Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Slap af og nyd udsigten
Rom og Sardinien for familier Prisen inkluderer fly, gode hoteller med morgenmad og alle transporter på Sardinien
Se galleri

Program & kort

1

Hotel Monti Palaca, Rom

3 nætter:

Udforsk den charmerende by og bo lige i hjertet af Rom.

2

Hotel Club Saraceno, Sardinien

7 nætter:

Strandresort med aktiviteter, der gør denne rejse til det oplagte valg for aktive par og familier.

Rejseplan

Er I et par eller en familie, der holder af rejser med en god blanding af oplevelser, aktiviteter og afslappende dage ved strand og pool. Holder I af hoteller med atmosfære, beliggenhed og god mad. Så er denne rejse til Rom og Sardinien måske lige præcis dén, I leder efter.

På denne rejse får I mulighed for at opleve Roms fantastiske seværdigheder, der stort set alle ligger i gåafstand fra hotellet. I kan mikse seværdigheder med shopping, hyggestunder på en solbeskinnet torveplads og måske en cykeltur ud i de smukke landskaber på romernes gamle landevej, Via Appia Antica. Fra Rom går turen til Arbatax på Sardinien. En hyggelig lille havneby omgivet af flotte strande og vilde bjerglandskaber. Her venter der jer en uges ferie på det 4-stjernede Hotel Club Saraceno. Et dejligt resort med en god atmosfære, et væld af aktiviteter, 2 swimmingpools, god mad og en lang, flot sandstrand.

Shutterstock 316881665

Roms store seværdigheder i gåafstand

Jeres rejse begynder i Rom, hvor I indlogeres på det 4-stjernede Monti Palace Hotel. Hotellet ligger i hjertet af det gamle Rom, og dermed har I næsten alle de berømte seværdigheder indenfor gåafstand. Gladiatorernes Colosseum ligger bare 5 minutters gang fra hotellet. Og herfra tager det kun få minutter for jer at gå til Forum Romanum, der i næsten 1.000 år var magtens centrum og kejsernes sæde i det romerske imperium.

180515485

Nyd byen, stemningen og udsigten fra tagterrassen

Gå på opdagelse i antikkens Rom. Nyd solen og stemningen på en fortovsrestaurant med udsigt fontænerne på Piazza Navona. Tag på shopping i byens butikker. Slap af med en drink på hotellets tagterrasse sidst på eftermiddagen med udsigt byens tage, kirketårne og kupler. Lad dagens indtryk bundfælde sig, inden I smutter ned og finder en restaurant i det hyggelige Monti-kvarter, der ligger lige bag hotellet.

Piscina 16

Dejligt resort i smukke omgivelser og med en unik atmosfære

Hotel Club Saraceno på Sardinien er et dejligt 4-stjernet resort i smukke omgivelser. Det er opført i landlig, italiensk bungalowstil og er beliggende et grønt område fyldt med pinjetræer, cypresser, oliventræer og farverige kaskader af bougainvillea. Og så er der en ganske særlig atmosfære på resortet, der gør, at man slapper af og føler sig godt tilpas lige fra starten.

Hotel Club Saraceno 073

Masser af aktiviteter, 2 swimmingpools og en skøn strand

Der er et væld af aktiviteter på Hotel Club Saraceno – for både børn, unge og voksne – som I kan tage del I, hvis og når I har lyst. Og der er måske også dage, hvor I bare har lyst til at slappe af ved en af de to swimmingpools eller på stranden. Hotellet ligger ved en fantastisk flot sandstrand og har sit eget private afsnit med liggestole og parasoller.

Per MG 8954 Rit

Hyggelig by og gode udflugtsmuligheder

Hvis rastløsheden melder sig, så gå en tur ind til den lille havneby Arbatax. Hop på bussen eller lej en cykel og tril ind til nabobyen Tortoli. Overvej et par dages billeje og kør på opdagelse i bjergene og oplev de smukke naturscenerier og landsbylivet. Der er nationalparker med smukke vandreruter, og fra havnen i Arbatax kan I tage med på sejlture og snorkelture. Der er med andre ord et væld af oplevelser og gode udflugtsmuligheder.

I rejser fra Danmark (København, Billund eller Hamborg) til Rom. Fra lufthavnen er toget den hurtigste og letteste vej til hotellet. Det 4-stjernede Monti Palace Hotel ligger mindre end 10 minutters gang fra banegården. Det ligger i hjertet af det gamle Rom med en dejlig tagterrasse og en række af byens største seværdigheder indenfor gåafstand. Der er for eksempel kun 5 minutters gang til Colosseum – og herfra er der ca. 10 minutters gang til Forum Romanum. Så I bor det helt rigtige sted.

