Varadero

Be Live Experience Varadero

Varadero

96349688.jpg
Hotellet har et stort og dejligt poolområde, hvor I kan slappe af og nyde ferien
96349893.jpg
I bor 5 nætter på det dejlige resort - Be Live Experience
96349634.jpg
96349777.jpg
96349920.jpg
96346426.jpg
Der serveres buffet i restauranten til alle måltider, og du kan desuden spise frokost ved poolens snackbar. Der er også to a la carte-restauranter
96349530.jpg
96349673.jpg
96349866.jpg
96349688.jpg
96349893.jpg
96349634.jpg
96349777.jpg
96349920.jpg
96346426.jpg
96349530.jpg
96349673.jpg
96349866.jpg

Strandhotel med pool og gode faciliteter

Be Live Experience Varadero er et hyggeligt strandhotel ved "Den cubanske Riviera" i Varadero. Der er 200 meter til stranden, stort poolområde, tennisbane, fitnesscenter og meget andet. Der er heller ikke langt til Varadero Market.

Der serveres buffet i restauranten til morgenmad, frokost og aftensmad, og du kan desuden spise frokost ved poolens snackbar. Der er også to a la carte-restauranter, der har åbent om aftenen.   

Sådan bor I

Indkvartering foregår i et rummeligt og lyst Standard Room, der er hyggeligt og enkelt indrettet. Der er TV med satellitforbindelse, og på badeværelset er der toiletartikler og hårtørrer. 

Be Live Experience Varadero benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Wifi
  Nej

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  Cirka 2,5 time

Iberostar Tainos

Varadero

Screenshot 2
Iberostar Tainos er et 4-stjernet all inclusive resort og et af vore mest populære hoteller i Varadero
Screenshot 1
Hotellet har også en stor dejlig pool
Screenshot 7
Hotellet er opført i spansk-caribisk stil med bungalows
Screenshot 5
Garden View Bungalow på 31m2 med egen terrasse eller balkon
Screenshot 6
Screenshot 9
Hotellet har en stor buffetrestaurant med et stort udvalg af forskellige retter både morgen, middag og aften
Screenshot 8
20190704 075057
007
20190704 075303
Screenshot 11
Screenshot 12
Screenshot 10
Der arrangeres forskellige aktiviteter for hotellets gæster i løbet af dagen, og der er også aftenunderholdning flere gange om ugen
Screenshot 3
Screenshot 4
CUB VAR 1457Weboriginalcompressed
Hotellet ligger helt ned til stranden, der er kridhvid og flere kilometer lang
CUB VAR 1450Weboriginalcompressed
Der er to a la carte restauranter med bordbestilling. Den ene er japansk og den anden er traditionel cubansk
CUB VAR 1469Weboriginalcompressed
Thetravelblog.At By Ladyvenom Cuba Varadero 47
Screenshot 2
Screenshot 1
Screenshot 7
Screenshot 5
Screenshot 6
Screenshot 9
Screenshot 8
20190704 075057
007
20190704 075303
Screenshot 11
Screenshot 12
Screenshot 10
Screenshot 3
Screenshot 4
CUB VAR 1457Weboriginalcompressed
CUB VAR 1450Weboriginalcompressed
CUB VAR 1469Weboriginalcompressed
Thetravelblog.At By Ladyvenom Cuba Varadero 47

Dejlig 4-stjernet resort med all inclusive

Iberostar Tainos er et 4-stjernet all inclusive resort og et af vore mest populære hoteller i Varadero. Det ligger helt ned til stranden, der er kridhvid og flere kilometer lang. Havet changerer i blå farver, og I kan ligge under parasollerne på de magelige solsenge og nyde det hele. Og får I lyst til en kold øl eller en kop kaffe, så er der kun få skridt gennem det bløde sand til strandbaren. Se dét er ferie!

Hotellet er opført i spansk-caribisk stil med bungalows, der ligger spredt ud i en stor have med palmer og tropiske planter. Der er et fantastisk dejligt pool-område med parasoller og liggestole til alle, og poolen ligger nærmest som en svalende sø i en grøn oase.

Hotellet har en stor buffetrestaurant med et stort udvalg af forskellige retter både morgen, middag og aften. Derudover er der to a la carte restauranter med bordbestilling. Den ene er japansk og den anden er traditionel cubansk. Vi anbefaler, at man bestiller bord i god tid. Frokosten kan også nydes i området omkring hotellets snackbar og grill, der ligger ved poolen. Her serveres der mad fra grillen og forskellige salater til frokost. Der er også en stribe barer rundt om på hotelområdet fra lobbybaren til den lille strandbar. Her er der vand, sodavand, vin, øl og spiritus ad libitum.

Der arrangeres forskellige aktiviteter for hotellets gæster i løbet af dagen, og der er også aftenunderholdning flere gange om ugen. Hotellet har desuden et fitnesscenter, tennisbaner og bordtennis. Derudover er der mulighed for at deltage i forskellige vandsportsaktiviteter mod betaling. Der er et børneområde med legerum og legeplads – og engelsktalende personale. Og der er en udflugtsskranke, hvis I har lyst til at krydre badeferien med lidt oplevelser.

Sådan bor I

På Iberostar Tainos indlogeres I som udgangspunkt i en Garden View Bungalow på 31m2 med egen terrasse eller balkon, hvorfra der er udsigt til haven. Værelserne er flotte, indbydende og moderne indrettede. De er holdt i lyse farver med flotte farverige tekstiler. Værelserne har minibar, køleskab, safetyboks, skrivebord med stole, aircondition, TV, strygejern og strygebræt, te- og kaffefaciliteter, el-kedel, tørrestativ og meget mere. Der er et lækkert og lyst badeværelse med tykke badekåber, bruser, hårtørrer og diverse toiletartikler.

