Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
MAD - Der er masser af restauranter i området omkring hotellet. Men prøv også de thailandske gadekøkkener. De laver fabelagtig mad, Check Point Travel

Bangkok - Hvor skal vi spise?

Der er mulighed for et hav af spændende oplevelser i Bangkok - ikke mindst madoplevelser, der venter på at blive udforsket. Herunder har vi samlet en række forslag til spændende og velsmagende spiseoplevelser i Bangkok. 

Fra Bangkoks travle gadekøkkener hvirvler eksotiske dufte rundt i den tykke tropeluft. Duftene blander sig med lydene fra dyttende tuktukker, der suser rundt mellem gyldne templer og høje skyskrabere. Og på moderne fusionsrestauranter jonglerer kokkene med klassiske thailandske råvarer og bygger små kunstværker på de blankpudsede tallerkener.

Food & Fruit 070_1.JPG

Restauranter

Restaurant-scenen i Bangkok rummer utroligt mange spændende og forskelligartede muligheder for madglade rejsende. Mulighederne spænder lige fra enkle restauranter, der serverer klassisk thai-mad, til supermoderne fusionsrestauranter, der blander traditionelle thailandske råvarer med vestlige impulser.

Bo.Lan Restaurant Bangkok

Bo.Lan er igennem flere år blevet anset for at være en af de bedste thai-restauranter i Bangkok. Her bliver traditionelle thailandske retter serveret i moderne udgaver inspireret af det europæiske gourmetkøkken. Bo.Lan ligger på Sukhumvit Soi 53 et par hundrede meter fra Thong Lor BTS Station. Åbent tirsdag til søndag klokken 18:00 - 01:00. Torsdag til søndag er der også åbent til frokost klokken 12:00 – 14:30.

Eat Me Restaurant

Eat Me er en moderne fusionsrestaurant med inspirationer fra hele verden. Restaurantens to etager er stilsikkert indrettet, og menukortet tæller så forskellige tilbud som klassisk risotto med sort trøffel og parmesan til mere eksperimenterende retter som kammuslinger med avocado, yuzu og pancetta.

Eat Me er placeret 20 meter fra Convent Rd – i Soi Pipat 2, Silom, Bangkok. Eat Me er åben hver dag klokken 15:00 - 01:00.

Seven Spoons

Seven Spoons er en minimalistisk og moderne gastrobar i udkanten af Chinatown. Menukortet rummer blandt andet lækre pastaretter og andre retter, der er inspireret af mad fra middelhavsområdet.

Seven Spoons ligger tæt på hjørnet af Jor Por Ror (JPR) og Chakkrapatipong. Adressen er 24 Chakkrapatipong Road. Åbningstiderne er tirsdag – søndag klokken 18:00 - 01:00 samt åbent til frokost tirsdag – lørdag klokken 11:00 - 15:00.

Lord Jim's Restaurant

Skal sulten stilles til frokost, så anbefaler vi at gå ombord i en af de mest populære og overdådige buffet-frokoster i Bangkok på Lord Jim's Restaurant. Restauranten ligger med udsigt over floden på Mandarin Oriental Bangkok. Her kan I nyde alt fra friske skaldyr til internationale specialiteter.

Adressen er 48 Oriental Avenue, Bangkok 10500. Åbningstiderne for frokostbuffeten er mandag - fredag klokken 12:00 - 14:30. Lørdag klokken 11:30 - 15:00 og søndag klokken 11:00 – 15:00.

Food & Fruit 071.JPG

Street food

Bangkok har et fantastisk udvalg af lokal street food. Overalt bliver man mødt af synet af travle thaier, der rører i store, dampende gryder over interimistiske ildsteder, mens kunderne sidder på små plastikstole, hvor de nyder friske retter og en pause fra Bangkoks hurtige puls.

Næsten alle thaiernes måltider spises ude, og det har været med til at gøre Bangkok til en af verdens bedste byer for madelskere, der har lyst til at smage mange forskellige og billige retter i autentiske omgivelser.

Thip Samai Pad Thai

Thip Samai Pad Thai – I folkemunde kaldet Ghost Gate (Pratu Pee) – er anset for at være en af de bedste lokale restauranter i Bangkok. Stedet er kendt for at servere Bangkoks, og dermed sikkert også verdens, bedste pad Thai. Ingredienserne er friske, og synet af rækken af wokker, der bliver kastet rundt over den åbne ild, er et klassisk snapshot af Bangkoks traditionelle madkultur.

I finder Thip Samai Pad Thai på adressen 313 Mahachai Road, Old City (tæt på Wat Saket) Åbningstiderne er kl. 17:00 – 01:00.

