Canada - den store naturrejse

 

Oplev fantastisk natur og dyreliv på denne 3 uger lange rundrejse gennem det vestlige Canada. Rejsen har naturoplevelser i højsædet. Undervejs bor I på nøje udvalgte hoteller med god beliggenhed, og har bil til rådighed på hele rejsen. 

 • Vancouver og sejltur gennem den canadiske skærgård
 • Ørne, bjørne, spækhuggere og hvaler på Vancouver Island
 • Vandreture i Whistler og vinmarker i Kelowna
 • Cykeltur ved Myra Canyon og kanosejlads i Revelstoke
 • Nationalparkerne Glacier, Yoho, Jasper og Banff
 • Inkl. fly, hoteller og billeje

Priseksempel:

21 dage fra kr. 19.995

Pr. person ved 2 voksne.

Canada - den store naturrejse Dagsprogram

Dag 1: Afrejse og ankomst
Dag 1-3:     Vancouver
Dag 3-7: Campbell River
Dag 7-9: Victoria
Dag 9-11: Whistler
Dag 11-13: Kelowna
Dag 13-14: Revelstoke
Dag 14-15: Field
Dag 15-17: Jasper
Dag 17-19: Lake Louise
Dag 19-20: Banff National Park
Dag 20-21: Afrejse og hjemkomst

Her kan I se, hvilke hoteller der er udgangspunktet for denne rejse. Ændringer kan forekomme, hvis alt er optaget eller lignende. 

Hotel i Vancouver - 2 nætter

Sandman Hotel City Centre
Centralt beliggende hotel i teaterkvarteret i downtown Vancouver. Fra hotellet er der kort afstand til seværdigheder, butikker og restauranter.

Hotel i Campbell River - 4 nætter

Comfort Inn & Suites
Hotel i downtown Campbell River på Vancouver Island. Hotellet rummer en indendørs svimmingpool, hvor I kan tage en dukkert efter en dag i den smukke natur.

Hotel i Victoria - 2 nætter

Chateau Victoria Hotel & Suites
Hotel centralt i historiske Victoria. Her er indendørs swimminpool, en god restaurant og kort afstand til færgeterminalen, hvilket er praktisk, da I sejler herfra til fastlandet.

Hotel i Whistler - 2 nætter

Whistler Village Inn & Suites
Hotel i downtown Whistler med butikker, restauranter og hyggeligt byliv lige udenfor døren. Godt udgangspunkt for flotte naturoplevelser på kanten til den canadiske vildmark.

Hotel i Kelowna - 2 nætter

Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites
Hotel i det centrale Kelowna. Masser af moderne faciliteter som indendørs pool, motionsrum, spaafdeling og en restaurant. Fra hotellet er der ikke langt til områdets vinmarker, museer, strande mv.

Hotel i Revelstoke - 1 nat

Sandman Hotel
Hotel lige udenfor Mt. Revelstoke National Park ved foden af Rocky Mountains. Her er en restaurant, to indendørs pools og gode muligheder for vandre- og mountainbiketure i området.

Hotel i Field - 1 nat

Emerald Lake Lodge
Lodge i Yoho National Park omgivet af Rocky Mountains og Emerald Lake. Den hyggelige lodge rummer tre restauranter, der serverer udsøgte retter og gode vine. I kan også nyde en velskænken whiskey ved den gamle egetræsbar.

Hotel i Jasper - 2 nætter

Marmot Lodge
Lodge på hovedgaden i Jasper National Park. En god beliggenhed for udforskning af den flotte nationalpark. Her er indendørs pool, et steakhouse, hvor I kan få en god bøf, og fælleslounge med pejs, hvor I kan få en drink og runde dagen af i hyggelige omgivelser.

Hotel i Lake Louise - 2 nætter

Mountaineer Lodge
Lodge i Banff National Park. Den billedskønne Lake Louise ligger fem minutters kørsel fra lodgen mellem de høje Rocky Mountains. Ved søen kan I vandre og sejle i kano. I den lille by finder I restauranter og butikker.

Hotel i Banff - 1 nat

Tunnel Mountain Resort
Hotel i Banff National Park med udsigt til de Canadiske Rockies. Der er indendørs pool, og på jeres værelse er der stue med pejs og balkon, badeværelse og fuldt køkken. Banff by ligger cirka 850 meter væk.

Læs mere om hotellerne

Afrejse fra Danmark og ankomst til Vancouver hen på eftermiddagen. Fra lufthavnen tager det blot 25 minutter med toget til centrum af Vancouver, hvor I indlogeres på hotel for to nætter. Har I lyst til at gå lidt på opdagelse med det samme, så er det oplagt at tage en tur i Stanley Park. I kan tage en taxa eller bussen dertil - eller leje en cykel. Hvis I lejer cykel, så lej den for hele perioden. Det er en billig og god måde at opleve byen på.

Overnatning på hotel i Vancouver centrum

I kunne begynde dagens sightseeing med et besøg i byens historiske kvarter, Gastown, hvor de brolagte gader kantes af smukke gamle bygninger, der i dag huser butikker, gallerier, caféer og restauranter. Herfra er der ikke langt til Chinatowns finurlige blanding af livlige tehuse og restauranter, glitrende guldsmedeforretninger, templer med svungne tage og købmandsbutikker med alskens varer fra Østen.

