Find din rejse
Voksne
- +
Børn
- +
Udawalawe3
Udawalawe17
DSC 6270
DSC 6364
Udawalawe3
Udawalawe17
DSC 6270
DSC 6364

Big Game Camp Udawalawe

Udawalawe

 • Afstand strand
  -

 • Afstand by
  -

 • Fitness
  -

 • Pool/Børnepool
  Nej / Nej

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Nej

 • Spa
  Nej

 • Balkon/terr.
  Nej

 • Lufthavn
  -

Cirka 20-30 minutters kørsel fra indgangen til Udawalawe National Park og kun 250 meter fra parkens område ligger Big Game Camp Udawalawe. Lejren er placeret i en naturlig lysning lige op til en menneskeskabt sø, omgivet af et tæt busklandskab og lidt småklipper, så I har en fornemmelse af at bo midt ude i naturen. Teltene ligger med fin afstand, så I har ro til at nyde naturen. På grund af den umiddelbare nærhed af søen er området hjemsted for mange forskellige fuglearter, som I kan opleve helt tæt på. Ligeledes frekventeres området af elefanter, der kommer til søen for at drikke og nogle til lejren for at stjæle lidt ris fra køkkenpersonalet, så bliv ikke overraskede, hvis I får suppleret de spændende safarikørsler med yderligere oplevelser i og omkring lejren.

Der er en hyggelig og dejlig afslappet atmosfære i lejren, hvor personalet gør deres bedste for at jeres ophold bliver så komfortabelt og uforglemmeligt som muligt. Fritiden kan I bruge på at gå på opdagelse eller slappe af med en god bog i en af de lejrens hængekøjer. Måltiderne serveres omkring spiseteltet og om aftenen stilles borde og stole op, så I kan nyde middagen under stjernerne i skæret fra lanterne. Efterfølgende kan I sidde og nyde en kold øl eller en kop kaffe omkring lejrbålet, inden det er tid at finde tilbage til teltet for natten.

Vi har valgt Big Game Camp Udawalawe ud fra den fremragende beliggenhed og den helt særlige atmosfære samtidig med, at vi ønsker at give jer mest mulig tid i naturen frem for at bruge den på lange transporter til og fra Udawalawe National Park.

Big Game
Big Gme

Safaritelt Inkluderet info-ikon

Under opholdet i Big Game Camp kommer I til at overnatte i et af deres komfortable 2-personers safaritelte, der er spartansk indrettet med en dobbeltseng, bagageplads, vifte og enkle fornødenheder samt en suite badeværelse/toilet med varmt/koldt vand og badeartikler. Foran teltet har i to stole og et bord, hvor I kan sidde og slappe af ovenpå dagens safari og nyde en god bog med en kop te eller kaffe.

Alternativ: Hvis I af individuelle årsager ikke ønsker det spændende ophold i Big Game Camp, er der mulighed for at blive indkvarteret på hotellet, Grand Udawalawe Safari Resort i stedet for. Det ligger i kort køreafstand til Udawalawe National Park.

Her er plads til maksimalt 2 voksne.