Badeferie på Seychellerne


Seychellerne har nogle af verdens smukkeste strande. Men øerne i Det Indiske Ocean er så meget mere. Og hører I til dem, der gerne vil have mulighed for at kombinere strandlivet med natur- og kulturoplevelser, så er dette rejsen for jer. I indlogeres på et hyggeligt, lille hotel, der ligger som en hemmelighed i en bugt udenfor den slagne turistrute på øen Mahé. Anse Soleil Beachcomber er en perle. Det lille hotel har i årtier været drevet af den samme familie. De elsker stedet, og som gæst er det svært ikke at forelske sig i stemningen på Anse Soleil Beachcomber. Gæstfriheden er ægte. Maden er god og hjemmelavet. Og fra hotellet har I adgang til en vidunderlig, isoleret strand, der er omkranset af skov og bjerge. I kan snorkle fra stranden og opleve både skildpadder, rokker og et mylder af fisk. Leje en bil på hotellet og drage på opdagelse i de små byer langs med kysten. Eller tage på en guidet vandretur ad stierne i de enorme regnskove.

  • Ophold på stemningsfuldt mini-hotel
  • Værelser med havudsigt
  • Skøn isoleret strand
  • Autentisk creolsk stemning
  • Gratis lån af kajak og snorkeludstyr
  • Landsbybesøg og regnskov

Priseksempel:

10 dage fra kr. 11.795

Pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Badeferie på Seychellerne Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst til Seychellerne
Dag 3-8: Mahé
Dag 9: Afrejse fra Seychellerne
Dag 10: Hjemkomst til Danmark

Hotel på Mahé - 7 nætter

Anse Soleil Beachcomber
Det lille hotel ligger for enden af en blind vej – nærmest som en velbevaret hemmelighed. Hotellet er familieejet. De elsker stedet, og det smitter af på stemningen. Stranden er en lille perle.

Afrejse fra Danmark med en mellemlanding undervejs. I rejser hen over natten, hvilket gør det lettere at sove på flyrejsen. Kursen er sat mod ø-paradiset i Det Indiske Ocean.

I ankommer til Mahé Airport på Seychellerne om morgenen eller formiddagen afhængigt af rute og flyselskab. I ankomsthallen modtages I af vores lokale repræsentant på Seychellerne. De sørger for transporten til jeres hotel, der ligger på den modsatte kyst. Det er en flot køretur over bjergene og ind gennem regnskoven.

Efter ca. 1 time er I fremme ved Anse Soleil Beachcomber, der ligger som en velbevaret hemmelighed for enden af en blind vej. Anse Soleil Beachcomber er et traditionelt, familiedrevet hotel med enkelt indrettede værelser, ægte creolsk stemning, hjemmelavet mad og udsigt til en jungleomkranset strand, som stort set ingen andre end hotellets gæster finder vej til.

Snorkel direkte fra kysten

I kan låne snorkel og maske gratis og udforske bugten, hvor der er gode chancer for, at se rokker og havskildpadder mellem stimer af farvestrålende fisk. Hotellet låner desuden kajakker og redningsveste ud, hvis I har lyst til at se lidt af kystlinjen. Hvis I har lyst til at dykke, så har hotellet kontakt til et nærliggende PADI-certificeret dykkercenter, der kan tage jer med på nogle fine ture.

I har syv nætter på Anse Soleil Beachcomber, og det giver jer masser af tid til både at slappe af og udforske Seychellernes hovedø, Mahé. Det er oplagt at leje en bil. Det kan I gøre på hotellet eller gennem vores lokale rejsearrangør. Vejene på den sydlige halvdel af Mahé fører jer gennem små hyggelige landsbysamfund langs med kysten. Byerne er bittesmå og består ofte blot af et par dusin huse, en kirke, en købmandsbutik og en lille restaurant. Så når I gør stop i en landsby for at se den lokale kirke, få lidt at spise eller proviantere ved købmanden, så kan I næsten ikke undgå at møde de lokale og opleve den levende creolske kultur og gæstfrihed. I kan også være heldige at komme forbi, mens der er marked i byen - se video herunder.

Husk at have et håndklæde og noget badetøj med i bilen, for de smukke strande kommer som perler på en snor. Og I kommer til at stoppe op den ene gang efter den anden for at stige ud og tage billeder. Måske skulle I kombinere et eller to stop med en badetur.

Takamaka Beach er stop værd.

Hovedstaden og markedsbesøg

Hvis I kører mod øst kommer I op over bjergene ad veje, der bugter sig gennem regnskoven. På østkysten ligger hovedstaden Victoria, som bestemt er et besøg værd og giver mulighed for se det lokale marked, der ligger i hjertet af byen.