Et andet spændende sted er Granville Island. Her finder I Granville Island Public Market. Det er et kæmpestort, overdækket marked med et hav af boder, hvor man kan købe alt fra grøntsager og blomster over friskfanget fisk til brød og syltetøj fra lokale leverandører. 

Overnatning på hotel i Vancouver centrum

Læs mere om Vancouvers seværdigheder

Når I har hentet jeres lejebil på udlejningskontoret i midtbyen, så sætter I kurs mod nordvest til Horse Bay. Det er en køretur på ca. 40 minutter. Herfra sejler I til Nanaimo på Vancouver Island. Vær opmærksom på at I skal være ved færgen 30-60 minutter før afgang. Færgebilletterne er ikke inkluderet. Billetterne kan købes på www.bcferries.com. Det er en god idé, at bestille billetterne i god tid. På udrejsen skal I bestille plads på ruten Horseshoe Bay – Nanaimo, og på turen tilbage til fastlandet vælger I ruten Swartz Bay – Tsawwassen.

Overfarten fra Horseshoe Bay til Nanaimo tager ca. 1 time og 40 minutter. Det er en smuk sejltur gennem den sydlige del af den canadiske skærgård, så gå op på dækket og få det hele med. Bliver I sultne, så er der mulighed for både at få mad og drikke ombord.

Fra Nanaimo kører I langs med kysten til byen Campbell River, en køretur på ca. 155 kilometer. I Campbell River indlogeres I på hotel for de kommende 4 nætter. Det giver jer tre fulde dage til at opleve det imponerende dyreliv, der er i dette område. Campbell River er det helt rigtige sted, hvis I drømmer om at se ørne, bjørne, søløver og spækhuggere på jeres rejse til Canada.

Overnatning på hotel i Campbell River

Læs mere om Campbell River

Canada er med rette berømt for sine spektakulære naturscenarier. Men mange af vore rejsende nærer også et inderligt ønske om at opleve dyrelivet. Den slags er naturligvis svært at garantere, men få steder i Canada har samme koncentration af fugle, vilde dyr og havpattedyr, som man ser det i dette område af Vancouver Island. Og det gør Campbell River til det oplagte udgangspunkt for de kommende dages vildmarks-eventyr.

Vi har kontakt til en dygtig lokal arrangør, der har specialiseret sig i ture med fokus på dyrelivet. Guiderne er dygtige og vidende, og på turene tillades kun et begrænset antal personer for at give deltagerne den bedst mulige oplevelse. Det er ikke billigt. Men til gengæld er det måske denne ene gang i livet, at man er lige netop her og har muligheden. I kan f.eks. tage på spækhuggersafari, komme helt tæt på grizzly bjørnen, tage på wildlife udflugt eller noget helt andet. Valget er op til jer. 

Læs mere om udflugterne i Campbell River her

Efter morgenmaden tager I afsked med Campbell River og kører mod syd i retning af Victoria, der er hovedbyen på Vancouver Island. Victoria er en køn by, der har noget umiskendeligt engelsk over sig med sine statelige bygninger i britisk kolonistil, cricketbaner og sirligt anlagte haver – nogle sågar med palmer. Kør den lige vej til Victoria, for der er masser at se og opleve. 

Har I lyst til at se lidt mere af byen, så overvej at lade bilen stå og i stedet leje en cykel. Victoria er den by i Canada med flest cykelstier, så det er let at komme omkring. 

Dagen efter er det oplagt at tage på hvalsafari. Farvandet omkring Victoria er et af de bedste i Nordamerika, hvis man har lyst til at opleve nogle af havets kæmper. Turene kan bookes direkte på havnen i Inner Harbour eller ved Fishermans Wharf. Der er rift om pladserne om sommeren, så bestil billetten dagen før – eller lad os hjælpe jer med at arrangere det inden afrejse. Turene har lidt forskellig varighed fra 3,5 til 5 timer, og nogle har afgang om morgenen, mens andre tager ud om aftenen. På turene er der mulighed for at opleve spækhuggere (en del af hvalfamilien), gråhval og pukkelhval. 

Overnatning på hotel i Victoria

Om morgenen forlader I Victoria og kører til færgen i Swartz Bay. Det tager ca. 40 minutter. Husk I skal være der 30-60 minutter før afgang. Sejlturen til Tsawwassen på fastlandet tager ca. 1 time og 35 minutter. Husk at bestille færgebilletten hjemmefra. Fra Tsawwassen kører I ind i landet med kurs mod Whistler. Fra Tsawwassen til Whistler er der ca. 165 kilometer, og kører I turen uden stop tager det omkring 2,5 timer. Ruten til Whistler følger Highway 99 – også kaldet Sea to Sky Highway. Det er en spektakulær køretur, hvor I først kører langs med kysten, inden skovene og bjergene tager over. 

Whistler bliver af mange betragtet som porten til den canadiske vildmark. Her er der fine muligheder for at tage på vandreture og cykelture af forskellig længde og sværhedsgrad. I kan tage på egne ture og følge de afmærkede stier eller tage med på en af de ture, der ledes af lokalkendte guider, der kan vise jer steder, som kun de færreste får at se.

Er det et adrenalinkick, I er ude efter, kan vi anbefale ”Whistler Zipline Tours”, der byder på flere forskellige ture, hvor I kobles på en wire og suser hen over trækronerne med udsigt til floder, bjerge og søer.

I Whistler er der mange gode restauranter, hvor I kan få jer et velfortjent aftensmåltid ovenpå dagens aktiviteter og oplevelser.

