Iberostar Tainos

Varadero

Screenshot 2
Iberostar Tainos er et 4-stjernet all inclusive resort og et af vore mest populære hoteller i Varadero
Screenshot 1
Hotellet har også en stor dejlig pool
Screenshot 7
Hotellet er opført i spansk-caribisk stil med bungalows
Screenshot 5
Garden View Bungalow på 31m2 med egen terrasse eller balkon
Screenshot 6
Screenshot 9
Hotellet har en stor buffetrestaurant med et stort udvalg af forskellige retter både morgen, middag og aften
Screenshot 8
20190704 075057
007
20190704 075303
Screenshot 11
Screenshot 12
Screenshot 10
Der arrangeres forskellige aktiviteter for hotellets gæster i løbet af dagen, og der er også aftenunderholdning flere gange om ugen
Screenshot 3
Screenshot 4
CUB VAR 1457Weboriginalcompressed
Hotellet ligger helt ned til stranden, der er kridhvid og flere kilometer lang
CUB VAR 1450Weboriginalcompressed
Der er to a la carte restauranter med bordbestilling. Den ene er japansk og den anden er traditionel cubansk
CUB VAR 1469Weboriginalcompressed
Thetravelblog.At By Ladyvenom Cuba Varadero 47
Screenshot 2
Screenshot 1
Screenshot 7
Screenshot 5
Screenshot 6
Screenshot 9
Screenshot 8
20190704 075057
007
20190704 075303
Screenshot 11
Screenshot 12
Screenshot 10
Screenshot 3
Screenshot 4
CUB VAR 1457Weboriginalcompressed
CUB VAR 1450Weboriginalcompressed
CUB VAR 1469Weboriginalcompressed
Thetravelblog.At By Ladyvenom Cuba Varadero 47

Dejlig 4-stjernet resort med all inclusive

Iberostar Tainos er et 4-stjernet all inclusive resort og et af vore mest populære hoteller i Varadero. Det ligger helt ned til stranden, der er kridhvid og flere kilometer lang. Havet changerer i blå farver, og I kan ligge under parasollerne på de magelige solsenge og nyde det hele. Og får I lyst til en kold øl eller en kop kaffe, så er der kun få skridt gennem det bløde sand til strandbaren. Se dét er ferie!

Hotellet er opført i spansk-caribisk stil med bungalows, der ligger spredt ud i en stor have med palmer og tropiske planter. Der er et fantastisk dejligt pool-område med parasoller og liggestole til alle, og poolen ligger nærmest som en svalende sø i en grøn oase.

Hotellet har en stor buffetrestaurant med et stort udvalg af forskellige retter både morgen, middag og aften. Derudover er der to a la carte restauranter med bordbestilling. Den ene er japansk og den anden er traditionel cubansk. Vi anbefaler, at man bestiller bord i god tid. Frokosten kan også nydes i området omkring hotellets snackbar og grill, der ligger ved poolen. Her serveres der mad fra grillen og forskellige salater til frokost. Der er også en stribe barer rundt om på hotelområdet fra lobbybaren til den lille strandbar. Her er der vand, sodavand, vin, øl og spiritus ad libitum.

Der arrangeres forskellige aktiviteter for hotellets gæster i løbet af dagen, og der er også aftenunderholdning flere gange om ugen. Hotellet har desuden et fitnesscenter, tennisbaner og bordtennis. Derudover er der mulighed for at deltage i forskellige vandsportsaktiviteter mod betaling. Der er et børneområde med legerum og legeplads – og engelsktalende personale. Og der er en udflugtsskranke, hvis I har lyst til at krydre badeferien med lidt oplevelser.

Sådan bor I

På Iberostar Tainos indlogeres I som udgangspunkt i en Garden View Bungalow på 31m2 med egen terrasse eller balkon, hvorfra der er udsigt til haven. Værelserne er flotte, indbydende og moderne indrettede. De er holdt i lyse farver med flotte farverige tekstiler. Værelserne har minibar, køleskab, safetyboks, skrivebord med stole, aircondition, TV, strygejern og strygebræt, te- og kaffefaciliteter, el-kedel, tørrestativ og meget mere. Der er et lækkert og lyst badeværelse med tykke badekåber, bruser, hårtørrer og diverse toiletartikler.

Værelserne er udstyret med en stor kingsize-dobbeltseng til par, mens to voksne og to børn får et værelse med to queensize-dobbeltsenge.

Iberostar Tainos benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  11 km

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  2 timer