Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Golden Gate Bridge With Wave Splashing On The Shore Line 50929669
San Francisco og Hawaii Pakken inkluderer fly, hoteller og billeje på Hawaii
Se galleri

San Francisco og Hawaii

 • USA’s hyggeligste storby, San Francisco
 • Big Island og Oahu på Hawaii
 • Vulkaner, regnskov og smukke strande
 • Koralrev, havskildpadder og hvaler
 • Honolulu, Waikiki Beach og Pearl Harbor
 • Inkl. fly, hoteller og billeje på Hawaii

14 dage fra kr. 15.800,-

Hotellerne

4593738.jpg
4593729.jpg
12587809.jpg
70830290.jpg
4593738.jpg
4593729.jpg
12587809.jpg
70830290.jpg

Beresford Hotel

3 nætter - San Francisco

Beresford Hotel ligger I hjertet af hyggelige San Francisco bare to minutters gang fra restauranter, teatre og butikker ved Union Square. Stemningen på hotellet er hyggelig og gammeldags med tunge brune træmøbler og en traditionel britisk pub, hvor I kan nyde en velskænket fadøl efter dagens ople

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Ja

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Afstand by
  0 meter

 • Fitness
  Ja

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

DSC_0134.jpg
DSC_0138.jpg
DSC_0125.jpg
DSC_0078.jpg
DSC_0130.jpg
DSC_0059.jpg
DSC_0134.jpg
DSC_0138.jpg
DSC_0125.jpg
DSC_0078.jpg
DSC_0130.jpg
DSC_0059.jpg

Royal Kona Resort

6 nætter - Kona

Royal Kona Resort er et resort beliggende på vestkysten af Big Island ved den mindre by Kailua-Kona. Resortet ligger på klipperne ved Kailua Bay ud mod Stillehavet og værelserne har udsigt til bjerge eller havet. Resortet har en swimmingpool, tennisbaner, spa og wellness-område, fitnesscenter og

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  1 km.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Afstand by
  1 km.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  1

 • Balkon/terr.
  Ja

89058678.jpg
89058640.jpg
89058618.jpg
89058633.jpg
89058675.jpg
89058678.jpg
89058640.jpg
89058618.jpg
89058633.jpg
89058675.jpg

Ohana Waikiki East By Outrigger

3 nætter - Oahu

Ohana Waikiki East ligger i Honolulu med let adgang til butikker, restauranter og shopping. Fra hotellet er der små ti minutters gang til den legendariske Waikiki Beach, ligesom hotellet har swimmingpool med spabad og solterrasse med liggestole og flere restauranter med kolonariske specialiteter

...

Mere information om hotellet her
 • Afstand by
  0 min.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  2

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Afstand by
  0 min.

 • Pool/Børnepool
  Ja / Nej

 • Restauranter
  2

 • Balkon/terr.
  Ja

Rejseplan

Først tilbringer I et par dage i USA’s hyggeligste storby, San Francisco, der bugner af museer, restauranter og seværdigheder. Siden flyver I ud over Stillehavet til den største af Hawaii-øerne, Big Island. I har bil, så I har gode muligheder for at opleve alle øens seværdigheder. Her er regnskove og vandfald, kegleformede vulkaner og mageløse lavalandskaber, stemningsfulde småbyer, smukke strande, koralrev og rig mulighed for at opleve havskildpadder, rokker og farverige fisk med snorkel og maske. På Oahu venter Honolulu og Waikiki Beach. Nyd livet på stranden, oplev surferne ved North Shore eller få den spændende historie om Pearl Harbor.

Waikiki stranden, oahu.jpg
Waikiki Beach, Oahu.

