Bangkok, River Kwai og Khao Lak

 

Rejsen starter med en dag i Bangkok, der byder på funklende templer, fantastisk shopping og eksotisk gadeliv. Herefter venter en oplevelsesrig tredagestur til Kanchanaburi-provinsen og Kwai-floden, der byder på spændende krigshistorie og dramatiske junglelandskaber.

Ved River Kwai har I tre dage og to overnatninger på henholdsvis Hin Tok River Camp i luksustelt og på River Kwai Jungle Rafts, der er et husbådshotel direkte på floden. Efter tre dages eventyr rejser I tilbage til Bangkok, hvor I har en overnatning mere, inden I rejser til Khao Lak, hvor I kan slappe af i otte nætter på et dejligt 4-stjernet resort.

 • 2 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
 • 1 nat i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpension)
 • 1 nat på husbådshotel på River Kwai (inkl. helpension)
 • Fantastisk natur og spændende krigshistorie
 • 8 nætter på 4-stjernet strandresort i Khao Lak
 • Inkl. fly, transport, hoteller og flere måltider
15 dage fra

kr. 9.385,-

kr. 8.635,-

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn med afrejse fra København den 11. april 2019.

Find den bedste pris

Gør det nemt! Find datoer og priser på din rejse og bestil online.

Vælg antal rejsende

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Bangkok, River Kwai og Khao Lak)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse København – Bangkok t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage

 • Indenrigsfly Bangkok - Phuket t/r

 • Lufthavnsskatter og afgifter

 • Transport fra Bangkok Lufthavn til hotel i Bangkok

 • 1 nat i Bangkok på Centre Point Silom**** i Deluxe Room inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel i Bangkok til hotel i River Kwai

 • 3 dage/2 nætter i River Kwai på Hin Tok River Camp*** i luksustelt og River Kwai Jungle Rafts (husbådshotel) med helpension

 • Ophold ved River Kwai inkluderer følgende oplevelser/udflugter:
  Dag 1: Besøg på Thailand-Burma Railway Museum, besøg på krigskirkegården og på Broen over Floden Kwai, udflugt til Hellfire-passet, kort vandretur langs Thailand-Burma Railway, cykeltur til lokal landsby.
  Dag 2: Mulighed for tidlig cykeltur til tempel og se madofringer til munke, med motorbåd til Jungle Rafts og besøg i stamme-landsby, opvisning af stammedans. Lokale tilkøbsmuligheder: thai massage eller kanoleje. Obs. ingen elektricitet på Jungle Rafts.
  Dag 3: Togtur på den legendariske Dødens Jernbane

 • Transport fra hotel i River Kwai til hotel i Bangkok

 • 1 nat i Bangkok på Centre Point Silom**** i Deluxe Room inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel i Bangkok til Bangkok Lufthavn

 • Transport fra Phuket Lufthavn til hotel i Khao Lak

 • Badeferie:

 • 8 nætter i Khao Lak på Apsara Beachfront Resort**** i Superior Room inkl. morgenmad

 • Transport fra hotel i Khao Lak til Phuket Lufthavn

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med visum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.

Bangkok, River Kwai og Khao Lak Dagsprogram

Dag 1-2: Afrejse og ankomst
Dag 2-3: Bangkok
Dag 3-5: River Kwai
Dag 5-6:  Bangkok
Dag 6-14: Khao lak
Dag 14-15: Afrejse og ankomst

Hotel i Bangkok - 1 nætter

Centre Point Silom
Hotellet er et rigtig godt 4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed. Silom er et livligt og stemningsfuldt område med masser af gode restauranter og spændende butikker.

Teltlejr ved River Kwai - 1 nat

Hin Tok River Camp
Hintok River Camp består af 38 luksuriøse telte omgivet af vild tropisk natur ned til Kwai-floden. Udover teltene består lejren af en restaurant med udsigt til floden samt et flot beliggende bassin, der bliver fyldt med vand fra en lokal kilde.