Overnatning på hotel i Whistler

Fra bjergene omkring Whistler går turen nu til Kelowna. Det er rejsens længste køredag, men det er en flot og overraskende tur. Sørg for at I har tanket op, inden I tager afsted fra Whistler og fortsætter gennem bjergene. Der er ikke mange tankstationer i dette område.

På den sidste etape af dagens køretur kan man godt blive lidt i tvivl om, hvorvidt man stadig befinder sig i Canada. Varmen bliver mere markant, og bjergene afløses af bølgende vinmarker. Kelownas maleriske beliggenhed ned til søen, Okanagan Lake, giver gode betingelser for vindyrkning. Omkring Kelowna ligger der flere end 30 vingårde, hvoraf nogle nyder international anerkendelse. Mange af vingårdene er åbne for besøgende, så hvorfor ikke skylle ”rejsestøvet” fra køreturen ned med et glas kølig hvidvin. En tur rundt til nogle af de forskellige gårde kan varmt anbefales.

Udover vinmarker er Kelowna omgivet af en række glimrende golfbaner, og flere kommer til i den nærmeste fremtid. Skulle I være interesserede i at skifte vandrestøvlerne ud med et par golfsko og spille en runde golf, anbefaler vi, at I hjemmefra booker tider, caddie, køller med mere på en af de lokale golfklubbers hjemmeside.

Overnatning på hotel i Kelowna

Læs mere om Kelowna

Som de fleste andre steder på denne rundrejse i det vestlige Canada, er også Kelowna omgivet af smuk natur, der kan opleves på forskellige måder. Så hvis ikke dagen skal bruges på at prøvesmage den lokale vin, kan vi anbefale en cykel- eller vandretur langs ”Kettle Valley Railway Trail” - og helt præcis den del, der går gennem eventyrlige Myra Canyon. Lej en cykel i Myra og følg det gamle togspor hen over 18 træbroer, hvor af nogle er mere end 100 år gamle. Broerne strækker sig over dybe klippekløfter og floder, og ruten fører jer gennem et betagende landskab med skovklædte bjerge. Turen kan i princippet gennemføres af alle, så hold jer ikke tilbage, selvom I har børn med på turen. De vil elske at drømme sig tilbage i tiden, til dengang dette pittoreske dalstrøg kun blev forceret af et buldrende damplokomotiv. 

Overnatning på hotel i Kelowna

Fra Kelowna fortsætter I mod øst til den lille by Revelstoke. Med sin placering for foden af Rocky Mountains er Revelstoke et godt udgangspunkt for vandre- og mountainbiketure. Trænger I til lidt afveksling fra vandrestierne, så kan det anbefales at leje en kano og sejle en tur på Revelstoke Lake.  For de eventyrlystne er der også muligheder for white water rafting på Illecillewaet River, der bugter sig gennem Mount Revelstoke National Park. Sammen med erfarne guider sejler I gennem brusende strømfald, mens I andre steder driver dovent afsted med vild og smuk natur på begge sider. Turen tager typisk et sted mellem 3-4 timer.

Revelstoke er en mindre by med en historisk bymidte, der gemmer på et pænt udvalg af små specialbutikker, hvor I kan være heldige at finde en unik souvenir eller smage de lokale specialiteter. 

Overnatning på hotel i Revelstoke

Start dagen tidligt, så I får god tid til at gå på opdagelse i Yoho National Park. Undervejs fra Revelstoke til Yoho National Park kører I gennem Glacier National Park, hvor Rogers Pass kunne være et godt sted at stoppe op for at strække ben. Dels er Rogers Pass af enorm betydning for den canadiske jernbanes historie, og dels er udsigten fra passet til det omkringliggende landskab helt fantastisk. Den spændende historie om jernbanen kan I høre mere om i deres visitors center.

Videre mod Yoho National Park og landsbyen Field, hvor I kan købe lidt forsyninger. Vi anbefaler generelt, at man bruger det meste af dagen på korte vandreture i Yoho frem for Glacier, hvor turene er noget mere krævende og ikke så lettilgængelige. I Yoho kunne I vælge at gå en tur rundt om den turkisgrønne sø, Emerald Lake, der er ligger omkranset af skove og bjerge. Landskabet er som taget ud af et postkort fra Canada. Afhængigt af hvor tidligt I ankommer, kan I overveje, om der også skal være tid til en tur til det imponerende Takakkaw vandfald, der ligger relativt tæt på jeres overnatningssted i Field. Og det sted er noget ganske særligt. I dag indlogeres I på Emerald Lake Lodge. En stor bjælkehytte, der ligger eventyrligt smukt ved bredden af Emerald Lake.

Overnatning på hotel i Field

Der er flere interessante steder at gøre stop på turen til Jasper National Park. Men vores anbefaling er, at I gemmer disse til I kører tilbage mod Lake Louise. Gør I det, så kommer I hurtigere til Jasper National Park og får dermed mest muligt ud af de mange store naturoplevelser, som nationalparken tilbyder.

I har næsten to hele dage i den største nationalpark i den canadiske del af Rocky Mountains, og det kan være svært at vælge mellem de mange spændende udendørsaktiviteter. Vi anbefaler generelt, at I prøver lidt af hvert. Tag på en let vandretur i området omkring Maligne Lake, hvor der er mulighed for at lave afstikkere til Opal Hills eller Moose Lake. Lej en mountainbike og se parken på cykel. Der er et utroligt veludviklet stisystem til cyklerne, der gør, at I kan komme vidt omkring. Eller hvad med en afslappende tur på hesteryg gennem de tætte skove og hen over åbne plateauer med udsigt til Rocky Mountains og nogle af de smukkeste landskaber i Canada? Foretrækker I at tage på tur med nogle af de stedkendte guider, så er det naturligvis også en mulighed.

