Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 2244151975
Vancouvers seværdigheder

Vancouvers seværdigheder

Vancouver er flere gange blevet kåret til en af verdens bedste byer at leve i, og som I selv vil erfare, ligger byen helt fantastisk placeret, omgivet af vand og bjerge. Byens centrum er præget af moderne skyskrabere og højhuse. Det kunne måske lyde lidt forretningsagtigt og kedeligt, men det er bestemt ikke tilfældet. Der er et fantastisk leben med masser af butikker, forretninger og restauranter, og det skyldes det faktum, at de store bygninger overvejende er beboelse. Vancouver downtown (centrum) er heldigvis heller ikke større end at I kan gå rundt til fods til de fleste seværdigheder

Shutterstock 159081263

Gastown - Vancouvers Historiske Hjerte

Gastown er mere end bare en bydel i Vancouver; det er en levende påmindelse om byens tidlige dage, fyldt med historie, charme og en unik stemning. Med brostensbelagte gader, historiske bygninger og det ikoniske dampuret, som regelmæssigt sender damp op med et fløjt, er det let at blive fanget af områdets magi. Gastown er perfekt til afslappende gåtur i dagtimerne og samtidig det ideelle sted at opsøge, hvis I vil en tur i byen og nyde nattelivet sammen med lokale og tilrejsende.

Gastown Shutterstock 732331948

Stanley Park

Vancouver er en smuk by og en af de bedste måder at opleve byen på er på cykel. Så lej en cykel og kør en tur til Stanley Park, der er byens mest populære rekreative område. Stanley Park er byens store, grønne hjerte. Et stykke canadisk vildmark midt i storbyen.

Her er stier og cykelstier med udsigt til havet, skærgården og byens skyskrabere, der står med bjergene i nord som bagtæppe. Her er skovområder og søer (Beaver Lake og Lost Lagoon), hvor man I skumringen kan opleve både vaskebjørne og bævere. Parken er desuden hjemsted for mange forskellige fuglearter, og der er gode chancer for både at se elegante hejrer og hvidhovedet havørn. Glem ikke at lægge vejen forbi Brockton Point, hvor I kan se en samling af kystindianernes imponerende totempæle. Hvis solen skinner og vejret er godt, så overvej at tage badebukser og et håndklæde med på turen. Byens vel nok bedste strand ligger i Stanley Park. Den hedder English Bay Beach. Er det lidt for køligt til en dukkert, så tag forbi alligevel for stemningen og for solnedgangen.

Stanley Park Shutterstock 370294151

Snyd ikke jer selv for en gåtur langs den smukke ”Vancouver Seawall”-rute. Endelig rummer parken også Canadas største akvarium, Vancouver Aquarium, hvor I blandt andet kan opleve søløver, havoddere, beluga-hvaler og havskildpadder på nærmeste hold.

Capilano Suspension Bridge

Midt i hjertet af Vancouver, Canada, findes en oplevelse, der bringer den besøgende virkelig tæt på naturen: Capilano Suspension Bridge. Dette arkitektoniske vidunder spænder over Capilano-floden og giver gæsterne en svimlende udsigt over den frodige tempererede regnskov og det krystalklare vand langt nedenunder.

Når du træder ud på den gyngende bro, mærker du et sug i maven, mens du bliver omsluttet af den storslåede natur. Men broen er kun begyndelsen. Parken omkring byder på en række andre attraktioner som f.eks. Treetops Adventure, hvor man kan vandre fra trætop til trætop via syv forskellige hængebroer. Der er også Cliffwalk, en gangbro som klamrer sig til siden af klippen, og tilbyder en helt unik udsigt over dalen.

Ud over de fysiske oplevelser er parken også en kilde til kulturel fordybelse. Man kan lære om regionens indfødte folk og deres forhold til skoven gennem fortællinger, totempæle og forskellige udstillinger.

Det koster 300-400 kr. at besøge Capilano Suspension Bridge. Prisen inkluderer transport til og fra stedet. Læs mere på Capilano Suspension Bridge officielle hjemmeside.

Shutterstock 775976068

Granville Island

Et andet spændende sted er Granville Island, en lille ø, der ligger tæt på byens centrum. Her finder i Granville Island Public Market. Det er et kæmpestort, overdækket marked med et hav af boder, hvor man kan købe alt fra grøntsager og blomster over friskfanget fisk til brød og syltetøj fra lokale leverandører. Her er det helt oplagt at nyde en god frokost.
Foruden markedet byder Granville Island også på små gallerier med lokale kunstnere, butikker, caféer, teatre og biografer, så sæt god tid af til besøget.

Granville Island.jpg

Tag på museum

Har I lyst til en god museumsoplevelse, så kan vi varmt anbefale Museum of Anthropology også kaldet MOA. Vancouvers antropologiske museum er, udover at være en arkitektonisk genistreg af den kendte arkitekt, Arthur Erickson, et rigtig godt udgangspunkt for at forstå byens og områdets kulturelle historie. Her finder I udstillinger, der belyser tiden fra indianerne dominerede området op til nutidens moderne kunst og Vancouvers integration i det internationale samfund. Nogle af de mest imponerende samlinger er de store og varierede totempæle og farverige masker.

Museet ligger lidt uden for centrum, men det er bestemt et besøg værd. Fra Granville Street kan man tage bus nr. 4 til UBC, der er en forkortelse for University of British Columbia. Der er flere daglige rundvisninger med dygtige guider, der på en levende og interessant måde fortæller om landets oprindelige befolkning.

Museum Of Anthropology Shutterstock 1301890078 (1)

Ønsker I at høre mere om vores rejser til Canada, er I meget velkomne til at ringe til os på telefon 86 13 77 44. I kan også sende os en rejseforespørgsel og få et uforpligtende tilbud. 

Send rejseforespørgsel

Se vores rejser til Vancouver, Canada

Har du fået lyst til at opleve Vancouvers seværdigheder? Så tag et kig på vores rejser til Canada med stop i Vancouver her.

GRIZZLY - Grizzly-bjørnen kan opleves flere steder i Canada. Her fanger den laks ved en flod udenfor Banff, Check Point Travel

21

dage
Canada - Den store naturrejse
  • Vancouver og sejltur gennem den canadiske skærgård
  • Ørne, bjørne, spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
  • Vandreture i Whistler og vinmarker i Kelowna
  • Cykeltur ved Myra Canyon og kanosejlads i Revelstoke
  • Nationalparkerne Glacier, Yoho, Jasper og Banff
  • Inkl. fly, hoteller og billeje

Fra kr. 16.700

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn