Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Shutterstock 1246892578
Rom og Sardinien for par Prisen inkluderer fly, deluxe hoteller med morgenmad, alle transporter og billeje på Sardinien
Se galleri

Program & kort

1

Hotel Monti Palaca, Rom

3 nætter:

Udforsk den charmerende by og bo lige i hjertet af Rom.

2

Hotel La Bitta, Sardinien

7 nætter:

Her forkæles I med dejlige værelser, smilende betjening og virkelig god mad

Rejseplan

På denne rejse til Rom og Sardinien får I den perfekte kombination af storbyeventyr og badeferie. I bor i hjertet af Rom på hotel med tagterrasse og har byens største seværdigheder indenfor gåafstand. Fra Rom rejser I til Sardinien, der har nogle af de flotteste strande i Europa. Her indlogeres I på det skønne 4-stjernede boutiquehotel La Bitta, hvor I kan se frem til en uges forkælelse med god mad, privat strand og et væld af oplevelsesmuligheder.

Hvis I drømmer om at kombinere nogle romantiske storbydage med en badeferie på et lækkert strandhotel, så skal I overveje denne rejse til Rom og Sardinien. Rom er historie, romantik og stemning. Sardinien er Italiens oversete perle med vilde bjerglandskaber, stemningsfulde byer og nogle af de smukkeste strande i Europa.

Roms store seværdigheder i gåafstand og hotel med tagterrasse

19
Shutterstock 147643964

Jeres rejse begynder i Rom. Her indlogeres I på det 4-stjernede Monti Palace Hotel, der har en fantastisk tagterrasse og ligger lige i hjertet af det gamle Rom. I har stort set alle de berømte seværdigheder indenfor gåafstand. Colosseum ligger bare 5 minutters gang fra hotellet. Gå på opdagelse i antikkens Rom. Nyd en espresso på en fortovsrestaurant. Tag på shopping i byens butikker. Og nyd en drink på tagterrassen, inden I går ud og spiser aftensmad. Måske i det charmerende Monti-kvarter, der ligger lige bag hotellet.

Badeferie på 4-stjernet boutiquehotel

Hotel La Bitta på Sardinien er et lækkert 4-stjernet boutiquehotel, der ligger med udsigt til havet og en af de bedste strande på Sardiniens østkyst. Lige op og ned ad den hyggelige havneby Arbatax. Det er et område med masser af fine udflugtsmuligheder, men det har man en tendens til at glemme, når man holder ferie på Hotel La Bitta.

Esterni04
Spiaggia 01

Familien Bovi driver hotel med hjertet

Hotellet drives af familien Bovi, der forkæler gæsterne med en opmærksomhed, som var man en nær ven af familien. Atmosfæren er autentisk italiensk og hjertevarm, og maden er fantastisk. Hotellet har et skønt poolområde og deres eget private afsnit på stranden med liggestole og parasoller.

Hyggelig by og gode udflugtsmuligheder

Hvis rastløsheden melder sig, så gå en tur ind til Arbatax. Lej en cykel og tril ind til nabobyen Tortoli. Eller lej en bil og kør på opdagelse i bjergene og oplev de smukke naturscenerier og landsbylivet. Der er nationalparker med smukke vandreruter, og fra havnen i Arbatax kan I tage med på sejlture og snorkelture. Der er med andre ord et væld af oplevelser og gode udflugtsmuligheder. For dem der kan løsrive sig fra stemningen på Hotel La Bitta. Og det kan være svært.

I rejser fra Danmark (København, Billund eller Hamborg) til Rom. Fra lufthavnen er toget den hurtigste og letteste vej til hotellet. Det 4-stjernede Monti Palace Hotel ligger mindre end 10 minutters gang fra banegården. Det ligger i hjertet af det gamle Rom med en dejlig tagterrasse og en række af byens største seværdigheder indenfor gåafstand. Der er for eksempel kun 5 minutters gang til Colosseum – og herfra er der ca. 10 minutters gang til Forum Romanum. Så I bor det helt rigtige sted.

Shutterstock 147643964 (1)

Vil I spare på kræfterne, så kan I hoppe på metroen, som stopper lige ved dørtrinnet.

Læs mere om turen fra lufthavnen til hotellet her.

I har nu to fulde dage foran jer til at udforske Rom. Byen hører til blandt Europas ældste og mest fascinerende hovedstæder, og der er ikke mange minutters gang fra den ene store oplevelse til den næste. Fra hotellet er der kun en kort gåtur til gladiatorernes imponerende arena, Colosseum. Og næsten lige ved siden af finder I Forum Romanum, hvorfra de romerske kejsere regerede det enorme imperium i næsten 1.000 år.

Shutterstock 316881665

Shopping, kafémoro og Pantheons magi

Gå på shopping i byens vakre butikker og butikker. Nyt atmosfæren og en kopp kaffe på den solfylte fortauskaféen med utsikt over Berninis fantastiske fontener på Piazza Navona. Opplev magien til det 2000 år gamle romerske tempelet Pantheon, der lyset står ned som en søyle gjennom det kuppelformede hvelvet. Spis is på Spansketrappen og dra tilbake til den evige stad ved Trevifontenen.