Fra Danmark flyver I med SAS til San Francisco. Der er flere fordele ved at flyve med SAS. Indenrigstilslutning fra Jylland er let at arrangere, og det er tilmed muligt at gøre stop i New York, Washington eller Chicago på ud- eller hjemturen. Vælger I ikke at gøre stop på udrejsen, ankommer I til San Francisco samme eftermiddag på grund af tidsforskellen. Fra lufthavnen er det let at tage en taxi til jeres centralt beliggende hotel, der ligger i det såkaldte SOMA (South of Market Street) distrikt. Dette er et hyggeligt kvarter, der er kendt for sine museer, butikker, restauranter og caféer samt rige muligheder for underholdning i form af teatre og biografer m.v.

SAN FRANCISCO - Golden Gate er med rette byens vartegn. Broen kan krydses på cykel, i bil eller til fods, Check Point Travel
Golden Gate broen i San Francisco.

I har to hele dage til at udforske San Francisco, der ligger smukt ud til Stillehavet. Start f.eks. med de spændende museer i SOMA-kvarteret. Deriblandt Museum of Modern Art, Asian Art Museum, Cartoon Art Museum eller Ansel Adams Center, der er dedikeret til den berømte fotograf. Nyd en frokost på én af de mange caféer eller fortsæt til byens charmerende Chinatown, der også er et godt sted at finde en god og billig frokost. I Chinatown ændrer byen fuldstændig karakter. Skiltene er nu på kinesisk, og butikkerne sælger medicinske urter og grøn te. 

Fra Chinatown kunne I tage en sporvogn gennem det fashionable Nob Hill til forlystelsesområdet Fisherman's Wharf. Her er meget gøgl, men udsigten over San Francisco-bugten til Golden Gate-broen og Alcatraz er fantastisk, og de mange brølende søløver i den gamle marina er ganske underholdende. Skulle sulten melde sig, er dette et glimrende sted at prøve den lokale specialitet, clam chowder.

shutterstock_91115285 SAN FRANCISCO - JULY 22 Daytime at Chinatown on July 22, 2011 in San Francisco, USA. San Francisco's Chinatown is one.jpg
Chinatown i San Francisco.

Dag 3

Er man i San Francisco, skal man naturligvis opleve den berømte bro, Golden Gate. Et af de bedste steder at gøre dette er ved Fort Point, der blev bygget af spanierne for at beskytte byen mod fjender fra søsiden.

En anden mulighed er at sejle ud i San Francisco-bugten til den gamle militærinstallation og tidligere fængselsø Alcatraz.

Ønsker I en anderledes oplevelse af San Francisco-bugten, er det værd at tage på en sejltur til den lille by Sausalito på bugtens nordlige bred. Her kan I nyde stemningen og evt. besøge de kolossale redwoodtræer i Muir Woods National Monument. Fra båden har I første parket til byens imponerende skyline. En anden mulighed er at låne cykler på hotellet og prøve kræfter med de stejle gader. I kan endda cykle over Golden Gate, hvis I har lyst til det og nyde en medbragt frokost i parkområdet ved broen.

Så mere inspiration til jeres ophold i San Francisco i vores guide til oplevelser i San Francisco.

shutterstock_238716121 SAN FRANCISCO, USA - November 4 The Alcatraz Island Prison on October 4, 2014 in San Francisco, California..jpg
Fængslet på Alcatraz.

Helt andre eventyr venter i dag, når I flyver ud over Stillehavet til verdens mest isolerede ø-gruppe; Hawaii. I lander i den lille lufthavn på vestkysten af Big Island. Her står en bil klar, så I let kan køre til Royal Kona Resort, hvor I har hele seks nætter. 

Vel fremme ved hotellet kan I bruge resten af dagen på at slappe af langs stranden. Det er her langs Kona-kysten, I finder de bedste strande på Big Island, der mest er præget af klipper og størknet lava. Prøv f.eks. om I kan finde Hapuna Beach, der er kåret til en af verdens bedste strande af det ansete rejsemagasin Condé Nast Traveller.

shutterstock_167611097 White sand beach on Hawaii Big Island with azure ocean in background.jpg
Der er fantastiske strande på Big Island.

