så det bliver nemt for jer at beslutte, hvad I vil se og opleve på en rejse til Sri Lanka.

Sri Lanka

Som vores Sri Lanka kort viser, så byder en rejse til Sri Lanka på mange forskellige oplevelser. Er I til oplevelser i naturen, kan I opleve nationalparker med rigt dyreliv. Sri Lanka gemmer også på jungle og masser af eksotiske fugle. For den kulturhistorisk interesserede er Sri Lanka et rent skatkammer. Øen bugner af buddhistiske templer, her er gamle, fascinerende kongebyer, og så kan I tilmed nyde stemningen blandt briternes gamle te-plantager i højlandet. 

Men ikke nok med alt dette. En rejse til Sri Lanka indbyder også til ren og skær afslapning, for strandene er uforlignelige og mange. Så hvorfor ikke kombinere oplevelser og sightseeing med nogle dage med ren og skær ferie ved stranden? I kan tilmed forlænge turen med et ophold på Maldiverne mod syd.

Rejser til Sri Lanka

Check Point Travel tilbyder en stribe gode rejser til Sri Lanka. Et kig på dem fortæller mere om, hvad I kan nå og hvor meget en rejse til Sri Lanka koster. I er naturligvis meget velkomne til at sende os en rejseforespørgsel. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Sri Lanka.

Send rejseforespørgsel

I kan også tage et kig på vores rejser til Sri Lanka her:

Sri Lanka kort, kort over Sri Lanka, Sri Lanka map eller map of Sri Lanka. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels Sri Lanka kort ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.