San Francisco og Hawaii

Denne rejse til Californien og Hawaii kombinerer storbyliv i San Francisco med badeferie og fantastiske naturoplevelser på to af de smukkeste øer på Hawaii.

Først tilbringer I et par dage i USA’s hyggeligste storby, San Francisco, der bugner af museer, restauranter og seværdigheder. Siden flyver I ud over Stillehavet til den største af Hawaii-øerne, Big Island. I har bil, så I har gode muligheder for at opleve alle øens seværdigheder. Her er regnskove og vandfald, kegleformede vulkaner og mageløse lavalandskaber, stemningsfulde småbyer, smukke strande, koralrev og rig mulighed for at opleve havskildpadder, rokker og farverige fisk med snorkel og maske. På Oahu venter Honolulu og Waikiki Beach. Nyd livet på stranden, oplev surferne ved North Shore eller få den spændende historie om Pearl Harbor.

  • USA’s hyggeligste storby, San Francisco
  • Big Island og Oahu på Hawaii
  • Vulkaner, regnskov og smukke strande
  • Koralrev, havskildpadder og hvaler
  • Honolulu, Waikiki Beach og Pearl Harbor
  • Inkl. fly, hoteller og billeje på Hawaii

Priseksempel:

14 dage fra kr. 17.495

Pr. person ved 2 voksne.

Hvad er inkluderet?

Download pdf

San Francisco og Hawaii Dagsprogram

Dag 1: Afrejse og ankomst
Dag 1-4: San Francisco
Dag 4-10: Big Island
Dag 10-13: Oahu
Dag 13-14: Afrejse og hjemkomst

Hotel i San Francisco - 3 nætter

Beresford Hotel
Hotellet ligger I hjertet af hyggelige San Francisco bare to minutters gang fra restauranter, teatre og butikker ved Union Square.

Hotel i Kailua-Kona, Big Island - 6 nætter

Royal Kona Resort
Resortet har en swimmingpool, tennisbaner, spa og wellness-område, fitnesscenter og døgnåben reception.

Hotel i Honolulu, Oahu - 3 nætter

Ohana Waikiki East
Fra hotellet er der små ti minutters gang til den legendariske Waikiki Beach, ligesom hotellet har swimmingpool med spabad og solterrasse med liggestole og flere restauranter med kolonariske specialiteter fra flere steder i verden.

Læs mere om hotellerne

Fra Danmark flyver I med SAS til San Francisco. Der er flere fordele ved at flyve med SAS. Indenrigstilslutning fra Jylland er let at arrangere, og det er tilmed muligt at gøre stop i New York, Washington eller Chicago på ud- eller hjemturen. Vælger I ikke at gøre stop på udrejsen, ankommer I til San Francisco samme eftermiddag på grund af tidsforskellen. Fra lufthavnen er det let at tage en taxi til jeres centralt beliggende hotel, der ligger i det såkaldte SOMA (South of Market Street) distrikt. Dette er et hyggeligt kvarter, der er kendt for sine museer, butikker, restauranter og caféer samt rige muligheder for underholdning i form af teatre og biografer m.v.

Dag 2

I har to hele dage til at udforske San Francisco, der ligger smukt ud til Stillehavet. Start f.eks. med de spændende museer i SOMA-kvarteret. Deriblandt Museum of Modern Art, Asian Art Museum, Cartoon Art Museum eller Ansel Adams Center, der er dedikeret til den berømte fotograf. Nyd en frokost på én af de mange caféer eller fortsæt til byens charmerende Chinatown, der også er et godt sted at finde en god og billig frokost. I Chinatown ændrer byen fuldstændig karakter. Skiltene er nu på kinesisk, og butikkerne sælger medicinske urter og grøn te. 

Fra Chinatown kunne I tage en sporvogn gennem det fashionable Nob Hill til forlystelsesområdet Fisherman's Wharf. Her er meget gøgl, men udsigten over San Francisco-bugten til Golden Gate-broen og Alcatraz er fantastisk, og de mange brølende søløver i den gamle marina er ganske underholdende. Skulle sulten melde sig, er dette et glimrende sted at prøve den lokale specialitet, clam chowder.