Værelserne er udstyret med en stor kingsize-dobbeltseng til par, mens to voksne og to børn får et værelse med to queensize-dobbeltsenge.

Iberostar Tainos benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  11 km

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  3

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  2 timer

Melia Las America

Varadero

Melia Las Americas (5)
Melia Las Americas er et 4-stjernet hotel kun for voksne.
Melia Las Americas (3)
På Melia Las Americas er der et dejligt poolområde, der indbyder til afslapning.
Melia Las Americas (6)
På de to udendørsrestauranter er der et bredt udvalg af frokostretter, mad tilberedt på grill og lækre salater.
Melia Las Americas (7)
Hotellet har en dejlig placering lige ved en stor golfbane.
Screenshot 5
Hotellet har en dejlig placering lige ved en stor golfbane
Melia Las Americas (4)
Melia Las Americas har en dejlig atmosfære, direkte adgang til en 18-hullers golfbane og en fantastisk beliggenhed helt ned til den hvide sandstrand og det lyseblå hav.
Melia Las Americas (2) (1)
I skal bo i et dejligt Classic Room med All Inclusive.
79952681
Melia Las Americas (1) (1)
Udsigt over området
Mad1
Snup en lækker frokost med udsigt over det dejlige poolområde
Screenshot 1
Gorgeous View
Natur
Har du lyst til en siesta efter frokost, så er der under palmerne udspændt hængekøjer, hvor man kan få sig en lur i skyggen eller bare slappe af med en god bog.
Pool4
Pool2
Pool
Photo8jpg
Melia Las Americas (2)
Screenshot 2
Melia Las Americas (5)
Melia Las Americas (3)
Melia Las Americas (6)
Melia Las Americas (7)
Screenshot 5
Melia Las Americas (4)
Melia Las Americas (2) (1)
79952681
Melia Las Americas (1) (1)
Mad1
Screenshot 1
Gorgeous View
Natur
Pool4
Pool2
Pool
Photo8jpg
Melia Las Americas (2)
Screenshot 2

4-stjernet all inclusive hotel kun for voksne

Melia Las Americas er et skønt 4-stjernet resort med All Inclusive, og så er det KUN for voksne. Hotellet har en dejlig atmosfære, direkte adgang til en 18-hullers golfbane og en fantastisk beliggenhed helt ned til den hvide sandstrand og det lyseblå hav.

Der er en skøn og nærmest fredfyldt atmosfære på Melia Las Americas. Det fornemmer man, så snart man træder indenfor i hotellets lobby. Og det er tydeligt, at hotellet holder en høj standard. De cubanske myndigheder har da også tildelt hotellet 5 stjerner, men hos Check Point Travel ”nøjes” vi med 4 lysende stjerner.

På Melia Las Americas bliver I forkælet med god service og all inclusive i smukke omgivelser. Udenfor er hotellet delt op i 4 mindre områder, der har hver sin charme, stemning og swimmingpool. En sti fører jer gennem en palmelund ned til den kridhvide sandstrand og det lyseblåhav. Her er der liggestole og parasoller nok til, at alle kan få en plads i strandparadis. Har man lyst til en siesta efter frokost, så er der under palmerne udspændt hængekøjer, hvor man kan få sig en lur i skyggen eller bare slappe af med en god bog.

Hotellet har en rigtig god buffetrestaurant, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Der er to flotte a la carte restauranter. Den ene er italiensk, og den anden er japansk. Vi anbefaler, at man bestiller bord i god tid i a la carte restauranterne. Derudover har hotellet to udendørsrestauranter, der ligger tæt på pool-områderne og derfor er populære i dagtimerne. Her er der et bredt udvalg af frokostretter, mad tilberedt på grill og lækre salater.

Der er spa, hvor I kan lade jer forkæle med en massage. En frisør, hvis lokkerne skal sættes. Et fitnesscenter og tennisbaner for de aktive, og en mulighed for at lære at dykke med hjælp fra hotellets dykkerinstruktører. Der arrangeres hver dag forskellige aktiviteter for hotellets gæster, som man kan deltage i, hvis man har lyst. På stranden er der mulighed for at sejle med katamaran eller prøve kræfter med vindsurfing, og om aftenen er der musik og underholdning i Salon Rio. Får I lyst til at drage lidt på opdagelse, så tag et kig på udbuddet i hotellets udflugtsskranke.

Endelig er Melia Las Americas det eneste hotel med direkte adgang til Varadero Golf Club, der har en 18-hullers golfbane. Hvis I bor på Melia Las Americas, så har I adgang til rabat på green fees og kan benytte hotellets tee time reservation.

Sådan bor I

På Melia Las Americas indlogeres I som udgangspunkt i et Classic Room på 30 m2 med egen terrasse eller balkon og udsigt til haven. De lyse værelser er elegant indrettede med tekstiler i varme farver. Her har I aircondition, telefon, et sofahjørne og et skrivebord, safetyboks, køleskab med minibar, strygejern og strygebræt, elkedel til kaffe og te samt TV med satellitkanaler. Badeværelset er udstyret med bruser, badekåber, hårtørrer og diverse toiletartikler.

Hvis I har lyst til at opgradere til havudsigt, så er det naturligvis også en mulighed. Det koster lidt mere, men udsigten er virkelig flot.

Melia Las America benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  0 meter

 • Afstand by
  8 km

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  5

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  2 timer