Husbådshotel på River Kwai - 1 nat

River Kwai Jungle Rafts
Flydende hotel hvor I kan få en unik oplevelse af at bo på den legendariske flod og mulighed for at indsuge roen ved at være på floden. Her kan I leje kano og sejle en tur på River Kwai, eller I kan nyde udsigten over flod og regnskov.

Hotel i Bangkok - 1 nat

Centre Point Silom
Hotellet er et rigtig godt 4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed. Silom er et livligt og stemningsfuldt område med masser af gode restauranter og spændende butikker.

Hotel i Khao Lak - 8 nætter

Apsara Beachfront Resort & Villa
Hotellet er opført i moderne thai-stil og ligger helt ned til stranden. Alle værelser er indrettet i et stilrent, lyst og indbydende design. Hotellet er utroligt populært hos familier og par, der sætter pris på kvalitet og komfort.

Læs mere om hotellerne

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Bangkok.

I ankommer til Thailands hovedstad tidligt om morgenen. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det 4-stjernede Centre Point Silom i hjertet af Bangkok. Silom er et livligt område med masser af gode restauranter og spændende butikker, og så er der let adgang til både flodbådene og byens Skytrain, hvilket gør det nemt at komme rundt.

I har stadig det meste af dagen til rådighed, og hvordan I bruger den, er helt op til jer. En mulighed kunne være at gå ned til floden og hoppe på en lokal flodbåd i nordgående retning. Det koster kun et par kroner, og det er en stor oplevelse at sejle op ad Chao Phraya, mens storbyens skyskrabere, glitrende templer og små pælehuse glider forbi. Bed om at blive sat af ved Tha Chang, hvorfra der kun er få hundrede meter til Grand Palace. Med sine vidunderlige templer, guldbelagte stupaer og enorme detaljerigdom er Grand Palace uden tvivl et af de smukkeste paladser i verden. Hertil valfarter buddhistiske pilgrimme fra hele landet for at vise respekt for Smaragd-buddhaen. En smuk buddhastatue af jade, der troner højt oppe på et alter i Thailands mest berømte helligdom, Wat Phra Kaeo. Den lille figur tillægges overnaturlige kræfter og har været direkte årsag til krige med Laos. Bemærk, at respektfuld påklædning er påkrævet i kongepaladset og i de thailandske templer. Det vil sige ingen bare knæ og skuldre.

Fra Grand Palace er der kun en kort gåtur til Wat Pho. Dette er Bangkoks ældste tempel og et af de mest stemningsfulde. I denne fredfyldte oase finder I den berømte liggende Buddha. Med en længde på 46 meter og en højde på 15 meter er den mægtige statue et imponerende syn. Men templet har meget mere at byde på. Er I en smule trætte ovenpå rejsen, kunne I overveje en omgang traditionel tempelmassage. Massørerne er uddannede på templet, hvor teknikken er forfinet gennem århundreder.

Sidst på eftermiddagen er det værd at tage Skytrain eller en taxa ind til Siam Square og nyde aftenen i et af verdens største shopping-områder. Her kommer folk fra hele byen for at shoppe og spise på de utallige restauranter. Rejser I med børn, vil akvariet Siam Ocean World være et sikkert hit. En anden mulighed kunne være at reservere bord på en af byens skyskraber-restauranter som The Dome Bangkok eller Baiyoke Sky Hotel. Restauranten på Baiyoke Sky Hotel ligger på 76. og 78. etage, så herfra har I en fabelagtig udsigt til Bangkoks lyshav. Reservation er nødvendig på begge restauranter.

Tidligt om morgenen bliver I hentet på hotellet for at begynde en spændende tredagstur til Kanchanaburi-provinsen vest for Bangkok. Det tager lidt tid, før Bangkoks uendelige forstæder slipper sit tag, men gradvist afløses beboelseshusene af grønne rismarker, hvor lokale bønder plejer jorden med håndkraft.