Dag 3

Er man i San Francisco, skal man naturligvis opleve den berømte bro, Golden Gate. Et af de bedste steder at gøre dette er ved Fort Point, der blev bygget af spanierne for at beskytte byen mod fjender fra søsiden.

En anden mulighed er at sejle ud i San Francisco-bugten til den gamle militærinstallation og tidligere fængselsø Alcatraz.

Ønsker I en anderledes oplevelse af San Francisco-bugten, er det værd at tage på en sejltur til den lille by Sausalito på bugtens nordlige bred. Her kan I nyde stemningen og evt. besøge de kolossale redwoodtræer i Muir Woods National Monument. Fra båden har I første parket til byens imponerende skyline. En anden mulighed er at låne cykler på hotellet og prøve kræfter med de stejle gader. I kan endda cykle over Golden Gate, hvis I har lyst til det og nyde en medbragt frokost i parkområdet ved broen.

Så mere inspiration til jeres ophold i San Francisco i vores guide til oplevelser i San Francisco.

Helt andre eventyr venter i dag, når I flyver ud over Stillehavet til verdens mest isolerede ø-gruppe; Hawaii. I lander i den lille lufthavn på vestkysten af Big Island. Her står en bil klar, så I let kan køre til Royal Kona Resort, hvor I har hele seks nætter. 

Vel fremme ved hotellet kan I bruge resten af dagen på at slappe af langs stranden. Det er her langs Kona-kysten, I finder de bedste strande på Big Island, der mest er præget af klipper og størknet lava. Prøv f.eks. om I kan finde Hapuna Beach, der er kåret til en af verdens bedste strande af det ansete rejsemagasin Condé Nast Traveller.

Dag 5

Big Island er betydeligt større end de øvrige Hawaii-øer tilsammen. Det samme gælder for landskaberne, der spænder fra tropiske sandstrande og frodige vulkanskråninger til sneklædte bjergtoppe og rå stenørkener, hvor strømme af rødglødende lava konstant former landskaberne til ukendelighed. Også kulturelt er Big Island rig, og fortidslevn spredt rundt på øen fortæller historien om tiden, før Kaptajn Cook sejlede ind i Kealakekua Bay i 1779 og blev mødt af mere end 1.000 kanoer. En tid med stolte krigere, mystiske ritualer og frygtindgydende guder.

Hvordan I vælger at bruge de kommende dage er helt op til jer. Men vi har her samlet lidt inspiration ud fra vores egne favoritter. Der er naturligvis rig mulighed for afslapning på de skønne strande langs Kona-kysten. Er I interesserede i at snorkle, er det værd at køre til Kahalu'u og Ka'awaloa Cove. Det er også muligt at tage på organiserede snorkleture med båd til mere afsidesliggende koralrev. På sejlturen er det værd at holde udkig efter delfiner og hvaler i vinterhalvåret. Lokale bådsmænd arrangerer endda snorkleture til områder, hvor kæmperokker som regel holder til.

Trækker vandreskoene mere end badetøjet, byder området på flere gode vandrestier. Blandt andet omkring vulkanen Mauna Loa, der er lidt over 4.000 meter høj. Kona-området er desuden berømt for sine historiske kaffeplantager, der producerer noget af det bedste kaffe i verden. Ved den hyggelige by Holualoa er det muligt at besøge et par af de gamle plantager og få et indblik i produktionen af kaffe. Holualoa har desuden et glimrende udvalg af hyggelige caféer, hvor I kan smage den lokale produktion, samt nogle af ø-gruppens mest interessante gallerier.

