Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
HOI AN, VIET NAM Two unidentified asian female tourists in traditional vietnamese conical hats walk.jpg

Vietnam kort med seværdigheder

Find de mest spændende steder at besøge på vores Vietnam kort med seværdigheder. På kortet over Vietnam har vi markeret alle højdepunkterne, så I får det bedste overblik over mulighederne, når I rejser til Vietnam.

Vietnam

Som vores Vietnam kort viser, kan I på en rejse til Vietnam få mange, varierede oplevelser. Vietnam byder på alt fra tropestrande i syd over krigshistorie til etniske minoriteter i nord. På en rejse til Vietnam med Check Point Travel kan I opleve det hele.

Rejs til Vietnam med Check Point Travel

Leder I efter en rejse til Vietnam? Eller har I spørgsmål om Vietnam? Se vores rejser til Vietnam her eller send os en rejseforespørgsel. Vi kvitterer med et godt tilbud på netop jeres rejse.

Send rejseforespørgsel

Se også vores rejser til Vietnam her:

Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dage

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Det bedste af Vietnam
  • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
  • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
  • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
  • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

Fra kr. 14.500

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Vietnam kort, kort over Vietnam, Vietnam map eller map of Vietnam. Kært barn har mange navne, og med Check Point Travels Vietnam kort ved hånden finder I et godt redskab til at få overblik over attraktioner og seværdigheder. Se vores øvrige landekort her.