Kanchanaburi-provinsen er bedst kendt for sin krigshistorie fra Anden Verdenskrig. Men langt fra alt i Kanchanaburi-provinsen handler om krig, og området er et af de smukkeste naturområder i Thailand. De lavtliggende dale er dækket af frodige marker, men jo tættere på Burmas (Myanmars) grænse I kommer, jo vildere og mere utæmmet bliver naturen. Her afløses de velplejede marker af jungleklædte bjerge, hellige grotter og små landsbyer.

Dagens første stop er Thailand-Burma Railway Centre. Et interaktivt informationscenter, der fortæller den grusomme historie om 60.000 allierede krigsfanger og 300.000 asiatiske tvangsarbejdere, der under Anden Verdenskrig blev tvunget, af den japanske hær, til at bygge en 400 km lang jernbane fra Thailand over floden Kwai og De Tre Pagoders Pas til Burma. Arbejdet foregik under umenneskelige forhold i vildt terræn, og mange krigsfanger omkom under arbejdet i disse vilde bjerge. Det er en rørende oplevelse at høre deres historie og at besøge den store krigskirkegård, hvor mere end 6.000 allierede soldater ligger begravet.

Regionen og krigsfangernes historie blev udødeliggjort i David Leans film ”Broen over floden Kwai” efter Pierre Boulles roman fra 1952. Broen eksisterer endnu, og den besøger I naturligvis også, inden I bliver kørt til Hin Tok River Camp og bliver indlogeret.

Hin tok River Camp består af 38 luksuriøse telte omgivet af tropisk natur ned til Kwai-floden. Teltene er rummelige og tilbyder moderne faciliteter som aircondition og privat badeværelse med rigtigt toilet og varmt vand i bruseren. Rustikke træmøbler sikrer den helt rigtige stemning, og fra den private terrasse har I udsigt over de omkringliggende landskaber. Her er I langt væk fra alting og kan nyde den storslåede natur fra første parket. Udover teltene består lejren af en restaurant med udsigt til floden samt et flot beliggende bassin, der bliver fyldt med vand fra en lokal kilde.

Efter en velfortjent frokost i de frodige omgivelser besøger I det legendariske Hellfire Pass, der var den mest krævende strækning for de tusindvis af krigsfanger og tvangsarbejdere, der arbejdede på jernbanen til Burma. Området her er ekstremt kuperet, så mange klipper måtte fjernes ved håndkraft, før skinnerne kunne lægges. Når I betragter området i dag, er det svært at forestille sig, hvordan det overhovedet var muligt at bygge en jernbane i dette bjergrige terræn. Trods sit makabre navn er Hellfire Pass et rigtigt smukt sted, og det er værd at tage sig god tid til at nyde naturen og den fred og ro, der i dag hviler over området.

På turen til Hellfire Pass er der mulighed for at vandre et par kilometer langs den tidligere jernbanedæmning. Husk vandresko eller sneakers hvis I har lyst til at gå en tur i dette lidt vanskelige terræn.
Derefter går turen tilbage til Hin Tok River Camp, hvor der er tid til at slappe lidt af, inden I cykler ud til en nærliggende landsby, hvor I blandt andet kan opleve de lokale væve bambus-kurve.

Om aftenen er der middag og overnatning i den hyggelige teltlejr.

Det er værd at stå tidligt op og opleve det tidlige morgengry langs floden. Ofte hænger en smuk dis over de jungleklædte bjerge, og fugle byder den nye dag velkommen med sang. Er I tidligt opppe, kan I også nå en cykeltur til et nærliggende tempel. Efter morgenmaden tjekker I ud fra Hin Tok River Camp og sejler i piskerisbåd op ad floden til River Kwai Jungle Rafts, hvor I tjekker ind i de hyggelige, flydende bungalows, der ligger direkte på floden. Herefter går turen videre til en nærliggende landsby. Her møder I Mon-folket, der er et af Thailands mange farverige etniske folkeslag. Mon-folket er sandsynligvis blandt de ældste folkeslag i denne del af Sydasien, og de var i høj grad med til at sprede det buddhistiske budskab, da den unge religion ankom til Thailand fra Sri Lanka. I dag lever Mon-folket først og fremmest i Burma langs grænsen til Thailand, hvor de kæmper for at bevare deres sprog og kultur. Hvis I har lyst, kan landsbyboerne arrangere en ridetur på elefantryg gennem junglen (mod betaling).