Nationalparkens rige dyreliv øger sandsynligheden for, at I får nogle af Canadas mest kendte pattedyr at se som bjørne, ulve, elge, bjerggeder, prærieulve, oddere, bævere og måske en puma, hvis I er heldige.

Overnatning på hotel i Jasper

Køreturen fra Jasper National Park til Lake Louise går ad Icefield Parkway, der regnes for en af de absolut smukkeste vejstrækninger i verden. Køreturen er i sig selv en uforglemmelig oplevelse, men giv jer tid til at gøre nogle stop undervejs. For det er især når man kommer ud af bilen, at man fornemmer naturens storhed.

Dagens første afstikker fra ruten kunne passende være Athabasca Falls, der måske er mere kendt for faldets voldsomme styrke og imponerende buldren end for dets højde. 

Inden I når frem til Lake Louise, kører I over Icefield Parkways højeste pas, Bow Summit. Fra toppen af passet er der en fremragende udsigt til Peyto Lake, og en sti fører ned til søen, der er et yndet mål for vandrere. Følg stien i 10 minutter, og I vil få et uforstyrret vue til Peyto Lake og Bow-dalen.

Overnatning på hotel i Lake Louise

I dag venter to af landets smukkeste søer- Lake Louise og Moraine Lake. Hvilken af de to søer, der er mest fortryllende er naturligvis en personlig vurdering, men Moraine Lake er vores favorit, da den ligger lidt gemt af vejen, og ikke ser så mange besøgende, som Lake Louise. 

Der er ikke langt til Moraine Lake, og tager I tidligt afsted, får I muligheden for at opleve en spektakulær solopgang over bjergmassivet ”Ten Peaks”, der danner en perfekt baggrund til den turkisblå sø. Langs med bredden er der flere vandrestier. De fleste er let tilgængelige. Det kan også anbefales at leje en kano ved Moraine Lake Lodge, og padle en tur rundt på søen.

Ved Lake Louise er der ligeledes gode muligheder for korte og lange vandreture, så I kan komme lidt væk fra de mange turister, der især flokkes omkring det legendariske hotel, Fairmont Chateau Lake Louise. Dette hotel er umuligt at overse, og mangler I et sted at nyde en kop te og et stykke kage ud på eftermiddagen, kan hotellets terrasse varmt anbefales. Har I padlet rundt på Moraine Lake tidligere på dagen, anbefaler vi at gå en tur rundt langs bredden eller op til et af de mange udsigtspunkter, der ligger spredt ud over området.

Overnatning på hotel i Lake Louise

Fra Lake Louise går turen mod Banff. For den aktive rejsende er dette et rent paradis, for alle andre et uforglemmeligt og lidt finurligt sted. Som den eneste by i Canada ligger Banff inde i en nationalpark, med let adgang til områdets mange aktiviteter.

Er du ikke træt af korte vandreture findes der et utal at stier i området, blandt andet til toppen af Tunnel Mountain. Er du mere til en stille og rolig dag i naturen, kan det anbefales at pakke en picnickurv og køre til Vermilion Lake, hvorfra der er en fabelagtig udsigt over søen til det spektakulære Mount Rundle.

Et alternativ I måske ikke har prøvet endnu, men som egner sig ideelt til området omkring Banff, er at tage en tur på hesteryg. Det er ikke et krav, at I skal have årelang erfaring hjemmefra. De fleste ture er tilpasset, så alle kan være med. At være på hesteryg er i virkeligheden den helt traditionelle måde at bevæge sig rundt på i disse egne, så hvorfor ikke tage på en rejse tilbage i tiden – yeeha!

Overnatning på hotel i Banff

Hvis gårdagens hestetur har bragt din indre cowboy frem, så er det i Calgary, du skal købe hatten. Hvis I kører fra Banff om morgenen, så er der tid til lige at indsnuse stemningen i byen, købe en souvenir i en af byens butikker og nyde en god frokost, inden I skal i lufthavnen. Lejebilen afleveres i lufthavnen og hjemrejsen til Danmark kan begynde.

Overvej om rejsen skal forlænges med et par dage i Toronto med en afstikker til Niagara Falls.

Så er I tilbage i Danmark med masser af store naturoplevelser i bagagen.

OBS: For danskere er der ikke noget krav om visum i Canada, men for udrejser efter 1. marts 2016 skal der udfyldes en eTA registrering – pris CAD 7 (ca. DKK 35,-) se mere på følgende link: www.canada.ca/eta.

Vi anbefaler...

Morten, CPT

Fantastisk dyreliv på Vancouver Island

Det var en kæmpe oplevelse at se bjørne, spækhuggere og andre vilde dyr i deres naturlige element

Henrik, CPT

Eventyr i vildmarken

Det er fortryllende at rejse i Canadas vildmark og opleve den storslåede natur og det rige dyreliv

Rejsebeskrivelse

På denne rejse rundt i det vestlige Canada følger landets flotteste nationalparker som perler på en snor. Kædet sammen af spektakulære køreture og enestående naturoplevelser. Fra Vancouver sejler I gennem skærgården til Vancouver Island. Her venter der jer nogle eventyrlige dage i Campbell River. Ingen andre steder i Canada har man samme koncentration af vilde dyr som i dette område. Her kan I på nærmeste hold opleve ørne, bjørne, hvaler, søløver, delfiner og spækhuggere.

