S-0059 Ahmed Rasheed.jpg
Øhop på Maldiverne Pakken inkluderer fly, hoteller, 4 nætter helpension og 3 med halvpension samt lokal transport
Se galleri

Øhop på Maldiverne

  • Oplev to bountyøer på smukke Maldiverne
  • 4 nætter på Fun Island på 3-stjernet resort
  • Snorkel i krystalklart vand direkte fra stranden
  • 3 nætter på Paradise Island på 4-stjernet resort
  • Bo direkte på stranden i Beach Bungalow med havudsigt
  • Inkl. fly, hoteller, transport og hhv. hel- og halvpension

kr. 10.000,-

10 dage fra kr. 9.400,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: Billund d. 04. maj 2021

Rejseplan

Drømmer I om at opleve Maldivernes tropiske og eksotiske paradisøer og få slappet fuldstændig af i skønne omgivelser? Det er netop, hvad I får på denne rejse.

Som de første i Danmark arrangerer vi hos Check Point Travel øhop på Maldiverne, hvor vi kombinerer opholdet med 2 forskellige tropeøer. I får 7 nætter fordelt på to herlige ”atol-resorts” og dermed en mere varieret oplevelse af Maldiverne.

Rejsen kort

Først har I fire nætters badeferie på Fun Island Resort. Her er stemningen afslappet, stranden er smuk, og vandet er krystalklart. I kan snorkle direkte fra stranden, tage på dykkertur, kanotur eller nyde en behagelig spa-behandling. Eller hvad med delfinsafari, solnedgangscruise eller et lille ø-hop til nogle af de små naboøer? Måltiderne kan I nyde i hotellets åbne restaurant - og helpension er inkluderet i prisen.

Efter fire nætter skifter I til nye omgivelser på Paradise Island, hvor I har tre nætter. Her bor I direkte på stranden med havudsigt fra jeres helt egen flotte Beach Bungalow. På Paradise Island Resort & Spa har I masser af faciliteter til rådighed, når I har brug for lidt afveksling fra driverlivet på øens smukke strande. Her er swimmingpool, fitnesscenter, tennisbane og flere sublime restauranter. Halvpension fra hovedrestauranten på Paradise Island er inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe helpension eller all inclusive.

De to resorts er håndplukkede af to CPT-medarbejdere, der har været på Maldiverne for at finde steder, hvor I får god værdi for pengene - og det får I her.

I rejser fra København eller Hamborg til Male på Maldiverne. Herfra bliver I sejlet med speedbåd til Fun Island, hvor I bliver indlogeret på Fun Island Resort for de næste fire nætter. 

I har rejsens første fire nætter på den lille, charmerende tropeø, Fun Island, midt i Det Indiske Ocean. Her får I badeferie og oplevelsen af bo på en øde ø uden at skulle bekymre jer om noget som helst.

Stranden er fantastisk, I kan snorkle lige ud for kysten og dase i solen.

I restauranten kan I nyde lækre måltider, og i strandbaren kan I snuppe jer en kølig drink. Og når I har lyst til luftforandring, kan I fornøje jer med delfinsafari, tur i havkajak eller sejle på øhop.

Her er kort sagt alt, hvad I behøver for at få nogle skønne dage i solen.

Efter de første fire nætter på Fun Island Resort er det tid til at tage videre til næste ø på denne øhopsrejse. I bliver sejlet til Paradise Island Resort & Spa, hvor I har de næste fire nætter i jeres helt egen Beach Bungalow på stranden med en hyggelig terrasse og havudsigt.

På Paradise Island Resort & Spa kan I slappe af og nyde de smukke, eksotiske omgivelser. Og så kan I gøre brug af de gode faciliteter til rådighed. I kan bade i poolen, få lidt sved på panden i fitnesscentret, tage et slag tennis og nyde gode måltider på flere sublime restauranter. 

I kan selvfølgelige også nyde palmestrandene, tage på snorkel- eller dykkertur eller få en afslappende spa-behandling.

Halvpension fra hovedrestauranten på Paradise Island er inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe helpension eller all inclusive. 

Det er blevet tid til at tage hjem efter et lækkert øhop på Maldiverne. I bliver sejlet med speedbåd til lufthavnen i Male, hvorfra I begynder flyvningen mod Danmark.