Dag 5

Big Island er betydeligt større end de øvrige Hawaii-øer tilsammen. Det samme gælder for landskaberne, der spænder fra tropiske sandstrande og frodige vulkanskråninger til sneklædte bjergtoppe og rå stenørkener, hvor strømme af rødglødende lava konstant former landskaberne til ukendelighed. Også kulturelt er Big Island rig, og fortidslevn spredt rundt på øen fortæller historien om tiden, før Kaptajn Cook sejlede ind i Kealakekua Bay i 1779 og blev mødt af mere end 1.000 kanoer. En tid med stolte krigere, mystiske ritualer og frygtindgydende guder.

Hvordan I vælger at bruge de kommende dage er helt op til jer. Men vi har her samlet lidt inspiration ud fra vores egne favoritter. Der er naturligvis rig mulighed for afslapning på de skønne strande langs Kona-kysten. Er I interesserede i at snorkle, er det værd at køre til Kahalu'u og Ka'awaloa Cove. Det er også muligt at tage på organiserede snorkleture med båd til mere afsidesliggende koralrev. På sejlturen er det værd at holde udkig efter delfiner og hvaler i vinterhalvåret. Lokale bådsmænd arrangerer endda snorkleture til områder, hvor kæmperokker som regel holder til.

Trækker vandreskoene mere end badetøjet, byder området på flere gode vandrestier. Blandt andet omkring vulkanen Mauna Loa, der er lidt over 4.000 meter høj. Kona-området er desuden berømt for sine historiske kaffeplantager, der producerer noget af det bedste kaffe i verden. Ved den hyggelige by Holualoa er det muligt at besøge et par af de gamle plantager og få et indblik i produktionen af kaffe. Holualoa har desuden et glimrende udvalg af hyggelige caféer, hvor I kan smage den lokale produktion, samt nogle af ø-gruppens mest interessante gallerier.

Læs Mathias fra CPT's tip til oplevelser på Big Island

Skildpadde.jpg
Der er mulighed for at se havskildpadder på Big Island.

Dag 6

Dagen kunne stå på afslapning lang Kona-kysten. Eller I kunne også vælge at dykke lidt ned i Hawaiis historie og kultur med et besøg i Kailua village og Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park. Sidstnævnte var tidligere et helligt sted, hvor forbrydere kunne søge helle, hvis de var på flugt. Overlevede de flugten til Pu'uhonua, kunne ingen røre dem, og de kunne efterfølgende vende tilbage til deres landsbyer som frie mænd. I gåafstand fra det historiske område ligger det glimrende snorklested Two Step. Så en kombination af kultur og afslapning er åbenlys.

Honaunau national park.jpg
Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park.

Dag 7

En god køretur fører fra Kona-kysten til øens nordligste punkt, Pololu Valley Lookout. Fra udkigspunktet er der udsigt over den dramatiske kyst og en sandstrand, der er farvet sort af undergrundens vulkanske aktivitet. En sti fører herfra ned til Pololu-dalen og sandstranden – men har I mod på mere, kan I fortsætte på gåben gennem de frodige landskaber til den næste dal. I kan naturligvis også vælge bare at køre ud og finde jeres helt egen favoritstrand.

Pololu Valley big island.jpg
Pololu Valley.

Dag 8

I dag kan I besøge Kilauea-vulkanen i Hawaii Volcanoes National Park på det sydlige Big Island. Ingen andre steder i Hawaii-øgruppen er naturen ekstreme kræfter tydeligere end ved Kilauea-vulkanen. Dette er verdens mest aktive vulkan, og den har stort set været i udbrud konstant siden 1983. Her kan I vandre gennem udslukte vulkankratere og over golde lavasletter med rygende svovlsamlinger, sorte lavasten og dampende vandhuller.