Jae Fai Restaurant

For mange street food kendere er Jae Fai stedet, hvor man får noget af det mest autentiske og velsmagende thai mad i Bangkok. Stedet er kendt for deres rullede krabbeomelet, der er dyr i forhold til andet street food, men mange madelskere synes, den er alle pengene værd, når man tænker på det rige indhold af hvidt krabbekød, saftige rejer og andre førsteklasses ingredienser.

Jae Fai ligger lige ved siden af Thip Samai Pad Thai. Adressen er 327 Mahachai Road, Old City. Åbningstiderne er klokken 17:00 – 01:00.

Wattana Panich Restaurant

Kendetegnet for Wattana Panich Restaurant er den enorme gryde, der står i indgangen til det lille butikshus. I kæmpegryden simrer møre og saftige bøfstykker sammen med kinesiske urter, mens kokken rører rundt med en overdimensioneret køkkenske. En portion fra kæmpegryden serveres med nudler.

Adressen til Wattana Panich restaurant er 226 Ekkamai Soi 18, Sukhumvit Road. Åbningstiderne er hver dag klokken 10:00 – 20:00.

Pak Khlong Talat

Bangkoks store blomstermarked, Pak Khlong Talat, ved Chinatown er også en glimrende mulighed for at få en spændende madoplevelse. På markedet bugner de hundredvis af boder af eksotiske blomster, og ved markedets små køkkener kan man, i de tidlige morgentimer, få dampende, varm nuddelsuppe - den bedste i Bangkok, hvis man skal tro de lokale. Markedet er beliggende på Chak Phet Road og har åbent døgnet rundt. Her er dog mest liv tidligt om morgenen, hvor biler og både ankommer med friske blomster fra nærliggende provinser.

MADEN I THAILAND - Er frisklavet og delikat - og meget ofte smukt anrettet. Maden i Thailand bliver en af rejsens store oplevelser, Check Point Travel

Mad med udsigt

Skal maden nydes med en uovertruffen udsigt, så anbefaler vi et par interessante muligheder i Bangkok.

Nyd udsigten fra en skybar

Spis hos en af Bangkoks skybarer, hvorfra I kan se ud over byen, mens I nyder et godt måltid. Prøv for eksempel Sirocco, der ligger på 63. etage af The State Tower Building. Sommertøj er ikke tilladt, så husk at tage pænt tøj på samt at bestille bord i forvejen. Sirocco har åbent fra klokken 18:00 til 01:00.

Tag på Dinner Cruise

Tag på Dinner Cruise på Chao Praya River om aftenen og nyd luksuriøse måltider, mens glitrende aften-Bangkok giver en smuk og summende baggrund. Dinner Cruises findes i mange forskellige udgaver og prisklasser.

I kan smage Bangkoks lækre mad på mange af vores rejser til Thailand.

Ring til os på 86 13 77 44, hvis I vil høre mere om vores rejser - eller om Bangkoks mad. I kan også få et uforpligtende rejsetilbud ved at sende en forespørgsel.

Send rejseforespørgsel

141195226.jpg

15

dage
Bangkok, Khao Sok og Khao Lak
 • I får storby, jungle og strand
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 2 dages spændende safari i Khao Sok National Park
 • Junglevandring, kanotur og elefanter
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 12.750

Fra kr. 11.850

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

15

dage

GOD TIL VINTER

Bangkok, River Kwai og Khao Lak
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 1 nat i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpension)
 • 1 nat på husbådshotel på River Kwai (inkl. helpension)
 • Fantastisk natur og spændende krigshistorie
 • 7 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
 • Inkl. fly, transport, hoteller og flere måltider

kr. 12.400

Fra kr. 11.900

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Swimming Pool (6)

15

dage

GOD TIL SOMMER

Bangkok, Khao Sok og Khanom
 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 2 dages naturoplevelser i Khao Sok National Park
 • Jungleeventyr, flodsejlads og elefanter
 • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
 • Landsbyliv, skønne strand og lyserøde delfiner i Khanom
 • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

Fra kr. 12.600

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
AFTENHYGGE - Apsara Beachfront Resort har flere områder og restauranter, hvor I kan hygge jer om aftenen, Check Point TRavel

15

dage

GOD TIL VINTER

Bangkok og Khao Lak
 • 2 nætter i Bangkok på 4-stjernet hotel
 • Sightseeing og shopping i Bangkok
 • Templer, gadekøkkener og markeder
 • 10 nætter i strandparadiset Khao Lak
 • Førsteklasses badeferie på Apsara Beachfront
 • Mulighed for udflugter til regnskov og koralrev
 • Inkl. fly, transporter og hotelovernatninger med morgenmad.

kr. 11.150

Fra kr. 9.950

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Morten.jpg (2)

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk