shutterstock_76146802 Maldives island Panorama.jpg
Rejser til Maldiverne
81455041-H1-AVEL_Island_Couple_03_G_A_H.jpg
61834052-H1-Lagoon_view.jpg
82284020-H1-AVEL_Over_Water_Bungalow_Ext_02_G_A_H.jpg
img_2998.jpg
2131.JPG

Kort over Maldiverne

Her kan I få et overblik over Maldiverne. 

I kan forvente en masse afslapning, snorkling og badeferie. 

Hvor ligger Maldiverne?

Maldiverne er Asiens mindste land, hvad angår både landareal og indbyggertal. Maldiverne ligger i det Indiske Ocean sydvest for Indien og Sri Lanka, og det består af en streng af små atoller, der især er kendt for postkortsmukke, hvide strande, krystalklart hav og farvestrålende koralrev - alt i alt rendyrket tropeidyl.

Maldivernes seværdigheder

Maldiverne byder ikke, som så mange andre lande, på mange store seværdigheder. Maldivernes største seværdighed er det krystalklare vand, de kridhvide strande og det farvestrålende koralrev. En yndet aktivitet på Maldiverne er derfor snorkling. Iklæd jer maske og snorkel og hop i det klare vand for at udforske det fantastiske liv under vandet.

Hotellerne tilbyder også en række andre vandsportsaktiviteter, ligesom I kan få sved på panden i fitnesscentret, inden stranden kalder igen.

I kan også vælge at tage på rundrejse på Maldiverne i form af øhop og derved få set mere af, hvad Maldiverne har at byde på. Længere oppe på siden kan I se et kort over Maldiverne og derved få overblik over øernes afstande til hinanden.

Derudover må I selv sørge for at underholde jer - her er ikke så meget at lave, og det er hele pointen - Maldiverne opfordrer til afslapning. Og selvom I bruger størstedelen af tiden på at slappe af, så vil I alligevel komme hjem og have fået fuld valuta for Maldivernes oplevelser. 

Se flere gode rejsemål her - Jeres rejseselskab i Aarhus. Her vil I også kunne udforske vores øvrige asiatiske destinationer som eks. Thailand, Vietnam og Malaysia/Borneo. 

61834092-H1-Anantara_Dhigu_Infinity_Pool.jpg
S-0071 Ahmed Rasheed (Dara).JPG