Men selv hvis I ikke ønsker at vandre, er der gode muligheder for at opleve de vulkanske landskaber. Køreturen ned til det sted, hvor lavaen løber ud i havet og danner en flere hundrede meter høj dampsøjle, er en uforglemmelig oplevelse – hvis der vel at mærke er aktivitet den dag, I besøger området. Det kan I forhøre jer om ved informationscentret i parken. Personalet har de seneste oplysninger om vulkanens luner, så de ved, hvor I kan se flydende lava. Informationscentret kan ligeledes henvise til organiserede aftenture, hvor det orange skær fra lavaen er mest tydelig. En anden vej fører hele vejen op til kraterkanten af Kilauea-vulkanen, hvorfra I har en fabelagtig udsigt over området. Den eneste måde at få en bedre udsigt på er ved at tage en helikoptertur over de aktive kratere og endeløse lavamarker.

Efter besøget ved vulkanen kører I tilbage til hotellet i Kona.

KilaueaVulkanen.jpg
Kilauea-vulkanen.

Dag 9

Fra Kona kan I køre op i højlandet mod de to vulkaner Mauna Loa og Mauna Kea. Det er ikke muligt at køre til toppen af Mauna Loa, der er verdens største vulkan. Men fra Mauna Loa Weather Observatory har I en storslået udsigt over toppen, der er dækket af sne om vinteren. Toppen af Mauna Kea kan derimod nås i firhjulstrækker – til trods for at Mauna Kea er verdens højeste bjerg, hvis man måler det fra havbunden. Almindelige biler kan køre op til Onizuka Visitor Information Station i cirka 3.000 meters højde. Herfra kan I nyde udsigten og udforske de stenede landskaber, hvor Apollo-astronauterne trænede i 1960'erne før deres tur til Månen.

Men Mauna Keas største attraktion ses først efter solnedgang. Astronomer fra hele verden kommer til dette bjerg for at udforske fjerne galakser, og hver aften vises en kort film om stjerneobservatorierne på toppen af vulkanen. Når filmen er slut, kan I gå udenfor og ved selvsyn opleve stjernevrimlen over Hawaii. Her er ingen forstyrrende lyskilder, og luften er krystal klar. Så Mælkevejens bånd af lys står strålende klart frem på den mørke nattehimmel. Ansatte ved besøgsstationen er meget behjælpelige med at udpege planeter og stjerner, og dette er det eneste sted på Mauna Kea, hvor det er muligt at kigge på et af naturens vidundere igennem teleskoper.

Mauna KEA.jpg
Mauna Kea.

Det er tid at vende blikket mod Hawaiis måske mest berømte ø; Oahu. Bilen afleveres i lufthavnen, inden I flyver det korte stykke til Honolulu. Her indlogeres I på det centralt beliggende Ohana Waikiki East. Fra hotellet er der kun få minutters gang til den verdensberømte Waikiki Beach, der er ideel til en forfriskende dukkert i Stillehavets indbydende vand.

Inden for gåafstand er også en lang række hyggelige caféer og gode restauranter, der afspejler det multietniske kludetæppe, der binder Honolulu sammen. Efter nogle afslappende timer på stranden er det måske tid til at se nærmere på byen, og her har I som gæst på Ohana Waikiki West mulighed for at tage en gratis shuttlebus (Waikiki Trolley Pink Line) rundt til nogle af områdets mest populære attraktioner og indkøbscentre. Da det er så let at komme rundt, er der ikke inkluderet billeje på Oahu.

WaikikiBeach.jpg
Waikiki Beach.

Dag 11

Efter en afslappende dag på stranden er det måske blevet tid til at se nærmere på nogle af Hawaiis historiske seværdigheder. Deriblandt Pearl Harbor og Bishop Museum. Sidstnævnte er et spændende kulturhistorisk museum med fokus på Hawaiis og andre polynesiske samfunds historier. Blandt museets skatte er en imponerende samling kulturgenstande, der går mange århundreder år tilbage.

