badeferieseychellerne-desktop_ny_650x1800.jpg
shutterstock_622238576 Anse Soleil - beautiful beach at seychelles, Mahé.jpg
shutterstock_530372395 Snorkeling underwater on exotic destination from Seychelles Islands.jpg
shutterstock_538980574 Tourists have a rest on the beautiful sandy beach Anse Soleil one from the most popular beaches at the island.jpg
shutterstock_372312889 Anse Takamaka, Beach on Island Mahe, Seychelles.jpg
shutterstock_651093142 Beautiful Anse Takamaka beach on Seychelles..jpg
shutterstock_741785002 View of Victoria City. Seychelles nature. Mahe island. Dans Gallas trai.jpg
Anse soleil beachcomber-Sunset.jpg

Badeferie på Seychellerne

  • Ophold på stemningsfuldt mini-hotel
  • Værelser med havudsigt
  • Skøn isoleret strand
  • Autentisk creolsk stemning
  • Gratis lån af kajak og snorkeludstyr
  • Landsbybesøg og regnskov

10 dage fra kr. 11.350,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 08. jan 2019

shutterstock_68699539.jpg
Anse soleil beachcomber-Sunset.jpg

Kort om rejsen

Seychellerne har nogle af verdens smukkeste strande. Men øerne i Det Indiske Ocean er så meget mere. Og hører I til dem, der gerne vil have mulighed for at kombinere strandlivet med natur- og kulturoplevelser, så er dette rejsen for jer. I indlogeres på et hyggeligt, lille hotel, der ligger som en hemmelighed i en bugt udenfor den slagne turistrute på øen Mahé. Anse Soleil Beachcomber er en perle. Det lille hotel har i årtier været drevet af den samme familie. De elsker stedet, og som gæst er det svært ikke at forelske sig i stemningen på Anse Soleil Beachcomber. Gæstfriheden er ægte. Maden er god og hjemmelavet. Og fra hotellet har I adgang til en vidunderlig, isoleret strand, der er omkranset af skov og bjerge. I kan snorkle fra stranden og opleve både skildpadder, rokker og et mylder af fisk. Leje en bil på hotellet og drage på opdagelse i de små byer langs med kysten. Eller tage på en guidet vandretur ad stierne i de enorme regnskove.

Rejseplan

Afrejse fra Danmark med en mellemlanding undervejs. I rejser hen over natten, hvilket gør det lettere at sove på flyrejsen. Kursen er sat mod ø-paradiset i Det Indiske Ocean.

I ankommer til Mahé Airport på Seychellerne om morgenen eller formiddagen afhængigt af rute og flyselskab. I ankomsthallen modtages I af vores lokale repræsentant på Seychellerne. De sørger for transporten til jeres hotel, der ligger på den modsatte kyst. Det er en flot køretur over bjergene og ind gennem regnskoven.

Efter ca. 1 time er I fremme ved Anse Soleil Beachcomber, der ligger som en velbevaret hemmelighed for enden af en blind vej. Anse Soleil Beachcomber er et traditionelt, familiedrevet hotel med enkelt indrettede værelser, ægte creolsk stemning, hjemmelavet mad og udsigt til en jungleomkranset strand, som stort set ingen andre end hotellets gæster finder vej til.

Snorkel direkte fra kysten

I kan låne snorkel og maske gratis og udforske bugten, hvor der er gode chancer for, at se rokker og havskildpadder mellem stimer af farvestrålende fisk. Hotellet låner desuden kajakker og redningsveste ud, hvis I har lyst til at se lidt af kystlinjen. Hvis I har lyst til at dykke, så har hotellet kontakt til et nærliggende PADI-certificeret dykkercenter, der kan tage jer med på nogle fine ture.

I har syv nætter på Anse Soleil Beachcomber, og det giver jer masser af tid til både at slappe af og udforske Seychellernes hovedø, Mahé. Det er oplagt at leje en bil. Det kan I gøre på hotellet eller gennem vores lokale rejsearrangør. Vejene på den sydlige halvdel af Mahé fører jer gennem små hyggelige landsbysamfund langs med kysten. Byerne er bittesmå og består ofte blot af et par dusin huse, en kirke, en købmandsbutik og en lille restaurant. Så når I gør stop i en landsby for at se den lokale kirke, få lidt at spise eller proviantere ved købmanden, så kan I næsten ikke undgå at møde de lokale og opleve den levende creolske kultur og gæstfrihed. I kan også være heldige at komme forbi, mens der er marked i byen - se video herunder.

 

Husk at have et håndklæde og noget badetøj med i bilen, for de smukke strande kommer som perler på en snor. Og I kommer til at stoppe op den ene gang efter den anden for at stige ud og tage billeder. Måske skulle I kombinere et eller to stop med en badetur.

Hovedstaden og markedsbesøg

Hvis I kører mod øst kommer I op over bjergene ad veje, der bugter sig gennem regnskoven. På østkysten ligger hovedstaden Victoria, som bestemt er et besøg værd og giver mulighed for se det lokale marked, der ligger i hjertet af byen.

Er I mere til naturoplevelser så er der fine vandreruter af forskellige sværhedsgrader i Morne Nationalpark, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Der er sikkert mange flere. Men tag evt. en snak med vores lokale rejsearrangør, så I finder en vandretur, der lige passer jer. Eller se vores liste over 3 skønne vandreture på Seychellerne

I har det meste af dagen til at nyde stranden og stemningen på hotellet, inden I afhentes sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. I rejser med aftenfly fra Mahé Airport og har enkelt mellemlanding på hjemrejsen.

I ankommer til Danmark om morgenen eller tidligt om formiddagen. I kan se tilbage på en dejlig rejse til Seychellerne med afslapning, oplevelser og smukke strande.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Juster antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Din rejse

(Badeferie på Seychellerne)
Pris i alt
Når du bestiller en rejse, reserverer vi straks plads til dig på fly og hotel. Når det er på plads, modtager du en ordrebekræftelse samt en faktura for rejsen.

Afrejse

Hjemrejse

Inkluderet i prisen

  • Flyrejse København - Istanbul - Mahe t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage

  • Lufthavnsskatter og afgifter

  • Transport fra Mahe Lufthavn til hotel t/r

  • 7 nætter på Anse Soleil Beachcomber*** i Standard Room inkl. morgenmad (ved mere end 2 personer ændres værelsestype til Premier Room)

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

På Seychellerne er der visumfrit for danske statsborgere i op til 90 dage. Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdet varighed.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig.

Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning
Sender oplysninger...
Der skete en fejl under generering af din ordre

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her
Babyer er som hovedregel gratis at have med. Husk dog at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Læs mere.
Anse soleil beachcomber-Sunset.jpg
Anse soleil beachcomber-Seaview from Standard Rooms.jpg

Inspiration

Fandt du ikke lige hvad du ledte efter?
Så ring endelig på 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os