DetBedsteAfVietnam-desktop.jpg
HOI AN - Fiskere på arbejde på floden i Hoi An, Check Point Travel
HOI AN - Lej en cykel og kør en tur ud på landet. Måske får I en invitation til at deltage i markarbejdet, Check Point Travel
DE KEJSERLIGE GRAVE - Der er smukt og fredfyldt ved de kejserlige grave i Hué, Check Point Travel
HANOI - Man kan bruge dage på bare at indsnuse stemningen og betragte gadelivet i Hanois gamle bydel, Check Point Travel
VERDENS KULTURARV - Hoi An er af UNESCO blevet erklæret for verdens kulturarv, Check Point Travel
RIS - Er den vigtigste afgrøde i Vietnam. De fleste steder plantes og høstes risen ved håndkraft, Check Point Travel
HOI AN - Den gamle by er både smuk og interessant, og så har den tillige en fin strand, Check Point Travel
Mekong delta, Can Tho, Vietnam shutterstock_74636878.jpg

Det bedste af Vietnam

 • Stemningsfulde gader og smukke templer i Hanoi
 • Overnat på Ha Long-bugten i traditionel junke
 • Kejserbyen Hué og Den Forbudte Lilla By
 • Strandliv og historisk charme i hyggelige Hoi An
 • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

15 dage fra kr. 10.800,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 20. maj 2021

Rejseplan

Vietnam er et land, der på smukkeste vis blander Østens mystik med storslåede naturoplevelser, kontrastfulde kulturmøder, en usammenlignelig historie, herlige strandområder, gastronomi i absolut verdensklasse og en imødekommende og nysgerrig befolkning. Som perler på en snor, ligger de mange eventyr og venter i en naturlig linje fra nord til syd, og denne rejse indeholder en række af Vietnams største seværdigheder, men finder ligeledes plads til mindre kendte højdepunkter og afslapning.

HOI AN - Besøg det lokale marked i Hoi An, hvor boderne bugner af grøntsager, frugt og friskfanget fisk, Check Point Travel

Turen begynder i herlige Hanoi, der på fornemste vis kombinerer det historiske med det moderne, hvilket en cyclotur gennem byen giver eksempler på.

Ha Long-bugtens eventyrlige klippelandskab er på UNESCOs Naturarvsliste, og sejlturen herude er et naturligt højdepunkt. Hué giver et indblik i kejsertidens Vietnam, hvor ekstravagante kejserpaladser og hemmelighedsfulde gravsteder stod på dagsordenen. 

Næste stop er Vietnams smukkeste by Hoi An med dens kolonitidsstemning, glimrende strande og hyggelige restauranter.

Metropolen Ho Chi Minh City og det enorme Mekong-delta afslutter rejsen fra nord til syd. 

I flyver fra Danmark med det valgte luftfartsselskab.

Vietnam_Asian market exotic fruits_49865191.jpg

I ankommer til Vietnams charmerende hovedstad Hanoi, hvor repræsentanter fra vores lokale agent venter på at transportere jer til jeres centralt beliggende hotel. Hvis ikke I vil bruge eftermiddagen på at hvile lidt ovenpå udrejsen, kan det anbefales at tage på en afslappende cyclo-tur igennem Hanois historiske gamle bydel.

Cyclo-turen slutter midt i den gamle bydels fascinerende virvar af hyggelige småbutikker, levende gademarkeder og en lind strøm af motorcykler.

HANOI - Gå på opdagelse i den gamle bydels labyrint af gader, der kantes af travle værksteder og butikker med varer fra gulv til loft, Check Point Travel

Det er oplagt at bruge dagen på en rundtur i det centrale Hanoi, som er et møde med byens spændende historie, der strækker sig fra kejsertiden over den franske periode og frem til det moderne Vietnam. Noget af det første, man lægger mærke til, er de mange brede boulevarder og smukke bygninger fra den franske kolonitid, der er medvirkende til at skabe den helt særlige stemning i byen. Små søer og grønne arealer er ligeledes med til at skabe nogle tiltrængte oaser, hvor folk samles tidlig morgen og sen eftermiddag for at dyrke tai chi, spille badminton eller blot sidde i skyggen og følge livets gang. 

Læs mere om Hanois seværdigheder

Blomster på cykel.jpg

Er I morgenfriske, kan det varmt anbefales at starte dagen på Hanois imponerende blomstermarked, hvor tusindvis af blomster skifter ejermand under livlige forhandlinger. Markedet er et sansebombardement af en anden verden og alle farver er repræsenteret.