Derefter sejler båden jer tilbage til River Kwai Jungle Rafts, hvor frokosten venter i hotellets restaurant efterfulgt af tid til afslapning ved den smukke flod om eftermiddagen. Der er også mulighed for at få løsnet musklerne op ved en gang traditionel thai-massage (mod betaling), eller I kan leje en kano og sejle en tur selv på River Kwai (mod betaling).

Om aftenen får I middag på hotellet, og efterfølgende er der underholdning i form af en opvisning af traditionelle Mon-danse.

Nyd en rolig morgenmad på River Kwai Jungle Rafts. Derefter er der afslapning på hotellet om formiddagen, inden det er tid at checke ud. I får serveret frokost på en lokal restaurant ved flodens bred, og herefter har I mulighed for at tage på en historisk togtur ad "Dødens Jernbane". Det er en smuk tur. Heldigvis kører toget ofte meget langsomt, fordi skinnerne på dele af strækningen stadig står på de oprindelige teaktræskonstruktioner. Det giver gode muligheder for at nyde de frodige landskaber, I passerer igennem. Efter togturen kører I tilbage til Bangkok og bliver igen indlogeret på den 4-stjernede Centre Point Silom, hvor I har endnu en overnatning.

Efter morgenmaden på Centre Point Silom er det tid til at tage afsked med Bangkok og drage mod helt andre oplevelser i skønne Khao Lak. I bliver kørt til Bangkok lufthavn og flyver til Phuket, hvorfra I bliver kørt til det 4-stjernede Apsara Beachfront Resort and Villa i Khao Lak. På Apsara Beachfront Resort and Villa har I mulighed for total afslapning i skønne omgivelser i otte dage.

Resortet er opført i moderne thai-stil og ligger ned til en lang, hvid sandstrand. Her er alle moderne bekvemmeligheder som spa, motionsrum, restauranter - hvor kokke fremtryller både lokale og internationale specialiteter - og en kæmpe swimmingpool, der ligger helt ned til stranden.

I bor på Superior-værelse på hele 42 m2. Værelset er stilrent indrettet med møbler og tekstiler i lyst og indbydende design. Der er aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv, DVD-afspiller, køleskab med minibar, kaffefaciliteter og meget mere. Desuden er der et stort badeværelse og en balkon eller terasse med udsigt til haven eller poolen. Fra værelset er der også mulighed for at logge på det trådløse internet.

Apsara Beachfront Resort ligger i den nordlige ende af Khao Lak. Omkring resortet og langs med stranden er der små restauranter, hvor I kan få jer et godt måltid mad til næsten ingen penge. Har I lyst til et større udbud af restauranter og butikker, kan I tage med hotelbussen ind til byens centrum. Den kører med jævne mellemrum, og turen tager ca. 15 minutter.

Fra resortet er der gode muligheder for spændende og eksotiske udflugter og oplevelser. Tag for eksempel på snorkeltur til øerne Similan og Surin (bedst fra november til april), hvor I kan opleve koralrev og farverige fisk. Oplev de dramatiske klippekyster i Phang Nga-bugten på båd- eller kajaktur. Drag ind i junglen i Khao Sok National Park, hvor I kan komme helt tæt på de store asiatiske elefanter. Lej cykler og besøg nogle af de små, lokale fiskerlandsbyer langs kysten. Tag en shoppingdag i Phuket Town med frokost i den gamle bydel.

Resortet er populært hos par, der sætter pris på kvalitet og komfort og som gerne vil bo tæt på stranden.

Nyd en stille og rolig morgen på hotellet, inden I bliver afhentet på det aftalte tidspunkt og kørt til lufthavnen i Phuket, hvor hjemrejsen begynder.

Dagen efter ankommer I til Danmark.

Vi anbefaler...

