Shutterstock 309143975
Rom og Amalfi Prisen inkluderer fly, hoteller i Rom og Amalfi med morgenmad
Se galleri

Program & kort

1

Hotel Monti Palace, Rom

3 nætter:

Udforsk den charmerende by og bo lige i hjertet af Rom.

2

Hotel Villa Romana, Amalfikysten

4 nætter:

Bo midt i Minoris hyggelige centrum og kun 200 meter fra havet

Rejseplan

Dette er rejsen for jer, der vil opleve to italienske godbidder på en relativt kort og prismæssigt attraktiv rejse. I oplever både Italiens historiske hovedstad, Rom, og det naturskønne og eksklusive Amalfi, hvor I kan nyde solen, tage på sejlture eller udforske landsbyer og bjerge.

Trods den attraktive pris er alle rejsens komponenter af god kvalitet. I rejser med anerkendte rutefly til Italien, og indtjekket bagage (op til 23 kg) er inkluderet i prisen. I bor på 4-stjernede hoteller med god beliggenhed og morgenmad. Transporten mellem Rom og Amalfi er også inkluderet og afvikles med lyntog og privat vogn.

Shutterstock 1553675354

Rejsen kort

På denne rejse oplever I nogle af de skønneste steder i Italien.

Rejsen begynder i Italiens historiske hovedstad, Rom, hvor I har god til at opleve alt det, som Den Evige Stad har at byde på. I kan besøge Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og alle de andre store bygningsværker fra Romertiden. Der er også tid til at udforske både butikker og restauranter i Roms mange hyggelige kvarterer. Sidst men ikke mindst anbefaler vi en tur på romernes gamle vej, Via Appia.

Efter tre overnatninger går turen mod det skønne Amalfi, hvor I kan nyde solen, tage på sejlture eller udforske landsbyer og bjerge. I bor centralt i den lille kystby Minori, hvorfra I har nem adgang til både strand, både, offentlig transport samt byens små, lækre spisesteder.

Alle rejsens komponenter er af høj kvalitet. I rejser med anerkendte rutefly til Italien, og indtjekket bagage (op til 23 kg) er inkluderet i prisen. I bor på 4-stjernede hoteller med god beliggenhed og morgenmad. Transporten mellem Rom og Amalfi er også inkluderet og afvikles med lyntog og privat vogn.

Shutterstock 1218983827

I rejser fra Danmark (København, Billund eller Hamborg lufthavn) til Rom. Fra lufthavnen kan I tage den korte tur fra lufthavnen til byen med tog, og så går der ikke længe, før I er omgivet af Rom, Den Evige Stad.

Jeres hotel for de kommende 3 nætter er det 4-stjernede Monti Palace Hotel, som ligger helt ideelt. I har kun 5-10 minutters gang fra Roms hovedbanegård, og 5-10 minutters gang til Colosseum og Forum Romanum, som er to af de absolutte højdepunkter i det historiske Rom. Vil I spare på kræfterne, så kan I hoppe på metroen, som stopper lige ved dørtrinnet.

Læs mere om turen fra lufthavnen til hotellet her.

Shutterstock 351471179

I har nu to fulde dage foran jer til at udforske Rom. Og der er rigeligt med muligheder, for Rom hører til blandt Europas mest storslåede hovedstæder.

Jeres hotel ligger i det hyggelige kvarter Monti, som er præget af smalle gader og ældre huse i malerisk forfald. Her finder I masser af caféer, barer og restauranter, og også mange små, fine butikker med antikviteter, brugskunst og tøj af god kvalitet.

I kan nå det centrale Rom til fods, og her venter foruden Colosseum, Circus Maximus og Forum Romanum, hvor de romerske senatorer og kejsere holdt til. På turene rundt i Rom finder I også masser af charmerende kvarterer, de berømte pladser, springvand og hundredvis af indbydende spisesteder, hvor benene kan få en tiltrængt pause.

Vi anbefaler også en tur over på den anden side af Tiberen (på italiensk ”Tevere”), som løber tværs gennem Rom. Herovre på den anden flodbred ligger hyggelige Trastevere, som er spækket med lækre restauranter og stemningsfulde smågader.

Det er også denne side af Tiberen at Vatikanet og Peterskirken ligger.

 

Shutterstock 704180590

I dag lægger I Rom bag jer og sætter kurs mod syd. Den første del af rejsen sker med tog, og I har heldigvis kort vej til banegården, som ligger kun 1 metrostop eller 5-10 minutters gang fra jeres hotel.

Togrejsen til Napoli tager ca. 1 time, og undervejs får I et godt indtryk af det mere landlige Italien, som det udfolder sig langs togskinnerne. Vel fremme i Napoli bliver I hentet på banegården og kørt i bil direkte til jeres hotel på Amalfikysten, hvor I tilbringer de kommende 4 nætter.

I bliver indkvarteret i den lille by Minori, som ligger ved vandet omgivet af flotte bjerge. Jeres hotel ligger lige i midten af den lille by med butikker, strand og restauranter lige uden for døren. Her er også flere supermarkeder og delikatesse-butikker tæt ved.

Ravello Tree
Udsigten fra Ravello er betagende. Det er muligt at gå hertil fra jeres hotel på ca. 60 minutter.

Mulighederne for oplevelser på Amalfi-kysten er mange. I kan tage på stranden eller hoppe på en af de små både til nogle af de andre byer langs kysten. Eller I kan snøre vandreskoene og udforske bjergene til fods. Det er også muligt at komme på en dagstur til ruinbyen Pompeii. Se vores forslag til oplevelser på Amalfikysten her 

I kan også trække stikket helt ud og blot nyde solen og varmen ved hotellets fine pool, som ligger i en hyggelig og godt beskyttet gårdhave.

I dag er det tid til at pakke kufferten og sætte kurs mod Danmark. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Napolis internationale lufthavn, hvor jeres fly mod Danmark venter.