Shutterstock 13050973
Få den ultimative safari i både Tanzania og Kenya
Se galleri

Den ultimative Tanzania og Kenya safari

 • Spændende safariprogram med garanteret vinduesplads
 • Indkvartering i og ved nationalparkerne på 4-stjernede lodges
 • Spændende safari i Masai Mara i Kenya
 • Tanzanias bedste safari i Serengeti med store dyreflokke
 • Spektakulær safari i det kendte Ngorongoro-krater 
 • Inkl. fly, transport, hoteller samt måltider iht. program

Kontakt os for pris

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

Rejseplan

Her har I den ultimative safarirejse, for jer der ønsker at opleve den bedste safari Østafrika har at tilbyde i Kenya og Tanzania. I har muligheden for at opleve The Big Five i Masai Mara. De store vandringer på Serengetis imponerende savanne. Samt at komme helt tæt på dyrene i det mageløse Ngorongoro kraterets indre. Kort sagt den ultimative kombinationssafari til Kenya og Tanzanias største natur- og dyreoplevelser.

Tanzania Migration Dyr22

Østafrika rummer nogle af verdens bedste safarioplevelser og i forbindelse med denne spændende kombinationssafari har vi udelukkende samlet de bedste og mest interessante nationalparker i Tanzania og Kenya, det vil sige Serengeti, Ngorongoro samt Masai Mara.

Det hele starter ved Lake Manyara i den store Rift Valley, hvor de fyldige flodheste dominerer søens breder og træerne deles af både aber og løver. Turen fortsætter ud på den uendelige savanne til den verdensberømte Serengeti nationalpark. Dyrelivet er rigt året rundt, men i forbindelse med den årlige gnuvandring, når antallet utrolige højder. The Big Five (løver, leoparder, elefanter, bøfler samt næsehorn), kan I opleve hele året sammen med flokke af antiloper, gazeller og giraffer.

Næste safari foregår i lidt anderledes omgivelser, når jeres sanseindtryk udfordres i det spektakulære Ngorongoro krater, der danner rammen om en af de største koncentrationer af dyr i Afrika. Her kommer I helt tæt på de mange dyr i kraterets indre mens i efterfølgende kan nyde den vidunderlige udsigt fra jeres lodge på kraterets kant.

Fra Tanzania går turen til Kenya, hvor I starter blandt kæmpe lyserøde flamingoflokke i Nakuru søen, inden I afslutningsvis skal på safari i et af verdens absolut bedste safariområder, legendariske Masai Mara. Her har I ligesom i Serengeti mulighed for at opleve The Big Five samt en lang række af andre interessante dyr, der samles i nationalparken. Med andre ord står dyre- og naturoplevelserne i kø på denne kombinationsrejse.

I rejser fra Danmark mod Tanzania med et enkelt flyskifte undervejs.

Lakedulutiserena 33

Ved ankomst til Kilimanjaro lufthavn i Arusha bliver I mødt af vores repræsentant, som kører jer til Lake Duluti, der ligger godt 45 minutter fra lufthavnen. Her bor I på det hyggelige Arusha Serena Hotel Resort & Spa, således I får mulighed for at slappe af efter udrejsen. I har god tid til at nyde hotellets mange faciliteter og den skønne have samt forberede jer på de næste dages oplevelser.

Vi har valgt lige netop dette herlige hotel for at komme lidt væk fra den travle by, Arusha, og for at give jer den bedst tænkelige start på en safari i Tanzania.

Shutterstock 629677979

Veludhvilede kører I efter morgenmaden imod den vidunderlige Lake Manyara og stopper først ved jeres lodge, der ligger smukt placeret i The Rift Valley med en formidabel udsigt over kløften og søen. Lake Manyara Serena Safari Lodge har måske den bedste placering i området, hvor du kan ligge i swimmingpoolen og nyde udsigten over Lake Manyara og kløften. I spiser frokost efter ankomsten og fortsætter derefter på safari game drive i Lake Manyara national park, hvor de første dyroplevelser venter.

