Aberdare Country Club

Aberdare

ACC Rm21
ACC Swimming Pool01
Safari Walk 05
ACC Views 01
ACC Views 05
ACC Dining08
ACC Standard Room1
ACC Standard Double Room2
ACC Dining04
Picnic 07
ACC Golf 05
ACC Golf 06
ACC Tennis03
ACC Health Club01
ACC Rm21
ACC Swimming Pool01
Safari Walk 05
ACC Views 01
ACC Views 05
ACC Dining08
ACC Standard Room1
ACC Standard Double Room2
ACC Dining04
Picnic 07
ACC Golf 05
ACC Golf 06
ACC Tennis03
ACC Health Club01

Med swimmingpool, golf og giraffer i haven

Aberdare Country Club er et levn fra den britiske kolonitid, og man føler sig nemt hensat til historien, når man besøger stedet, der oprindeligt var bolig for et engelsk par, der valgte at slå sig ned i Kenya.

Den helt særlige stemning og klassiske indretning er med til at skabe en særlig stemning, der forstærkes af den fantastiske beliggenhed på en bakke ved Mweiga Hill i Aberdare Highlands, en del af Great Rift Valley.

Aberdare-bjergene tilbyder deres gæster en masse spændende aktiviteter fra naturvandringer med professionelle guider, til spændende safari i Aberdare National Park og de omkringliggende safarireservater. Check Point Travel benytter Lodgen til vores gæster, der skal på safari i Samburu, og Aberdare Country Club byder på et dejligt ophold med flot natur og dyr såsom giraffer, vortesvin og zebraer og gazeller, der frit går rundt i haven.

Her kan du spille golf eller tage en ridetur i bushen, hvis du ikke vælger at slappe af på en solseng ved swimmingpoolen eller forkæler dig selv i det afslappende spaafsnit.

Alle måltider indtages i restauranten, og stedets bar er det naturlige mødested om eftermiddagen og aftenen.

Sådan bor I:

Aberdare Country Club har 24 rummelige værelser som alle er indrettet i den klassiske britiske kolonistil med alle moderne faciliteter samt eget bad og toilet. I bliver indkvarteret i deres two-bedroom cottages, der er både rummelige og stemningsfulde med eget ildsted samt stole og sofabord. Fra værelserne har I en dejlig udsigt til de omkringliggende bjerge og naturligvis den skønne have, hvor det er muligt at spotte dyrene.

Aberdare Country Club benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkon/terr.
  Ja

 • Lufthavn
  -