Thomas, CPT

Storbyliv, historie og strande

Gadelivet i Bangkok, Historien og naturen ved River Kwai og strandene i Khao Lak - den perfekte blanding.

Tina, CPT

Bo på hudsbådshotel på River Kwai

I bor direkte på den legendariske River Kwai og oplever blandt andet områdets fascinerende krigshistorie og besøger en lokal stammelandsby.

Kort og godt

By Nætter Oplevelser
1. Bangkok 1 Templer, byliv og shopping i verdensklasse
2. River Kwai 2 Dramatisk historie og vild natur
3. Bangkok 1 Templer, byliv og shopping i verdensklasse
4. Khao Lak 8 Fantastiske strande og et roligt tempo

Hoteller inkluderet i denne rejsepakke

På jeres rundrejse i Thailand med afsluttende badeferie i Khao Lak har vi håndplukket en række gode hoteller/lodges, som I skal bo på.

Ønsker I at ændre noget, kontakt os da på tlf. 86 13 77 44 eller send en forespørgsel.

 • 1 nat på Centre Point Silom, Bangkok
 • 1 nat på Hin Tok River Camp, Hin Tok
 • 1 nat på River Kwai Jungle Rafts,
 • 1 nat på Centre Point Silom, Bangkok
 • 8 nætter på Apsara Beachfront Resort, Khao Lak

Se hoteldetaljer herunder

Centre Point Silom

1 nat, Bangkok - Centre Point Silom er et moderne 4-stjernet hotel i centrum af Bangkok. Nær hotellet ligger det livlige område Silom, der er fyldt med gode restauranter og spændende butikker. Skytrain og flodbådene kan I gå til på få minutter, hvilket gør det let at komme rundt til byens seværdigheder.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe-værelser, der er på hele 45 m2. De store, lyse værelser har naturligvis alle moderne bekvemmeligheder som aircondition, sikkerhedsboks, mikrobølgeovn, te- og kaffefaciliteter, gratis trådløs internetadgang, køleskab, satellit-tv, hårtørrer og et stort badeværelse med separat bruser og badekar.

Drømmer I om udsigt til floden, kan I overveje at opgradere til Chao Phraya Deluxe-værelserne, ligeledes på 45 m2, eller de endnu større Chao Phraya Grand Deluxe-værelser på 66 m2.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 45 min.

1 nat, Bangkok - Centre Point Silom er et moderne 4-stjernet hotel i centrum af Bangkok. Nær hotellet ligger det livlige område Silom, der er fyldt med gode restauranter og spændende butikker. Skytrain og flodbådene kan I gå til på få minutter, hvilket gør det let at komme rundt til byens seværdigheder.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe-værelser, der er på hele 45 m2. De store, lyse værelser har naturligvis alle moderne bekvemmeligheder som aircondition, sikkerhedsboks, mikrobølgeovn, te- og kaffefaciliteter, gratis trådløs internetadgang, køleskab, satellit-tv, hårtørrer og et stort badeværelse med separat bruser og badekar.

Drømmer I om udsigt til floden, kan I overveje at opgradere til Chao Phraya Deluxe-værelserne, ligeledes på 45 m2, eller de endnu større Chao Phraya Grand Deluxe-værelser på 66 m2.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

Ca. 45 min.

Hin Tok River Camp

1 nat, Hin Tok - Hintok River Camp består af 38 luksuriøse telte omgivet af vild tropisk natur ned til Kwai-floden. Her er I langt væk fra alting og kan nyde den storslåede natur fra første parket. Udover teltene består lejren af en restaurant med udsigt til floden samt et flot beliggende bassin, der bliver fyldt med vand fra en lokal kilde. Det imødekommende personale kan desuden være behjælpelig med mountainbike-ture, elefantridning, sejlads med bambusflåder og en lang række andre aktiviteter i de storslåede omgivelser.

