Forsikringer

Når I rejser ud i verden, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler derfor at tegne en rejseforsikring, som dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis en af jer skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler også, at I sikrer jer i perioden op til afrejse med en afbestillingsforsikring. Sådan kan I få pengene tilbage for det, I har betalt forud for jeres rejse, hvis I bliver forhindret i at tage af sted på grund af for eksempel akut opstået sygdom eller tilskadekomst.

Hos Check Point Travel anbefaler vi Europæiske Rejseforsikring

Hvilken forsikring skal I vælge?

Der er tre forskellige forsikringer:

1. Årsafbestilling Verden

Med en afbestillingsforsikring er den enkelte forsikret mod at miste de penge, som den enkelte har betalt for en ferie, hvis personen skulle blive forhindret i at tage afsted. Forsikringen dækker både hotel og flybilletter, hvad enten det er booket via et rejsebureau eller på egen hånd.

Forsikringen kan tegnes som en individuel dækning eller med en husstandsdækning.

Bemærk: Afbestillingsforsikringen dækker alle de ferier, du måtte have i løbet af et år, med en årlig dækningssum på op til kr. 30.000,- pr. person eller samlet kr. 200.000,- pr. familie (forsikringen dækker dog ikke ferier i Danmark). Afbestillingsforsikringen skal købes og betales samtidig med depositum for den rejse, der skal være omfattet af forsikringen. Dette skyldes, at forsikringen dækker dig i perioden op til afrejse.

2. Årsrejseforsikring Plus

Med rejseforsikring Plus vil den enkelte få så meget hjælp som muligt, hvis uheldet er ude på rejsen. Rejseforsikringen dækker akut tilskadekomst og sygdom på rejsen samt dækninger lige fra hjemtransport, erstatningsrejser, ferieboligsikring, fysioterapi og tandbehandling og indlogering af pårørende.

Forsikringen kan både tegnes som en individuel dækning eller med en husstandsdækning.

3. Årsafbestilling og årsrejseforsikring

En tredje mulighed for forsikring er en kombination af Årsafbestilling Verden og Årsrejseforsikringen Plus.

Også denne forsikringspakke kan tegnes med enkelt dækning eller husstandsdækning.

Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk