Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
KAUAI - imponerende Waimea Canyon løber ud i den forrevne Napali kyst og skaber nogle spændende landskaber og smukke isolerede strande, Check Point travel
Rejser til Hawaii Oplev kysten på Kauai
Surfer jumping above a wave on the North Shore of Oahu, Hawaii.jpg
Rejser til Hawaii Oplev de store bølger på Oahu
Palm trees growing on ancient Hawaiian site Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park on Big Island, Hawaii.jpg
Rejser til Hawaii Kom tæt på historien
HONOLULU, HAWAII - SEPTEMBER 7, 2013 Surfboards lined up in the rack at famous Waikiki Beach in Honolulu. Oahu, Hawaii.jpg
Rejser til Hawaii Besøg den berømte Waikiki Beach i Honolulu
The dramatic jungle scenery at Hawaii's Pools of Oheo, near Hana on the east side of Maui..jpg
Rejser til Hawaii Oplev det dramatiske junglesceneri på Maui
Hawaii - solnedgangen over Stillehavet kan være en farverig fornøjelse, Check Point Travel
Rejser til Hawaii Nyd fantastiske solnedgange

Hawaiis seværdigheder

Der venter jer en masse seværdigheder på Hawaii: I kan vandre gennem øde vulkanlandskaber, bade i junglevandfald eller udforske dybe kløfter om formiddagen, og stadig have tid til at snorkle blandt kæmperokker og farverige koralrev om eftermiddagen. I kan også tage på hvalsafarier, opleve Pearl Harbor og nyde gastronomi og lokaldyrket kaffe af høj kvalitet. Oplevelsen fuldendes af den spændende fusion af amerikansk og polynesisk kultur, der giver øgruppen sin unikke karakter – og så er Hawaii ikke nær så dyrt, som mange går og tror.

Hawaii består af en række øer, der alle er vidt forskellige. Vores Hawaii rundrejser fokuserer på øerne Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Går turen til Hawaii venter jer en uforglemmelig rejseoplevelse!

Vil I vide mere om ørerne, inden I booker jeres tur til Hawaii, kan I få jer et overblik i vores billedbog om de forskellige øer på Hawaii eller læse mere nedenfor.

På Big Island kan I opleve fantastiske udsigtsposter og dragende naturfænomener såsom flydende lavastrømme i Vulcano National Park, den uforstyrrede stjernehimmel i 4200 meters højde samt snorkling med kæmperokker fra lækre tropestrande.

Maui byder på vulkankratere, junglevandfald, tropestrande og ægte hawaiiansk stemning.

På Oahu kan I shoppe i Honolulu, besøge Pearl Harbor og boltre jer i vandet sammen med surferne langs Oahus legendariske strande. Kauai er den geologisk ældste af Hawaiis hovedøer. Naturen er dramatisk og danner rammerne om fantastiske vandreture. Her kan I opleve Stillehavets Grand Canyon og gå i fodsporene af Steven Spielbergs dinosaurer.

I kan få overblik over øgruppen og de mange oplevelser, der venter, på vores kort over Hawaii.

Oahu oplevelser

For nogle er rejser til Oahu ensbetydende med badeferie i Honolulu. Men denne smukke ø har meget mere at byde på. Udforsk multikulturelle Honolulu, mærk stemningen i Pearl Harbor og nyd synet af surferne, der boltrer sig i de enorme bølger langs North Shore. Langs kysten findes også glimrende snorkling, og sågar et stemningsfuldt japansk tempel. Men glem heller ikke den måske mest ikoniske af alle hawaiianske oplevelser: En farverig drink mens I nyder solnedgangen over Waikiki Beach.

Big Island oplevelser

Ingen andre Hawaii-øer byder på så spektakulære naturoplevelser som Big Island. Nyd udsigten mod stjernehimlen fra toppen af Mauna Kea, og se lavestrømmene forvandle landskaberne i Vulcanos National Park. Tag på vandreture gennem junglen til brusende vandfald, slap af på ukendte strande og snorkel mellem kæmperokker og koralrev i strålende farver. Øernes oprindelige polynesiske kultur opleves også tydeligt flere steder på Big Island – og glem ikke en varm kop af den lokale kona-kaffe.

Maui oplevelser

Tag en dukkert under et vandfald i junglen, slap af på de smukke strande og udforsk månelandskaberne i Haleakala National Park. Kør ad de spektakulære kystveje til byen Hana, kom tæt på havets kæmper i vinterhalvåret, og forkæl jer selv med en gourmetmiddag på øens utallige berømte restauranter. Det er ualmindelig let at forelske sig i Maui, der trods sin lille størrelse synes at rumme alt det bedste af Hawaii.

Kauai oplevelser

Kauai er ikke nogen stor ø. Men for naturelskere bliver det ikke større. Udforsk den spektakulære kløft Waimea Canyon, der har fået kælenavnet ’Stillehavets Grand Canyon’. Eller snør vandreskoene og begiv jer ud på stierne langs Na Pali-kysten, hvor grønklædte bjergsider hæver sig lodret op af havet. Naturen på Kauai er så frodig, vild og smuk, at Steven Spielberg valgte at filme dele af Jurassic Park her. Alligevel finder forbavsende få besøgende vej til Kauai, der viser Hawaii fra sin uturistede side.

MAUI - Haleakala nationalparken giver mulighed for mange spektakulære vandreture i de golde vulkanlandskaber, Check Point Travel
HAWAII - alle steder bliver du mødt af den lokale velkomsthilsen, Aloha, Check Point Travel