LOC 000111 Shutterstock 773727529 Cropweboriginalcompressed
Havana og Trinidad Pakken inkluderer fly, transport, Hotel med morgenmad i Havana og hotel med all-inclusive i Trinidad
Se galleri

Havana & Badeferie i Trinidad – All Inclusive

  • Charmerende Havana og badeferie med all inclusive
  • 4 nætter i Havana på hyggeligt minihotel
  • Brolagte gader, musik og stemning i det gamle Havana
  • 6 nætter i Trinidad på 3-stjernet strandresort
  • Spansk kolonitidsperle, smukke strande og all inclusive
  • fly, hoteller, transport og måltider
  • Inkl. fly, hoteller, transport og flere måltider

12 dage fra kr. 10.500,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 14. apr 2021

Rejseplan

I indlogeres for 3 nætter midt i Cubas charmerende hovedstad Havana med god tid til at se byens største seværdigheder og opleve den fantastiske stemning og folkelivet. Fra Havana går turen til Trinidad-Ancon. Her venter den smukkeste af Cubas kolonitidsbyer, Trinidad. En by med historie og sjæl, snørklede brolagte gader og små hyggelige restauranter og spillesteder. Tag på vandretur i bjergene ved Topes de Collantes og oplev et mylder af farverige fisk på en snorkeltur fra Playa Ancon. Dét er Trinidads strandområde med en skøn bred sandstrand. Her ligger jeres hotel. Helt ned til vandet med all inclusive – og masser af eventyr og oplevelser indenfor rækkevidde.

Varadero (7).jpg
Varaderos strande hører til blandt Cubas aller bedste.

Rejsen kort:

Efter flyrejsen, som kun har ét stop, lander I Havana - Cubas skønne hovedstad. I lufthavnen venter bil og chauffør, og snart er I på vej mod jeres hjem for de kommende tre dage. I bliver indkvarteret på et hyggeligt casa, som er cubanernes betegnelse for bed & breakfast. Morgenmad er inkluderet, ligesom I har eget toilet og bad, så komforten er i orden, og I har god til at udforske charmerende Havana. 

Rejsens anden del består af badeferie og afslapning. I bliver hentet ved jeres casa i Havana og kørt i privat bil til jeres hotel for de næste fem nætter i vidunderlige Varadero, som byder på fantastiske strande og krystalklart vand. Jeres hotel, Be Live Experience, som er et hyggeligt strandhotel. Der er 200 meter til stranden, stort poolområde, tennisbane, fitnesscenter og meget andet. I har all inclusive under jeres ophold.

På rejsens sidste dag går turen atter med privat taxa, denne gang til lufthavnen i Havana. Hjemrejsen har kun et, kort stop.

Havanagade.jpg

I rejser fra Danmark og har en enkelt mellemlanding på flyrejsen til Havana. I ankommer samme dag og modtages af vores lokale repræsentant i lufthavnen. Herfra går turen til jeres hyggelige minihotel, der ligger i hjertet af Havanas gamle bydel. Her bor I med de brolagte gader og eventyret lige udenfor døren. Hotellet er indrettet i et af de historiske huse, der har både charme, sjæl og patina. Alle værelser har aircondition samt eget bad og toilet. I indlogeres for 3 nætter, hvilket giver jer god tid til at opleve den fantastiske stemning i Cubas hovedstad, Havana.

HAVANNA - I har fire nætter i Havanna, og dermed god tid til at gå på opdagelse.

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der triller ned ad strandpromenaden med Atlanterhavet på den ene side og afskallede huse fra den spanske kolonitid på den anden. Er det den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel? Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige udenfor hotellet ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Her kommer vores forslag til oplevelser i Havana: https://www.cpt.dk/artikel/oplevelser-i-havana/

019

Fra Havana rejser I med turistbus af god kvalitet til hotellet i Trinidad-Ancon. Busturen tager ca. 6 timer, men den er komfortabel, og der er stop undervejs. Belønningen venter forude.

I bor på hotel ved stranden tæt på den berømte kolonitidsby Trinidad. Byen er et absolut højdepunkt på enhver rejse til Cuba. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den spanske kolonitid og vel nok Cubas smukkeste by.

I indlogeres for 6 nætter med all inclusive (morgenmad, frokost, aftensmad, lokale drikkevarer og snacks) på det 3-stjernede Memories Trinidad del Mar. Hotellet ligger lidt uden for byen, helt ned til de smukke sandstrande ved Det Caribiske Hav. Hotellet har swimmingpool, flere restauranter og barer og fine værelser med gode faciliteter.

Tag en forfriskende dukkert i havet, få lidt at spise og tag så en taxa ind til Trinidad. Byen er en oplevelse morgen, middag og aften. Læs mere om hvad I kan opleve i Trinidad

shutterstock_392267488HAVANA, CUBA - APRIL 1, 2012 Teenagers swimming in Caribbean sea near Moro castle.jpg

I dag går turen med bus tilbage til Havana, hvor I indlogeres for en enkelt nat på jeres minihotel. Gensynet med Havana er en god måde at runde rejsen af på. Gå en tur i de stemningsfulde gader og find jer en god paladar (restaurant drevet af private cubanere). Ofte er de små restauranter indrettet i gamle herskabelige lejligheder med spanske fliser på gulvet, stuklofter, malerier på væggene og franske skodder, der åbner op til smedejernsbalkonerne og den lune aftenluft. Andre steder kan I sidde på en tagterrasse under åben himmel med udsigt til byens lys og silhuetterne af de store kirketårne, der rejser sig over tagene i Habana Vieja.

TRINIDAD - Gå på opdagelse i de brolagte gader.

Vi har arrangeret privat transport for jer på hjemrejsedagen. Chaufføren kommer og henter jer på hotellet på det aftalte tidspunkt, og fra hotellet går turen nu til lufthavnen i Havana. Flyrejsen er med en enkelt mellemlanding undervejs – og der flyves hen over natten, så I ankommer til Danmark næste dag.

TRINIDAD - I Trinidad får i kolonitidsstemning og masser af historisk charme.

Så er I hjemme igen efter en fantastisk rejse til Cuba, hvor I har oplevet den fascinerende hovedstad Havana og samtidig har haft tid til at slappe med en skøn badeferie i Trinidad.