Læs Mathias fra CPT's tip til oplevelser på Big Island

Dag 6

Dagen kunne stå på afslapning lang Kona-kysten. Eller I kunne også vælge at dykke lidt ned i Hawaiis historie og kultur med et besøg i Kailua village og Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park. Sidstnævnte var tidligere et helligt sted, hvor forbrydere kunne søge helle, hvis de var på flugt. Overlevede de flugten til Pu'uhonua, kunne ingen røre dem, og de kunne efterfølgende vende tilbage til deres landsbyer som frie mænd. I gåafstand fra det historiske område ligger det glimrende snorklested Two Step. Så en kombination af kultur og afslapning er åbenlys.

Dag 7

En god køretur fører fra Kona-kysten til øens nordligste punkt, Pololu Valley Lookout. Fra udkigspunktet er der udsigt over den dramatiske kyst og en sandstrand, der er farvet sort af undergrundens vulkanske aktivitet. En sti fører herfra ned til Pololu-dalen og sandstranden – men har I mod på mere, kan I fortsætte på gåben gennem de frodige landskaber til den næste dal. I kan naturligvis også vælge bare at køre ud og finde jeres helt egen favoritstrand.

Dag 8

I dag kan I besøge Kilauea-vulkanen i Hawaii Volcanoes National Park på det sydlige Big Island. Ingen andre steder i Hawaii-øgruppen er naturen ekstreme kræfter tydeligere end ved Kilauea-vulkanen. Dette er verdens mest aktive vulkan, og den har stort set været i udbrud konstant siden 1983. Her kan I vandre gennem udslukte vulkankratere og over golde lavasletter med rygende svovlsamlinger, sorte lavasten og dampende vandhuller.

Men selv hvis I ikke ønsker at vandre, er der gode muligheder for at opleve de vulkanske landskaber. Køreturen ned til det sted, hvor lavaen løber ud i havet og danner en flere hundrede meter høj dampsøjle, er en uforglemmelig oplevelse – hvis der vel at mærke er aktivitet den dag, I besøger området. Det kan I forhøre jer om ved informationscentret i parken. Personalet har de seneste oplysninger om vulkanens luner, så de ved, hvor I kan se flydende lava. Informationscentret kan ligeledes henvise til organiserede aftenture, hvor det orange skær fra lavaen er mest tydelig. En anden vej fører hele vejen op til kraterkanten af Kilauea-vulkanen, hvorfra I har en fabelagtig udsigt over området. Den eneste måde at få en bedre udsigt på er ved at tage en helikoptertur over de aktive kratere og endeløse lavamarker.

Efter besøget ved vulkanen kører I tilbage til hotellet i Kona.

Dag 9

Fra Kona kan I køre op i højlandet mod de to vulkaner Mauna Loa og Mauna Kea. Det er ikke muligt at køre til toppen af Mauna Loa, der er verdens største vulkan. Men fra Mauna Loa Weather Observatory har I en storslået udsigt over toppen, der er dækket af sne om vinteren. Toppen af Mauna Kea kan derimod nås i firhjulstrækker – til trods for at Mauna Kea er verdens højeste bjerg, hvis man måler det fra havbunden. Almindelige biler kan køre op til Onizuka Visitor Information Station i cirka 3.000 meters højde. Herfra kan I nyde udsigten og udforske de stenede landskaber, hvor Apollo-astronauterne trænede i 1960'erne før deres tur til Månen.

Men Mauna Keas største attraktion ses først efter solnedgang. Astronomer fra hele verden kommer til dette bjerg for at udforske fjerne galakser, og hver aften vises en kort film om stjerneobservatorierne på toppen af vulkanen. Når filmen er slut, kan I gå udenfor og ved selvsyn opleve stjernevrimlen over Hawaii. Her er ingen forstyrrende lyskilder, og luften er krystal klar. Så Mælkevejens bånd af lys står strålende klart frem på den mørke nattehimmel. Ansatte ved besøgsstationen er meget behjælpelige med at udpege planeter og stjerner, og dette er det eneste sted på Mauna Kea, hvor det er muligt at kigge på et af naturens vidundere igennem teleskoper.