Sådan bor I

Der er noget særligt ved at overnatte under kanvas omgivet af junglens lyde. Men selvom I overnatter i telt, skal I ikke mangle komfort. De 38 permanente telte er særdeles rummelige (26 til 32 m2) og tilbyder moderne faciliter såsom aircondition og privat badeværelse med rigtig toilet og varmt vand i bruseren. Rustikke træmøbler sikrer den helt rigtige stemning, og fra den private terrasse har I udsigt over den omkringliggende natur.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

(Ja) / -

Spa

-

Afstand by

Ca. 1 time

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

Ca. 3,5 timer

1 nat, Hin Tok - Hintok River Camp består af 38 luksuriøse telte omgivet af vild tropisk natur ned til Kwai-floden. Her er I langt væk fra alting og kan nyde den storslåede natur fra første parket. Udover teltene består lejren af en restaurant med udsigt til floden samt et flot beliggende bassin, der bliver fyldt med vand fra en lokal kilde. Det imødekommende personale kan desuden være behjælpelig med mountainbike-ture, elefantridning, sejlads med bambusflåder og en lang række andre aktiviteter i de storslåede omgivelser.

Sådan bor I

Der er noget særligt ved at overnatte under kanvas omgivet af junglens lyde. Men selvom I overnatter i telt, skal I ikke mangle komfort. De 38 permanente telte er særdeles rummelige (26 til 32 m2) og tilbyder moderne faciliter såsom aircondition og privat badeværelse med rigtig toilet og varmt vand i bruseren. Rustikke træmøbler sikrer den helt rigtige stemning, og fra den private terrasse har I udsigt over den omkringliggende natur.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

(Ja) / -

Spa

-

Afstand by

Ca. 1 time

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

Ca. 3,5 timer

River Kwai Jungle Rafts

1 nat, - River Kwai Jungle Rafts er et såkaldt "floatel", fordi det er et hotel, der flyder direkte på River Kwai. Her får I en unik oplevelse af at bo på den legendariske flod og mulighed for at indsuge roen ved at være på floden. Fra floatellet kan i leje en kano og sejle en tur på River Kwai, eller I kan nyde udsigten over flod og regnskov fra jeres bungalow eller fra soldækket langs floden.

Sådan bor I

I bor i en hyggelig, flydende bambus-bungalow på 28 m2. Hver bungalow har egen træterrasse med solseng og hængekøje ud mod River Kwai. Alle bungalows er indrettet med træmøbler, og væggene består af bambus-flet. Der er brusebad og toilet i bungalowen, og floden står for naturlig afkøling i rummet.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

Ca. 60 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

-

1 nat, - River Kwai Jungle Rafts er et såkaldt "floatel", fordi det er et hotel, der flyder direkte på River Kwai. Her får I en unik oplevelse af at bo på den legendariske flod og mulighed for at indsuge roen ved at være på floden. Fra floatellet kan i leje en kano og sejle en tur på River Kwai, eller I kan nyde udsigten over flod og regnskov fra jeres bungalow eller fra soldækket langs floden.

Sådan bor I

I bor i en hyggelig, flydende bambus-bungalow på 28 m2. Hver bungalow har egen træterrasse med solseng og hængekøje ud mod River Kwai. Alle bungalows er indrettet med træmøbler, og væggene består af bambus-flet. Der er brusebad og toilet i bungalowen, og floden står for naturlig afkøling i rummet.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

Ca. 60 min.

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

-

Lufthavn

-

Centre Point Silom

1 nat, Bangkok - Centre Point Silom er et moderne 4-stjernet hotel i centrum af Bangkok. Nær hotellet ligger det livlige område Silom, der er fyldt med gode restauranter og spændende butikker. Skytrain og flodbådene kan I gå til på få minutter, hvilket gør det let at komme rundt til byens seværdigheder.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe-værelser, der er på hele 45 m2. De store, lyse værelser har naturligvis alle moderne bekvemmeligheder som aircondition, sikkerhedsboks, mikrobølgeovn, te- og kaffefaciliteter, gratis trådløs internetadgang, køleskab, satellit-tv, hårtørrer og et stort badeværelse med separat bruser og badekar.