Landet med bjørne og hvaler

Forestil jer, at I sidder i en lille, åben motorbåd og spejder ud over det spejlblanke hav, da en 8 meter lang spækhugger pludselig bryder havoverfladen med sin enorme rygfinne. Så tyst og så tæt på, at I kan høre den trække vejret gennem blæsehullet. Eller forestil jer, at I sidder i et observations-skjul i en isoleret floddal og se de store grizzlybjørne fange laks, mens ungerne forsøger at gøre dem kunsten efter. Det er blandt andet den slags oplevelser, der gør en rejse til Canada til en uforglemmelig oplevelse.

Vandring og vin

Men I har meget mere i vente. Glæd jer til de smukke vandreture i bjergene omkring Whistler, og nyd et glas køligt hvidvin på en af vingårdene i Kelowna. Tag på cykeltur ad en gammel nedlagt jernbanestrækning, der synes at føre jer tilbage til tiden for guldgravere og pelsjægere. Lad jer overvælde af stilheden og naturens storhed, når I sidder i en kano midt ude på Revelstoke Lake omgivet af skove og mægtige bjerge.

Naturoplevelser i særklasse

Bedst som I tror, at det ikke bliver meget bedre, så kommer de; nationalparkerne: Glacier, Jasper & Yoho. Bundet sammen af en af verdens smukkeste vejstrækninger, Icefield Parkway. De kommende dage vil tage pusten fra jer. Ikke så meget vandreturene som de naturscenerier, stierne fører jer til.

Lækkert lodge med udsigt

De turkisgrønne gletsjersøer Lake Louise, Moraine Lake og Emerald Lake er som taget ud af et postkort. Sidstnævnte kan I se fra jeres veranda, når I indlogeres i en klassisk, canadisk bjælkehytte på Emerald Lake Lodge. Her kan I så fundere lidt over, om naturen i Banff National Park skal opleves til fods eller på hesteryg.

Kort og godt

By Nætter Oplevelser
1. Vancouver 2 Pulserende storby, gastronomi, shopping, museer
2. Campbell River 4 Natur, bjørne, spækhuggere, skove
3. Victoria 2 Historie, kultur, arkitektur, strand
4. Whistler 2 Porten til den canadiske vildmark, bjerge, vandre- eller cykelture
5. Kelowna 2 Vinmarker, vingårde, mulighed for ranch-besøg og en runde golf
6. Revelstoke 1 Rocky Mountains, vandretur, kano eller mountainbike,
7. Field 1 Yoho National Park, Emerald Lake, skove, bjerge og vandfald
8. Jasper 2 Jasper National Park, De Canadiske Rockies, mountainbike, vandretur, ridetur
9. Lake Louise 2 Blågrønne bjergsøer, smuk køretur, Athabasca-gletsjeren
10. Banff National Park 1 Bo i nationalparken, Kom på "horseback rides", tag på picnic

Hoteller inkluderet i denne rejsepakke

Vi har håndplukket hotellerne på denne kør-selv-rejse, så I får en god kvalitet til en fornuftig pris.

Vi forsøger naturligvis at booke de anførte hoteller. Men i fald det ikke er muligt, vil vi finde alternative hoteller af tilsvarende standard.

Har I specifikke ønsker i forbindelse med opholdet, kan I sende os en rejseforespørgsel

 • 2 nætter på Sandman Hotel City Centre Vancouver, Vancouver
 • 4 nætter på Comfort Inn & Suites Campbell River, Campbell River
 • 2 nætter på Chateau Victoria Hotel & Suites, Victoria
 • 2 nætter på Whistler Village Inn & Suites, Whistler
 • 2 nætter på Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites, West Bank
 • 1 nat på Sandman Hotel Revelstoke, Revelstoke
 • 1 nat på Emerald Lake Lodge, Field
 • 2 nætter på Marmot Lodge, Jasper
 • 2 nætter på Mountaineer Lodge, Lake Louise
 • 1 nat på Tunnel Mountain Resort, Banff

Se hoteldetaljer herunder

Sandman Hotel City Centre Vancouver

2 nætter, Vancouver - Sandman Hotel Vancouver City Centre ligger i teaterkvarteret i centrum af Vancouver i gåafstand fra flere af byens gode restauranter og shoppinggaden Robson Street. Ti minutters gang bringer jer til den historiske bydel, Gastown, der byder på stemningsfulde brolagte gader, butikker og barer. På hotellet er der Wi-Fi, indendørs swimmingpool og spabad, fitnesscenter og en restaurant, der serverer amerikanske specialiteter.

Sådan bor I

I bor i standard-værelse, der er moderne indrettet med stilfulde møbler. Værelset er enkelt, rent og pænt, og der er, hvad man har brug for. Der er badeværelse med badekar.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 25 min.

2 nætter, Vancouver - Sandman Hotel Vancouver City Centre ligger i teaterkvarteret i centrum af Vancouver i gåafstand fra flere af byens gode restauranter og shoppinggaden Robson Street. Ti minutters gang bringer jer til den historiske bydel, Gastown, der byder på stemningsfulde brolagte gader, butikker og barer. På hotellet er der Wi-Fi, indendørs swimmingpool og spabad, fitnesscenter og en restaurant, der serverer amerikanske specialiteter.