Det er tid at vende blikket mod Hawaiis måske mest berømte ø; Oahu. Bilen afleveres i lufthavnen, inden I flyver det korte stykke til Honolulu. Her indlogeres I på det centralt beliggende Ohana Waikiki East. Fra hotellet er der kun få minutters gang til den verdensberømte Waikiki Beach, der er ideel til en forfriskende dukkert i Stillehavets indbydende vand.

Inden for gåafstand er også en lang række hyggelige caféer og gode restauranter, der afspejler det multietniske kludetæppe, der binder Honolulu sammen. Efter nogle afslappende timer på stranden er det måske tid til at se nærmere på byen, og her har I som gæst på Ohana Waikiki West mulighed for at tage en gratis shuttlebus (Waikiki Trolley Pink Line) rundt til nogle af områdets mest populære attraktioner og indkøbscentre. Da det er så let at komme rundt, er der ikke inkluderet billeje på Oahu.

Dag 11

Efter en afslappende dag på stranden er det måske blevet tid til at se nærmere på nogle af Hawaiis historiske seværdigheder. Deriblandt Pearl Harbor og Bishop Museum. Sidstnævnte er et spændende kulturhistorisk museum med fokus på Hawaiis og andre polynesiske samfunds historier. Blandt museets skatte er en imponerende samling kulturgenstande, der går mange århundreder år tilbage.

Er I mere interesseret i øgruppens nyere historie, kan det varmt anbefales at tage den korte tur til Pearl Harbor. Her får I hele historien om japanernes bombardement af den amerikanske flåde, der medførte USA's indtræden i Anden Verdenskrig. Ved Pearl Harbor mærkes historiens vingesus stadig helt tæt på, og det er en rørende oplevelse at besøge mindesmærket over de faldne amerikanske soldater. Det store hvide mindesmærke flyder på havet ovenpå vraget af krigsskibet USS Arizona, der ses tydeligt nedenunder. Tilbage i Honolulu kan oplevelserne fordøjes ved stranden eller på soldækket ved hotellets pool.

Dag 12

Brug dagen på stranden eller lej en bilen og læg Waikikis menneskemylder bag jer. Et godt mål kunne være den tidligere militærbase ved Diamond Head-vulkanen. Der er nem adgang til toppen af den udslukkede vulkan, hvorfra der er et flot vue over Waikiki og Honolulus skyline. Fortsæt op langs Oahus østkyst til Hanauma Bay Nature Preserve, der anses for at være et af øens bedste snorklesteder. Havskildpadder, nøgensnegle og farverige fisk boltrer sig i det krystalklare vand, der ligger beskyttet i et gammelt vulkankrater. Kraterets palmeklædte strand er et godt og mere fredeligt alternativ til Waikikis hektiske stemning. Et mere uventet stop er det imponerende japanske tempel, Byodo-In, der er en tro kopi af et tilsvarende buddhistiske tempel i Uji, Japan. Den omgivende have giver et godt indblik i den detaljerede japanske havearkitektur.

Alternativt kunne dagens tur gå igennem områder med uendelige ananasplantager til Oahus nordligste kyst, North Shore. Området er kendt som en af verdens absolut bedste surferdestinationer, så ”hang loose” med de lokale og nyd surfernes sublime teknik og fantasifulde tricks. Har I snorkeludstyr med, byder denne kyst også på store oplevelser under vandet. Med sine mange små gallerier, hyggelige restauranter og afslappende stemning er byen Haleiwa et godt udgangspunkt for udforskningen af North Shore. Det er også et sted, hvor man let falder i snak med de lokale. Find en hyggelig restaurant i en af de gamle plantagebygninger og nyd områdets specialiteter, inden I runder dagen af på perfekt vis på Sunset Beach – navnet siger næsten alt.

Nyd den sidste morgen i troperne, inden hjemrejsen begynder. Hvis I har lyst til at shoppe lidt i New York, besøge charmerende Chicago eller mærke stemningen i USA's smukke hovedstad, Washington, kan det let arrangeres på hjemturen. I lander i Danmark næste dag.