21

Vil I spare på kræfterne, så kan I hoppe på metroen, som stopper lige ved dørtrinnet.

Læs mere om turen fra lufthavnen til hotellet her.

Shutterstock 147643964

I har nu to fulde dage foran jer til at udforske Rom. Byen hører til blandt Europas ældste og mest fascinerende hovedstæder, og der er ikke mange minutters gang fra den ene store oplevelse til den næste. Fra hotellet er der kun en kort gåtur til gladiatorernes imponerende arena, Colosseum. Og næsten lige ved siden af finder I Forum Romanum, hvorfra de romerske kejsere regerede det enorme imperium i næsten 1.000 år.

Det 2.000 år gamle Pantheon er et must på en tur til Rom

Shopping, caféhygge og magien i Pantheon

Tag på shopping i byens flotte butikker og forretninger. Nyd atmosfæren og en kop kaffe på solbeskinnet fortovscafé med udsigt til Berninis fantastiske fontæner på Piazza Navona. Oplev magien i det 2.000 år gamle romerske tempel Pantheon, hvor lyset står ned som en søjle gennem kuppelhvælvet. Spis en is på Den Spanske Trappe og ønsk jer tilbage til Den Evige Stad ved Fontana di Trevi.

Shutterstock 1025209204 (1)

Verdens smukkeste ønskebrønd

I er ikke de eneste, der ofrer en mønt i verdens smukkeste ønskebrønd. For det er næsten umuligt ikke at forelske sig i Rom. Byen emmer af historie, romantik og stemning. Den charmerer og forfører. Og hver gang man besøger byen, så viser den nye sider af sig selv. Så selv om dette er jeres første besøg i Rom, så er det næppe det sidste.

Seværdigheder som perler på en snor

På jeres vandreture rundt i Rom er det let at forbinde byens berømte seværdigheder og smukke pladser med velfortjente pauser på en lille café eller en frokost på en fortovsrestaurant. Giv jer selv tid til at nyde det. Se pausen som en del af oplevelsen – og måske et påskud for at vende tilbage. For det er alligevel umuligt at nå det hele på nogle få dage. Det handler om at vælge og nyde.

21

En drink på tagterrassen

Når eftermiddagen går på hæld, så er det dejligt at kunne nyde en drink på tagterrassen med udsigt til byens tage, kirketårne og kupler. Så kan I jo samtidig fundere lidt over, hvor I skal spise i aften. Måske lokker en tur til Trastevere på den anden side af Tiberen. Trastevere er en labyrint af brolagte gader, der myldrer med liv om aftenen, når romerne går ud for at spise. Det er i øvrigt også denne side af Tiberen, at Vatikanet, Peterskirken og Castel Sant’Angelo ligger.

Hyggelige Monti ligger lige rundt om hjørnet

Et andet meget hyggeligt kvarter med autentisk, romersk charme er Monti, der ligger lige bag hotellet. Kvarterets brolagte gader kantes af gamle, pastelfarvede huse med forretninger, butikker og caféer. Her er torvepladser med smukke kirker, gadeliv og stemningsfulde fortovsrestauranter, der har åbent fra formiddag til sen aften.

Shutterstock 1301255716 (1)

Overvej en cykeltur ad Via Appia Antica

Hvis I har lyst til en anderledes oplevelse, så overvej at leje et par elcykler og tag på tur i jeres helt eget tempo ad Via Appia Antica. Det var en af de første brolagte veje i det romerske imperium, som fører jer ud gennem byporten og ud i et landskab med bølgende bakker, cypresser og ruiner af romerske villaer. Gør stop ved katakomberne og få en guidet tur i det underjordiske gravkammer. Spis frokost i haven på en lokal restaurant og nyd synet af de enorme akvædukter, der engang førte vand fra bjergene til antikkens Rom.

Italien Studietur OKT2020 HST (12)

Fra jeres hotel er der kun få minutters gang til banegården og toget til lufthavnen. Fra Rom flyver I nu til Sardinien. Flyveturen tager ca. 1 time. Når I kommer ud af ankomsthallen, står hotellets chauffør klar og venter på at bringe jer til Hotel Club Saraceno. Køreturen til Arbatax er på ca. 2 timer. Forude venter belønningen: En uge på et dejligt 4-stjernet resort med god mad, masser af aktivitetsmuligheder, en fantastisk strand og en hyggelig by i gåafstand.