Drømmer I om udsigt til floden, kan I overveje at opgradere til Chao Phraya Deluxe-værelserne, ligeledes på 45 m2, eller de endnu større Chao Phraya Grand Deluxe-værelser på 66 m2.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

ca. 45 min.

1 nat, Bangkok - Centre Point Silom er et moderne 4-stjernet hotel i centrum af Bangkok. Nær hotellet ligger det livlige område Silom, der er fyldt med gode restauranter og spændende butikker. Skytrain og flodbådene kan I gå til på få minutter, hvilket gør det let at komme rundt til byens seværdigheder.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Deluxe-værelser, der er på hele 45 m2. De store, lyse værelser har naturligvis alle moderne bekvemmeligheder som aircondition, sikkerhedsboks, mikrobølgeovn, te- og kaffefaciliteter, gratis trådløs internetadgang, køleskab, satellit-tv, hårtørrer og et stort badeværelse med separat bruser og badekar.

Drømmer I om udsigt til floden, kan I overveje at opgradere til Chao Phraya Deluxe-værelserne, ligeledes på 45 m2, eller de endnu større Chao Phraya Grand Deluxe-værelser på 66 m2.

Afstand strand

-

Pool/Børnepool

Ja / -

Spa

-

Afstand by

0 m

Restauranter

1

Balkon/terr.

-

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

ca. 45 min.

Apsara Beachfront Resort

8 nætter, Khao Lak - Apsara Beachfront Resort and Villa er et førsteklasses hotel opført i moderne thai-stil. Det ligger helt ned til stranden og har 195 værelser fordelt på fem forskellige værelseskategorier. Alle værelser er indrettet i et stilrent, lyst og indbydende design. Hotellet er utroligt populært hos familier og par, der sætter pris på kvalitet og komfort – og gerne vil bo tæt på stranden. På TripAdvisor giver de rejsende hotellet meget flotte anmeldelser.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Superior-værelse. Disse værelser er på hele 42 m2 og indrettet i moderne thailandsk stil med kvalitetsmøbler og lækre tekstiler. Der er et dejligt stort badeværelse med brus, og så har værelserne aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv, køleskab med minibar, DVD-afspiller, kaffefaciliteter og meget mere. Alle værelser har desuden enten balkon eller terrasse med udsigt til haven eller poolen, og så er der mulighed for at logge på hotellets trådløse internet fra værelset.

Ønsker I mere plads, er det muligt at opgradere til eksempelvis Deluxe-værelse. Her får I 47 m2 at boltre jer på samt ekstra faciliteter såsom badekar. Hotellet tilbyder desuden værelser med direkte adgang til poolen, bryllupssuiter samt to enorme familiesuiter på 141 m2 hver.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

ca. 15 min.

Restauranter

3

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

ca. 75 min.

8 nætter, Khao Lak - Apsara Beachfront Resort and Villa er et førsteklasses hotel opført i moderne thai-stil. Det ligger helt ned til stranden og har 195 værelser fordelt på fem forskellige værelseskategorier. Alle værelser er indrettet i et stilrent, lyst og indbydende design. Hotellet er utroligt populært hos familier og par, der sætter pris på kvalitet og komfort – og gerne vil bo tæt på stranden. På TripAdvisor giver de rejsende hotellet meget flotte anmeldelser.

Sådan bor I

Rejsen inkluderer ophold i Superior-værelse. Disse værelser er på hele 42 m2 og indrettet i moderne thailandsk stil med kvalitetsmøbler og lækre tekstiler. Der er et dejligt stort badeværelse med brus, og så har værelserne aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv, køleskab med minibar, DVD-afspiller, kaffefaciliteter og meget mere. Alle værelser har desuden enten balkon eller terrasse med udsigt til haven eller poolen, og så er der mulighed for at logge på hotellets trådløse internet fra værelset.

Ønsker I mere plads, er det muligt at opgradere til eksempelvis Deluxe-værelse. Her får I 47 m2 at boltre jer på samt ekstra faciliteter såsom badekar. Hotellet tilbyder desuden værelser med direkte adgang til poolen, bryllupssuiter samt to enorme familiesuiter på 141 m2 hver.