Vi anbefaler...

Mathias, CPT

Fantastisk snorkling

Vi kørte en dag til Hapuna Beach nord for Kona på Big Island, og her fandt vi den smukkeste hvide strand og glasklare vand. Kør mod Hapuna Bay og gå direkte fra det hvide sand til koraller, farverige fisk og skildpadder.

Morten, CPT

Charmerende storby og smuk natur

Denne rejse kombinerer USA's hyggeligste storby, San Francisco, med unikke naturscenerier på Big Island. En fremragnede blanding.

Kort og godt

By Nætter Oplevelser
1. San Francisco 3 Hyggelig storby med en unik kant
2. Big Island 6 Tropestrande og snorkling med kæmperokker, vulkaner og flydende lavastrømme
3. Oahu 3 Waikiki beach, surfere og Pearl Harbor

Hoteller inkluderet i denne rejsepakke

På denne rejse til San Francisco og Hawaii har vi fundet gode hoteller til en fornuftig pris.

Udgangspunktet er de anførte hoteller herunder i San Francisco, på Big Island og Oahu, der kan dog forekomme ændringer, hvis hotellerne ikke er ledige eller lignende.

Ønsker I at ændre noget, så kontakt os endelig på tlf. 86137744 eller send en forespørgsel

  • 3 nætter på Beresford Hotel, San Francisco
  • 6 nætter på Royal Kona Resort, Kailua-Kona
  • 3 nætter på Ohana Waikiki East By Outrigger, Honolulu

Se hoteldetaljer herunder

Beresford Hotel

3 nætter, San Francisco - Beresford Hotel ligger I hjertet af hyggelige San Francisco bare to minutters gang fra restauranter, teatre og butikker ved Union Square. Stemningen på hotellet er hyggelig og gammeldas med tunge brune træmøbler og en traditionel britisk pub, hvor I kan nyde en velskænket fadøl efter dagens oplevelser. Fisherman’s Wharf og færgen til Alcatraz er cirka otte minutters kørsel fra hotellet – I kan tage en sporvogn.

Sådan bor I

I bor i et hyggeligt Standard-værelse indrettet i victoriansk stil med eget badeværelse. Der er minibar, TV og WiFi.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

0 m.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 25 min.

3 nætter, San Francisco - Beresford Hotel ligger I hjertet af hyggelige San Francisco bare to minutters gang fra restauranter, teatre og butikker ved Union Square. Stemningen på hotellet er hyggelig og gammeldas med tunge brune træmøbler og en traditionel britisk pub, hvor I kan nyde en velskænket fadøl efter dagens oplevelser. Fisherman’s Wharf og færgen til Alcatraz er cirka otte minutters kørsel fra hotellet – I kan tage en sporvogn.

Sådan bor I

I bor i et hyggeligt Standard-værelse indrettet i victoriansk stil med eget badeværelse. Der er minibar, TV og WiFi.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

0 m.

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 25 min.

Royal Kona Resort

6 nætter, Kailua-Kona - Royal Kona Resort er et resort beliggende på vestkysten af Big Island ved den mindre by Kailua-Kona. Resortet ligger på klipperne ved Kailua Bay ud mod Stillehavet og værelserne har udsigt til bjerge eller havet. Resortet har en swimmingpool, tennisbaner, spa og wellness-område, fitnesscenter og døgnåben reception. Stedets restaurant, Don the Beachbomber Restaurant byder på asiatisk fusionskøkken, og når det er sæson, kan der tilmed ses pukkelhvaler fra nogle af restaurantens borde med udsigt over vandet.