Lake Manyara er kendt for sine træklatrende løver og det rige fugleliv ved vandet, hvor flodhestene boltrer sig i vandkanten. Der findes mange forskellige dyr i området, så måske oplever I også giraffer, zebraer og elefanter på jeres første game drive. I det tætte skovområde rundt om søen skal I kigge godt efter i trækronerne, hvis I skal lykkedes med at se løverne klatre. Ellers må I nøjes med at iagttage de legesyge aber og se de store baobabtræer. Sidst på dagen kører I tilbage til jeres lodge, og kan skylle støvet af i poolen og nyde en velfortjent drink i baren.

Serengeti Serena Safari Lodge 24

Safarituren fortsætter i dag til den verdensberømte Serengeti national park. I har en lang og spændende køretur foran jer, og muligheden for rigtig mange smukke oplevelser, så sæt jer godt til rette i safaribilen og nyd udsigten, imens I kører dybere og dybere ind på savannen, hvor de helt store dyreoplevelser venter.

De medbragte madpakker hives frem så snart jeres guide har fundet et sikkert og godt sted på savannen, hvor I kan spise jeres frokost i det fri. Det bliver ikke bedre, når man sidder i skyggen og nyder sin frokost med alle dyrene ude i horisonten.

Under opholdet i Serengeti bliver I indkvarteret på den fantastiske Serengeti Serena Safari Lodge, som er et af de bedste overnatningssteder i Serengeti. Lodgen ligger strategisk godt placeret på en skrænt med en uforglemmelig udsigt over savannen. Efter middagen kan I nyde en kop friskbrygget Tanzania kaffe omkring bålet i haven imens løvernes brøl tydeligt høres fra savannen – Velkommen til Afrika.

Serengeti Løve

I starter dagen tidligt for at komme på safaritur ved solopgang. Dyrene er nemlig mest aktive om morgenen og sidst på dagen.

I spiser morgenmad på campen og kører ud på safari hele dagen for at bruge tiden på savannen med dyrene. I får derfor en lækker frokostpakke med, så kan I spise jeres frokost under et akacietræ, hvor der er fred og ro, og nyde udsigten over savannen.

Ingen ved, hvad I oplever før dagen er omme, men det bliver med garanti en kæmpe naturoplevelse med masser af dyr.

Sidst på dagen kører I tilbage til Serengeti Serena Safari Lodge, hvor I kan nyde en velfortjent middag og drinks ved bålet om aftenen.

Læs mere om Serengeti National Park

 

Skærmbillede 2019 09 25 Kl. 19.46.49
Der er fantastisk udsigt fra jeres lodge

Efter morgenmaden forlader i imponerende Serengeti for at køre til et andet af Tanzanias absolutte safari højdepunkter, Ngorongoro krateret

På vej derhen gør I stop ved Olduwai George kløften, hvor der er fundet fodspor fra vores tidligste forfædre. De levede i dette område for omkring 3 millioner år siden. Det er historisk sted, hvor der for første gang blev fundet spor fra verdens første opretgående menneske. Det skal naturligvis opleve på nærmeste hold.

Ved ankomsten til Ngorongoro Serena Safari Lodge spiser I frokost i den hyggelige restaurant. Efterfølgende er resten af eftermiddagen afsat til at nyde lodgens faciliteter og den skønne udsigt over Ngorongoro krateret.

Jeres lodge ligger på kraterkanten og er indrettet således, at alle værelser har en forrygende udsigt over området. Her kommer elefanterne ofte helt tæt på, når de leder efter mad, og husk at lukke vinduerne, for aberne sniger sig gerne ind på værelset og tager hvad de kan finde, hvis vinduet er åbent. Der er med andre ord også mange spændende dyreoplevelser på lodgen.

Middag med udsigt til Ngorongoro krateret og hygge omkring bålet om aftenen, hvor der ofte arrangeres masai dans fra de lokale masai-folk fra området.

Dyr Ngorongoro16
Store naturoplevelser venter ved Ngorongoro krateret.

Efter morgenmed kører I på safari ned i Ngorongoro krateret, som er Tanzanias mest berømte safariområde efter Serengeti National Park.

Ngorongoro er en gammel og uddød vulkan, hvor dyrene har fundet ro. Det siges, at der her er den største koncentration af dyr på bare 260 km2 kraterbund. Næsten alle dyr findes her lige bortset fra girafferne, som ikke kan komme ned i krateret grundet deres ben.