Sådan bor I

I bor i standard-værelse, der er moderne indrettet med stilfulde møbler. Værelset er enkelt, rent og pænt, og der er, hvad man har brug for. Der er badeværelse med badekar.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 25 min.

Comfort Inn & Suites Campbell

4 nætter, Campbell River - Comfort Inn & Suites er et hotel beliggende i downtown Campbell River, 2 minutter fra BC Ferries terminalen. Hotellet rummer blandt andet en indendørs pool med boblebad samt fitnessfaciliteter.
Fra hotellet er der ikke langt til store naturoplevelser. Elk Falls Provincial Park er for eksempel bare 10 minutters kørsel væk.

Sådan bor I

I bor i et standardværelse, der er indrettet med tv, aircondition, køleskab og kaffemaskine. Der er eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

-

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

4 nætter, Campbell River - Comfort Inn & Suites er et hotel beliggende i downtown Campbell River, 2 minutter fra BC Ferries terminalen. Hotellet rummer blandt andet en indendørs pool med boblebad samt fitnessfaciliteter.
Fra hotellet er der ikke langt til store naturoplevelser. Elk Falls Provincial Park er for eksempel bare 10 minutters kørsel væk.

Sådan bor I

I bor i et standardværelse, der er indrettet med tv, aircondition, køleskab og kaffemaskine. Der er eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

-

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Chateau Victoria Hotel & Suites

2 nætter, Victoria - Chateau Victoria Hotel & Suites er et hotel beliggende centralt I downtown Victoria. Fra hotellet kan I let udforske spændende, historiske Victoria. Der er for eksempel få hundrede meter til British Colombia Parliament Building og andre historiske bygninger. Hotellet rummer en indendørs pool, en god restaurant og et motionsrum. BC Ferries-terminalen er bare 3 minutters kørsel fra hotellet.

Sådan bor I

I bor i et traditional-værelse, der er stilfuldt indrettet med mørke kvalitetsmøbler, to queen beds eller en king bed og badeværelse med moderne faciliteter.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja/ -

Spa

-

Afstand by

0 min

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

2 nætter, Victoria - Chateau Victoria Hotel & Suites er et hotel beliggende centralt I downtown Victoria. Fra hotellet kan I let udforske spændende, historiske Victoria. Der er for eksempel få hundrede meter til British Colombia Parliament Building og andre historiske bygninger. Hotellet rummer en indendørs pool, en god restaurant og et motionsrum. BC Ferries-terminalen er bare 3 minutters kørsel fra hotellet.

Sådan bor I

I bor i et traditional-værelse, der er stilfuldt indrettet med mørke kvalitetsmøbler, to queen beds eller en king bed og badeværelse med moderne faciliteter.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja/ -

Spa

-

Afstand by

0 min

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Whistler Village Inn & Suites

2 nætter, Whistler - Whistler Village Inn & Suites er et hotel med en fremragende beliggenhed i downtown Whistler. Butikker, restauranter og hyggeligt byliv finder I lige udenfor døren, og så har I mulighed for at tage med Blackcomb Excalibur Gondola, der ligger to minutters gang fra hotellet og bringer jer op i de flotte Blackomb-bjerge. Efter en dag i naturen kan I slappe af i den udendørs pool, der er opvarmet året rundt. Eller I kan få lidt sved på panden i motionsrummet. Måltider kan I nyde på The Keg Restaurant, der ligger i forbindelse med hotellet og serverer grillet kød, seafood og drinks.

Sådan bor I

I bor i en Studio Suite, der er hyggeligt indrettet med brændeovn, fuldt køkken og badeværelse. Stilen er varm og indbydende.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

2 nætter, Whistler - Whistler Village Inn & Suites er et hotel med en fremragende beliggenhed i downtown Whistler. Butikker, restauranter og hyggeligt byliv finder I lige udenfor døren, og så har I mulighed for at tage med Blackcomb Excalibur Gondola, der ligger to minutters gang fra hotellet og bringer jer op i de flotte Blackomb-bjerge. Efter en dag i naturen kan I slappe af i den udendørs pool, der er opvarmet året rundt. Eller I kan få lidt sved på panden i motionsrummet. Måltider kan I nyde på The Keg Restaurant, der ligger i forbindelse med hotellet og serverer grillet kød, seafood og drinks.

Sådan bor I

I bor i en Studio Suite, der er hyggeligt indrettet med brændeovn, fuldt køkken og badeværelse. Stilen er varm og indbydende.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites

2 nætter, West Bank - Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites er et hotel i Kelowna, der har et stort udbud af gode faciliteter. Her er en spa-afdeling, opvarmet indendørs pool, en restaurant, fitnesscenter og gratis WiFi.

Sådan bor I

I bor i et rummeligt Deluxe-værelse med højt til loftet og med egen terrasse eller balkon. Værelset er klassisk indrettet med solide møbler.

Afstand strand

10 min kørsel

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

Ca. 5 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 10 min.

2 nætter, West Bank - Best Western Plus Kelowna Hotel & Suites er et hotel i Kelowna, der har et stort udbud af gode faciliteter. Her er en spa-afdeling, opvarmet indendørs pool, en restaurant, fitnesscenter og gratis WiFi.

Sådan bor I

I bor i et rummeligt Deluxe-værelse med højt til loftet og med egen terrasse eller balkon. Værelset er klassisk indrettet med solide møbler.