Er I mere interesseret i øgruppens nyere historie, kan det varmt anbefales at tage den korte tur til Pearl Harbor. Her får I hele historien om japanernes bombardement af den amerikanske flåde, der medførte USA's indtræden i Anden Verdenskrig. Ved Pearl Harbor mærkes historiens vingesus stadig helt tæt på, og det er en rørende oplevelse at besøge mindesmærket over de faldne amerikanske soldater. Det store hvide mindesmærke flyder på havet ovenpå vraget af krigsskibet USS Arizona, der ses tydeligt nedenunder. Tilbage i Honolulu kan oplevelserne fordøjes ved stranden eller på soldækket ved hotellets pool.

Pearl Habor.jpg
Mindesmærke for USS Arizona.

Dag 12

Brug dagen på stranden eller lej en bilen og læg Waikikis menneskemylder bag jer. Et godt mål kunne være den tidligere militærbase ved Diamond Head-vulkanen. Der er nem adgang til toppen af den udslukkede vulkan, hvorfra der er et flot vue over Waikiki og Honolulus skyline. Fortsæt op langs Oahus østkyst til Hanauma Bay Nature Preserve, der anses for at være et af øens bedste snorklesteder. Havskildpadder, nøgensnegle og farverige fisk boltrer sig i det krystalklare vand, der ligger beskyttet i et gammelt vulkankrater. Kraterets palmeklædte strand er et godt og mere fredeligt alternativ til Waikikis hektiske stemning. Et mere uventet stop er det imponerende japanske tempel, Byodo-In, der er en tro kopi af et tilsvarende buddhistiske tempel i Uji, Japan. Den omgivende have giver et godt indblik i den detaljerede japanske havearkitektur.

Alternativt kunne dagens tur gå igennem områder med uendelige ananasplantager til Oahus nordligste kyst, North Shore. Området er kendt som en af verdens absolut bedste surferdestinationer, så ”hang loose” med de lokale og nyd surfernes sublime teknik og fantasifulde tricks. Har I snorkeludstyr med, byder denne kyst også på store oplevelser under vandet. Med sine mange små gallerier, hyggelige restauranter og afslappende stemning er byen Haleiwa et godt udgangspunkt for udforskningen af North Shore. Det er også et sted, hvor man let falder i snak med de lokale. Find en hyggelig restaurant i en af de gamle plantagebygninger og nyd områdets specialiteter, inden I runder dagen af på perfekt vis på Sunset Beach – navnet siger næsten alt.

HONOLULU, Waikiki Beach in Honolulu. Oahu, Hawaii.jpg
Waikiki Beach i Honolulu.

Nyd den sidste morgen i troperne, inden hjemrejsen begynder. Hvis I har lyst til at shoppe lidt i New York, besøge charmerende Chicago eller mærke stemningen i USA's smukke hovedstad, Washington, kan det let arrangeres på hjemturen. I lander i Danmark næste dag.

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne.

Rejseperiodesep - dec / 2023 - 2024
2 voksne Pris per person.
2 voksne, 2 børn Pris per person.
Rejseperiode 16. august 2023 - 30. september 2023
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 23.300
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 15.800
Rejseperiode 1. oktober 2023 - 14. december 2023
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 24.400
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.300
Rejseperiode 15. december 2023 - 7. januar 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 30.300
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 20.400
Rejseperiode 8. januar 2024 - 31. januar 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 24.800
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.600
Rejseperiode 1. februar 2024 - 28. februar 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 26.300
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 17.100
Rejseperiode 1. marts 2024 - 13. april 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 24.300
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.300
Rejseperiode 14. april 2024 - 14. juni 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 23.300
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.200
Rejseperiode 15. juni 2024 - 15. august 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 26.000
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 18.100
Rejseperiode 16. august 2024 - 30. september 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 23.500
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.000
Rejseperiode 1. oktober 2024 - 14. december 2024
Pris pr. person ved 2 voksne Fra kr. 24.700
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 16.600
AKAKA FALLS - det smukke vandfald og omkringliggende parkområde er ideelt til et par timers udendørsaktiviteter, Check Point Travel
MOUNA KEA - der kan arrangeres vandreture til toppen af den 4.200 meter høje vulkan, Check Point Travel
Se alle rejser til:
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os