Club Saraceno Bovis (C)Helene Schleining 2020 (17 Von 24)

Sardinien har ry for at have nogle af de smukkeste strande i Europa. Alligevel er det som om, at turisterne ikke rigtigt har opdaget den naturskønne ø i Middelhavet. Et af Check Point Travels foretrukne områder er Arbatax på Sardiniens østkyst. Her er der små hyggelige byer med ægte sardisk stemning, gode lokale restauranter, fine udflugtsmuligheder, bjerge og smukke landskaber – og så er der strandene! Den ene flottere end den anden. Og ved en af disse strande ligger jeres hotel.

Spiaggia3

Der er skønt på Hotel Club Saraceno. Hotellets bygninger, der er opført i landlig, italiensk bungalowstil, ligger spredt ud i et stort, grønt haveområde med blomstrende buske, krogede oliventræer, stedsegrønne cypresser og enorme bougainvillea, der breder deres blomstertæppe ud over vægge, gavle og tage.

Hotel Club Saraceno 218

Skøn atmosfære og masser af aktiviteter

De smukke omgivelser og den smilende og personlige betjening gør, at man føler sig hjemme og godt tilpas med det samme. Der er kort sagt en fantastisk atmosfære på hotellet. Læg dertil et køkken, der laver god mad. Et væld af aktiviteter for både børn, unge og voksne. To swimmingpools og en virkelig flot strand. Så har I opskriften på en god ferie – for hele familien.

Hotellet har klubber for både børn og unge

To swimmingpools og privat strand

I vores beskrivelse af Hotel Club Saraceno kan I læse meget mere om de mange aktivitetsmuligheder og faciliteter, som hotellet tilbyder i perioden fra midten af juni og frem til slutningen af september. Men husk, at det er tilbud. Det er helt op til jer, om I har lyst til at deltage. Der er sikkert også dage, hvor I bare har lyst til at slappe af ved en af de to swimmingpools eller på stranden, hvor hotellet har sit eget private afsnit med liggestole og parasoller. Det er i øvrigt en virkelig lækker strand, der også egner sig til børn.

Saraceno2016 098

En hyggelig by og mange gode udflugtsmuligheder

Hvis I får lyst til lidt afveksling så gå en tur ind til byen Arbatax, der er en hyggelig lille havneby. I kan også leje en cykel og trille ind til nabobyen Tortoli, der er en anelse større. Hvis I vil udforske bjergene og det landlige Sardinien, så lej en bil og begiv jer ind i landet. Eller kør en tur op ad kysten til den store nationalpark, Gennargento, der byder på flotte vandreruter og vilde kystlandskaber. Endelig er der mulighed for at tage på forskellige båd- og snorkelture fra havnen i Arbatax. Så mulighederne er mange. Både på hotellet og i området omkring Arbatax.

Driverliv på stranden ved Hotel Club Saraceno

I dag går turen tilbage til Danmark. Når tiden er inde, bliver I afhentet af jeres chauffør, der bringer jer til lufthavnen. Herfra går turen hjem til Danmark.

Rom og Sardinien for familier

 • Storbydage i Rom og aktiv badeferie på Sardinien
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel i hjertet af Rom
 • Tæt på Colosseum og de store seværdigheder
 • 7 nætter på 4-stjernet resort på Sardinien
 • Privat strand, 2 pools og masser af aktiviteter
 • Inkl. fly, transport, hotel og morgenmad

11 dage fra kr. 10.250,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 05. okt 2023

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark – Rom – Sardinien t/r inkl. forplejning og indchecket bagage (op til 23 kg)
 • Lufthavnsskatter og flyafgifter
 • 3 nætter i Rom på Monti Palace Hotel i Standard Double Room (v/2 voksne og 2 børn får I et Deluxe Room med 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge)
 • Privat transport fra lufthavnen på Sardinien til hotellet t/r
 • 7 nætter i Arbatax (Sardinien) på Hotel Club Saraceno**** i Standard Double Room (v/2 voksne og 2 børn får I et Family Garden View Room med 1 dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge)
 • Privat strand med liggestole og parasoller (gratis fra 3. række)
 • Stort aktivitetstilbud fra medio juni til ultimo september
 • Morgenmad alle dage

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)
 • Transport til og fra lufthavnen i Rom
 • Lokal turistskat på € 6 pr. person pr. overnatning i Rom
 • Mulighed for tilkøb:
 • Billeje under hele opholdet
 • Opgradering til værelse med havudsigt på Sardinien

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Italien eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpas ferie

Rejsens samlede pris
Fortsæt
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Shutterstock 646608379
Shutterstock 1401339311
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os