Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Morgenkig til den skønne strand ved Hotel Club Saraceno
Sardinien for familier Prisen inkluderer fly, skønt hotel med pool, udsigt og morgenmad samt transport
Se galleri

Sardinien for familier

  • 7 nætter på dejligt 4-stjernet strandresort
  • Privat strand med liggestole og parasoller
  • 2 pools og et væld af aktiviteter på hotellet
  • Perfekt til aktive par og familier
  • Hyggelig by og fine udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, transport, hotel og morgenmad

8 dage fra kr. 6.900,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Hamborg d. 25. apr 2022

Rejseplan

På Hotel Club Saraceno får I et lækkert strandresort med masser af aktiviteter, der gør denne rejse til det oplagte valg for aktive par og familier. Får her får I den perfekte kombination af daseferie ved stranden og aktiviteter, der kan vælges til, når I har lyst. Hotellet ligger i smukke grønne rammer og ikke langt derfra finder i den hyggelige havneby, Arbatax.

Morgenkig til den skønne strand ved Hotel Club Saraceno
Hotel Club Saraceno ligger ned til en dejlig strand

Rejsen kort

Hvis I drømmer om et dejligt strandresort med en skøn atmosfære, god mad og et bredt tilbud af aktiviteter, så er Hotel Club Saraceno et virkelig godt valg. Det 4-stjernede hotel ligger spredt ud som bungalows i et grønt område med krogede oliventræer, cypresser og et farvefyrværkeri af bougainvillea. I denne smukke og stemningsfulde ramme forkæles gæsterne med god mad og ægte italiensk værtskab af familien Bovi og deres engagerede personale. De er virkelig på stikkerne for at give gæsterne en god ferieoplevelse, og man forstår hvorfor Hotel Club Saraceno får så flotte anmeldelser. For de tager sig af alle på den samme høflige og oprigtigt smilende facon. Voksne, børn, unge, par og familier. Og så sørger de for, at det aldrig bliver kedeligt at være på ferie på Hotel Club Saraceno. De arrangerer hver dag et væld af aktiviteter for gæster i alle aldre. Og så står det en frit for at vælge til og fra. For naturligvis skal der også være tid til bare at nyde driverlivet ved en af de pools eller ved hotellets private strand, hvor der er liggestole og parasoller – og en herlig udsigt ud over havet.

Det kan være svært at finde tid til at udforske lokalområdet. Men gør alligevel et forsøg. Hop på bussen eller gå en tur ind til Arbatax, der er en hyggelig lille havneby. Lej en cykel og tril ind til nabobyen Tortoli. Eller overvej en dags billeje og kør på opdagelse i bjergene og oplev de smukke naturscenerier og landsbylivet. Der er nationalparker med smukke vandreruter, og fra havnen kan I tage med på sejlture og snorkelture. Der er med andre ord et væld af oplevelser og gode udflugtsmuligheder.

Fra swimmingpoolen har I udsigt til stranden og havet
Hotel Club Saraceno har store poolområder, masser af aktiviteter og en skøn strand

I rejser fra jeres valgte danske lufthavn til Sardinien. Fra lufthavnen går turen til hotellet, der ligger i den lille havneby Arbatax på Sardiniens østkyst. Det er en køretur på ca. 2 timer, men forude venter belønningen. Et ophold på Hotel Club Saraceno med privat strand, god mad og masser af aktiviteter.

Der er skønt på Hotel Club Saraceno. Hotellets bygninger er opført i landlig italiensk bungalowstil og ligger spredt ud i et stort grønt haveområde med blomstrende buske, krogede oliventræer, stedsegrønne cypresser og enorme bougainvillea, der breder sig ud over vægge, gavle og tage. Her venter der jer en uge, hvor I efter behov kan blande daseferie med aktiviteter og oplevelser.

Hotellet har to swimmingpools og tilbyder et væld af aktiviteter for gæster i alle aldre. Det kan I læse meget mere om i vores beskrivelse af hotellet. Derudover ligger hotellet ned til en rigtig lækker strand, der også egner sig til børn. Her har hotellet sit eget private afsnit med liggestole og parasoller.

Hvis I får lyst til lidt afveksling så gå en tur ind til byen Arbatax, der er en hyggelig lille havneby. I kan også leje en cykel og trille ind til nabobyen Tortoli, der er en anelse større. Hvis I vil udforske bjergene og det landlige Sardinien, så lej en bil og begiv jer ind i landet. Eller kør en tur op ad kysten til den store nationalpark, Gennargento, der byder på flotte vandreruter og vilde kystlandskaber. Endelig er der mulighed for at tage på forskellige båd- og snorkelture fra havnen i Arbatax. Så mulighederne er mange. Både på hotellet og i området omkring Arbatax.

Det kan naturligvis også være, at I bare har lyst til en afslappende ferie ved en dejlig strand og med mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, når rastløsheden melder sig. I så fald er Hotel Club Saraceno det perfekte valg – uanset om I rejser som par eller familie.

I dag går turen tilbage til Danmark. Når tiden er inde, bliver I afhentet af jeres chauffør, der bringer jer til lufthavnen. Herfra går turen hjem til Danmark.