Afstand strand

10 min kørsel

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

Ca. 5 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 10 min.

Sandman Hotel Revelstoke

1 nat, Revelstoke - Sandman Hotel i Revelstoke ligger lige udenfor Mt. Revelstoke National Park. Hotellet rummer en restaurant, to indendørs pools og gratis Wifi. Den lille by, Revelstoke, ligger for foden af Rocky Mountains, og her er masser af muligheder for spændende og flotte vandre- eller mountainbiketure.

Sådan bor I

I bor i et Standard-værelse, der er simpelt indrettet med kaffefaciliteter, tv og badeværelse med badekar/ bruser.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

1 nat, Revelstoke - Sandman Hotel i Revelstoke ligger lige udenfor Mt. Revelstoke National Park. Hotellet rummer en restaurant, to indendørs pools og gratis Wifi. Den lille by, Revelstoke, ligger for foden af Rocky Mountains, og her er masser af muligheder for spændende og flotte vandre- eller mountainbiketure.

Sådan bor I

I bor i et Standard-værelse, der er simpelt indrettet med kaffefaciliteter, tv og badeværelse med badekar/ bruser.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Emerald Lake Lodge

1 nat, Field - Emerald Lake Lodge ligger smukt i Yoho National Park omgivet af Rocky Mountains og Emerald Lake. Hotellet byder blandt andet på udendørs boblebad, en lounge og tre restauranter, der blandt andet serverer Rocky Mountain Cuisine – for eksempel bison-retter samt pasta, grillet laks gode rødvine og lækre desserter. I kan også sætte jer i de tunge læderstole og nyde en whiskey skænket ved den gamle egetræsbar, der stammer fra en saloon i Yokon fra 1890.

Sådan bor I

I bor i et Standard-værelse, der er stilfuldt indrettet i den klassiske lodge-stil. Værelset indeholder pejs, kaffefaciliteter, balkon og eget badeværelse med hårtørrer.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

6 km

Restauranter

2

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

1 nat, Field - Emerald Lake Lodge ligger smukt i Yoho National Park omgivet af Rocky Mountains og Emerald Lake. Hotellet byder blandt andet på udendørs boblebad, en lounge og tre restauranter, der blandt andet serverer Rocky Mountain Cuisine – for eksempel bison-retter samt pasta, grillet laks gode rødvine og lækre desserter. I kan også sætte jer i de tunge læderstole og nyde en whiskey skænket ved den gamle egetræsbar, der stammer fra en saloon i Yokon fra 1890.

Sådan bor I

I bor i et Standard-værelse, der er stilfuldt indrettet i den klassiske lodge-stil. Værelset indeholder pejs, kaffefaciliteter, balkon og eget badeværelse med hårtørrer.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

6 km

Restauranter

2

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Marmot Lodge

2 nætter, Jasper - Marmot Lodge er en stemningsfuld lodge med en varm og hjemlig stemning beliggende i hjertet af Jasper National Park. Lodgen ligger indrammet af høje bjerge ved nationalparkens hovedgade og tæt på klare søer. Lodgen har en indendørs pool, sauna, gratis WiFi og et steakhouse, hvor I kan få jer en god bøf og nyde udsigten til the Canadian Rocky Mountains.

Sådan bor I

I bor i Standard-værelse med udsigt til de omkringliggende bjerge. Værelset er hyggeligt indrettet og indeholder air condition, TV, udstyr til at lave te og kaffe og et lille køleskab. Der er også badeværelse med badekar og hårtørrer.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 60 min.

2 nætter, Jasper - Marmot Lodge er en stemningsfuld lodge med en varm og hjemlig stemning beliggende i hjertet af Jasper National Park. Lodgen ligger indrammet af høje bjerge ved nationalparkens hovedgade og tæt på klare søer. Lodgen har en indendørs pool, sauna, gratis WiFi og et steakhouse, hvor I kan få jer en god bøf og nyde udsigten til the Canadian Rocky Mountains.

Sådan bor I

I bor i Standard-værelse med udsigt til de omkringliggende bjerge. Værelset er hyggeligt indrettet og indeholder air condition, TV, udstyr til at lave te og kaffe og et lille køleskab. Der er også badeværelse med badekar og hårtørrer.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 60 min.

Mountaineer Lodge

2 nætter, Lake Louise - Mountaineer Lodge ligger i Banff National Park i landsbyen Lake Louise. Stedet ser ud, som en klassisk Lodge skal se ud, og det føles som om, man er med i en Western, eller er guldgraver på vej på eventyr i ødemarken. Naturen omkring hotellet er meget smuk med høje grantræer og stålgrå bjergtoppe. Hotellet har et stort indendørs spabad, hvor I kan få varmen, hvis det har været en kølig dag i naturen. Fem minutter fra hotellet ligger Lake Louise-søen, hvor I kan ro i kajak, sejle og gå en tur. Restauranter, butikker og vandreruter ligger også nær hotellet.