Verdens vakreste ønskebrønn

Shutterstock 1710426346

I er ikke de eneste, der ofrer en mønt i verdens smukkeste ønskebrønd. For det er næsten umuligt ikke at forelske sig i Rom. Byen emmer af historie, romantik og stemning. Den charmerer og forfører. Og hver gang man besøger byen, så viser den nye sider af sig selv. Så selv om dette er jeres første besøg i Rom, så er det næppe det sidste.

Seværdigheder som perler på en snor

På jeres vandreture rundt i Rom er det let at forbinde byens berømte seværdigheder og smukke pladser med velfortjente pauser på en lille café eller en frokost på en fortovsrestaurant. Giv jer selv tid til at nyde det. Se pausen som en del af oplevelsen – og måske et påskud for at vende tilbage. For det er alligevel umuligt at nå det hele på nogle få dage. Det handler om at vælge og nyde.

21

En drink på tagterrassen

Når eftermiddagen går på hæld, så er det dejligt at kunne nyde en drink på tagterrassen med udsigt til byens tage, kirketårne og kupler. Så kan I jo samtidig fundere lidt over, hvor I skal spise i aften. Måske lokker en tur til Trastevere på den anden side af Tiberen. Trastevere er en labyrint af brolagte gader, der myldrer med liv om aftenen, når romerne går ud for at spise. Det er i øvrigt også denne side af Tiberen, at Vatikanet, Peterskirken og Castel Sant’Angelo ligger.

Hyggelige Monti ligger lige rundt om hjørnet

Aftenstemning i de små gader i Monti

Et andet meget hyggeligt kvarter med autentisk, romersk charme er Monti, der ligger lige bag hotellet. Kvarterets brolagte gader kantes af gamle, pastelfarvede huse med forretninger, butikker og caféer. Her er torvepladser med smukke kirker, gadeliv og stemningsfulde fortovsrestauranter, der har åbent fra formiddag til sen aften.

Overvej en cykeltur ad Via Appia Antica

Hvis I har lyst til en anderledes oplevelse, så overvej at leje et par elcykler og tag på tur i jeres helt eget tempo ad Via Appia Antica. Det var en af de første brolagte veje i det romerske imperium, som fører jer ud gennem byporten og ud i et landskab med bølgende bakker, cypresser og ruiner af romerske villaer. Gør stop ved katakomberne og få en guidet tur i det underjordiske gravkammer. Spis frokost i haven på en lokal restaurant og nyd synet af de enorme akvædukter, der engang bragte vand fra bjergene til antikkens Rom.

Shutterstock 666487342

Sardinien har ry for at have nogle af de smukkeste strande i Europa. Alligevel er det som om, at turisterne ikke rigtigt har opdaget den naturskønne ø i Middelhavet. Et af Check Point Travels foretrukne områder er Arbatax på Sardiniens østkyst. Her er der små hyggelige byer med ægte sardisk stemning, gode lokale restauranter, fine udflugtsmuligheder, bjerge og smukke landskaber – og så er der strandene! Den ene flottere end den anden.

Privat strand med liggestole og parasoller

 

Spiaggia 01
Spiaggia 04

En af strandene har I direkte adgang til fra Hotel La Bitta. Hotellet ligger med en fantastisk udsigt til stranden og havet, der skifter farve fra glasklart i vandkanten over lyseblå til en dyb blå i horisonten. Hotellet har sin egen private del af den smukke, halvmåneformede strand. Her har de stillet liggestole og parasoller op til hotellets gæster. Hotellet har en skøn pool og en virkelig god restaurant. Familien Bovi, der driver hotellet, har en stor kærlighed til det kulinariske. Og lægger I dertil den personlige og smilende service, som man får overalt på hotellet, så er det svært ikke at føle sig forkælet.

Esterni04
Pin MG 6100

Mange fine oplevelsesmuligheder

Hvis driverlivet ved pool og strand får rastløsheden til at melde sig, så gå en tur ind til byen Arbatax eller lej en cykel og kør til nabobyen Tortoli. I kan naturligvis også hoppe på den lokale bus. Hvis I vil udforske bjergene og det landlige Sardinien, så lej en bil og begiv jer ind i landet. Eller kør en tur op ad kysten til den store nationalpark, Gennargento, der byder på nogle superflotte vandreruter. Endelig er der mulighed for at tage på forskellige båd- og snorkelture. Så mulighederne er mange. Men det kan være svært at løsrive sig fra stemningen og stranden på Hotel La Bitta.

Adobestock 418189497
Adobestock 323313569

I dag går turen tilbage til Danmark. Når tiden er inde, bliver I afhentet af jeres chauffør, der bringer jer til lufthavnen. Herfra går turen hjem til Danmark.