Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
USEFUL INFORMATION
The Barefoot Eco Hotel Pakken inkluderer fly, indenrigsfly, hotel og halvpension m.m.
Se galleri

Program & kort

1

The Barefoot Eco Hotel

7 nætter:

Sol, strand og afslapning

Rejseplan

The Barefoot Eco Hotel er et fantastisk hotel midt i Maldivernes enestående øhav. Når I ankommer til øen, er det til synet af de hvide sandstrande, duvende palmer og krystalklart vand, der møder jer. Hotellet har derudover en fantastisk service, dejlig mad samt strande i verdensklasse. Sagt med andre ord, så byder hotellet på total afslapning i fantastiske omgivelser - og vi tøt godt love, at jeres Maldiverne rejse til The Barefoot Eco Hotel er en rejse, I aldrig vil glemme. 

Udover et synligt fokus på miljøet, så skiller The Barefoot sig ud ved at ligge på en af Maldivernes største øer, Hanimaadhoo, der huser cirka 2.000 indbyggere. Det giver mulighed for at møde lokalbefolkningen og tage på cykelture på øen.

Maldives The Barefoot 1102

Rejsen kort

The Barefoot Eco Hotel er et fantastisk atypisk Maldiverne-hotel. Her bryder man den sædvanlige skarpe opdeling mellem turister og lokalbefolkning. Udover et synligt fokus på miljøet, så skiller det sig ud ved at ligge på en af Maldivernes største øer, Hanimaadhoo, der huser cirka 2000 indbyggere.

Hotellet ligger cirka 45 minutters flyvning mod nord fra hovedstaden Malé. Hanimaadhoo er en 7 kilometer lang ø der, udover hotellet på øens helt nordlige spids, huser en lille lokal fiskerlandsby, en frodig tropeskov, de bedste strande og en lille landingsbane på øens sydlige spids.

Hvis I ikke har prøvet at flyve over Maldiverne før, så venter der jer en stor oplevelse, når turen går hen over Maldivernes smukke øhav med atoller spredt ud over det azurblå Indiske Ocean. Efter en kort rejse fra Malé ankommer I til en helt anden verden, for her er ikke mange andre resorts. I har det herlige område næsten for jer selv - dykning og snorkling i verdensklasse og muligheden for at besøge nogle af atollens øvrige øer. I kan dagligt tage på udflugt og udforske de nærliggende øer samt livet under vandoverfladen med hotellets egen havbiolog.

Badeferie-mobil.jpg

I rejser fra Danmark eller Hamborg til Malé på Maldiverne. Herfra venter en indenrigsflyvning på cirka 45 minutter inden I når frem til øen Hanimaadhoo, der ligger i Maldivernes nordlige atoller. Ved ankomsten bliver I hentet af hotellets chauffør, der kører Jer til hotellet, cirka 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Her ankommer I til jeres hotel - The Barefoot Eco Hotel.

I har syv nætters badeferie på den charmerende tropeø midt i Det Indiske Ocean, og dermed rigtig god tid til at komme helt ned i tempo og få oplevelsen af at bo på en eksotisk ø midt ude i Det Indiske Ocean helt ind under huden.

USEFUL INFORMATION

Ønsker I at starte morgenen i fuld zen – så start dagen med en yogalektion, der afholdes hver dag i det store åbne yogalokale midt i resortet. Det er gratis at deltage, og noget vi varmt kan anbefale, også de lidt skeptiske.

Maldives The Barefoot 1110

The Barefoot Eco Hotel har grundet sin placering mange spædende aktiver at tilbyde. Selvfølgelig er de smukke sandstrande et sted hvor tiden flyver afsted, mens man ligger i solstolen og nyder livet i troperne, men dykning eller snorkling er bestemt også ”et must” på The Barefoot Eco Hotel, for området er både uberørt og ganske unikt. Er du begynder, så kan du starte på hotellets husrev, der byder på fantastisk snorkling. Her kan man stifte bekendtskab med skildpadder, sting-rays og revhajer. For de mere øvede kan I se frem til ca. 30 forskellige divesites omkring øen, blandt andet det suveræne Heaven and Helle Thilla, der gemmer på store djævlerokker i visse perioder af året.

DIVING TUFFO Maldives

Er I ikke så meget til livet under havet, kan man tage på tur med hotellets egen dhoni (en lokal træbåd) til en af de ubeboede naboøer, hvor man kan nyde den fulde Robinson Crusoe oplevelse. Derudover findes en perlerække af aktiviteter, såsom guidede kajakturer, beachvolley og en lang række udflugter.

DHONI

Den lokale fiskerlandsby er blot en lille cykeltur væk, og her kan I stifte bekendtskab med den venlige lokalbefolkning. Hotellets låner gratis cykler til jer under opholdet, så I kan snildt cykle på opdagelse på den fantastiske ø - på egen hånd eller med guide, noget der meget sjældent er muligt på Maldiverne.

BIKES COUPLE

Hver aften kan I deltage i forskellige aktiviteter. Hver aften holder resortets egne marinbiologer spændende oplæg om livet under havet, Maldiverne og deres kamp med naturen. 

CONSERVATION CENTER Thebarefoot

Det er blevet tid til at tage hjem igen efter en lækker badeferie på Maldiverne. I flyver retur til Malé lufthavn, hvorfra I begynder den sidste del af rejsen mod Danmark.

Til stor gavn for lokalsamfundet, dyr og miljø, som det står i deres egen hotelbeskrivelse. Som navnet antyder, er The Barefoot Eco Hotel drevet ud fra bæredygtige grundprincipper, der overordnet går ud på at minimere deres aftryk på naturen og undgå udslip af co2. Dette gør de blandt andet ved at producere deres egne råvarer eller ved at købe så mange råvarer som muligt lokalt på øen, hvor den primære beskæftigelse er landbrug og fiskeri. Dette er samtidig med til at styrke forholdet til de lokale og afstedkomme en meget vigtig indtægtskilde for lokalbefolkningen.

Thebarefoot Baby Turtles

De fleste ansatte kommer ligeledes fra Hanimaadhoo, hvilket selvfølgelig er med til at styrke øens økonomi yderligere. Det bidrager dog ligeledes til at gæsterne får en bedre og mere unik oplevelse, som gæster på hotellet men også i deres samfund. Dette er helt klart noget, som personalet er meget stolte af. Ligesom de er stolte af deres ø og deres land generelt.  De lokale hilser venligt på deres gæster, når man møder dem i landsbyen, og i det hele taget er der en meget afslappet stemning på øen Hanimaadhoo.

BEACH CLEANING Barefoot

Hanimaadhoo Conservation Center er hotellets sjæl. Her udstikker man retningslinjerne for de forskellige aktiviteter, så de gennemføres i overensstemmelse med de værdier, hotellet er bygget på: Man skal påvirke naturen og dyrelivet mindst muligt og i stedet fremme biodiversiteten og stimulere den lokale økonomi. Det betyder bl.a., at I som gæster ikke blot tager på tur for at se delfiner eller snorkle med djævlerokker. Sammen med hotellets havbiolog indsamler I data, der både bliver brugt til forskning og til at monitorere udviklingen af marinelivet omkring øen.

HOVEN Community Thebarefoot