Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Bed & Breakfast i Viñales

Viñales

shutterstock_429901270 casa particulares in Vinales.jpg
2015 01 27 Cuba 6500 Fuji_6437.jpg
shutterstock_301205285 Vinales -Small town.jpg
_DSF7507.jpg
_DSF6465.jpg
2015 02 02 Cuba 7884 Fuji_8707.jpg
shutterstock_429901270 casa particulares in Vinales.jpg
2015 01 27 Cuba 6500 Fuji_6437.jpg
shutterstock_301205285 Vinales -Small town.jpg
_DSF7507.jpg
_DSF6465.jpg
2015 02 02 Cuba 7884 Fuji_8707.jpg

Bed & Breakfast i Viñales

Vinales er et charmerende bekendtskab. En malerisk cubansk landsby, hvor gaderne kantes af pastelfarvede huse med røde tegltage og skyggefulde verandaer. Her kan man sidde i skyggen og betragte landsbylivet passere forbi. Tobaksbønder til hest med cigar i mundvigen og cowboyhatten skubbet op i panden. En flok unger, der spiller fodbold. Og folk på vej hjem med varer fra det lokale marked. Over byens tage kan man se de grønklædte bjerge rage op. Sådan kunne udsigten godt tage sig ud fra jeres bed & breakfast i Vinales, når I sidder i gyngestolen på verandaen eller på tagterrassen

Sådan bor I:

Vi har udvalgt en lille håndfuld private bed & breakfast med gode værelser og skønne værter, der driver stederne med hjertet.

Familien bor ikke selv i huset, men de er der fra tidligt til sent og sørger med stor omsorg og ægte cubansk gæstfrihed for, at gæsterne har det godt. Familierne driver de små steder med hjertet, og I behandles som en ven af familien.

Selvom I bor hos en familie, så har I jeres eget værelse og faciliteter. Værelserne er simple, men rene og pæne. De er hyggeligt indrettede, ofte med en dobbeltseng og en kommode eller et skab. Værelserne har aircondition, vifte og køleskab. Der er altid privat toilet og bad med håndklæder og sæbe. Så det er næsten ligesom et hotelværelse – blot med hjemlig atmosfære og cubansk charme.

Der serveres morgenmad i køkkenet eller i stuen. Værtsfamilien er ofte meget fleksible, så I kan få maden på det tidspunkt, der passer jer bedst. Hvis de spørger, om de skal lave aftensmad til jer, så overvej at takke ja til et hjemmelavet måltid. Mange steder laver de rigtig god mad. Og netop den hjemmelavede mad er en ret god fordel ved at bo på bed and breakfast.

Når I kommer hjem fra eventyr om eftermiddagen, så serverer de gerne en kop kaffe, en kold øl eller måske en af de vanedannende mojitos. Og de smager altså himmelsk, når man sidder I en gyngestol med udsigt og lader dagens oplevelser bundfælde sig.

Vil I vide mere om casas i Cuba – så læs vores artikel her.

OBS: Vi har aftaler med flere Bed & Breakfasts i Viñales, så I kan ikke regne med at bo der, hvor billederne er taget. De er blot med for at give et indtryk af standarden på de cubanske Bed & Breakfasts.

Bed & Breakfast i Viñales benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  -

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  -

 • Wifi
  Nej

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Nej

 • Lufthavn
  -