I kører ad de mange snoede veje rundt i krateret for at dække hele området, og I medbringer frokost og nyder den ved Lake Magadi for at få mest mulig tid til oplevelser. Men pas på rovfuglene, de stjæler gerne maden fra jer!

Læs mere om Ngorongoro National Park

Sidst på dagen kører I op til lodgen, der ligger ved kraterkanten, hvor I om aftenen nyder en velfortjent middag i restauranten eller under åben himmel.

I afslutter jeres safari i Tanzania med at køre tilbage til byen Arusha. Her vil der være tid til frokost ved en lokal restaurant inden turen går til Kilimanjaro lufthavn.

Der venter jer endnu flere fantastiske oplevelser i Kenya

 

Shutterstock 1266854443

Efter morgenmaden bliver I afhentet for at tage til Karen Blixens gamle kaffefarm, hvis hovedbygning i dag er omdannet til et museum under Kenyas nationalmuseum. I de gamle stuer indrettet med nogle af Blixens originale møbler hænger billeder af Karen Blixen, der er med til at formidle historien om hendes Afrika-eventyr og nogle af de ting hun udrettede, imens hun boede i Afrika fra 1914-1931. Det er en farverig og interessant historie og samtidig lidt spændende med et element af Danmark midt i det britiske Østafrika.

Efter den lille rejse tilbage i tiden har I resten af dagen til afslapning på hotellet i Nairobi.

22205069

Efter en tidlig morgenmad på hotellet bliver I afhentet af jeres chauffør og kørt til mødestedet, Somak Safari Lounge, hvor I møder de andre deltagere på jeres safari. Her får I nogle instruktioner i forbindelse med den forestående safari, hvorefter er der afgang. Dette gælder ligeledes for jer, der har valgt at opgradere turen til en privat safari.

I kører til Outspan Hotel, hvor I kan nyde jeres frokost inden turen går det sidste stykke mod den historiske Treetops Lodge, der ligger nord for Nairobi i det bjergrige Aberdares område ved foden af Mount Kenya. Lodgen blev bygget i 1932, som den første i Afrika, og stedet blev historisk, da Elisabeth i 1952 tjekkede ind på lodgen som prinsesse, men checkede ud som dronning Elisabeth II nogle dage senere.

Treetops Lodge har en skøn udsigt over landskabet og ligger midt på en vigtig elefant migrationsrute. I kan resten af dagen følge dyrelivet omkring vandhullet, hvor elefanter, bøfler og andre af områdets dyr kommer for at drikke vand.

Middagsmaden nyder I hotellets hyggelige restaurant og efterfølgende kan I slutte dagen af i loungen med en kop kaffe eller en kølig drink.

28441851

Jeres safari fortsætter The Great Rift Valley og den vidunderlige Lake Nakuru nationalpark, der er kendt for det hvide næsehorn samt titusindvis af flamingoer, der benytter søen som spisekammer og også til at bygge reder. Der findes i perioder op til 200.000 flamingoer i området og det er et imponerende syn, når flokken er størst med den smukke lyserøde farve. Lake Nakuru er også hjemsted for masser af andre vilde dyr, så dagen byder på fantastiske oplevelser med gazeller og antiloper, løver, bøfler og en god chance for at spotte leoparden. I spiser frokost ved ankomsten til Lake Nakuru og kan slappe lidt af, inden I skal på jeres første game drive omkring søen.

Sidst på dagen kører I videre til en anden af Kenyas kendte søer, Lake Naivasha, og den historiske Lake Naivasha Country Club. 

Middagen indtager I sammen med de andre gæster i lodgens hyggelige restaurant.

Masai Mara Safari

I dag spiser I tidlig morgenmad og fortsætter jeres safari til Kenyas mest populære safariområde Masai Mara. Ligesom i går bevæger I jer fortsat i The Great Rift Valley og ud på sletterne og det vidunderlige Masai landskab, hvor de lokale Masaifolk bor og opholder sig. I kører igennem flere lokale landsbyer og Masaiernes hovedstad Narok for at komme videre mod legendariske Masai Mara. Fremme ved lodgen i Masai Mara, er det tid til en god frokost.

