TAKAMAKA BEACH - Hvis I tager på rundtur på Mahé, er Takamaka Beach helt klart et stop værd.
Badeferie på Seychellerne Pakken inkluderer fly, privat transport, hotel og morgenmad
Se galleri

Badeferie på Seychellerne

 • Ophold på stemningsfuldt mini-hotel
 • Værelser med havudsigt
 • Skøn isoleret strand
 • Autentisk creolsk stemning
 • Gratis lån af kajak og snorkeludstyr
 • Landsbybesøg og regnskov

kr. 11.200,-

10 dage fra kr. 10.600,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 12. jan 2021

Rejseplan

ANSE LAZIO - Anse Lazio-stranden på øen Praslin er nok en af de smukkeste på Seychellerne.

Rejsen kort:

Seychellerne har nogle af verdens smukkeste strande. Men øerne i Det Indiske Ocean er så meget mere. Og hører I til dem, der gerne vil have mulighed for at kombinere strandlivet med natur- og kulturoplevelser, så er dette rejsen for jer. I indlogeres på et hyggeligt, lille hotel, der ligger som en hemmelighed i en bugt udenfor den slagne turistrute på øen Mahé.

Anse Soleil Beachcomber er en perle. Det lille hotel har i årtier været drevet af den samme familie. De elsker stedet, og som gæst er det svært ikke at forelske sig i stemningen på Anse Soleil Beachcomber. Gæstfriheden er ægte. Maden er god og hjemmelavet. Og fra hotellet har I adgang til en vidunderlig, isoleret strand, der er omkranset af skov og bjerge. I kan snorkle fra stranden og opleve både skildpadder, rokker og et mylder af fisk. Leje en bil på hotellet og drage på opdagelse i de små byer langs med kysten. Eller tage på en guidet vandretur ad stierne i de enorme regnskove.

Afrejse fra Danmark med en mellemlanding undervejs. I rejser hen over natten, hvilket gør det lettere at sove på flyrejsen. Kursen er sat mod ø-paradiset i Det Indiske Ocean.

I ankommer til Mahé Airport på Seychellerne om morgenen eller formiddagen afhængigt af rute og flyselskab. I ankomsthallen modtages I af vores lokale repræsentant på Seychellerne. De sørger for transporten til jeres hotel, der ligger på den modsatte kyst. Det er en flot køretur over bjergene og ind gennem regnskoven.

Efter ca. 1 time er I fremme ved Anse Soleil Beachcomber, der ligger som en velbevaret hemmelighed for enden af en blind vej. Anse Soleil Beachcomber er et traditionelt, familiedrevet hotel med enkelt indrettede værelser, ægte creolsk stemning, hjemmelavet mad og udsigt til en jungleomkranset strand, som stort set ingen andre end hotellets gæster finder vej til.

Snorkel direkte fra kysten

I kan låne snorkel og maske gratis og udforske bugten, hvor der er gode chancer for, at se rokker og havskildpadder mellem stimer af farvestrålende fisk. Hotellet låner desuden kajakker og redningsveste ud, hvis I har lyst til at se lidt af kystlinjen. Hvis I har lyst til at dykke, så har hotellet kontakt til et nærliggende PADI-certificeret dykkercenter, der kan tage jer med på nogle fine ture.

I har syv nætter på Anse Soleil Beachcomber, og det giver jer masser af tid til både at slappe af og udforske Seychellernes hovedø, Mahé. Det er oplagt at leje en bil. Det kan I gøre på hotellet eller gennem vores lokale rejsearrangør. Vejene på den sydlige halvdel af Mahé fører jer gennem små hyggelige landsbysamfund langs med kysten. Byerne er bittesmå og består ofte blot af et par dusin huse, en kirke, en købmandsbutik og en lille restaurant. Så når I gør stop i en landsby for at se den lokale kirke, få lidt at spise eller proviantere ved købmanden, så kan I næsten ikke undgå at møde de lokale og opleve den levende creolske kultur og gæstfrihed. I kan også være heldige at komme forbi, mens der er marked i byen - se video herunder.

 

Husk at have et håndklæde og noget badetøj med i bilen, for de smukke strande kommer som perler på en snor. Og I kommer til at stoppe op den ene gang efter den anden for at stige ud og tage billeder. Måske skulle I kombinere et eller to stop med en badetur.

Hovedstaden og markedsbesøg

Hvis I kører mod øst kommer I op over bjergene ad veje, der bugter sig gennem regnskoven. På østkysten ligger hovedstaden Victoria, som bestemt er et besøg værd og giver mulighed for se det lokale marked, der ligger i hjertet af byen.

Er I mere til naturoplevelser så er der fine vandreruter af forskellige sværhedsgrader i Morne Nationalpark, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Der er sikkert mange flere. Men tag evt. en snak med vores lokale rejsearrangør, så I finder en vandretur, der lige passer jer. Eller se vores liste over 3 skønne vandreture på Seychellerne

I har det meste af dagen til at nyde stranden og stemningen på hotellet, inden I afhentes sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. I rejser med aftenfly fra Mahé Airport og har enkelt mellemlanding på hjemrejsen.

I ankommer til Danmark om morgenen eller tidligt om formiddagen. I kan se tilbage på en dejlig rejse til Seychellerne med afslapning, oplevelser og smukke strande.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Mahe tur /retur
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transfer fra Mahe lufthavn til hotel tur/retur
 • 7 nætter på Mahé på Anse Soleil Beachcomber i Standard Room med morgenmad (2 voksne og 2 børn bor i Premier Room og deler 1 dobbeltseng og 1 opredning)

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

På Seychellerne er der visumfrit for danske statsborgere i op til 90 dage. Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdet varighed.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Seychellerne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
SOLNEDGANG - Nyd solnedgangen over stranden ved hotellet
ANSE SOLEIL BEACHCOMBER - I bor på et yderst charmende lille hotel, der ligger helt nede ved stranden.

Inspiration

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os