88
Det bedste af Vietnam Pakken inkl. fly, hoteller, båd- og togtur, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Det bedste af Vietnam

  • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
  • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
  • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
  • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

15 dage fra kr. 10.950,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 27. aug 2021

Rejseplan

Vietnam er et land, der på smukkeste vis blander Østens mystik med storslåede naturoplevelser, kontrastfulde kulturmøder, en usammenlignelig historie, herlige strandområder, gastronomi i absolut verdensklasse og en imødekommende og nysgerrig befolkning. Som perler på en snor, ligger de mange eventyr og venter i en naturlig linje fra nord til syd, og denne rejse indeholder en række af Vietnams største seværdigheder, men finder ligeledes plads til mindre kendte højdepunkter og afslapning.

HOI AN - Besøg det lokale marked i Hoi An, hvor boderne bugner af grøntsager, frugt og friskfanget fisk, Check Point Travel

Turen begynder i herlige Hanoi, der på fornemste vis kombinerer det historiske med det moderne, hvilket en cyclotur gennem byen giver eksempler på.

Ha Long-bugtens eventyrlige klippelandskab er på UNESCOs Naturarvsliste, og sejlturen herude er et naturligt højdepunkt. Hué giver et indblik i kejsertidens Vietnam, hvor ekstravagante kejserpaladser og hemmelighedsfulde gravsteder stod på dagsordenen. 

Næste stop er Vietnams smukkest