Sådan bor I

Jeres ophold på Royal Kona Resort foregår i standard-værelse. Værelset er stilfuldt indrettet i bløde farver og med solide træmøbler. Værelset rummer moderne faciliteter som køleskab, kaffe/ te-faciliteter, air condition, tv og et flot badeværelse. Værelset fås med en King- eller to dobbeltsenge.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

Cirka 2 km.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

6 nætter, Kailua-Kona - Royal Kona Resort er et resort beliggende på vestkysten af Big Island ved den mindre by Kailua-Kona. Resortet ligger på klipperne ved Kailua Bay ud mod Stillehavet og værelserne har udsigt til bjerge eller havet. Resortet har en swimmingpool, tennisbaner, spa og wellness-område, fitnesscenter og døgnåben reception. Stedets restaurant, Don the Beachbomber Restaurant byder på asiatisk fusionskøkken, og når det er sæson, kan der tilmed ses pukkelhvaler fra nogle af restaurantens borde med udsigt over vandet.

Sådan bor I

Jeres ophold på Royal Kona Resort foregår i standard-værelse. Værelset er stilfuldt indrettet i bløde farver og med solide træmøbler. Værelset rummer moderne faciliteter som køleskab, kaffe/ te-faciliteter, air condition, tv og et flot badeværelse. Værelset fås med en King- eller to dobbeltsenge.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

Ja

Afstand by

Cirka 2 km.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

Ohana Waikiki East By Outrigger

3 nætter, Honolulu - Ohana Waikiki East ligger i Honolulu med let adgang til butikker, restauranter og shopping. Fra hotellet er der små ti minutters gang til den legendariske Waikiki Beach, ligesom hotellet har swimmingpool med spabad og solterrasse med liggestole og flere restauranter med kolonariske specialiteter fra flere steder i verden.

Sådan bor I

I bor i Standard-værelse på 22 m2. Stilen er ren, pæn og enkel. Der er eget badeværelse, kabel-tv og mørklægningsgardiner, så I kan få en ordentlig søvn.

Afstand strand

Cirka 10 min.

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m.

Restauranter

2

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

3 nætter, Honolulu - Ohana Waikiki East ligger i Honolulu med let adgang til butikker, restauranter og shopping. Fra hotellet er der små ti minutters gang til den legendariske Waikiki Beach, ligesom hotellet har swimmingpool med spabad og solterrasse med liggestole og flere restauranter med kolonariske specialiteter fra flere steder i verden.

Sådan bor I

I bor i Standard-værelse på 22 m2. Stilen er ren, pæn og enkel. Der er eget badeværelse, kabel-tv og mørklægningsgardiner, så I kan få en ordentlig søvn.

Afstand strand

Cirka 10 min.

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m.

Restauranter

2

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Cirka 20 min.

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse?

San Francisco er behageligt at rejse til året rundt, da sommeren er kølig og tør og vinteren mild. Samtidig er Hawaii skøn uanset årstid, så netop denne pakkerejse kan vi anbefale hele året.

Ønsker I at tage på hvalsafarier, så vær dog opmærksom på at disse kun er mulige i vinterhalvåret. Kontakt os gerne hvis I vil vide mere om, hvad vi anbefaler af rejseperiode afhængigt af jeres ønsker.

Rejsen starter i San Francisco og fortsætter til de to smukke øer Big Island og Oahu på Hawaii. Nedenfor kan I se et overblik over vejret de forskellige steder:

San Francisco                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 13 16 16 17 18 19 20 20 22 21 17 14
Nattemperatur 7 8 8 9 10 11 12 13 13 12 10 7

 

Hilo, Big Island                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 27 27 26 27 27 28 28 29 29 28 27 27
Nattemperatur 18 18 18 19 19 20 20 21 20 20 19 18

 

Honolulu, Oahu                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur 27 27 28 28 29 30 31 32 31 31 29 27
Nattemperatur 19 19 20 20 21 22 23 23 23 22 21 19

 

Praktisk information

Indrejsetilladelse til USA/Hawaii

Alle danske statsborgere skal ansøge om indrejsetilladelse til USA/Hawaii senest 72 timer før afrejse. Denne tilladelse gælder for 2 år, og kan søges på: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/.  Hvis I tror, I skal have visum, kan I kontakte den amerikanske ambassade.