Masai Mara er et af verdens bedste safariområder og verdenskendt for den store gnuvandring, der normalt finder sted fra juli til oktober måned. Masai Mara er med sine 1510 kvadratkilometer et fremragende safariområde og her er safarioplevelser i verdensklasse – også hvis man rejser på andre måneder af året. Efter frokost fortsætter jeres safarikørsel til lodgen, hvor I overnatter.

Om eftermiddagen fortsætter jeres safari i Masai Mara nationalparken, hvor I kører på eventyr i 2-3 timer for at spotte de mange vilde dyr bl.a. giraffer, elefanter, bøfler, løver, geparder og zebraer.

Først på aftenen er I tilbage på lodgen igen, og måske hører I løvernes voldsomme brøl eller hyænernes uhyggelige hyl, imens I nyder en drink i baren og solen går ned i horisonten.

I står tidligt op i dag for at gøre klar til dagens første safaritur. Masai Mara har mange spændende floder, her vil I ofte have gode muligheder for at opleve flodheste og krokodiller. Hvis I er heldige, og ser godt efter i græsset eller træerne, får I måske øje på leoparden, der er en sand mester i at gemme sig i disse områder.

På sletterne møder I store flokke af zebraer, bøfler, elefanter og gnuer, men husk at kigge godt efter, de steder hvor I ikke umiddelbart ser andre dyr, for her ligger geparden eller løverne måske klar til angreb. 

Masai Mara byder på smukke naturoplevelser, solnedgange og den ægte safarioplevelse, og man forstår godt hvorfor, at Karen Blixen elskede dette fantastiske landskab.

Efter jeres første safaritur kører I tilbage til lodgen for at spise morgenmad og få en velfortjent pause ved poolen. I middagstimerne er dyrene ikke aktive, så her kan I benytte tiden til at nyde lodgen. I er også velkomne til at gå på eventyr med eget kamera og kikkert, blot I holder jer indenfor lodgens område. Om eftermiddagen mødes I til aftalt tid og kører ud på dagens sidste safaritur. Ved solnedgang vender I tilbage til lodgen for at spise og nyde de sidste timer ved bålet med en velfortjent drink.

Efter morgenmaden går turen til mod Nairobi og lufthavnen, hvorfra hjemrejsen påbegyndes.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Arusha (Kilimanjaro)/Arusha til Nairobi/Nairobi til Danmark inkl. forplejning og bagage
 • Lufthavnsafgifter og flyskatter
 • Safariprogram i Tanzania: 7 dage/6 nætter med engelsktalende guider
 • Safarikørsel i fiirehjulstrækker med garanteret vinduesplads til alle
 • Entrér til de forskellige nationalparker
 • 1 nat udenfor Arusha på Arusha Serena Hotel, Resort & Spa i Standard room
 • 1 nat ved Lake Manyara på Lake Manyara Serena Lodge i standard room
 • 2 nætter i Serengeti på Serengeti Serena Safari Lodge i Standard room
 • 2 nætter i Ngorongoro på Ngorongoro Serena Safari Lodge i Standard room
 • 2 nætter i Nairobi på Four Points by Sheraton Nairobi Airport i Standard room inkl. Morgenmad
 • Safariprogram i Kenya: 5 dage/4 nætter med engelsktalende guider
 • 1 nat i Aberdares på Treetops Lodge i Standard room
 • 1 nat ved Lake Naivasha på Lake Naivasha Country Club i Standard room
 • 2 nætter i Masai Mara på Keekorok Lodge i Standard room
 • Helpension under hele safariprogrammet
 • NB: Er I 4-6 der rejser sammen opgraderes gratis til privat safari uden andre deltagere.
 • Pris pr. Person i USD for opgradering til privat safari:
 • 2 personer       3 Pers.               4 Pers.               5 Pers.               6 Pers.              
 • 842                     316                      55                        0                          0

Prisen inkluderer ikke

 • Visum til Tanzania og Kenya (USD 50 pr. person pr. land) 
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Selvvalgte ekstrature under safariprogrammet
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Vi kontakter dig om dette

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Tanzania eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os