Ellers er Hanoi et sted, hvor oplevelserne kommer til den nysgerrige, så besøg et af de lokale gadekøkkener og mød vietnameserne i øjenhøjde. Slap af i en af byens mange parker eller gå en tur langs med Den Røde Flod og følg livet omkring den historiske Dien Bien Phu-bro.

Halong sunset.jpg

Det er tid at tage afsked med charmerende Hanoi. I bliver hentet af en shuttlebus ved jeres hotel og kører gennem opdyrkede landskaber og kulbyerne mod øst til et af denne rundrejses mest markante højdepunkter, den sagnomspundne Ha Long-bugt.

Der venter jer et spændende døgn ombord på en junke. Læs mere om Ha Long Bay oplevelsen

Efter en forfriskende brunch er junken tilbage i Ha Long. Her venter en shuttlebus på at køre jer tilbage til Hanoi.

Fra Hanoi går turen videre med det historiske tog Genforeningsekspressen til kejserstaden Hué. Der er afgang først på aftenen, og I rejser hen over natten med ankomst tidligt om morgenen i Hué. Togturen er en mulighed for at rejse som de lokale, og i 4-personers kupéen, der er indrettet med fire senge, kan I møde de gæstfrie vietnamesere. Komforten er ikke prangende, men det er en anderledes oplevelse at tage toget. Mod et tillæg kan der arrangeres flytransport til Hué og en ekstra overnatning på hotel.

I ankommer til Hué tidligt om morgenen, hvor I bliver hentet på banegården og kørt til en lokal morgenmadsrestaurant. Efterfølgende bliver I transporteret til hotellet, og det er tid til at fokusere på kejsertidens Vietnam, der var centraliseret omkring det royale palads midt i Hué og de mange gravsteder i omegnen af byen tæt ved bredden af Duftenes Flod.

Gå til eller tag en cyclo til det kejserlige palads, der har mange ligheder med Den Forbudte By i Beijing. Dette historiske område er på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv, og mange ressourcer er i de seneste år blevet brugt på at restaurere områdets smukke bygninger, således at den besøgende får et ganske godt indblik i datidens klassiske arkitektur men også en fornemmelse af, hvilken luksus kejseren og hans familie omgav sig med.

Læs mere om hvad I kan opleve i Hué

shutterstock_270841277 Hai Van pass - the famous road which leads along the coastline mountains near Da Nang city, Vietnam..jpg

Efter morgenmaden er det blevet tid til at fortsætte rejsen mod syd til kolonitidsperlen Hoi An. I kører langs med det Sydkinesiske Hav på en af de mest spektakulære dele af den lange kyststrækning. Turen går blandt andet over Hai Van-passet, der under Vietnamkrigen var en af de allieredes vigtigste baser, og China Beach udenfor byen Da Nang, hvor de amerikanske styrker gik i land og oprettede deres vigtigste brohoved til det nordlige Vietnam i forbindelse med krigen. I dag ligger hotellerne side om side på denne strækning.

HOI AN, VIET NAM Two unidentified asian female tourists in traditional vietnamese conical hats walk.jpg

Start opholdet i Hoi An med en spændende byvandring i den UNESCO-fredede gamle bydel, hvor det er nemt at hyre en lokalguide til at fortælle historien om dengang Hoi An var en af Sydøstasiens vigtigste handelsbyer på lige fod med Macau og Penang. I dag fremstår Hoi An som en velbevaret handelsby fra kolonitidens Vietnam med atmosfærefyldte og bilfri gader, små hyggelige caféer og butikker indrettet i de fredede bygninger, så der er noget om snakken, når vietnameserne taler om Hoi An som Vietnams smukkeste by. 

Står I tidligt op, kan det anbefales at besøge fiskemarkedet i Hoi An, hvor nattens fangst sælges til højestbydende.

I har to hele dage til at udforske Hoi An og omegn, og trænger I til en pause væk fra byen, ligger Hoi An kun 5-10 minutters kørsel fra den fremragende Cua Dai-strand med hvidt sand og palmer, så langt øjet rækker. 

War museum Ho Chi Minh.jpg

Fra Hoi An er der ikke langt til Da Nang, hvorfra I flyver til Vietnams pulserende metropol Ho Chi Minh City, bedre kendt som Ho Chi Minh. Kontrasten til Hoi Ans afslappede atmosfære er enorm. Moderne højhuse, brede gader fyldt med motorcykler og biler, og et menneskemylder som ingen andre steder i Vietnam. Alligevel har Ho Chi Minh sine små fascinerende højdepunkter som eksempelvis det historiske Ho Chi Minh Post Office, hvor tiden nærmest har stået stille og den katolske katedral Notre Dame.

