Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Top-desktop_USA.jpg

Rejseforsikring

Dækning ude på rejsen

Når I rejser ud i verden, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler, at I tegner en god rejseforsikring, som bl.a. dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis en af jer skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret. Derudover kan der ske mange ting på en rejse, hvor det er vigtigt at I har en god rejseforsikring, som står klar til at hjælpe jer når I har brug for det.

Dækning inden afrejse

Med en afbestillingsforsikring kan I få pengene tilbage for det, I har betalt forud for jeres rejse, hvis I bliver forhindret i at tage af sted på grund af akut opstået sygdom, tilskadekomst eller lignende. Vi anbefaler derfor, at I sikrer jer i perioden op til afrejse med en afbestillingsforsikring. Oftest skal afbestillingsforsikringen købes og aktiveres ifm. med den første betaling af rejsen.

Vores samarbejdspartner

Hos Check Point Travel anbefaler vi Gouda Rejseforsikring, som vi har en kommissionsaftale med. Gouda Rejseforsikring tilbyder nogle af de allerbedste dækninger på markedet og har en 24 timers alarmcentral, så I altid kan få kontakt til Gouda hvis I har brug for hjælp.

Check Point Travel er agent for Gouda Rejseforsikring, og vi hjælper meget gerne med at finde den rigtige forsikring til jer. På den måde har I både jeres rejse og jeres rejseforsikringer ét og samme sted.

Hvilken forsikring skal I vælge?

Der er tre forskellige forsikringer, som I skal overveje:

1. Afbestillingsforsikring - Dækker inden afrejse

Med en afbestillingsforsikring er den enkelte forsikret mod at miste de penge, som den enkelte har betalt for en ferie, hvis personen skulle blive forhindret i at tage afsted. Forsikringen dækker både hotel og flybilletter.

Bemærk: Afbestillingsforsikringen dækker den pågældende rejse du skal på og koster 7% af rejsens pris. Afbestillingsforsikringen skal købes og betales samtidig med at du betaler depositum for den rejse, der skal være omfattet af forsikringen. Dette skyldes, at forsikringen dækker dig i perioden fra køb af rejsen og helt op til afrejse.

Læs mere om Goudas afbestillingsforsikring her.

2. Rejseforsikring - Dækker på rejsen

Med en Gouda rejseforsikring eller årsrejseforsikring vil den enkelte få så meget hjælp som muligt, hvis uheldet er ude på rejsen. Gouda har egen 24 timers alarmcentral, så I kan altid nemt få fat i Gouda hvis det er nødvendigt. Rejseforsikringen dækker akut tilskadekomst og sygdom på rejsen samt dækninger som hjemtransport, krisehjælp, sygeledsagelse, forsinket fremmøde, bagageforsinkelse, fysioterapi, tandbehandling, selvrisiko på udlejningsbil, eftersøgning og redning.

Bemærk: Forsikringen kan både tegnes som en individuel dækning eller med en husstandsdækning. En rejseforsikring dækker den pågældende rejse fra den dag I rejser fra Danmark til den dag I kommer hjem igen. En årsrejseforsikring dækker et helt år, dog kun rejser på op til 30 dages varighed.

Læs mere om Gouda rejseforsikring her.
Læs mere om Gouda årsrejseforsikring her.

3. Årsafbestilling og årsrejseforsikring - Det hele med rabat

En tredje mulighed for forsikring er en kombination af årsafbestillingsforsikring og årsrejseforsikringen. Her får du en prismæssig fordel ved at tegne begge forsikringer hos Gouda.

Også denne forsikringspakke kan tegnes med enkelt dækning eller husstandsdækning.

Kontakt Gouda

Vi anbefaler, at I tager kontakt til Gouda Rejseforsikring på www.gouda.dk eller 88 20 88 20 for at finde den bedste rejseforsikring til netop jeres rejse.

Hvis I - mod forventning - har reklamationer i forhold til forsikringen, så bedes I rette henvendelse til: agentsalg@gouda.dk