Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +

Udawalawe

Grand Udawalawe Safari Resort

Udawalawe

pool Grand Udawalawe Safari Resort.jpg
Grand Udawalawe Safari Resort er et skønt 3-stjernet resort, der ligger naturskønne omgivelser tæt på Udawalawe National Park
Grand Udawalawe Safari Resort.jpg
Faktisk ligger resortet blot 10 minutters kørsel fra nationalparken, der bedst kan betegnes som en overset perle
190422484
Deluxe-værelset er udstyret med en stor dobbeltseng, et skrivebordsarrangement, fladskærms-tv, aircondition, safetyboks, kaffe- og tefaciliteter
215141455
Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler
230816884
Værelset har en møbleret terrasse eller balkon, hvor I kan sidde og slappe af og nyde stilheden
29333051.jpg
142692519
Hotellet ligger i de smukkeste omgivelser, og hotellets pool er en oase, hvor I kan komme helt ned i gear efter dagens oplevelser
142710265
151878530
142729032
Ganske få turister har tilsyneladende opdaget denne 300 km2 store nationalpark, der er hjemsted for væld af dyr
151885649
178287866
I hotellets bar kan I nyde en kølig drink eller aftenskaffen
værelser Grand Udawalawe Safari Resort.jpg
pool Grand Udawalawe Safari Resort.jpg
Grand Udawalawe Safari Resort.jpg
190422484
215141455
230816884
29333051.jpg
142692519
142710265
151878530
142729032
151885649
178287866
værelser Grand Udawalawe Safari Resort.jpg

Dejligt resort med god beliggenhed

Grand Udawalawe Safari Resort er et skønt 3-stjernet resort, der ligger i fredfyldte og naturskønne omgivelser tæt på Udawalawe National Park. Faktisk ligger resortet blot 10 minutters kørsel fra nationalparken, der bedst kan betegnes som en overset perle. Kun ganske få turister har tilsyneladende opdaget denne 300 km2 store nationalpark, der er hjemsted for store elefantflokke, leoparder, aber, påfugle, hjorte, bøfler, krokodiller og et væld af fugle. Så Grand Udawalawe Safari Resort er det oplagte sted at overnatte, hvis man rejse som familie og sætter pris på både naturoplevelser og komfort. Værelserne er store og rummelige, og naturoplevelserne er stort set lige om hjørnet. Når I kommer hjem fra jeres safari, kan I slappe af med en drink ved poolen, inden der er aftensmad. I hotellets restaurant serverer de både god srilankansk mad og internationale retter, så der er noget for enhver smag.

Blot 500 meter fra hotellet ligger for øvrigt elefantbørnehjemmet Ath Athuru Sevana, hvor man hjælper babyelefanter på fode igen efter en ulykke eller svær opvækst for siden at sætte dem fri i en af landets nationalparker. Et oplagt besøg, når I nu befinder jer i dette område.

Sådan bor I

På Grand Udawalawe Safari Resort får I som udgangspunkt et Deluxe Room. Værelset er på 33 m2, og er indrettet i lyse og varme farver. Værelset er udstyret med en stor dobbeltseng, et skrivebordsarrangement, fladskærms-tv, aircondition, safetyboks, kaffe- og tefaciliteter. Badeværelset har bruser, hårtørrer og toiletartikler. Og så er der en møbleret terrasse eller balkon.

Grand Udawalawe Safari Resort benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  Ja

 • Pool/Børnepool
  Ja / Ja

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Nej

 • Lufthavn
  -

Big Game Camp Udawalawe

Udawalawe

HØJLANDET - der er gode muligheder for vandreture på stierne mellem de sirligt anlagte temarker, Check Point Travel
HØJLANDET - der er gode muligheder for vandreture på stierne mellem de sirligt anlagte temarker, Check Point Travel

Cirka 20-30 minutters kørsel fra indgangen til Udawalawe National Park og kun 250 meter fra parkens område ligger Big Game Camp Udawalawe. Lejren er placeret i en naturlig lysning lige op til en menneskeskabt sø, omgivet af et tæt busklandskab og lidt småklipper, så I har en fornemmelse af at bo midt ude i naturen. Teltene ligger med fin afstand, så I har ro til at nyde naturen. På grund af den umiddelbare nærhed af søen er området hjemsted for mange forskellige fuglearter, som I kan opleve helt tæt på. Ligeledes frekventeres området af elefanter, der kommer til søen for at drikke og nogle til lejren for at stjæle lidt ris fra køkkenpersonalet, så bliv ikke overraskede, hvis I får suppleret de spændende safarikørsler med yderligere oplevelser i og omkring lejren.

Der er en hyggelig og dejlig afslappet atmosfære i lejren, hvor personalet gør deres bedste for at jeres ophold bliver så komfortabelt og uforglemmeligt som muligt. Fritiden kan I bruge på at gå på opdagelse eller slappe af med en god bog i en af de lejrens hængekøjer. Måltiderne serveres omkring spiseteltet og om aftenen stilles borde og stole op, så I kan nyde middagen under stjernerne i skæret fra lanterne. Efterfølgende kan I sidde og nyde en kold øl eller en kop kaffe omkring lejrbålet, inden det er tid at finde tilbage til teltet for natten.

Vi har valgt Big Game Camp Udawalawe ud fra den fremragende beliggenhed og den helt særlige atmosfære samtidig med, at vi ønsker at give jer mest mulig tid i naturen frem for at bruge den på lange transporter til og fra Udawalawe National Park.

Sådan bor I

Under opholdet i Big Game Camp kommer I til at overnatte i et af deres komfortable 2-personers safaritelte, der er spartansk indrettet med en dobbeltseng, bagageplads, vifte og enkle fornødenheder samt en suite badeværelse/toilet med varmt/koldt vand og badeartikler. Foran teltet har i to stole og et bord, hvor I kan sidde og slappe af ovenpå dagens safari og nyde en god bog med en kop te eller kaffe.

Alternativ: Hvis I af individuelle årsager ikke ønsker det spændende ophold i Big Game Camp, er der mulighed for at blive indkvarteret på hotellet, Grand Udawalawe Safari Resort i stedet for. Det ligger i kort køreafstand til Udawalawe National Park.

Big Game Camp Udawalawe benyttes på følgende rejser:
 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  -

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  -

 • Wifi
  Nej

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Nej

 • Lufthavn
  -