Efter at have tjekket ind på jeres hotel kan det anbefales at gå en tur rundt i Chinatown, der er samlingssted for byens etniske kinesere. Her er mange små templer, hvor de troende kommer for at ofre til forfædrene i form af gaver og afbrænding af falske pengesedler. Alternativt kan I besøge krigsmuseet, hvor det er muligt at få en kort fortælling om Vietnamkrigens betydning for det sydlige Vietnam. 

Efter et tidligt morgenmåltid er det tid til en skøn dagstur i det enorme Mekong-delta syd for Ho Chi Minh. I kører til byen My Tho, hvor skipper byder jer velkommen ombord på den lille båd, der skal tage jer med på en afslappende sejltur rundt i Mekongs veludviklede netværk af hoved- og bifloder. Undervejs går I i land for at besøge små landsbyer, fabrikker, der fremstiller rispapir, slik og slangemedicin og hyggelige frugtplantager med tropiske frugter. 

Hen på eftermiddagen er det igen tid til at gå i land og køre tilbage til Ho Chi Minh City. Er tiden til det, vil I besøge Vinh Trang-pagoden på vejen.

Fra morgenstunden kunne I tage på en tur til den lille by Cu Chi, der spillede en helt særlig rolle under Vietnamkrigen. Vietcong-guerillaen gravede et imponerende netværk af tunneller, således at de ubemærkede kunne angribe de allierede bag deres linjer. Flere steder var tunnelsystemet i flere etager og små gange forbandt felthospitaler, undervisningslokaler, sovesale, våbenfabrikker, køkkener og systuer. En imponerende fortælling venter, og har I lyst til at opleve de klaustrofobiske underjordiske gange, er der lavet en kort turistvenlig udgave, der dog giver et fint indblik i de vilkår, som Vietcong kæmpede og levede under. 

Ud på eftermiddagen bliver I afhentet af jeres chauffør og kørt til lufthavnen i Ho Chi Minh City.

Ankomst til Københavns lufthavn.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Hanoi og Saigon - København inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsfly Da Nang - Saigon
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi Lufthavn til hotel i Hanoi
 • 3 nætter i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter *** (eller tilsvarende) i Standard Room incl. morgenmad
 • Transport med shuttlebus fra Hanoi til Ha Long-bugten
 • 1 nat Minicruise på Ha Long-bugten i junke inkl. alle måltider (engelsktalende lokalguide)
 • Transport med shuttlebus fra Ha Long-bugten til Hanoi
 • 1 nat på toget mellem Hanoi og Hué i 4 personers kupé
 • Privat transport fra Hué Banegård til hotel i Hué
 • 1 nat i Hué på Hotel Mondial**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hué til hotel i Hoi An
 • 4 nætter i Hoi An på Hotel Ancient House Resort & Spa**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hoi An til Da Nang Lufthavn 
 • Privat transport fra Saigon Lufthavn til hotel i Saigon
 • 2 nætter i Saigon på Sanouva Saigon Hotel*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Saigon til Saigon Lufthavn
 • Udflugter:
 • Dagstur til Mekong-deltaet med engelsktalende lokalguide inkl. frokost

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 30 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med turistvisum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Vietnam.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Vietnam eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
DE KEJSERLIGE GRAVE - Der er smukt og fredfyldt ved de kejserlige grave i Hué, Check Point Travel
I Hue venter Vietnams gamle kejserby.
HOI AN - Der er travlhed på havnen i den gamle købmandsby, Hoi An, Check Point Travel
Hoi An er både historisk spændende og charmerende.

Fire udflugter i én pakke

I samarbejde med dygtige lokale guider tilbyder vi, på denne rejse, en udflugtspakke med i alt fire udflugter:

 • Halvdags byrundtur i Hanoi
 • Heldags byrundtur i Hué og omegn
 • Byvandring i Hoi Ans historiske bydel
 • Halvdags byrundtur i Ho Chi Minh City (Saigon)


Guiderne kender områderne særdeles godt og vil informere jer om både historiske, kulturelle, arkitektoniske, politiske og aktuelle emner, der alle er med til at give jer et bredt indblik i Vietnam

Udflugterne sælges som én samlet pakke, og det er derfor ikke muligt kun at købe en eller to af turene. Læs mere om udflugterne i udflugtsprogrammet.

Prisen for hele pakken er kr. 1.295 pr. person. I kan tilkøbe denne spændende udflugtspakke i forbindelse med bookingen af rejsen her på hjemmesiden.

HOI AN - Fiskere på arbejde på floden i Hoi An, Check Point Travel
MOTIVER - I kommer hjem fra Vietnam med masser af fotos. Af landskaber, markeder, gamle gader og smilende vietnamesere, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os