Afstand strand

0 m

Pool/Børnepool

Ja / Ja

Spa

Ja

Afstand by

ca. 15 min.

Restauranter

3

Balkon/terr.

Ja

Fitness

Ja

Wifi

Ja

Lufthavn

ca. 75 min.

Klima og vejr

Hvornår skal I rejse?

Der er stort set altid varmt i Thailand – ofte omkring 30°C om dagen, og det vil I også mærke på denne rejse uanset, hvornår I rejser afsted.

Khao Lak ligger på sydvestkysten af Thailand, og her er det som regel vejrmæssigt bedst fra november til april, hvorfor dette også betegnes som højsæsonen. Her er der mest aktivitet i bylivet og derfor også flere turister. Fra maj til og med oktober regner det hyppigere –dog ikke hele tiden- men I skal være forberedt på at kunne få noget regn.

Praktisk information

Visum og pas

Er opholdet i Thailand under 30 dages varighed kræves der ikke visum for danske statsborgere. Ved indrejse pr. fly gives indrejsestempel med ret til 30 dages ophold. Indrejser I over en landegrænse, f.eks. fra Cambodja, gives dog kun ret til 15 dages ophold.

Husk at jeres pas skal være gyldigt i mere end 6 måneder efter udrejse af Thailand.

Har I brug for at kontakte den Thailandske ambassade findes den på adressen:

Norgesmindevej 18
2900 Hellerup
Telefon: 39 62 50 10

Har I specifikke spørgsmål, er det altid en god idé at kontakte ambassaden.

Vaccinationer

Vaccination mod leverbetændelse samt stivkrampe anbefales. Det kan dog altid tilrådes, at I i god tid inden afrejsen kontakter egen læge eller Statens Seruminstitut for information om de seneste nyheder.

Valuta

Møntfoden hedder Bath (THB), 5,5 THB svare til ca. 1,0 DKK. I kan benytte de fleste typer kreditkort, så som Mastercard, American Ekspress og Visa, men det er også muligt at veksle til Thai Bath i Danmark. Prisniveauet er meget lavere end i Danmark, og et måltid mad på en almindelig restaurant kan typisk fås til ca. 1/3 af prisen i forhold til danske restauranter.

Forsikring

Når I rejser til Thailand, er I ikke dækket af det gule sygesikringsbevis. Vi anbefaler derfor at tegne en rejseforsikring, der dækker sygdom og hjemtransport. Det kan blive en meget dyr fornøjelse, hvis I skal have sygebehandling på et hospital eller får brug for hjemtransport uden at være forsikret.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Lokal transport

Når I skal rejse rundt i Thailand, er der mange forskellige måder at gøre det på. Busnettet er godt udbygget, og det er den billigste transportform. Busser i alle kvaliteter kører mellem de større byer. Togene har også en fin kvalitet, og der findes togforbindelser til alle større byer, dog med undtagelse af Phuket. Der er flere regelmæssige afgange, men toget er den langsomste transportform.

Skal I bevæge jer rundt i byerne, kan I med fordel benytte de særprægede Tuk Tuks - de kører temmelig tit lidt hasarderet, men det er bestemt en oplevelse I bør unde jer selv. Rickshaws Cykeltaxaer er billige og gode til kortere ture.

Der er mange taxaer i Thailand, og de har stort set alle sammen et taxameter. Det er dog ikke altid, det bliver slået til, så det er en god ide at aftale prisen i forvejen.

Jeg hedder Lisbeth - Kan jeg hjælpe med noget?

Lisbeth har været i rejsebranchen siden 1999 - først som rejseleder, og siden har hun beskæftiget sig både med charterrejser, erhvervsrejser samt pakkerejser.

Lisbeth har om nogen erfaring i at sammenstykke drømmerejser til hele verden :)

86 13 77 44 | lax@cpt.dk

Sideoverblik