Alle der rejser til USA/Hawaii skal have pas; inkl. børn og babyer. Passet skal være gyldigt minimum 6 måneder efter afrejse fra USA/Hawaii.

Forsikring

Når I rejser til USA/Hawaii, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis, og det betyder, at I skal ud og tegne en rejseforsikring, der dækker i USA. I USA kan det hurtigt blive meget dyrt at komme på hospitalet eller til lægen, derfor anbefaler vi kraftigt, at I tegner en forsikring. 

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Vaccinationer

Som rejsebureau må vi ikke rådgive om vaccinationer, hvorfor det er vigtigt at opsøge en rejsemedicinsk klinik eller jeres egen læge for råd og vejledning. Hos Statens Serum Institut www.ssi.dk finder I anbefalinger om vaccinationer til alverdens rejsemål. 

Valuta

Møntfoden i USA/Hawaii hedder Amerikanske Dollars (USD), og 1 USD svarer til ca. 7 kr. Det er næsten et "must" at have et kreditkort som f.eks. VisaDankort eller Mastercard. Hvis I f.eks. lejer en bil, skal I give et kreditkort som sikkerhed, og næsten alle butikker tager disse to kort.

I kan ligeledes benytte jer af rejsechecks, som ofte giver en bedre vekselkurs end kontanter. Hvis I vil benytte jer af rejsechecks, sparer I jer selv for en masse bøvl ved at få dem udstedt i amerikanske US dollars, for langt de fleste hoteller, restauranter og butikker tager imod rejsechecks i dollars.

Kuffertlåse

Det kan være en god idé at investere i en speciel kuffertlås af mærket "Travel Sentry", når I rejser til USA og Hawaii. Er jeres kufferter monteret med en sådan, kan lufthavnspersonalet i de amerikanske lufthavne åbne kufferterne uden at ødelægge hverken lås eller kuffert. Alternativt kan I lade være med at låse jeres kufferter, så I slipper for, at de amerikanske indrejsemyndigheder flår den op og ødelægger jeres baggage for at tjekke den.

Elektricitet

I USA/Hawaii er strømstyrken 110-120 volt. Derfor anbefaler vi, at I medbringer en adapter hjemmefra. 

Tidsforskel

På Hawaii er de 11 timer efter os, hvilket vil sige, at når klokken i Danmark eksempelvis er 8 om morgenen (sommertid), så er kl. 21 på Hawaii.

Drikkepenge

På Hawaii er det kutyme at give drikkepenge, når man modtager en ydelse som f.eks. servering, taxi-kørsel, tour-chauffører og lign. Typisk giver man mellem 12-18 % i drikkepenge - naturligvis alt efter betjeningen. Mange steder, som er godt besøgt af turister, er man begyndt at sætte drikkepenge på, så vær opmærksom på dette inden I tipper.

Drikkevand

Nogle steder kan I drikke vandet fra hanen, men det er altid en god idé at købe vand på flaske.

Åbningstider

Almindelig ekspeditionstid i banker er ca. kl. 9-15 mandag til fredag. Stormagasiner/malls har som regel åbent fra kl. 10-20 eller 21 mandag til lørdag og kl. 11-18 om søndagen. Supermarkeder har ofte åbent fra kl. 07-21 hver dag og mange har endvidere døgnåbent, så det er stort set muligt at handle, når I ønsker det.

Bestil et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne

San Francisco og Hawaii

Rejsens varighed: 14 dage - vi har afgange hver dag.

Få et uforpligtende tilbud

Rejseperiode
Ved to voksne pris/pers.
Ved 2 voksne og 2 børn pris/pers.
Rejseperiode 20. juni 2018 - 11. august 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 22.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 12. august 2018 - 14. december 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 17.495
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 15. december 2018 - 6. januar 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 20.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 7. januar 2019 - 30. april 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 18.995
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode Senere afrejse
Pris/pers ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk

Sideoverblik