Natur og vandreture

Er I mere til naturoplevelser så er der fine vandreruter af forskellige sværhedsgrader i Morne Nationalpark, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Der er sikkert mange flere. Men tag evt. en snak med vores lokale rejsearrangør, så I finder en vandretur, der lige passer jer. Eller se vores liste over 3 skønne vandreture på Seychellerne

Udsigt fra Mount Copolia over hovedstaden, Victoria.

I har det meste af dagen til at nyde stranden og stemningen på hotellet, inden I afhentes sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. I rejser med aftenfly fra Mahé Airport og har enkelt mellemlanding på hjemrejsen.

Få et sidste godt måltid i den superhyggelige restaurant på hotellet

I ankommer til Danmark om morgenen eller tidligt om formiddagen. I kan se tilbage på en dejlig rejse til Seychellerne med afslapning, oplevelser og smukke strande.

Vi anbefaler...

Lisbeth, CPT

Afslapning på tropeø

På denne rejse kan I virkelig få slappet af i charmerende omgivelser. I bor på et hyggeligt hotel og kan udforske spændende Mahé.

Henrik, CPT

Charmerende mini-hotel

På Anse Soleil Beachcomber er gæstfriheden ægte, og maden er hjemmelavet.

Kort over rejsen til Seychellerne

By Nætter Oplevelser
Mahé 7 Hvide strande, creolsk liv, tæt regnskov

Hotel inkluderet i denne rejsepakke

Hotellet herunder er udgangspunktet for denne rejse til Seychellerne. Hotellet er nøje udvalgt blandt mange, efter CPT var på Seychellerne på hotel-tjek og research-tur.  

Ønsker I at ændre noget, eller har I specifikke hotelønsker, kan I kontakte os på telefonnummer: 86 13 77 44 eller sende en forespørgsel

 

  • 7 nætter på Anse Soleil Beachcomber eller tilsvarende

Se hoteldetaljer herunder

Anse Soleil Beachcomber

7 nætter, Mahé – Anse Soleil Beachcomber ligger på hovedøen Mahé. Det lille hotel ligger for enden af en blind vej – nærmest som en velbevaret hemmelighed. Hotellet er ejet af den familie, der driver det. De elsker stedet, og det smitter af på stemningen, der er en blanding af hjemlig og klassisk creolsk. Maden er god. Stranden er en lille perle, kantet af frodiggrøn regnskov. Et sted, som stort set kun hotellets gæster finder frem til. I kan helt gratis låne kajak og snorkeludstyr. Og hvis I vil ud og se nærmere på øen, så arrangerer de også billeje.

Sådan bor I

Værelserne er enkle, pæne og rene med en lille veranda og kig til havet.

Afstand strand

20 meter

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

1 time

7 nætter, Mahé – Anse Soleil Beachcomber ligger på hovedøen Mahé. Det lille hotel ligger for enden af en blind vej – nærmest som en velbevaret hemmelighed. Hotellet er ejet af den familie, der driver det. De elsker stedet, og det smitter af på stemningen, der er en blanding af hjemlig og klassisk creolsk. Maden er god. Stranden er en lille perle, kantet af frodiggrøn regnskov. Et sted, som stort set kun hotellets gæster finder frem til. I kan helt gratis låne kajak og snorkeludstyr. Og hvis I vil ud og se nærmere på øen, så arrangerer de også billeje.

Sådan bor I

Værelserne er enkle, pæne og rene med en lille veranda og kig til havet.

Afstand strand

20 meter

Pool/Børnepool

- / -

Spa

-

Afstand by

-

Restauranter

1

Balkon/terr.

Ja

Fitness

-

Wifi

Ja

Lufthavn

1 time

Praktisk information

Visum til Seychellerne

Seychellerne er visumfrit for danske turister i op til 90 dage, så længe I medbringer et pas, der er gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

I skal desuden kunne forevise en returbillet og dokumentation for tilstrækkelig økonomiske midler til dækning af opholdet samt bevis for indkvartering. Tjek de opdaterede oplysninger på Udenrigsministeriets hjemmeside

Vaccinationer og Seychellerne

Når I rejser til Seychellerne anbefales almindeligvis vaccinationer for difteri-stivkrampe samt Hepatitis A. Men vi råder jer til, I god tid inden afrejse, at kontakte jeres egen læge eller Statens Seruminstitut, som kan rådgive jer angående det korrekte vaccinationsprogram for jer.

Rejseforsikringer

Danskere på Seychellerne er ikke dækket af hverken det gule sygesikringsbevis. Derfor opfordrer vi jer til at tegne en privat rejsesygeforsikring, så I er godt dækket ind, hvis uheldet er ude.

Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring

Valuta i Seychellerne

På Seychellerne er møntfoden seychelliske Rupee. Se den aktuelle kurs på valutakurser.dk

På en ferie til Seychellerne er det en god idé at medbringe Euro, som I kan veksle til Rupee, når I er på Seychellerne. Så er I sikre på at have penge på jer, når I skal bruge dem. Der findes dog også hæveautomater rundt omkring på øerne, så vi anbefaler også at medbringe kreditkort eller dankort - så er I dækket godt ind. 

Tidsforskel Seychellerne

Seychellerne er 3 timer forran Danmark (2 timer, når vi har sommertid). Det vil sige, at hvis klokken er 12:00 på Seychellerne, er den 09:00 i Danmark.

Prisniveauet på Seychellerne

Priserne på Seychellerne varierer en del. Her findes nogle af verdens mest luksuriøse hoteller, og de er naturligvis dyre. Men man kan også finde mindre dyre og rigtig gode hoteller og bungalows til fornuftige priser.

Madpriser er generelt yderst rimelige på restauranter og ved de mange private guesthouses.   

Billige rejser til Seychellerne

Hvis I er på udkig efter en billig pakkerejse til Seychellerne - måske i 2018 - så hold øje med vores rejsetilbud. Hvis vi henter nogle billige flybilletter til Seychellerne eller får en ekstra skarp pris på hoteller, vil vi annoncere det her. 

Klima og vejr

Hvornår er det bedst at rejse til Seychellerne

I kan rejse til Seychellerne hele året. Klimaet er tropisk, og det meste af året ligger temperaturen mellem 24-32 °C i gennemsnit med 7-8 solskinstimer pr. dag. Der er ingen decideret tørtid, da der kan komme byger hele året i troperne. 

Maj til oktober er som regel en relativt tør periode, der peaker vejrmæssigt i juli og august. Her er kun begrænset nedbør og gennemsnittemperatur på cirka 27 °C. 

Fra november begynder varmere vinde at komme ind over Seychellerne. Dette er også begyndelsen på den tid af året, hvor der kommer mest nedbør. Fra december til marts kommer der ofte kraftige regnskyl. Det gælder især i december og januar. Det regner ikke hele tiden, og I kan derfor godt rejse til Seychellerne i denne periode, men indimellem kommer der tunge byger. 

April er årets varmeste og roligste måned rent vejrmæssigt. 

Vejret på Seychellerne

Vejret på de 116 paradis-øer er som regel stabilt. Da øerne ikke ligger i et cyklon-bælte, går de nemlig som regel fri af det værste uvejr. Det er dog med at bemærke, at der hele året kan falde korte, tunge regnbyger, som det er tilfældet overalt i troperne.

Mahé                        
  Jan Feb  Mar Apr Maj  Jun  Jul  Aug  Sep  Okt  Nov  Dec 
Dagstemperatur (°C) 29 29 30 30 29 28 27 27 28 29 29 29
Nattemperatur (°C) 23 24 24 24 25 24 23 23 24 23 23 23

Bestil et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Børn fra 12 år anses som voksne

Badeferie på Seychellerne

Rejsens varighed: 10 dage - vi har afgange hver dag.

Få et uforpligtende tilbud

Rejseperiode
Ved to voksne pris/pers.
Ved 2 voksne og 2 børn pris/pers.
Rejseperiode 28. juli 2018 - 13. december 2018
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 12.495
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.795
Rejseperiode 14. december 2018 - 4. januar 2019
Pris/pers ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris
Rejseperiode 5. januar 2019 - 31. marts 2019
Pris/pers ved 2 voksne Fra kr. 12.495
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Fra kr. 11.795
Rejseperiode Senere afrejse
Pris/pers ved 2 voksne Kontakt os for pris
Pris/pers ved 2 voksne og 2 børn Kontakt os for pris

Har du brug for hjælp?

Ingen kender flyselskabernes kringlede univers bedre end Morten. Han er udlært i rejsebranchen og har arbejdet for Check Point Travel siden 2005. Så hvis I har brug for en kompliceret billet eller bare den billigste pris, har Morten altid fingeren på pulsen.

Han har selv rejst i store dele af verden. Fra Indonesien og Australien til Thailand, Sri Lanka og Hawaii. Han har også kørt USA, Canada og New Zealand tyndt i motorhome, og han er netop hjemvendt fra en studietur til Cuba. Så ligegyldigt hvor rejsen går hen, kan I roligt lægge planlægningen i Mortens hænder.

86 13 77 44 | mon@cpt.dk

Sideoverblik