Sådan bor I

I bor i standard-værelse, der er klassisk indrettet med enkle og solide træmøbler. Der er badeværelse og faciliteter til at lave kaffe og te.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

-

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 2 timer

2 nætter, Lake Louise - Mountaineer Lodge ligger i Banff National Park i landsbyen Lake Louise. Stedet ser ud, som en klassisk Lodge skal se ud, og det føles som om, man er med i en Western, eller er guldgraver på vej på eventyr i ødemarken. Naturen omkring hotellet er meget smuk med høje grantræer og stålgrå bjergtoppe. Hotellet har et stort indendørs spabad, hvor I kan få varmen, hvis det har været en kølig dag i naturen. Fem minutter fra hotellet ligger Lake Louise-søen, hvor I kan ro i kajak, sejle og gå en tur. Restauranter, butikker og vandreruter ligger også nær hotellet.

Sådan bor I

I bor i standard-værelse, der er klassisk indrettet med enkle og solide træmøbler. Der er badeværelse og faciliteter til at lave kaffe og te.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

-

Balkon/terr.

-

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 2 timer

Tunnel Mountain Resort

1 nat, Banff - Tunnel Mountain Resort ligger i Banff National Park og byder på panoramaudsigt over de canadiske Rockies. Der er indendørs swimmingpool og 2 spabade. Derudover kan I gøre brug af gratis Wifi og gå en tur i Banff by, hvis centrum ligger cirka 850 meter væk.

Sådan bor I

I bor i Studio Condo, der er indrettet med fuldt køkken, badeværelse og stue med balkon. Jeres Studio Condo indeholder også en pejs.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

850 m. til centrum

Restauranter

-

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

1 nat, Banff - Tunnel Mountain Resort ligger i Banff National Park og byder på panoramaudsigt over de canadiske Rockies. Der er indendørs swimmingpool og 2 spabade. Derudover kan I gøre brug af gratis Wifi og gå en tur i Banff by, hvis centrum ligger cirka 850 meter væk.

Sådan bor I

I bor i Studio Condo, der er indrettet med fuldt køkken, badeværelse og stue med balkon. Jeres Studio Condo indeholder også en pejs.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

850 m. til centrum

Restauranter

-

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

-

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse?

Vejrmæssigt er det bedst at besøge Canada i sommerhalvåret, foråret og efteråret. I vinterperioden kan der blive meget koldt og sne. 

Vancouver                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 6 8 11 13 17 20 22 23 19 14 9 6
Nattemperatur 0 2 3 5 8 11 13 13 10 7 3 1

 

Whistler                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 2 6 10 16 20 23 28 29 24 14 7 3
Nattemperatur -3 0 2 5 10 13 16 17 12 6 2 -1

 

Praktisk information

Visum og pas

For danskere er der ikke noget krav om visum i Canada, men der skal udfyldes en elektronisk forhåndsgodkendelse - en såkaldt eTA-registrering (Electronic Travel Authorization) til 7 Canadiske Dollar (cirka 35 DKK). Læs mere på Immigration, Refugees and Citizenship Canada

Visse krav skal opfyldes for at få godkendt din eTA-ansøgning. Blandt andet skal dit pas være gyldigt under hele opholdets varighed. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Har I spørgsmål, kan I kontakte:

Embassy of Canada
Kristen Bernikows Gade 1
1105 København K
Tlf.: 33 48 32 00

Vaccinationer

Der kræves ingen særlige vaccinationer for ophold i Canada, men har I specifikke spørgsmål, så kontakt jeres egen læge i god tid inden afrejse. Alternativt kan I også tage kontakt til Statens Serum Institut på tlf.: 32 68 32 68.

Forsikringer

Når I rejser til Canada, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring, som dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis I skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Kørekort

Det anbefales, at I anskaffer jer et internationalt kørekort - ikke fordi det er lovpligtigt - men fordi den lokale færdselsbetjent i Canada er mere tilbøjelig til at godkende det frem for et kørekort, han ikke kender og kan læse. Læs mere om det på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Valuta

Møntfoden hedder Canadiske Dollars (CAD) og 1 CAD svarer ca. til 5,2 DKK. (tjek selv den aktulle kurs).

Det er næsten et "must" at have et kreditkort så som MasterCard og Visa, når I rejser i Canada, og I kan hæve og veksle valuta i de fleste banker og hos vekselerer (Thomas Cook).

Prisniveauet i Canada er cirka det samme som i Danmark. Eksempelvis fås overnatninger på et middelklassehotelværelse fra cirka 200-500 DKK pr. person pr. nat afhængigt af, hvor i Canada I befinder jer.

Tip til vandreture

Hvis I holder af at vandre og gerne vil se et udvalg af de bedste vandreruter i de canadiske nationalparker, så kan vi varmt anbefale www.10hikes.com. På denne side har man valgt 10 vandreture ud i en række af landets mest berømte nationalparker. Turene er udførligt beskrevet i forhold til oplevelser på ruten, sværhedsgrad, længde og forventet varighed. Og hver rute kommer sågar med kørevejledning til startsted, aktuelle vejroplysninger og kort.

Bestil et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne

Canada - den store naturrejse

Rejsens varighed: 21 dage - Vi har afgange hver dag.

Få et uforpligtende tilbud

Rejseperiode
Ved to voksne pris/pers.
Ved 2 voksne og 2 børn pris/pers.
Rejseperiode 12. august 2018 - 30. september 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 22.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 01. oktober 2018 - 31. oktober 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 19.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 1. maj 2019 - 31. maj 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 23.495
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 1. juni 2019 - 19. juni 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 24.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 20. juni 2019 - 11. august 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 28.695
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 12. august 2019 - 30. september 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 25.695
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 1. oktober 2019 - 31. oktober 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 21.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode Senere afrejse
Pris/pers ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk

Sideoverblik